Sitter på bussen påväg till julia, vi har beställt pizza, så det

DSC02418.JPG
Sitter på bussen påväg till julia, vi har beställt pizza, så det blir en riktig onyttig kväll, men det gör inget. Har nog ändå tappat ett par kilon idag. Har vart sjukt stressad på jobbet. Inte särskillt kul, tillslut flippa jag och kokade så jag var röd som en tomat.
Men nu har jag hunnit chilla ner. Ska bli mysigt med en kväll med tjejerna, hoppas ni får en lika bra fredag kväll som mig :)

Godistips är sur-sockrade bilar, riktigt goda!

maximal otur!

Helvete, ursäkta ordvalet. Men music is my drug och min ipod är helt jävla cp. Den har hängt sig totalt, man kan inte snurra, man kan inte stänga av den. Den är fullkomligt låst. Den svarar inte när man kopplar in den i datorn, så jag kan inte ens föra över låtar. Skärmen slocknar inte ens... Det var då självaste fan! Ny ipod och jag som behöver musik på bussen. Jag pallar inte sitta över en halvtimme på en buss utan musik!

I NEED MY MUSIC

dancing in the dark

Låten är så bra, Dancing in the dark med Jessy, spelas på rix fm nu så högtalarna här hemma sprängs väl snart. Den är så fin, någon mer än jag som tycker det?



Every time I think of us
My eyes are filled with tears to think that
I gave into true temptation
With words thats like music to my ears
I hope its not too late


vem bär den bäst?

image573

Vem bär denna klädsel bäst? Personligen tycker jag Amanda, vem tycker ni?


Dags att börja packa väskan, ikväll blir det movie night hos Julia, ska bli mysigt, det var länge sen. Så räkna inte med speciellt många uppdateringar, men några kanske jag lyckas få till :-)

gäääsp

Uppe två timmar efter tuppen, fortfarande lite trötter, men jag piggnar väl snart till :-) Ligger i soffan och lyssnar på rix fm och slappar. Borde börja göra mig iordning, även fast det är lång tid kvar tills jag ska iväg och jobba, men blir jag klar lite tidigare kan jag ägna mig åt bloggen tills jag åker. Hörs senare

natti natti

Åh så bra filmen är, den är verkligen sjukt bra, bra musik, bra dans, allt är bra! Men nu börjar det bli dags för mig att sova, vet inte riktigt när jag ska börja imorn, men runt 13.00 så det blir allt lite uppdateringar innan :-) Sorry för att jag inte har vart sådär jätteaktiv och så idag, men fick planera om lite. Sov gott allihopa och till er nya läsare som jag vet att det finns, så hoppas jag att ni trivs och fortsätter kika in här

image572

dirty dancing

Tänker kura ihop mig i soffan nu och kolla på Dirty Dancing som kom i brevlådan idag! Mamma tassade upp när hon hörde vilken film jag skulle se, så det blir mor och dotterkväll :-) Det var länge sen jag såg den, minns knappt någonting, skriver mer efter filmen.

image571

dagen...

Hemma, äntligen! Efter en lång dag på jobbet... Hur hamnade jag där? Jag som trodde att jag hade sagt upp mig, men tydligen jobbar jag kvar. Vet inte riktigt hur det gick till, men jag ställde krav, som att jag skulle få jobba varannan helg och att jag behöver pengarna och blablabla...Det är inte riktigt bestämt än, men jag tror ändå att det kommer gå. Hoppas det i alla fall, men anledningen till att jag stressade som en tok i morse och åkte var för att jag fick mer lön. Det är sant, den snåla typen gav mig mer i lön och kommer göra det varje gång han ringer oförberett. Det är bra! Men nu är jag äntligen hemma.

åh nej!

Vad har hänt med bloggen? :s Jag fattar ingenting?!.... :(

UPDATE: Fixat, I think, säg till om något fortfarande ser konstigt ut!

Äntligen lunch, idag blev det kräftstjärtsallad med pasta, riktigt gott%

DSC02414.JPG
Äntligen lunch, idag blev det kräftstjärtsallad med pasta, riktigt gott:)

Hur hamnade jag har?! Jag står 1 km från mitt hus, vid busshållp

Hur hamnade jag har?! Jag står 1 km från mitt hus, vid busshållplatsen och väntar på bussen. Jag berättar hur jag hamnade har lite senare, slutar 19.00
Hoppas ni får en bra dag

bad morning

God morgon till er som sovit gott, men för min del var det en bad bad morning. Guess vem som smsar mig? Min chef, eller det blir ju förra chef eftersom jag sagt upp mig. I alla fall så smsade han och frågade om jag ville komma och jobba. Vart ligger felet? Jo, jag jobbar inte där längre. Fine, jag hade åkt in och jobbat om jag kunnat, men idag kan jag inte för jag måste komma ikapp innan skolan börjar. Dessutom, sånt här vill jag veta dagen innan! Inte väckas av det, det är inte första gången det händer. Nu måste jag lugna ner mig lite, för jag är riktigt förbannad.

image569

- med rätt att döda

Filmen var rätt bra, helt okej... Det enda jag kan klaga på är hur mesigt det ser ut när de skjuter varandra. Jag kanske är den enda som tycker så, men det ser verkligen otroligt mesigt ut på något vis, hehe. Annars var den faktiskt rätt bra, har en helt hög med bond-filmer som ska kollas igenom, eller jag har en hög med blandade filmer också :-)

Nu ska jag krypa ner i soffan och somna, önskar er alla en god natts sömn!

image568
Låt drömmarna ta mig hit!

007

Inget samtal från Nevin, hon om lovade att ringa, väntar lite till, har hon lovat så har hon lovat. Visserligen så är hon glömsk, men jag smsar om hon inte ringer snart :-) Nu ska jag kolla på Agent 007 - med rätt att döda. Har faktiskt inte sett den än och den låg bredvid dvdspelaren kvar i plasten, lika bra att kolla då ju ;-)

image567

grey's anatomy

Det börjar ticka sig fram till Grey's Anatomy, onsdagsrutiner! Får se om Nevin ringer mitt under, hon skulle ringa snart, men kan ju se reprisen på söndag, alltid kul att snacka med Nevin och höra lite nytt som händer. Rent Hus var riktigt gräsligt, jag säger bara usch, hur kan man leva så? Riktigt så stökigt har inte jag i mitt rum. Vidrigt till 100 %.

image566
Någon mer som ska titta?

indian mode?

Idag när jag gick in på din sko så jag otroligt många skor som liknade indian skor eller vad man ska säga, sånna där som Hiawata killen i Kalle Anka serierna har.De här är från Din Sko, personligen dissar jag dessa skor, vad tycker ni, hiss eller diss?

image563 image564 image565

rent hus

Är det någon mer än jag som ska se premiären av Rent hus kl. 20.00 på tv4? Man måste ju bara kolla nu när man sett reklamen. Det är ju vidrigt! Man lär sig säkert nåt, jag borde verkligen hålla mer ordning i mitt rum. I helgen blir det dags för mig att ta tag i den jobbiga städningen! Mitt rum må vara stökigt, men inte riktigt såå stökigt.

image562

i like my shoes!

Nu är jag hemma, efter att ha köpt present till Sara och umgåtts lite med Linnea :-) Hämtade även mina skor på cafét, tur att chefen inte slängt dem, då hade jag blivit riktigt förbannad på honom. Han babblade om något jag itne förstog också...

