DET VERKAR FUNKA NU, ELLER?

Nu verkar det som att de flesta kan se den nya designen med alla hjärtans dag tema, kul att höra att ni gillade den, blir jätteglad av sånna fina kommentarer :-) Imorn börjar nedräkningen till Alla hjärtans dag, bara två veckor kvar!

Ojoj så mitt rum ser ut, måste städas, det får göras under lördagen... Är lite för trött idag, eller det är jag varje dag, menmen. Tänkte sova tidigt idag, eller relativt tidigt i alla fall. Är supertrött, är det någon mer eller är det bara jag?
Imorn är det fredag, skönt, kort dag och efter det ska jag hämta min lön (äntligen!) och jobba.

image451

Hur ser eran kväll ut ? :-)

jag behöver er hjälp!

Hur ser ni den nya designen?
På den här datorn så ser jag den perfekt, dvs. allting är "genomskinligt". Men på min andra dator är det helt fuckat, där är rubriken och bloggposten vit och inte genomskinlig som jag ser det på den här datorn. Hur ser ni den nya bloggdesignen? Vitt eller genomskinligt vid boggposten och rubriken? Om ni ser det vitt, någon som vet hur det ska fixas?

OM NI SER SOM JAG SER DET UT SÅHÄR
image450

Hola!

Nu måste jag ta tag i spanskan, legat på latsidan hela veckan, men det gör inget! Kanske oförberett prov imorn, vem vet?

Ikväll kommer det komma en ny blogg-design, med temat, ALLA HJÄRTANS DAG. Så håll utkik ;-)

image449
Adios amigos

Kom till no salen nyss. Bajsbilen är här. Fatta hur äckligt! Här

Kom till no salen nyss. Bajsbilen är här. Fatta hur äckligt! Här ska vi sitta i en timme, efter det är det lunch, om det luktar såhär så har jag ingen aptit

Är sjukt trött idag, måste få ordning på mina sömn vanor, nu%2

Är sjukt trött idag, måste få ordning på mina sömn vanor, nu är det ipod som gäller. Orkar inte vara social.

datorn följer med.

image448Nu har datorn och jag förflyttat oss till en mysig plats. Nämligen sängen, mysigt värre.
Mår ärligt talat inte så bra, hela familjen är typ lite halvsjuka, så jag tror jag får skippa träningen idag, hoppas jag mår bättre imorn! Har precis tagit en varm dusch och satt på mig myspys kläder, nu ska jag kika runt på lite bloggar, någon blogg som ni kan tipsa?






tar en paus från pluggandet.

Nej, nu har jag faktiskt pluggat ända sen jag kom hem, är klar med labbrapporten, ska bara mejla till läraren nu, skönt, klar redan en vecka innan inlämning! tänkte börja på hk-projektet, men bara börja, orkar inte så mycket mer idag. Det blir nog en slappkväll som tillbringas framför tvn och datorn, förutom det faktum att det är onsdag och eftersom jag inte har kunnat träna i veckan pågrund av prov och dans och allt som det har vart är det dags att ta en tur på cykeln idag! Hur ser eran kväll ut?

image447

Nu ska vi kolla på bilder från igår, sitter här i klassrummet med%

Nu ska vi kolla på bilder från igår, sitter här i klassrummet med en kopp kaffe och mjuk pepparkaka, mums!

hur var det på danskvällen?

Kom hem för en liten stund sen från danskvällen med alla niorna på värmdö. Jag som då inte gillar att dansa, tycker att det var helt okej faktiskt. Buggade loss med tjejorna, det var kul. Live bandet som spelade var i alla fall jättebra! Ett stort grattis till Kathinka och Viktor som kom tvåa i buggtävlingen :-)

Nu när jag äntligen är hemma ska jag ta och kika runt på alla bloggar!

Fick den här fina bilden av linnea nyss, så snällt :)

DSC01882.JPG
Fick den här fina bilden av linnea nyss, så snällt :)

Provet gick bra!

Provet gick bra!
Det känns skönt att det är över nu, gick faktiskt bra:) Nu sitter jag på mattelektion, jag som hatar matte

29 januari.

Provet närmar sig, precis en timme kvar tills det börjar nu. Ska åka om tio minuter, måste plugga nu, det kommer tyvärr inte bli så mycket bloggande idag, för efter skolan åker jag hem till Lnea och sen ska vi på dans-kväll. Men det kommer bli lite mobilbloggande i alla fall, men kommentarer svarar jag på imorgon :-)
HA EN BRA DAG

Sov så gott:) Nu går det inte in så mycket mer i min hjärna.

Sov så gott:)
Nu går det inte in så mycket mer i min hjärna. Får råplugga imorn på morgonen. Kan åtminstone grunderna. Så G borde jag kunna få :)måste få i mig sömn nu, det har inte vart min dag idag. Ni får sova så gott, bloggar mer imorn.

klockan har slagit sju.