Chefen: Jag fick tillbakablickar i mitt liv, jag såg dig, du försökte passa in
Jag: Uh'key, kan jag hämta min saker eller?
Chefen: Vilka saker? Har du saker?
Jag: Skor och så...
Chefen: Gå upp då

Han följde tydligen efter mig upp, sen fortsatte konversationen

Chefen: Har du hittat något nytt jobb då?
Jag: Nej, inte än, har inte hunnit...
Chefen: Så du vill inte jobba här längre?
Jag: JO, jag vill, men jag får ju inte!
Chefen: Men om jag betalar en 18åring 70:-/h och en 15åring 60:-/h så är det bättre för mig att ha en 18åring
Jag i min tanke: Dra åt helvete!

Hursomhelst, I like my shoes!

image561

dagens outfit.

Det var länge sen jag lagt ut dagens outfit, kan ju bero på att jag har legat sjuk och haft myspys på mig hela dagarna, fram tills idag...Men såhär ser jag ut idag i alla fall :-)

image555

Tröja: Gina Tricot
Byxor: Turkiet (D&G)
Halsduk: Present från när släkten var här
Halsband: Present från när släkten var här
Skärp: Present från när släkten var här
Örhängen: Present från när släkten var här



onsdag,

Då var det onsdag, tiden går fort, lovet är ju snart slut!
Idag ska jag in till Forum med Linnea, måste lämna tillbaka lite filmer till Zina och köpa present till Sara som fyller år snart :-) ska försöka att hålla pengarna i styr nu när jag har sagt upp mig och allt..Får se hur det går :-)
Vad ska ni hitta på idag?



body butter

Funderar på att inskaffa The Body Shops body butter, pink grapefruit. Den verkar jättebra, har coconut nu, men den luktar inte speciellt gott längre, har haft den ett bra tag. Lite förnyelse skulle sitta perfekt! Får kika in på The Body Shop när jag har vägarna förbi :-)

image554
Någon som har testat andra produkter förutom body butter som kan rekomenderas?

hillary duff fragrance


Cute, jag gillar Hillary Duffs parfymflaska. Har dock inte luktat på den än, men flaskan var i alla fall ljuvlig. Någon som har luktat? Den ser ut att lukta underbart!

image553
Låter i alla fall som en god lukt

två filmtips

Idag kom somsagt filmerna, jag och mamma tog tag i högen och har kollat på två stycken och det är tips det :-)

image550Exorcisten
Skräck, oh no, för flera år sen kanske, men det tycker då inte jag idag. Den var bra, men jag skrattade mer än vad jag hoppade till. Kan ju bero på att jag har sett parodin i Scary Movie 2. Visst var den bra, men inte speciellt läskig. Men jag tipsar om den, för den är sevärd. Handlar om en tjej som djävulen tar över, då är prästens uppgift att få ut honom ur flickan. Så om man vill ha en mindre läskig film så kan man ju se den :-)










Hajenimage551
Två ord: Riktigt bra!
Spänning rakt igenom, en film som man inte kan släppa blicken ifrån, eller i alla fall inte jag. Den var verkligen sjukt bra, snacka om att de fick se hajen i vitögat. Den handlar om en haj som kommer till ett område mitt under turistperioden. Dock ignorerar borgmästaren detta och flera dödsfall sker. Tillslut tar polischefen och två andra tag i problemet och ger sig ut till havs för att döda besten, det är då inte det lättaste!
Ni som inte redan sett den här filmen, måste verkligen göra det.








pretty face - alexis bledel

Alexis Bledel är verkligen en riktigt söt skådespelerska, bra klädstil har hon också. De här kläderna och skorna är verkligen enkelt med otroligt snyggt

image549

tacksam för strömmen.

Äntligen har den kommit tillbaka, strömmen alltså. Närmare fem timmar utan steöm, man inser verkligen hur mycket man behöver det.. Mamma och jag tänkte nu inviga strömmen igen med två avsnitt Gilmore Girls, skriver mer efter det, promise! :-)

Fan, ingen ström. När jag vaknade var hela huset strömlöst. Kul

Fan, ingen ström. När jag vaknade var hela huset strömlöst. Kul liksom, jag kan inte blogga från datorn, därför blir det mobilblogg. Men jag hoppas strömmen kommer tillbaka snart, vi hade vetat när om inte mamma hade slängt lappen där tiden stod... Men aja, finns inte så mycket att göra nu...

Goda nyheter är i alla fall att 5 filmer av de 8 vi beställde har kommit, så ikväll blir det filmtittande. Synd bara att 3 var slut i lager, men får hoppas att de får in dem snart.

Nu sitter jag och mamma och funderar på ifall vi ska åka någonstans och äta...det måste vi nästan, båda är jättehungriga och utan ström blir det svårt att laga mat.
Vad gör ni för nåt?:)

movie night

Tänkte sätta igång en till film. Men nu vet jag inte vad jag ska se... Det lutar åt The Holiday, var ett bra tag sen jag såg den och den är ju så bra! En riktigt, riktigt bra film, med kärlek och humor, precis som det ska vara! Jag är väl inte ensam om att tycka den är bra, misstänker jag? :-)

image548

Det har blivit mycket filminlägg i bloggen de senaste dagarna, men stå ut, nu är det lov och jag är helt galen i filmer, det är något som går i släkten ;-) Men ni får ju lite tips i alla fall.

wierd feeling

Det känns konstigt. Nu när jag har sagt upp mig och allt. Visserligen har jag inte fått jobba på en månad, så ingen lön för mig den här månaden, det var väl den stora anledningen till att jag sa upp mig. Fast det ligger andra skäl bakom också, givetvis, men största anledningen var väl att jag inte fick jobba. Min chef, eller förra chef blir det väl, lät mig aldrig jobba på helgerna, det var bara då jag kunde. Han tyckte att jag skulle jobba på vardagarna, efter skolan. Det han inte förstår är att jag har mycket plugg, vi har högar med böcker, hur kan han förvänta sig att jag ska klara av både och? enligt honom "ville jag inte" jobba på vardagarna, men fel, jag kunde inte! Herregud, var hans mening att det ska gå dåligt för mig i skolan eller? Ja det verkar inte bättre....

...Aja, nu är det i alla fall över, men det känns konstigt, jag ville egentligen inte, samtidigt som jag ville. Jag vill hitta något bättre, en bättre chef, som låter mig jobba och förhoppningsvis ger mig en aning högre lön. Dock kommer jag aldrig hitta så fina arbetskompisar, de har vart jättesnälla allihopa, är jätte tacksam över det.

Jag vill tacka Sara som sa att jag inte ska oroa mig över att hitta nytt jobb, tack gumman <3 Sen ska jag göra som hon sa, jag ska ta en paus ett litet tag och leta vidare sen...

soffpotatisen

Ligger här i soffan och kollar på förhäxad (igen). Så bra, man kan aldrig tröttna på det, eller i alla fall inte jag. Älskar tv-serier, kan ju vara därför jag har en hel del här hemma i bokhyllan :-) Senare ska jag och mamma kolla på några Gilmore Girls avsnitt, även det en bra serie! Hon och jag är verkligen Gilmore-nördar.

Vilken är eran favoritserie?

image547

tur i spel, otur i kärlek.

Jag skulle föredra att ha tur i kärlek och otur i spel, men nu är det tvärtom, jag har en nedrans tur i spel! Vann precis 674 :- på skraplott, är det tur eller vad?! Tur att jag vann nu när jag har sagt upp mig och allt. Men somsagt, jag skulle föredra att ha tur i kärlek.

Har ni tur i spel och otur i kärlek som jag, eller tvärtom?

image546

godmorgon

Ny vecka, ny dag, godmorgon!
Ligger här i soffan och gör ingenting, så skönt att det är lov! Dock måste jag plugga matte senare, men först äta frukost :-) Förövrigt kommer det nog inte hända så mycket idag, är rätt trött så det blir en till slappdag. Vad ska ni hitta på idag?

god natt!