Ojoj, klockan har slagit sju, redan ;o Jag har inte ens öppnat no-böckerna än och provet börar imorn 8.20. Ingen tv ikväll, nehepp! Men har faktiskt vart upptagen hela dagen, det kan ju inte hjälpas. Efter att vi slutade åkte jag för att hämta min lön, men fick jag den? Nej! Han hade inte pengar med sig till mig idag... Det är liksom den 28de, dålig stil, not my day today. Jag skulle ju till banken och sätta in dem. Fast banken åkte jag till ändå, fixade ID-kort till mig, orkar inte gå och släpa runt på passet överallt. Efter det åkte vi till tatuering och piercings-studio. Mamma skulle boka in tatueringstid till sig och så sa vi till att jag skulle pierca mig. Nu längtar jag.

image445
Köpte i alla fall två askar tuggummi för 10:- förut


Då var 3 timmars dansen över. Man föredrog ju att dansa med vissa

Då var 3 timmars dansen över. Man föredrog ju att dansa med vissa före andra. Lite luddigt, men ni fattar. Nu e vi påväg till skolan igen. En lektion, onödigt, men men. Hur har eran dag varit hittills?

Jag behöver tuggummi! Ingen har, nu väntas vi på att börja dansa%2

Jag behöver tuggummi! Ingen har, nu väntas vi på att börja dansa. Är typ bara nördar här!

tre timmars dans.

Tur att man slipper konka på skolbäcker idag, förutom no böckerna. Ska nämligen ha dans i tre timmar nu på morgonen. Tre timmar ska en som hatar att dansa, helt enkelt stå och dansa. Ne usch och fy, bugg och vals och sånt skit. Imorn är det nämligen danskväll, kul? Njea.
Se framemot mobilbloggande idag om hur det går för mig, slutar två, men kommer nog inte hem förns sex, halvsju? Ska hämta min lön, göra en intervju och åka till banken. Hur ser eran dag ut?

image444
(foto: jag själv)

man tänker att man måste.

Som rubriken säger, när man tänker att man måste göra någonting som är mega-tråkigt så måste man göra det. Jag måste plugga nu, eller jag borde ha pluggat på förmiddan istället, men det har jag inte gjort, jag får självklart skylla mig själv, men varför är det så att alla måsten är tråkiga och allt annat man gör är bara sånt som vi gör? Hela vårt liv består av måsten om man tänker efter, man måste tvätta, man måste städa, man måste plugga, man måste jobba osv... Jag måste bli bättre på att göra mina måsten till roliga saker som blir till något som man bara gör av ren naturlighet! Någon mer som känner samma sak? Oftast är det ju så att man väntar med alla måsten till sista minuten och då orkar man ändå inte, för vid den här tiden så orkar jag inte plugga. Jag kanske har druckit kaffe, men bara för det så betyder inte det att informationen går in i min hjärna. Nepp, det blir alltså mer plugg imorn istället! Och imorn är sista dagen innan provet, jippi, sista minuten som vanligt. Dessutom är det massor med andra läxor som MÅSTE göras. Jag skyller på skolan, jag vet, men egentligen är det jag som har dålig planering...


Det här blir även sista inlägget för idag, jag behöver min sömn. Skönt att det är en mjukstartsvecka imorn, dans och no. Iofs hatar jag att dansa, men hellre det än matte och andra blajlektioner. Hoppas ni alla har haft en underbar helg! Och ni läsare har ju röstat fram dagens bild och det blev nummer tre :-)
Sov gott kära läsare!

image441

kvällens planer.

Nu har jag vart sjukt duktig, har ju käkat så mycket godsaker i veckan, men det har blivit en hel del träning ändå. Och nyss körde jag ett till pass, skönt, nyduschad, ansiktsmask och avslappnad är jag nu :-) Dags att kolla på singing bee, sen måste jag ta mig en kopp kaffe, ska nämligen plugga sen! Hur ser eran kväll ut?



Do you remember?

image443

Ni minns väl att jag håller på att lägga pussel? Framsteg sker, kan tyvärr inte lägga mer idag, pappa tog sönder lampan som lyste upp golvet (typiskt honom). Men jag har i alla fall kommit rätt långt nu, hoppas jag hinner klart i tid, ska bli en födelsedagspresent till min kompis :-) Det börjar likna nåt va?

kanin glassen, efterlyst.

Åh, jag var i köket och tog mig en skål med glass (det är ju trots allt helg) och den här glassen smakar som någon pinnglass som jag käkat för länge sen. Då kom jag att tänka på den här kanin glassen med choklad-doppade öron och en tuggummi näsa. När jag var liten var jag såå förtjust i den glassen. är det någon mer än jag som minns den glassen?

image442

jag kilar ut - tillbaka, rösta

Nu tänkte jag kila ut i solskenet, ta mig en sväng ner till vattnet och fota lite. Måste passa på nu när det äntligen är sol ute, kan vara bra att komma ut nån gång också, det sker inte ofta. Lägger upp lite bilder sen så får ni rösta fram dagens bild också.Håll utkik :-)


Solen kanske skiner ute, men det är svinkallt! Skulle behövt en mössa, fick sprängande ont i öronen... Blev en snabbis ut med andra ord, men lyckades fånga några bilder i alla fall! Har valt ut tre stycken, rösta som vanligt, ettan, tvåan eller trean. Vilken är eran favorit? Vinnande bilden kommer i sista inlägget ikväll :-)
Klicka för större bild

#1


#2


#3


Stressig morgon, mamma kom och väckte mig för en halvtimme sen, hade%2

Stressig morgon, mamma kom och väckte mig för en halvtimme sen, hade alltså en halvtimme på mig att göra mig iordning, vem klarar det? Aja det gick Hyffsat i alla fall. Nu är jag iallafall påväg till mina gudsystrar som håller på att flytta. Gaaalet roligt, har väntat på att de ska flytta närmre oss i två år! Nu vet jag iallafall påväg vart jag kommer spendera mycket av min tid :)
Så, vad ska ni hitta på idag?

frågor & svar;

Nu har jag skrivit klart om köttbullens väg genom kroppen, som jag förövrigt inte har någon användning av att veta? Aja, prov på tisdag, får hoppas på det bästa. Tur att jag fick i mig en kopp kaffe nu på kvällskvisten, vanligtvis är jag död vid den här tiden, men konstigt, vad blir man inte av tidiga mornar och massa plugg?

Nu har jag i alla fall tagit mig tid till att svara på era frågor, det blev några stycken i alla fall, kul! Här kommer frågor och svar;

Vad gör du på fritiden?
En stor del av min fritid går åt till att sitta vid datorn och pilla i photoshop och göra musik videos, men jag är även med mina vänner och går på bio och så :-)

Nått intresse?

Indiska filmer och indisk musik är ett stort intresse jag har, jag lever för musiken.

När grät du senast och varför?
Jag grät senast i förrgår när jag såg på Devdas, tycker den filmen är så sorglig, jag är överkänslig, jag vet ;-)

Hur började ditt intresse för indien?
En tjej jag jobbar med behövde hjälp med att fixa indiska låtar till hennes mobil och då var det klart att jag ställde upp, sen så lyssnade jag på varje låt och då var jag fast. Hon berättade att låtarna kom från indiska filmer, så jag frågade om jag kunde få låna några, efter första filmen var jag helt fast, det var väl där mitt stora intresse för indien började :-)

Favorit blogg?

Oj... Jag har många favoritbloggar som jag följer nästintill varje dag...
mayagunnarsson.blogg.se, celebratelife.blogg.se, karinolofsson.blogg.se, grymtroligperson.blogg.se, hallon8.blogg.se, colaburk.blogg.se och många många fler :-)
Alla de där 6 bloggarna fastnar man för

Favorit affär?
H&M och Gina är mina absoluta favoritaffärer, där hittar jag alltid något som jag vill ha :)

Så snyggt burberry hårband du har på dig på bilden! har ett liknande fast smalt men är ute efter ett lite tjockare, så var har du köpt det?:D

Tack så mycket men det är faktiskt inte burberry, många tror det, men det är bara nått liknande :) Om jag inte minns fel så är det köpt på Glitter :-)

Hur gammal är du?
Om 17 dagar blir jag femton :-)

image438
Med det här inlägget säger jag god natt, så hörs vi imorn när jag vaknar, nu ska jag njuta av en god natts sömn, känner att jag måste vila ut!

allt detta pluggande.

Nä, borde ha pluggat på dan istället, men det har jag ju givetvis inte gjort, får väl öppna den nedrans biologi boken nu, halv tolv, normalt att plugga vid den här tiden? Inte direkt... Men då kanske jag kan sova jättelänge imorn? Tur att jag har druckit kaffe, det lär ju hålla mig vaken ett tag till. Dags att sätta igång, frågestunden lär hålla på ett bra tag till, glöm inte att fråga något :-)

image437
Pennan är vässad för att skriva om en köttbulles väg genom kroppen.

om shanti om.

Jag svarar på era frågor i sista inlägget ikväll, kom igen nu, fler frågor vill jag ha! Om ni undrar varför jag inte har bloggat så mycket under eftermiddagen har det varit för att jag har vart fullt upptagen med att göra en musikvideo, nu är den äntligen klar, efter flera timmars arbete! :-) Säg gärna vad ni tycker


Jag provar att mobilblogga, igen, det har aldrig funkat förut, glöm

Jag provar att mobilblogga, igen, det har aldrig funkat förut, glöm inte frågestunden ett inlägg ner :)

frågestund, våga fråga nu!

Jag tänkte köra igång med en till frågestund igen här på bloggen, ni som missade förra frågestunden kan passa på att fråga nu. Har ändå inte så mycket annat för mig. Så... Vad vill ni veta om mig? :-)

image436

dagens outfit.