Säger god natt nu innan tolvslaget då blogg.se säkert blir skitsegt som vanligt. Min helg har vart bra, förutom den här eviga hostan och att min navelpiercing har börjat ömma rejält + att jag sa upp mig. Skönt att det är lov i veckan så jag kan ta igen missat skolarbete, men också ladda batterierna igen. Nu ska jag vrida på mig i soffan, blunda och somna. Godnatt läsare



titanic

Kvällen har tillbringats (som vanligt) i soffan. Jag frågade mamma om hon ville se Titanic med mig, det ville hon. Vi poppade popcorn och filmen tog precis slut. Titanic är verkligen en film som berör, jag kan inte tänka mig hur det var. Det är så hemskt, de som överlevde kunde verkligen vara lyckligt lottade. Det är verkligen en tragisk historia, usch!
Bästa scenen i filmen




Nu har jag sagt upp mig. Messade min chef och berättade att eftersom jag inte fått jobba på en månad, en månad! Så får jag ju ingen lön. Då sa jag att jag tyckte det var lika bra att jag säger upp mig och letar efter ett annat jobb där jag i alla fall får jobba. Hoppas jag hittar något snart och där chefen är någon som inte är snål!

rose mcgowan

Kolla in den här sjukt sockersöta klänningen på Rose McGowan, jag tycker den var superfin. den passar henne perfekt, men det ser ut som om hon har smärta i fötterna.Själv skulle jag aldrig sätta på mig de skorna... Eller vad tycker ni?

image544 image545

förhäxad.

Idag blir det en förhäxad dag, har precis satt igång säsong 5 i dvd spelaren, härligt! Man kan inte göra annat än att älska serien, har gjort det i alla år. Stort förhäxad-fan, alla säsonger på dvd, gjort musicvideos, fan-art m.m.
någon mer där ute som är galen i denna serie?

image543



blend

Länge sen jag la in en bild som jag gjort, den här blenden gjorde jag för nåt år sen, men är jättenöjd, vad tycker ni?

image542

godmorgon!

Ny dag, söndag, slappdag med andra ord. Dock måste lite läxor bli undanstökade, men tänker börja dagen med att slå på tvn och zappa lite, finns inget bättre en söndagsmorgon. Har sovit rätt gott, hostan börjar avta, har ni sovit gott?



the pacifier.

image541
The Pacifier var verkligen en grymt bra film! Jag förväntade mig inte att den skulle vara så bra, men det var den :-) Kommer helt klart köpa den nästa gång det hamnar filmer i kundkorgen. Vanligtvis somnar jag till filmer, men den här lyckades hålla ögonen öppna. Någon mer som kollade på den?

Det börjar bli dags att knyta sig, måste fortsätta med läxorna imorn. En god natts sömn kommer sitta fint nu, men orkar inte röra mig mot sängen, blir kvar här i soffan, men spillerill! Sov gott alla läsare :-)



kvällens planer

Melodifestivalen ikväll, hoppas det är några bra bidrag med för en gångs skull. Har ingen kolla på vilka som är med, men någon man gillar kanske (?!). Efter det blir det blir det The Pacifier på tv4, den verkar bra. Någon mer som ska se den?
Sitter och väntar på mat! Blir mumsiga revben med pommes, så sjukt gott, älskar att gnaga på benen, en riktigt god maträtt :-) Nu hör jar att fritösen är igång, sitter och dunkar besticken i borden

Här är lite fler presenter som jag fick när släkten var här, visar bara smycken den här gången :-)

image538

image539

image540

glass + movie.

Blir soffliggandes idag också, dock ingen feber, men slut i hela kroppen. Tydligen ligger hela släkten i malmö också sjuka, måste ha smittat varandra när de var här! Har gjort klart två stora projekt som jag mailat till mina lärare, orkar inte mer idag. Hursomhelst så tänkte jag kolla på Grease! Så sjukt bra film och länge sen jag såg den!

Gillar ni Grease?

image537

goodmorning sunshines!

image536

Solen fullkomligt lyser upp hela huset, underbart! Äntligen börjar vårkänslorna sprida sig i kroppen, fan vad härligt! Ligger och latar mig i soffan och kollar på tv för tillfället, men snart borde jag ta tag i läxorna så jag slipper göra något sen efter måndag... Vad ska ni hitta på idag?

filmer beställda!

Jag och mamma fick filmnoja när vi kollade på Lets Dance, jag gick in på discshop och mamma rabblade upp filmer! Det sutade med åtta filmer som vi nu väntar ska komma på posten, woho! Blandade genre, men mestadels skräck. Härligt värre, pappa kommer få krupp (kanske), han kommer i alla fall sucka, men vafan, det gör inget!

- Poltergeist
- Exorcisten
- Footloose
- Fredagen den 13:e
- Dirty Dancing
- Hajen
- Omen
- Råttatouille

image535

hostan är förjävlig.

Låter som ett monster när jag hostar. Låter verkligen gräsligt... Har tagit en noskapin nu, men det är jobbigt ändå. Måste ta i så hårt från magen och hostan har pågått hela veckan, min navelpiercing mår verkligen inte bra av den här ansträngningen. Rött och ömt, hoppas det går över!

image534
Bättre än flytande hostmedicin!



LETS DANCE
Någon mer än jag som är bänkad framför Lets Dance denna fredagkväll?
Missade förra fredagen, vem åkte ut?a

nelly furtado; gravid

image533

Då var ännu en kändis gravid, nämligen Nelly Furtado, 29 år. Hon är tillsammans med en ljudtekniker: Demacio Castellon, paret väntar nu, enligt aftonbladet, barn. Än sålänge "hålls det hemligt" för att det är så nytt, men det är ju inte direkt så hemligt när det står i tidningen. Man kan väl inget annat än att gratulera och hoppas på att det inte bara är rykten som går :-) Läs mer på aftonbladet



mera presenter

Här kommer fler på bilder från presenterna jag fick när släkten var här, långt ifrån allt, men somsagt, det kommer bilder lite då och då :-)

Rökelser, behövdes, lagret var nästan slut ;-)
image526

En jättevacker ljuslykta, jag gillar den!
image527

Pärlhalsband + armband, riktigt snyggt, me like!
image528

american dreamz + fil och flingor

Tänkte lägga mig i soffan nu med en skål fil och flingor för att kolla på American Dreamz. Någon som sett den? Är den bra? Sist jag skulle kolla på den så blev det strömavbrott, det var under stormperioden. Senare måste jag kämpa ikapp med läxorna, tråkigt tråkigt...

image524

image525


på bättringsvägen.

Första feberfria dagen! Så skönt, men är ändå hemma, vill inte riskera att få feber igen, jag vill också kunna njuta av ett skönt sportlov. Dock har jag halkat efter med varenda läxa, det är inte bra...Får kämpa mig igenom dagen och helgen så jag kan ta en veckas ledigt från och med på måndag.
Har hostat så kraftigt så min piercing i naveln har börjat ömma, känns inte bra... Hoppas det går över.

Nej, ska snart börja ta tag i att svara på alla era kommentarer, nu är jag tillbaka!

...

Ledsen för den ytterst dåliga uppdateringen den här veckan. Men i måndags vaknade jag upp med 38.8°C i feber som senare steg till 39.6°C... Febern börjar gå ner nu, men har fortfarande sprängande huvudvärk och hostar som ett jävla monster. Så fort jag är helt frisk så kommer jag svara på era kommentarer, men som det ser ut nu så orkar jag inte. Jag hoppas ni mår bättre än mig i alla fall...

tröttsam eftermiddag.