Nu är jag uppstigen, nyduschad och relativt pigg i alla fall :-) Det kurrar i magen, ska nog göra mig en smoothie eller nåt till frukost. Här kommer i alla fall dagens outifit;

image435

T-shirt: Replay, Turkiet
Jeans: D&G, Turkiet
Smycken; Turkiet

snooza lite till ;-)

Nä, vaknade alldeles för tidigt, men tänkte bara ladda in lite låtar i ipoden och passa på att skriva ett inlägg :-) Nu ska jag gå och försöka somna om, om inte annat så ska jag vila fram tills jag blir pigg! Fick inget sms igår om att jag skulle jobba, så jag räknar den här lördag som en fri lördag! Får se vad som kommer hittas på :-)
Vad ska ni göra idag?

image434



sovmorgon imorgon?

Jag hoppas att jag är ledig imorn så jag kan njuta av en lång sovmorgon, vilket jag verkligen behöver! Men man vet aldrig, kanske chefen smsar vid 22.00-00.00, det skulle inte vara första gången, vilket är väldigt irriterande. Man smsar inte så ent dagen innan och frågar om man kan jobba nästa morgon. Vi får väl se, ser hellre fram emot att jobba på söndag, så jag kan vara med mina gudsystrar imorn, om vi ska träffa dem. Sen måste jag ju iofs hämta ut min lön... Gör jag det inte i helgen så gör jag det på måndag! Hoppas ni alla får en god natts sömn, för det vill jag ha :-)

Dagens låt är A Drop In The Ocean - Ron Pope <3


lets dance.

Klockan börjar närma sig åtta, det innebär Let Dance för min del. Carin & Matte tycker jag är ett av paren som är bäst, vilket är ert favoritpar?

Har precis tränat, så skönt, idag har jag bara tryckt i mig onyttigheter, skönt att i alla fall träna bort en del :-) Hur ser eran kväll ut? Bänkad framför tvn?

image433


media lektion.

Gjorde en blend idag på median, återigen på Aishwarya Rai, men hon gav mig inspiration och jag blev jättenöjd :-) Vad tycker ni?

image431

skridskor.

Då var man i skolan igen då, efter skridskoåkning på morgonen, var det dagens träning kanske? Ne, får ta ett till pass ikväll :-)  Nu har vi typ lunch, var äcklig mat, så jag käkade sallad, nyttig jag är. Snart är det tragiskt nog spanska, hoppas att hon inte har prov och sen är det media och efter det slutar vi :-) Skönt! Lägger in det jag gör på median sen, så håll utkik. Vad ska ni hitta på idag?

image430

tårar i tre timmar.

image429

Efter mycket plugg, idag igen, så känner jag att jag måste kolla på en indisk film. Det blir Devdas igen, men man är ju så kär i den! Aishwarya Rai är också med :-) Nu blir det tårar i tre timmar. Kanske inte orkar se hela, men tänkte passa på ikväll eftersom jag får en hel timmes sovmorgon imorn! Gjorde en banner för en stund sen på Aishwarya Rai, det är bilden där uppe, kommentera och säg gärna vad ni tycker om den så blir jag glad :-)


aishwarya rai.

Aishwarya Rai är så sjukt snygg och en väldigt bra skådespelerska! Hon har det perfekta utseendet, visst är hon vacker på bilden?
image428



torsdag 24 januari.

Jahapp... Då var det torsdag, snart helg med andra ord, ska bli skönt att få sova ut :-) Sitter på svenska lektion nu, övning inför nationella proven, jag är typ klar, så passar på att skriva här. Om 20 minuter är det äntligen rast efter att ha haft dubbeltimme i svenska. Sen är det iofs no, inte särskillt roligt.
Lägger in en bild på dagens outfit;

image427
Kofta: Kappahl
Linne: D&G från Turkiet
Jeans: JC
Halsduk: H&M
Armband: Turkiet
Parfym: Summer by Kenzo

då var det snart slut.

Då var den här dagen snart slut. Det är iofs flera timmar kvar, men jag ska snart krypa ner under täcket och se på tv :-) Idag är jag otroligt stolt över mig själv (händer inte sådär jätte ofta).

-Jag har pluggat, rätt mycket faktiskt.

-Jag har tränat, cyklade 1,7 mil på träningscykeln + körde styrka efter det.

-Jag har påbörjat att städa mitt rum, det är ju en början i alla fall.

-Jag har fixat mina naglar & plattat håret.

Imorn kan jag njuta av en halvtimmes extra sovmorgon, såå skönt! :-)
Nåt som jag glömde berätta igår var att jag kom med i polska kursen! Ska bli så sjuukt roligt, har iofs svårt med uttal, fast jag har det ju i mig, så det borde inte vara så svårt.

image426

ett mindre jag.

image425

nu ska jag...

Hemma, redan, klockan är bara 14.33, då brukar jag då inte vara hemma, men fick skjuts idag vilket var skönt. Så nu sitter jag här, ser att det måste städas igen. Tänkte göra det ikväll, för nu måste jag plugga biologi, spanska och hemkunskap, om jag hinner.


onsdag.