Helt genom depprimerad över att släkten åkt...Det kommer jag vara ett tag, but that's life. Har varken orkat ta tag i städning eller läxor. Men aja, det kan vänta liite till. Orkari nte just nu. Tänkte lägga upp bilder på presenter i omgångar, annars kommer ett helt inlägg bli bombarderat med bilder, jag lovar!


Ett litet sött armband
som Emelie hade gjort till mig <3


En skitvacker ring, man ser inte så bra, men det är en sten som ligger i något
lövformat


Ralph Lauren parfym osså :-)

Mer bilder kommer inom en snar framtid i alla fall :)

tårar från hjärtat.

Har haft en helt underbar helg! Att träffa alla som jag inte sett på ca. 4 år var helt obeskrivligt, jag har saknat dem så enormt så det går inte att beskriva. Även fast jag knappt kände igen hälften av personerna så har jag saknat alla lika mycket! Helgen har gått alldeles för fort, men det har vart så jäkla roligt <3 Och alla presenter jag fick, det liknade julafton här hemma kan jag ju säga. Lägger upp bilder lite senare. Vi har haft jätteroligt, så kul har jag inte haft på väldigt, väldigt länge.

Familjen är fan de som betyder mest för mig. Det finns inga personer som står mig närmre, alla är så generösa och roliga. Det är de som har störst plats i mitt hjärta, jag kan inte älska en annan människa så jäkla mycket som jag älskar hela min familj. Så tårarna som fälls nu för att de har åkt, kommer direkt från hjärtat.

Här kommer lite bilder
image515

image516

image518

image519

image520

shoppingen.

Juste... glömde lägga in bilder på shoppingen som äntligen blev av igår! Har nu stillat mitt shoppingbegär en aning, väldigt lättad. Är nöjd med mina köp, köpte skorna, ni vet, de från din sko ;-)

image514
Gulvita koftan: Stadium
Skorna: Din Sko
Foundation (Nivea Ideal Finish): Kicks
Isadora (Lila kajal): Kicks
Tröja: Gina

ny design!

TACK, Elin, för att du hjälpte mig få ihop designen! Nu ser det jättebra ut i mina ögon :-) Vad tycker ni, blev det bra?
Passar på att sitta framför datorn nu innan släkten kommer, de kommer ju inte förns nio och all städning är klar! :-)

släkten är påväg.

Nu är hela släkten påväg till Stockholm från Malmö! Runt nio tiden ikväll står deras buss parkerad utanför huset, fatta vad jag längtar! Vissa har jag inte träffat på över fyra år tror jag det är. Helt sjuukt, men nu kommer heela släkten, fan vad jag saknat dem! Har häcken fullt nu, måste fixa med sovplatser till alla och städa och fixa all mat. Hela kylskåpet är fullt, får ha mat på altanen och garaget. Stor fest i helgen!

Eftersom jag inte träffar min släkt så ofta, på grund av avståndet, så kommer jag inte blogga mycket i helgen. Ett inlägg kan jag försöka hinna med, men jag lovar ingenting. Slut på pengar på mobilen, så det blir tyvärr inga mobilbloggningar. Men sent på söndag kväll tror jag att jag är back on track!

Önskar er alla en jättebra helg nu!

image513
Måste hoppa in i duschen snart, har grillat korv på isen halva dan idag, luktar korv, mindre gott med andra ord

jag frågar er.

Har kollat runt på bloggar och frågat vissa om den här frågan. Men nu frågar jag alla som läser... Jag håller på att byta design... Men jag vill inte ha det vitt runt headern om ni förstår. Jag vill att header ska gå vi ramen. Hur ska jag göra? För när jag ändrar i stilmallen till headerns storlek som den är hamnar den utanför ramen. Jag suger på att förklara... Men ni kanske förstår? Om det är någon som vet hur man gör, snälla skriv, jag vill byta design såfort som möjligt :-)

image512
Så hur får jag bort det vita runt headern som går ut mot ramen?

en underbar födelsedag.

Det har verkligen vart en perfekt dag för mig! Är så sjukt nöjd så det inte är sant. En ny ipod, piercing i naveln plus att mina gudsystrar och deras föräldrar som från början skulle komma men sen inte kunde komma, kom ändå! Det har verkligen vart perfekt! Jag vill tacka för alla samtal och sms, det har verkligen betytt jättemycket <3 Sen vill jag självklart tacka alla er läsare för era fina kommentarer!

image511
Oa & Jag

Här kommer några funderingar som smsades till mig förut:
- En impotent fikus, kallas han krokus?
- Musmatta? Heter det inte trosskydd?
- Om man gör illa snoppen på jobbet, får man skade-stånd då?
- Ett annat ord för glad porr, blir det ler-gök?
- När Nalle Puh är på sjukhuset, letar han då efter bi-trädet?
- Motsatsen till stridspitt, är det civilstånd?
- Om man frågar efter ett drev till cykeln, är det en kuggfråga?
- Förr i tiden när telefoner byggdes av keramik, ägnade telefonfabrikerna åt luren-drejeri?
- Om en bonde kunde så viagra på åkern, skulle det då växa jordfräsar?
- Om man ger viagra till en krukväxt, blir det en Jucka-palm då?






piercad!

Nu har jag piercat naveln. Det är så sjukt snyggt, är supernöjd! Ångrar det inte det minsta. Dock svider det lite nu efteråt... Alla säger att det knappt känns något, men jag tycker tvärtom... Det sved som satan när den var där mitt i hålet liksom! Fast smärtan gick över efter ett tag.

Här kommer lite bilder;
image509

Nervös, syns det?
image508
Jag på dödsbädden
image510
Klart ;-)

Synd att middagen med Nevin, Zina, Patrik, Susanne, Tess och Oa är inställd eftersom ingen kan! Det är tråkigt, men imorn kommer släkten, jag längtar!

Har ni haft en bra alla hjärtans dag?







off we go!

Nä, det börjar bli dags att röra sig in mot stan. Ska plocka upp Julia på vägen, sen möter vi Linnea i stan, de ska alltså med när jag piercar mig :-) Efter det blir det lite shopping, se fram emot lite bilder under eftermiddagen! Har ju inte shoppat på över en måndag, idag måste släppa loss och shoppa liiite åtminstone :-)

Önskar er alla en bra alla hjärtans dag, hörs när jag kommer hem

image507

happy birthday.

Underbar morgon
Blev väckt 5.00 imorse med semla och saft på sängen, så underbara föräldrar jag har :-) Först trodde jag inte att jag skulle få någon present, eftersom de ska betala min navelpiercing jag ska göra idag. Men jag fick en ipod nano! I'm so happy :-D Trodde verkligen inte att jag skulle få den :o

Somnade om fram till nu, 11 ska vi vara vid piercingstudion, spännande :-) Känner på mig att det kommer bli en jättebra födelsedag <3 Till er andra önskar jag er Happy Valentines Day! <3

image506

den där eviga längtan.

Filminspelningen gick bra. Jag säger bara det att spela kille är inte det lättaste när man är tjej ;-) Men jag lyckades få till det rätt bra ändå, ser bara lite.... konstig ut (a). Kom precis hem, sitter här i köket och gör absolut ingenting. Skönt, fast idag måste jag städa mitt rum, mamma och pappa måste ju kunna komma in och gratta mig imorn på morgonen!

Ni vet den där eviga längtan som gör att man håller sig vaken dagen innan sin födelsedag? Den känslan kommer jag ha ikväll när jag ska sova. Fyller ju år imorn! Kommer ligga och vrida mig fram och tillbaka, prova massor med knep, men inget kommer funka. Alla vet väl vad jag pratar om?

image505
En vaniljsemla bjuds det på imorn på morgonen :-)

två timmar kvar.