Skönt med en kort dag i skolan för en gångs skull. Första lektionen var engelska, det var najs, vi fick fortsätta med vårt projekt som är att göra en skräckfilm. Och nu är det so. So:n är rätt kul nu, vi håller på att jämföra två olika religioner, hinduismen är obligatorisk och jag är ju så insatt i allt som har med indien att göra, så det passar mig utmärkt :-)
Slutar 14.00, det är jäkligt skönt, men måste hem och plugga.. Har biologi-prov på tisdag, jobbigt värre. Men kommer självklart ta pauser för att blogga :-)
Vad ska ni hitta på idag?

image424

picture of the day.

Dagens bild har jag valt själv idag. Känner mig på ett rätt dystert humör idag, därför har det inte blivit så mycket bloggande. Mycket i skolan, för lite sömn och lite sånt har gjort mig rätt dyster, hoppas det blir en bättre dag imorn...
Men jag tycker bilden är fin ändå :-)

image423

britney förstörd?

image422
Kolla den här bilden! Snacka om skillnad, hur kan man förstöra sig själv så mycket? Jag skulle skämas...
Hon är verkligen ung OCH förstörd. Vad tycker ni om den här bilden, gräsligt att se, eller hur?

ringsignal.

Då sitter man här på musiklektionen, passar på att blogga, idag har det vart en jobbig dag, no, matte och svenska, riktigt segt. Som vanligt är tisdagar den segaste dagen på hela veckan. Tur att den snart är över... Men i alla fall,
förra veckan sa jag ju att vi skulle skapa en personlig ringsignal på musiken och idag blev jag klar. Är jättenöjd, den speglar min vardag jättebra, om ni vill lyssna klicka här
Sms, telefonsamtal, bloggande och chattande och indisk musik, det är jag



ha en trevlig kväll.

Då var jag hemma från både jobb och skola, skönt att vara hemma igen, är supertrött. Måste lägga mig tidigt ikväll så jag vaknar imorn. Så jobbigt med tidiga mornar... Idag har jag faktiskt varit duktig, eller igår också för den delen. Jag har börjat träna. Igår cyklade jag ca. 1 mil på motionscykeln och gjorde sit-ups, idag cyklade jag inte, men jag gjorde i alla fall sit-ups. Känns jätteskönt, kanske får min halvplatta mage till helplatt inom en snart framtid om jag håller på såhär ;-)

Nä, jag är hemsk lessen för den dåliga uppdateringen idag, men jag måste nog krypa till kojs och åtminstonne se på tv tills jag somnar, kommer däcka på tangentbordet annars. Borde ha pluggat, får skjuta det till imorn istället. Men ni får ha en trevlig kväll allesammans :-)

image421

då var det klart.

Då var matte provet klart, det gick säkert åt helvete. Det återstår att se. Nästa lektion är spanska, förhör, och jag har inte pluggat. Sitter och rå pluggar nu, det går förhoppningsvis bra. Efter skolan ska jag åka och jobba (tror jag, jag skulle dit i alla fall) slutar 19.00 så efter det blir det lite uppdateringar tror jag :-)
Vad ska ni göra idag? Jobb eller skola?

image419

det börjar bli dags...

...För mig att krypa till kojs. Har så stor ångest inför matte provet imorn, har inte ens hunnit träna på spanska glosorna (hoppas att hon skippar förhöret). Måste försöka få lite sömn så jag kan försöka tänka klart på provet imorn, det kommer säkert gå åt helvete ändå. Är så sjukt nervös, usch. Men tack Izabelle som fått mig att må lite bättre. Ni får sova så gott allihopa så hörs vi imorn!

Glöm inte att slänga in en liten kommentar om vad ni tycker om den nya designen, då blir jag glad imorn bitti när jag vaknar

image418
Älskar min kuddhörna, sov gott

jag vill tacka min släkt.

image417

UPDATE: Vad tycker ni om den nya headern?


dagens bild.

Hittade dagens bild direkt idag när jag kikade igenom mina bilder, tycker den är riktig härlig och den ger mig verkligen sommarkänslor, jag vill ha sommar nu.

image416

det börjar närma sig kvällen.

Idag har jag varit duktig nog att ta hand om läxorna. Det var på tiden. Har pluggat klart inför matte-provet, men jag fattar ju inte ens hälften av det, så provet kommer säkert gå rent åt pipsvängen imorgon. Efter pluggandet förtjänades tre timmars tv-tittande till filmen Devdas. Den är ju bara så bra! har ni inte sett den, se den. Aja, får hoppas på det bästa angående matte-provet. Nu ska jag sätta mig och kolla på reprisen av "I huvudet på Carolina Gynning". Och efter det köra ett träningspass, det var ett tag sen.
Vad ska ni hitta på ikväll?

image415

hemska nyhet.

image414

Den här femåriga killen ringde 911 när hans mamma svimmade på köksgolvet, men operatören sa åt honom att sluta busringa, på pga det hann hans mamma dö. Det är så hemskt, hur kan man göra så? Alla samtal som görs tycker jag ska tas på allvar, killen är ju bara fem år, jag tycker han var otroligt duktig som ringde 911 och så låter dem hans mamma dö framför hans ögon. Det är hemskt. Så nu sitter en femåring hemma och sörjer för sin mammas död pga förmodligen den sämsta operatör jag har hört talas om. Operatörens straff blir upp till ett års fängelse.




kvällens planer sprack.

Ledsen för att det inte blev några uppdateringar under kvällskvisten igår, alla mina planer sprack. Stormen kom nämligen fram. Vi hade precis börjat kolla på film och så går strömmen, då var klockan 20.00, så det fanns inte så mycket att göra än att ligga i soffan och lyssna på vindn utanför, vi hade tänt en brasa, så lite mysigt var det i alla fall. Förväntade mig att strömmen skulle vara borta hela natten, men el-snubbarna som jobbade utanför blev klara runt midnatt, det var ju skönt. Men då var jag redan så trött så jag gick och la mig. Blev ni strömlösa av stormen?


Hursomhelst, jag skulle lägga in dagens bild i det sista inlägget igår, men det blir det första inlägget idag. Det ni läsare röstade fram var bild nummer tre :-)

image409

jag är med och tävlar.

Vad roligt! En tävling hos modeakuten.blogg.se Där man kan vinna bland annat dessa riktigt snygga jeans! Åh, jag är kär. Var med och tävla du också vettja!

image413

jag ska lära mig polska.

Äntligen någonting som förgyller denna dag! Idag har jag anmält mig och mamma till en språkkurs i polska. Det ska bli jätteroligt! Är ju polack, men har aldrig lärt mig polska, så det är ju på tiden att jag gör det! Ska bli kul att kunna snacka med släkten och så :-) Åh vad roligt det ska bli! Tyvärr börjar den på samma dag som min födelsedag, så vi missar första lektionen, men sen så smäller det :-)

image412

dagens låt.

Dagens låt idag blir Believer - Christina Milian, den är bara så bra och särskillt när man behöver lyssna på en låt som får en att orka fortsätta när man inte tror på sig själv.


jag avskyr matematik.

Hur kommer det sig att vi har världens sämsta mattelärare? Han kan verkligen ingenting. Det är hemskt, han har fått mig till att verkligen avsky matte. Förra året tyckte jag matte var någorlunda kul, kanske för att jag förstog allting jag gjorde? Men nu, hur är det nu? Jo det är katastrof! Vi har matte-prov på måndag, jag har inte ens hunnit klart, men vem har det? Jo, det är inte många kan jag säga, det är många i klassen som måste räkna klart flera sidor hemma i helgen och det värsta av allt, jag förstår inte vad jag räknar. Varför ska det vara såhär? Får jätte mycket ångest, ända senvi fick tillbaka förra provet och han sa att han hade sänkt mitt betyg i matte har jag haft ångest för varenda lektion. Jag har tappat hoppet om att jag ens kan räkna 1+1. Ska det behöva vara så? Nej. Och hur kan man som lärare lägga ett prov när ingen ens har hunnit räkna klart till sidorna som ska vara klara? När han hoppar från ett avsnitt till ett annat utan att ge läxa så att alla ligger på samma ställe? Varför hade just våran klass (och alla andra klasser som har honom) oturen att få den sämsta läraren av dem alla? Hemska matematik, man måste plågsamt ta sig igenom tal efter tal och jag förstår inte ens vad det är jag räknar...Matematik = Helvetet

image410

Ber om ursäkt för mitt klagoinlägg, men det kan vara skönt att skriva av sig ilskan någon gång istället för att skrika den rakt ut.

rösta fram dagens bild.

Nu kan ni rösta fram dagens bild som kommer presenteras i kvällens sista inlägg. Vilken bild är snyggast? 1, 2 eller 3? Go for it, rösta :-) Foton: Jag själv

image407

image408

image409


19 januari, dagens outfit

Då har redan 19 dagar av året gått, tiden går så fort. Här har blåsten börjat, det kommer säkert bli värre senare under förmiddagen. Idag har jag mycket att göra, måste plugga, städa, tvätta och lite så, jobbigt värre, men någon gång måste man börja. Vad ska ni hitta på idag?

Här kommer dagens outfit;

image406

Tröjklänning: Gina Tricot
Leggings: Gina Tricot



svar på era frågor.

Då har jag tagit mig tiden att svara på era frågor, det blev några stycken i alla fall. Kul! Kommer säkert ha fler frågestunder för er som missade :-) Men här kommer svaren;

Vilket är ditt allra största intresse?
Sitta vid datorn och göra bilder i photoshop har länge varit ett stort intresse hos mig, tycker det är kul att se mig själv utvecklas, övning ger ju färdighet, det är jätte roligt.

Har du någon ovanlig vana?
Svår fråga.. Det är nog att... Varje morgon måste jag börja med att lyssna på en indisk låt annars orkar jag inte fixa mig i ordning.

Vilken är din absoluta favvolåt?

Oj.. det var en grymt svår fråga. Lyssnar på mycket musik och har många favvolåtar. Det var svårt beslut om jag skulle välja en engelsk låt eller indisk. Det blev faktiskt en indisk låt, Kal Ho Naa Ho heter den. Den är sjukt bra. Men somsagt, har många andra favoolåtar också, fast den står högst upp på listan nu :-)

Hur kommer det sig att du startade en blogg?