Det är bara två timmar kvar... tick tack, tick tack. Har lunch nu, men eftersom jag har bestämt mig för att inte äta någon lunch alls idag så sitter jag här i klassrummet. Har iofs precis käkat massor med småkakor från hemkunskapen...
Ska göra klart no-projektet nu så jag har det klart. Det är bara matte kvar på den här dagen, sen sticker jag hem till Julia för att leka mördare i våran engelska film.
Hoppas ni haft en bra dag hittills :-)

image504
Ta mig till havet och gör mig till kung (eller drottning). Jag vill utomlands nuu!

sista skoldagen.

Onsdag, sista skoldagen den här veckan. Ledig imorn och skridskor på fredag, skönt. Slutar två, så det här är en rätt bra dag :-) Fast efter skolan ska vi hem till Julia och spela in våran engelska film, så får se hur mycker jag kommer hinna uppdatera. Vad ska ni hitta på idag?

dagarna går fortare...

...Än vad jag själv hinner med.
Onsdag imorgon och den här dagen är snart över! Jag hinner inte med själv, tiden går för fort! Jag måste städa, tvätta, göra läxor och allting innan torsdag, då fyller jag år och vill kunna slappna av och ha kul. Mycket att hinna med och jag har bara imorn på mig. Fast imorn kommerj ag hem lite senare än vanligt, ska spela in en engelska film och det lär ju ta ett tag är jag rätt säker på...Får försöka hinna med allting ändå. Men jag känner mig så stressad, någon mer än jag som är stressad? Nej, usch, måste få ordning på mitt livo ch det är nu.

För er son tycker min design är jobbig att läsa, kan jag bara säga att en ny är påväg, den kommer komma upp sent på torsdagkvällen. Det här temat gjorde jag för att det är alla hjärtans dag på torsdag. Bara så ni vet det :-)

små ägg?

Haha, pappa berättade för mig en gång för länge sen att det kom in en gammal tant på hans jobb, här är deras konversation:

Tant: Hejsan, har ni inga små ägg?
Pappa: Små ägg, nej inte just nu, går det inte bra med stora?
Tanten: Nej...
Pappa:
Varför inte?
Tanten: Men det gör så ont för hönan när hon värper, det är ju synd om hönan, jag vill ha små ägg!

Och sen gick hon, snacka konstig tant, haha!

image503

ingen rubrik.

Vem vill inte hem när man är i skolan?
Jag längtar hem så sjukt mycket, pallar inte mer! Har verkligen inte vart min dag... Har so/me/mu nu, det är bra, då kan man passa på att bloga lite utan att lärarna märker :-) Det har vart en riktigt seg dag idag och jag som har mina sömnproblem gick till skolsköterskan och bad om tips och det första hon sa var att jag skulle stänga av datorn minst en timme innan jag skulle sova, det var ju mindre bra, men jag ska ge det ett försök så får vi se... Hoppas det funkar.

Ska snart hem, det är skönt förutom det faktum att jag måste städa mitt rum vilket jag inte gjorde igår. Men det ska nog gå fort. Sen ska jag nog läsa min klassiker som ska vara utläst om en vecka. Men se fram emot lite uppdateringar iaf :-)

image502
Så sjukt söt klänning Kristen Bell har, eller?

Morsmors, shit vad kallt det är! Står och väntar på bussen. Tre%

Morsmors, shit vad kallt det är! Står och väntar på bussen. Tre minus, blä.
Sömn fick jag i alla fall inatt, skönt! Dock tog det ett tag att somna.
Hoppas ni får en bra dag, skriver mer i skolan :)

blogg=segt?

Är det mitt internet eller är blogg.se segt för er med? För mig går det sjukt trögt att posta kommentarer och allting, sjukt irriterande. Händer lite väl ofta tycker jag...Värst är ju vid midnatt, det är en plåga att kommentera då.

Tränat, duschat och ätit, nu är jag sjukt trött
, det borde inte vara några problem att somna, ska ladda upp lugn musik och bara koppla av, då går det nog lättare att sova. Tyvärr har jag inte hunnit städa, får skjuta upp det till imorn (som vanligt). Men det är inte mitt fel, det är sömnens fel, fan att jag har sånna problem att sova. Borde kanske uppsöka läkare eller något, det har pågått under en längre tid, börjar bli rätt irriterande.

Imorn blir det seg dag i skolan, tisdagar är mardrömsdagarna, inte särskilt roligt. Fast dagarna går rätt snabbt ändå. Nu tänkte jag faktiskt lägga mig, hoppas ni kommer sova gott när ni går och lägger er, hoppas bara jag somnar!
Idag blir det inga tre bra, däremot kommer det komma massa klipp på torsdag med bra låtar, look forward to it.

Sov gott allihopa

tränings outfit.

Nej, dags att ta tag i träningen, tänker köra ett hårt pass på träningscykeln och hård styrka efter det! Ska köra slut på mig själv, så jävla underbart. Nu är jag taggad, vi hörs efter träningen, här får ni min träningsoutfit;

image501
Linne: JC
Shorts: Ingarö IF

dagen över, dags för kvällen.

... Då var den här dagen över, skönt måste jag säga! Det började med mentorstimme då vi inte gjorde så mycket, det var bara att lyssna på vad lärarna hade att säga. Sen hade vi iofs världshistoriens mest tråkigaste ämne; matte. Några uppgifter lyckades jag i alla fall klara av att räkna. Efter det gick dagen ändå rätt så fort och äntligen är man hemma.

Ikväll tänker jag faktiskt ligga i säng redan vid 20.00. Jag måste få i mig sömn. Innan dess är det rätt tufft, har mycket att hinna med;
- Plugga hk och so.
- Städa mitt alldeles för stökiga rum.
- Träna + duscha
- Äta
- Och dagens höjdpunkt, SOVA

Wish me luck :-) Hur har eran dag varit?

image500
jag vill ha!

Godmorgon! Eller mer tröttmorgon för mig. Fick inte mycket sömn alls%2

Godmorgon!
Eller mer tröttmorgon för mig. Fick inte mycket sömn alls imorse, är sjukt trött nu.. Kommer bli en lång dag, hoppas ni har sovit bättre än mig.

sömnproblem.

Hatar när man har så mycket tankar som snurrar så man inte kan sova. Jag har drabbats av sömnproblem. Har försökt sova i över två timmar. Men allt jag tänker på är att jag fyller år på torsdag och att släkten kommer på fredag, vi har inte träffats på flera år och det ska bli så obeskrivligt kul!
Det ska bli jätteroligt, men jag vill gärna kunna sova, jag behöver min sömn och det blir inte kul på morronen imorgon, det vet jag.

Får väl ta och fortsätta kolla på Beverly Hills, tv-n brukar vara bästa sömn-drogen :-)

tre bra, dag tio.

Alla hjärtans dag närmar sig, tiden går fort, tre skoldagar den här veckan bara. Måndag, tisdag, onsdag. Torsdag är ledig dag för våran del, skönt! Och fredag är skridsko-dag. Ser ut att bli en mycket trevlig vecka! Men oops, har "glömt" att plugga spanskan, kan göra det imorn på lunchen istället. "Hola, que tal?" jaja... Nu tänkte jag krypa till kojs så jag orkar upp imorn, tänker försöka ha en vecka med mycket sömn (om det nu är möjligt). Här kommer i alla fall dagens tre :-)

Agnes Carlsson - I Believe


Westlife & Delta Goodrem - All Out Of Love


Delta Goodrem - Born To Try

ms. byxlös? no thanks!

Varför glömmer man så mycket?
Glömde bort tvättmaskinen som har vart klar i timmar. Jeans, tar en evighet att torka och torkar inte ett par tills imorn så har jag ingenting att ha på mig. Great. Finns bara en lösning för min del nu; hårtorken. Hur kommer det sig att jag alltid glömmer obrt tvätten? Måste skärpa mig...

UPDATE: Hårtorken gick sönder, det luktar bränt, borde kanske dra ut kontakten? FAN

image499

gilmore girls.

Jag kan ju bara ta på mig titeln som soffpotatis. Inte blivit något gjort än sålänge idag, har typ Gilmore Girls maraton här hemma, säsong fyra. Tv-dag rakt igenom, orkar man något annat? Nej, men en dag i veckan måste ju gå åt till endast tv-tittande också, right? ;-)

image496

energy gum.

image495

Jag måste hitta återförsäljare till energy gum. Någon som vet vart det går att få tag på? För några månader sen fanns det inte i butik, men nu finns det tydligen över återförsäljare runtom i landet, men det kan vara svårt att hitta. Någon som vet en återförsäljare i stockholm? Energy gum skulle jag verkligen behöva en seg skoldag (vilket är ungefär mån-fre 24/)


låt mig jobba!

Jag kommer få 0:- i lön den här månaden verkar det som... Jag får ju aldrig jobba! När jag inte kan jobba så vill C (chefen) att jag ska jobba och när jag vill jobba så får jag inte jobba. Varför måste det vara så? Det funkar inte, jag behöver också pengar, men han förstår inte det... Jag kan bara jobba på helgerna och jag har bett honom tre gånger den här veckan, men diss på mig, jaha, kul! Nästa helg kan jag inte och sen börjar dagarna närma sig löning och jag kommer inte få en spänn. Fyfan vad irriterad jag blir. På torsdag ska jag förbi och då tänker jag säga till honom, för det funkar inte... Går han inte med på det, fine, då säger jag upp mig och skaffar ett annat jobb!

image494

söndag.

Morsning korsning, sovit gott? Det har jag i alla fall :-) Idag vill jag ha en lugn söndag, fast har ju ändå en del att göra...
Nä, dags att trycka på play och låta den indiska musiken spela så jag kan vakna! Vad har ni för knep när ni ska vakna på morgonen?

image492



tre bra, dag nio.

Dagen har vart slapp, inte fått någonting gjort (ovanligt? nej) och det har vart väldigt skönt. Imorn måste jag dock städa mitt rum, tvätta och göra lite läxor, but that's life! Aja, här kommer i alla fall dagens tre;

Baby Can I Hold You Tonight - Amanda Jenssen


Underneath Your Clothes - Shakira


Goodbye My Lover - James Blunt

tv-tajm.

Eftersom jag inte har så mycket annat att sysselsätta mig med under kvällen så kommer den spenderas framför tv:n. Det blir melodifestivalen, dock är jag bara intresserad av finalen. Menmen, har ju inget bättre för mig. Ska ni också kolla? Aja... Nu ska mina ögon blicka mot tv-rutan och inte mot data-skärmen, men jag håller alltid ett öga på er ;-)

image491

ännu mer "vill ha".

Kikade runt lite på Cocoo.se och gjorde ett collage med mina favoriter därifrån :-)

image490

jag gillar lockar.

Det är inte ofta jag orkar locka mitt hår, för det är så tjockt och tar en evighet. Fast idag har jag tagit mig tid till det och jag är jättenöjd. Gillar när jag har mina lockar i håret :-)
image489

dagens outfit.

Blir og en hemma dag, har precis missat bussen, nästa går om två timmar, kul! Stan får vänta till någon annan dag, torsdag maybe ;) Ska sätta mig ner och fortsätta på pusslet, vill bli klar snart. Vad ska ni hitta på idag?
Här kommer dagens outfit:

Klicka för större bild

Linne: D&G - Turkey
Kjol: BikBok
Leggings: Åhlens
Smycken: Turkey och Guldfynd


din sko - (min sko?)

Hittade den här sjukt snygga skon på Din Sko, har faktiskt spanat in den ett bra tag. Jag gillar den verkligen, skulle passa mig perfekt nu till våren, kostar ynka 100:-. Mitt shopping behov ökar, Jag måste köpa dem någon dag :-)

image487



tre bra, dag åtta.

Åtta dagar har snart passerat februari månad och här kommer dagens tre;

You Can't Hurry Love - Stepping Selection


Got To Have You - Christina Milian


Ture Companion - Marc Cohn

dagens outfit.

Hann inte lägga ut dagens outfit imorse, har iochförsig inte gjort det på hela veckan. Men här kommer den i alla fall;

Klicka för större

Linne; Gina Tricot
Kofta; Kappahl
Jeans: JC
Halsband: Glitter och Turkiet
Armband: Turkiet


framsteg.

Har lagt puzzel nu i någon timma och jag har gjort stora framsteg :-) Det börjar likna något nu, på riktigt. Det är väl bara det svåraste kvar: himlen, men annars är det så gott som klart! Jag tror jag hinner klart till juni ;-)

image485

45 långa minuter kvar...

Sitter i fönstret i grupprummet och lyssnar på musik, hör att de andra mummlar på och så, men jag är trött, orkar inte lyssna, media nu, sista lektionen. Egentligen orkar jag inte göra något idag, dessutom är det lågt batteri, så datorn dör väl ändå snart. Men det gör inget, kan hitta på att jag gjorde en bild (a)

Idag tänker jag vara duktig, jag ska städa mitt rum, något som verkligen behövs, då blir mamma glad och jag kan sova ordentligt. Vad ska ni göra idag/eftermiddag/kväll?

image484



tre bra, dag sju.

Gaah, bara en vecka kvar till alla hjärtans dag och även min födelsedag! Längtar galet mycket :-) Tiden går fort, veckorna bara sveper förbi, skönt, då känns det som om man tillbringar mindre tid i skolan än vad man egentligen gör! Men aja, här kommer i alla fall dagens tre;

All My Life - KC & JoJo


Untitled - Simple Plan


Who Am I To Say - Hope

indian fashion...

...And I like it! Kollade runt på den HÄR hemsidan och hittade massor med snygga indiska outfits! Så härliga färger och allting. Jag gillar det verkligen, indiska kläder är helt klart hiss för min del! Vad tycker ni? HISS eller diss?


alla dessa måsten.

Nej... Måste städa mitt rum, men orkar jag? NEJ. Kanske kan skjuta på det till imorn (a)? Fast då är det ju fredag... Mindre roligt... Får se hur jag gör, ska vila mig lite nu i alla fall, är mega trött. Provet gick bra, tack för alla lycka till :-)
Hur ser eran eftermiddag/kväll ut?

image478


laddat med sötsaker!

Om en och en halvtimme börjar provet...Eftersom att vi får ha med oss godis, läsk, frukt, you name it. Så har jag laddat stort. Är fortfarande en aning hängig och vet inte säkert om jag orkar hela skoldagen. Det återstår att se, men provet är ett måste. Hursomhelst har jag ladda upp med; en godispåse, en kexchoklad, vindruvor, ett äpple och en festis. Dock kommer jag verkligen inte orka allt, men det är bra att vara beredd. Min hjärna kommer behöva sockerkickar.

önska mig lycka till

image477

tre bra, dag sex.

6e februari, oj vad tiden går snabbt, imorn är det precis en vecka till alla hjärtans dag. En kort liten sammanfattnign av dagen, den har vart rätt meningslöst, allt detta sängliggandes har gått mig på nerverna. Jag vill vara frisk! Febern är i alla fall borta, nu i alla fall. rätt meningslöst att vara sjuk egentligen, jag blir lätt rastlös... Hela dagen har i alla fall tillbringats framför tv:n, när jag egentligen borde ha grävt ner mig i läxböcker och pluggat inför prov och läxförhör och bla,bla,bla. Imorn är det nationella prov i svenska, uppsats-skrivning. Dock inget jag ser fram emot men vem gör det?! Tur att man får ha godis, läsk och tuggummi och ja, vad man nu behagar under de två timmar och fyrtio minuter som provt pågår. Mycket generöst av den annars så tuggummi-och-godisförbjudna-tortyrskolan.