Jag hade kollat runt på massor med bloggar innan jag själv beslutade mig för att skaffa en. Först och främst gjorde jag det väl för att jag ville ha någonstans att skriva av mig, sen blev jag så inspirerad av den fina designen som många har på sina bloggar och ville prova själv att skapa något med min personliga stil och min design. Sen har bloggandet blivit något som jag fastnat för mer eller mindre. Det är så roligt att få kontakt med er läsare och när ni kommenterar och tycker till om olika saker, jätteroligt.

Vad ville du bli när du var liten?

När jag var mindre ville jag bli veterinär, men sen sprack den drömmen när jag såg på veterinärerna och det var en rätt äcklig scen när de stoppade in handen i en ko och drog ut en kalv. Sen dess så har det vart många funderingar på vad jag vill bli, funderar faktiskt fortfarande, högst upp på listan står Bartender och Webdesigner, så vi får se vad det blir :)

Vilket mode magasin läser du helst?

Jag läser faktiskt inte så mycket tidningar, så jag har inget svar på den frågan direkt :-p

Favoritmat?

Pasta, spelar ingen roll vilken sås, sålänge det är pasta :-)

Favoritfärg?
Blå, både ljusblå och mörkblå, en sån härlig färg!

Om indisk musik inte fanns, och det enda du var tvungen att lyssna på för att övderleva var Tokio Hotel. Skulle du lyssna eller dö ?
Jadu, jag skulle självklart inte dö, men jag skulle plågsamt ta mig igenom låtarna :-p ne men, det hade jag lyssnat på om det inte fanns något annat.

Hur länge har du bloggat?
Jag började blogga i början av oktober förra året, så bloggen har inte funnits speciellt länge :-)

HOT.

Har precis badat bastu, så sköönt! Det var galet varmt, precis som det ska vara. Att inviga helgen med ett bastubad så man känner sig fräsch och pigg efteråt är ju verkligen underbart! Nu är det middag, fläskotletter med potatismos och sallad. Mums, Vad ska ni hitta på ikväll?

UPDATE:
Tänkte köra med en frågenstund här på bloggen, så passa på att fråga :-) Svarar inte på för personliga frågor, men ska försöka svara på det mesta, skriver svar på alla frågor i nästa inlägg, sätt igång och fråga

image405



jag är med och tävlar.

Är med och tävlar hos FANNYs fina blogg, jag tävlar om det är über-snygga halsbandet! Var med och tävla du också vettja ;-)

image404

Vanessa vs. Ashley.

image402 image403
Vem har snyggast outfit?
Vanessa vs. Ashley
Jag tycker faktiskt Vanessa, jag skulle inte tacka nej till den outiften :-)

mariah carey banner.

Tänkte visa er en till banner som jag gjort, den här gången på Mariah Carey och hennes über-söta pafymflaska som jag så gärna vill ha :-)
Säg gärna vad ni tycker

image401

storm.

Hatar storm och nu är det påväg en ny. SMHI varnar att man ska stanna inne imorn. Jag som kanske skulle jobba. Aja, får hoppas att den inte når fram. Sist var elen bort i en dag eller två, inte lite jobbigt inte ;-( Fan, jag vill inte ha storm. Hoppas den går över fort. Fast jag måste ju erkänna att här är det "lugnet före stormen" hur är vädret hos er?

image399

dagens outfit.

Här kommer dagens outfit. Blir inget långt inlägg, har bråttom till den nedrans bussen som ska ta mig till skolan. Skönt att det är FREDAG! Bloggar mer i skolan sen, ha en bra dag! :-)

image397 image398
Tröja: Gina tricot
Linne: Louis Vuitton från turkiet
Jeans: D&G från Turkiet
Skor: Skopunkten
Parfym: Fizzy
Armband&Halsband: Turkiet

ge mig sommar.

Längtar obeskrivligt mycket till sommaren, värmen, kläderna, allting. Dags att börja kolla på bikini nu. Hittade två stycken som jag vill ha på H&M. Jag har sjukt många bikinis, men man kan aldrig få för mycket, right? ;-) Det är bra att ha reserver ifall nån går sönder. I år blir det enfärgat svart faktiskt. Har en vit redan från Gina, den är iofs lite missfärgad, men går att använda. Så iår tänkte jag köra på svart, kommer säkert köpa minst två, H&M och Gina har ju rätt billiga. Men i alla fall, här kommer två av de som jag fastnade för.

image395 image396
Tänkte att man kunde matcha överdelen från bild ett med underdelen från första, för bild nummer två är billigare än bild nummer ett. Får se hur jag gör :-) Det är ju trots allt några månader kvar.

Någon mer som längtar till sommaren?

britney gravid?

Jaha, då kanske Britney Spears är gravid med sitt tredje barn då. hon har ju redan två söner som hon inte ens får träffa, ska bli intressant när man vet om hon är gravid. Hon var i alla fall och köpte ett graviditetstest. Då är det bara att vänta och se.

image394

snart slöjd.