Hursomhelst så kommer dagens tre låtar här;

Unbelievable-Craig David


Goodbye To You - Michelle Branch


These Days - Chantal Kreviazuk

ms. carrot

image476
(Foto: Jag själv)

Igår kom pappa hem med den här otroligt charmiga mössan som föreställer en morot. Dock inget som jag kan tänka mig att visa mig offentligt med, fast den duger bra till att användas när man håller på i trädgården här hemma (inte för att jag brukar det). Men även fast den inte kommer användas så var det en otroligt snäll liten gåva från Papi och den här ju sin lilla charm, vad säger ni?

Charming or not?

beverly hills 90210.

image475
Hela förmiddan har jag tittat på en av dem bästa tv-serierna genom tiderna; Beverly Hills 90210. Kollar på säsong ett, mitt nästa begär är att skaffa säsing två... Men tror jag väntar med att lägga pengar på det tills vidare, men det står ju helt klart på listan över tv-serier som ska inskaffas!

Någon mer än jag som gillar Beverly Hills?










efterlängtad shopping...

image472

hatar att vara sjuk.

Man kan ju inte direkt säga att jag blivit bättre... Bara värre, febern har kommit och imorn är det nationella prov i ca. 3 timmar, om jag har feber så kommer jag vara helt borta. Dagen får tillbringas i sängen, framför tv:n med varm saft och lite så. jag ska bli frisk!
Nu ska jag kolla på lite Beverly Hills avsnitt...

Många som är sjuka nu, är du också sjuk och trött, eller är du frisk och pigg?

image471

tre bra, dag fem.

Tyvärr hade jag inte möjlighet att ge er tre bra igår, men det gör inget, kanske lägger upp sex bra på all hjärtans dag istället ;-)... Här kommer i alla fall dagens tre;

Your Song - Mattias Andreasson



Baby Love - Nicole Scherzinger



Sometimes Love Just ain't Enough - Patty Smith & Don Henly

en vinnare har utsätts!

Då är tävlingen avslutad, för er som inte visste det kom jag fram till vinnaren genom att scrolla upp och ner genom alla bidrag. Den person som pilen hamnade på är vinnaren och det blev;

SANDRA

Du har vunnit ett armband från Turkiet, grattis! Jag kontaktar dig :-)

20.00 avslutas tävlingen!

Kom igen nu allihopa, ställ upp i tävlingen, allt som behöver göras är att skriva att du är med, svårare än så är inte. 20.00 ikväll tar jag inte emot några fler bidrag, så kom igen nu!

image459
Klicka på bilden för att komma till tävlingen!



5e februari.

Sorry för igår, bara för att vi bor mitt i ingenstans så fixades inte vårt internet förns nu, I'm back! Har precis gjort nationella provet i svenska, inte svårt alls, det gick bra är jag säker på :-) Men tyvärr fick jag åka hem för jag är sjuk... Har så ont i halsen att jag får ont när jag sväljer och när jag pratar, inte kul alls! Hoppas jag är frisk till på torsdag, då är det ett till prov. Hur mår ni?

image470
En kopp blåbärssoppa är bra när man är sjuk :-)


Glöm inte bort tävlingen hörrni! Den avslutas ikväll 20.00, klicka på bilden för att komma till tävlingen :-)


Det är så inte min dag idag! Först dåligt betyg på matteprovet.%

Det är så inte min dag idag! Först dåligt betyg på matteprovet. Nu har jag så ont i halsen att det gör ont att svälja, jag kan inte bli sjuk nu, det är ju nationella prov imorn! Sen så funkar inte internet. Så bara för att vi bor mitt ute i ingenstans så kan de inte fixa problemet förns imorn! Jag vill inte bo kvar på det här stället som vi kan kalla för INGENSTANS. Ni får ursäkta klagoinlägget men mitt humör är inte på topp... Jag hoppas verkligen att eran dag har vart mycket bättre.

Internet funkar inte! Får tillbaka det om en timme, tills dess tänker%

DSC01991.JPG
Internet funkar inte! Får tillbaka det om en timme, tills dess tänker jag steka pannkakor, blir gott till frukost imorn :)

Mattelektion nu, först fick vi tillbaka proven. Fick G+, hatar min o

DSC01984.JPG
Mattelektion nu, först fick vi tillbaka proven. Fick G+, hatar min okunniga mattelärare. Nu har vi börjat ett Nytt kapitel. Handlar om grafer...fan vad usel jag känner mig asså. Nu tänker jag fortsätta dränka mig i musik. Hoppas ni har en bättre dag än mig.

Nä, usch vad kallt det är! Har varken vantar eller halsduk med mig%2

Nä, usch vad kallt det är! Har varken vantar eller halsduk med mig.. Men skönt var det att snön iaf hade smält :) hoppas att bussen kommer snart, för det är kallt trots att det är snölöst här...

stressig morgon.

Nej, asså usch. Det är kallt och mörkt ute och snart börjar det bli dags att röra sig mot bussen. Jag är inte van at gå 1 km ner när det är vinter, brukar jämt få skjuts, men nu har jag huset för mig själv. Det positiva är ju att man kan spela hur hög musik som helst på morgonen för att vakna och det negativa är att ingen kan hålla reda på tiden åt mig, vilket jag är usel på! Hoppas bara inte bussen är för tidig eller så, för då kommer jag missa den (a). Min morgon är i alla fall sjuk stressig. Hur ser era mornar ut?

tre bra, dag tre

Kollar på filmen "She's All That" på kanal 5 just nu. Riktigt bra tycker jag, tittar ni också?
Idag har somsagt inte hänt mycket, har mest latat mig och kollat på Bevery Hills. Här kommer i alla fall tre bra 3/2-08

Living To Love You - Sarah Connor


A Moment Like This - Kelly Clarkson


Hey There Delilah - Plain White T's


GLÖM INTE BORT TÄVLINGEN - SÄG BARA ATT DU ÄR MED - Klicka HÄR



jag vill tillbaka!

Åh vad jag längtar tillbaka till Turkiet. Helt klart den bästa semestern jag gjort. Jag längtar tillbaka så obeskrivligt mycket. Poolen, stranden, värmen, baren, kortspelandet, big baba, ååh det var så underbart! Till vilket land har eran bästa resa varit?

image467
Brun var man också...

amanda bynes vs. jessica alba.

Vem har snyggast outfit av Amanda Bynes och Jessica Alba?

image465 image466

söndag framför tvn.

Nä, tänker lägga mig och slöa framför tvn resten av dagen, orkar man göra något annat en söndag med sånt trist väder? Ska försöka få mamma till att kolla på Gilmore Girls med mig, annars sätter jag på Beverly Hills, ett bra tag sen jag såg den serien!

Beverly Hills vs. Gilmore Girls

image464

godmorgon!

Nej usch vad trött jag är! Fast får inte sova så mycket längre, måste fixa lite till här hemma innan vi ska iväg. Ska ha visning på huset runt elva. Förresten, vädret.. Förjävligt, eller vad säger ni? Snö, nu... Lite väl sent, jag vill ha vår och sommar! Har ni snö?

image463

GLÖM INTE:   Allt du behöver göra är att skriva att du är med i tävlingen

tre bra, dag 2

Här kommer tre love songs 2/1-08. Det börjar närma sig söndag, hoppas att ni alla har haft en bra lördag! Glöm inte tävlingen - två inlägg ner, skriva bara att du är med. Det här blir nog sista inlägget för idag. Ska nämligen krypa till kojs nu.

Ska tyvärr inte jobba imorn (vilket jag hade hoppats på), att chefen inte förstår att jag behöver pengarna... Ibland orkar jag inte med honom, varje gång jag inte kan jobba så vill han att jag ska jobba och varje gång jag vill jobba så ska jag inte jobba. Jaja, sov så gott med er :-)

Dancing In The Dark - Jessy


Wherever You Are - Erik Segerstedt


Only You - Enrique Iglesias

fransk manikyr.

Tog mig friheten till att testa tålamodet på något ännu pilligare än pussel, det blev fransk manikyr. Några gånger höll tålamodet på att brista, men jag klarade ändå att måla alla tio naglar :-) Blev det bra?

image462

allt ser ju likadant ut!

Puzzlet går inte så mycket frammåt, har gett upp att gå sida till sida, alla bitar är ju i samma färg nästan, man blir förvirrad! Därför tog jag tag i månen och dess sken. Eller det som ska bli en måne. Kan ju bara säga att det är mer än svårt, alla bitar är vita, hur ska man veta vilken som ska sitta vart? Jo, man får helt enkelt ta bit för bit... Tur att jag har lite tålamod i alla fall. Kanske en skål glass hjälper hjärnan att anstränga sig till att få bitarna på plats? Man kan ju alltid prova (a)

image460 image461

GLÖM INTE TÄVLINGEN ETT UNDER DET HÄR INLÄGGET - Allt du behöver göra är att skriva att du är med

tävlingsdags!

Har bestämt mig för att ha en tävling här på bloggen. Jag har valt ut ett armband som passar bra till alla hjärtans dag, rosa små hjärtan. Köpt i Turkiet, men har beslutat för att ge det till en av er där ute, det enda du behöver göra är att skriva "jag är med" eller nåt liknande och länka till din blogg eller skriva din e-mail, så jag kan kontakta dig ifall du vinner :-) Svårare än så är det inte.

Tävlingen kommer hålla på till den 7de februari 20.00
Jag kommer slumpa vinnaren genom att scrolla upp och ner bland kommentarerna, LYCKA TILL

image459

nattens dröm.

Äntligen är jag klar med städningen, tog ju en evighet, men skönt att man äntligen är klar! Då kan man njuta resten av dagen :-) Men som rubriken säger, jag tänker berätta om mina dröm som jag hade inatt... Den var jättekonstig, hur kommer det sig att allt jag tänker på är jobb? jäkla arbetsnarkoman jag är...

Men i alla fall, här kommer den;

Jag och mamma var i Turkiet, i Alanya på Club Dem som hotellet heter. Det var typ mitt på dagen och det var våran första dag där. Men när vi väl hade börjat sola så kom jag på att jag hade glömt solkräm och mamma bah: Men du måste smörja in dig, hämta solkräm! Klart jag skulle göra det, man vill ju inte bränna sig första dagen. Så i alla fall, jag tog en genväg genom poolen, alltid skönt med ett svalkande dopp. Dock simmar jag in i en gammal tant när jag är under ytan, tur att hon inte blev sur i alla fall, hon förstog att dt inte var meningen. Tillslut var jag framme på andra sidan och vem ser jag när jag kommer upp ur vattnet? Jo min chef. Och han har verkligen ingen planering i verkligheten när det gäller schema, men han hade i alla fall försökt fixa ett schema. Men han hade då inte gjort ett normalt schema, han hade använt min och Marens slöjd-projekt, ni vet, mosaik-tavlan och spänt fast trådar med pärlor för den dag man skulle jobba. Han såg mig och kom fram och sa: Alexandra, du jobbar imorn, glöm nu inte bort det. Jag blev helt paff, jag menar, hur skulle jag veta vart cafét låg i Turkiet? Där finns då inget coffehouse by george. Men jag tänkte inte mer på det, han försvann rätt snabbt därifrån. När jag kom till gångarna mot hotellrummen mötte jag först Nevin och Zina, bakom dem kom Pamela och hennes syster och bar på värsta jätte-pizzan! Nevin och Zina frågade om jag ville äta med dem. Och det var klart jag ville. (Nevin, Zina, Pamela och hennes syster jobbar jag med). Vi satte oss ner och delade upp den där jätte-pizzan, sen tog den typ slut och alla var proppmätta. Då kom jag på att jag var tvungen att hämta solkräm, för vi hade suttit i solen och käkat, jag kollade på mina armar och de var helt rödprickiga och jag bara skrek "åhnej".

Sen vaknade jag...

image458


dagens outfit.

image457Idag är en sån där typisk städoutfit, i alla fall för mig. Jag orkar inte städa i jeans och så, därför är det en simpel outfit som gäller idag :-)
Tunika: Gina Tricot
Skärp: H&M
Leggings: H&M
FlipFlop: Present, men de kommer från Thailand
Accessoarer: Turkiet & Dominikanska Republiken
















fullt hus?

Nej, inte trodde jag att det skulle komma folk idag när vi städade... Men jo, våran förra städerska, som dessutom är våran kompis kom förut, hon ska putsa fönstren, jätte snällt av henne! Tack Kamilla. Och nu...ja... jag skulle bara hämta lite smink i badrummet och så sitter det någon snubbe där och det var verkligen inte pappa! Tydligen var det hans kompis som vi har känt i evigheter, han är här för att laga vårt badkar. Fullt hus här, min stereo är på, mammas radio är på och alla springer runt som yra höns. Snacka om grundligt städat här! Nä, har mer än hälften kvar av rummet, hörs senare.

image456

Klockan är nio på en lördagsmorgon och jag antar att jag borde gå

Klockan är nio på en lördagsmorgon och jag antar att jag borde gå upp snart? Äh, några låtar till kan man lyssna på innan jag ska börja städa.
Hur ser eran dag ut?

tre bra, dag ett.

Första februari är snart över, tänkta tipsa tre kärlekslåtar varje dag fram till den fjortonde :-)
Här kommer låtarna som är utvalda till 1/2-08

Flying Without Wings - Westlife


Need To Be Next To You - Michelle Branch



Thank You - Chistina Milian



Då var min fredagskväll över, så med det här inlägget säger jag GODNATT. Imorn ska jag städa i princip halva dagen, usch så tråkigt, men det är ett måste. Sov gott allesammans!

lets dance.

Äntligen tycker jag att svenska folket har röstat ut rätt par i Lets Dance. Tycker inte Susanne har passat in särskillt bra. Ni som följer Lets Dance, tycker ni att det var rätt par som åkte ut ikväll?

hiss eller diss?

Kalles randiga banan. Låter inte det lite *hrm* Äckligt? Jag vill inte ens prova den, "det är gott, vi lovar" som de säger på reklamen. Vad tror ni, har ni ätit den? Hiss eller diss?

image455

Blev inget jobb för mig idag, bra att man säger det innan. Men fic

DSC01913.JPG
Blev inget jobb för mig idag, bra att man säger det innan. Men fick i alla fall min lön :)
Fast jag är ändå kvar, zina och jag har bakat chokladbollar, sjukt gott, ska väl snart börja röra mig hemmåt.
Spana in chokladbollarna, en sån skulle ni bra gärna vilJa ha va?;)

media.

Media nu, sista lektionen, ritkgit skönt! Sen är det äntligen helg. Idag har jag gjort en wallpaper från Devdas, släng in en kommentar och säg vad du tycker :-)

image453


godmorgon!

Godmorgon allihopa! Fredag, första lektionen, ingen lärare i byggnaden, förhoppningsvis blir det håltimme i två timmar :-) Man kan ju alltid hoppas! Skönt i sånna fall.
Har ni sovit gott?

image452

RSS 2.0