Det börjar närma sig den sista lektionen. Slöjd, sjukt roligt, minns ni mosaiktavlan jag visade förra veckan? Kanske inte... men idag ska den bli klar, lägger in en bild efter lektionen på hur resultatet blev. Ni får ha det bäst sålänge så hörs vi snart :)

UPDATE: Nu är tavlan nästan klar, några bitar låssnade tyvärr och vi har inte fått bort all fog, men här kommer i alla fall dagens resultat, vad tycker ni ? :)

image393

dagens outfit.

Då var man i skolan igen då, tragiskt nog. Tänkte lägga upp dagens outfit, så hörs vi senare, ha en bra dag! :-)

image391 image392
Kofta: Kappahl
Linne: D&G från Turkiet
Byxor: D&G från Turkiet
Skor: Nike
Parfym: Fizzy


dagens bild.

Då var det dags för sista kvällens inlägg. Där jag slänger in dagens bild. Först stog det lika mellan 1an & 2an och eftersom jag måste komma i säng någon gång så jag inte är som en vandrande zombie så bad jag min lilla vän Linnea att välja mellan 1an och 2an. Hon blev alltså den avgörande rösten och valde bild nummer 1;

image388

Då var dagens bild vald, kul med röstningar, nu ska jag krypa till kojs så man orkar med den långa dubbeltimmen svenska imorn på morgonen. Vi hörs imorgon alla bloggare & läsare, SOV GOTT :-D

fäll en tår.

Kolla på den här sjukt sorgliga texten till låten Who Am I To Say - Hope, som är dagens låt. Fäll en tår eller fler, här bakom tangentbordet fälls det många tårar när man läser.
Bra att det är många som röstar p ådagens bild, fortsätt med det :-) (Ett inlägg ner)


rösta fram dagens bild.

Då kör vi igen. Tycker det är så kul att se vad ni läsare röstar fram, precis som igår får ni tre bilder att välja mellan och den vinnane bilden presenteras i dagens sista inlägg :-) Hoppas att det är lite fler som vill vara med och rösta idag, blir mer spännande då. Kör hårt

image388

image389

image390
Foton: Jag själv

1000 kommentarer.

Härligt! Nu har jag fått hela 1000 kommentarer, inte illa :-) Roligt, roligt, blir jätteglad när ni kommenterar! Den tusende kommentaren skrevs av: Carro Tack så mycket !

image387

alexandra tipsar.

image386
Ett bra läppcerat är det här från Labello. Det funkar riktigt bra plus att det är som ett läppglans på samma gång. Så om du vill ha ett bra läppcerat med inslag av läppglans borde du köpa det här, det finns nog i de flesta livsmedelsbutiker tror jag :-)


dagens bild...

...Röstades fram av er läsare och blev bild nummer tre :-) Så vad tycker ni, ska jag ha fler sånna röstningar? Kan ju vara kul att höra vad ni läsare tycker :-)
Aja, tyvärr blir det här sista inlägget för idag. Tidig morgon imorgon, men räkna med rätt många uppdateringar, slutar tidigt! Sov gott allihopa!

image384

Fru gårman.

Karl-Gustaf Gustafsson skapade för 50 år sedan herr Gårman. Nu finns ävens hans fru som skylt, nämligen fru Gårman. Nu vill miljöpartiet att vartannat Herr Gårman ska bytas ut till frun. Lite rolig idé tycker jag, eller?

image385

rösta fram dagens bild.

Har svårt att bestämma mig vilken bild som ska bli dagens bild idag! Har tre att välja mellan, rösta fram din favorit!
Foton: Jag själv.

image382

image383

image384

skapa en ringsignal.

Idag på musiken fick vi en sjukt rolig uppgift, vi ska skapa en egen ringsignal som är personlig, saker som spelar ens karaktär. Ska bli jätteroligt, har fått massa ideér. Jag ska typ ha sms-signal i början som om jag får två sms på raden och sen att det ringer (håller på med min mobil 24/7) Sen ska jag ha en snutt från en indisk låt "Om shanti Om", höra när jag sitter och klickar på datortangenterna, ska då spegla bloggandet, kanske inte så många som kommer förstå det, men man kan få tolka det lite hur man vill. Och sist men inte minst ska jag ha ett avslut där jag säger "Jahaa, major problem". Det går jag runt och säger typ hela tiden när jag inte förstår något. Självklart kommer jag ladda upp låten här på nått vis, så håll utkik :-D

image381

godmorgon.

Då var det ännu en ny dag. Tisdag, innebär en rätt jobbigt dag i skolan. En och en halv timmes no (vem orkar så länge?), matte, svenska och so/me/mu (Tre timmar, ta bort en timme eller två?). Tisdagar innebär nog att det är den segaste dagen på hela veckan. Skönt att jag fick tillräckligt med sömn i alla fall. Har ni sovit gott eller haft en sömnlös natt?

Är lite stressad, ska snart till bussen, men här kommer i alla fall en bild på dagens outfit

image379 image380
Tröja: H&M
Linne (syns inte): D&G från Turkiet
Byxor: D&G från Turkiet
Ring: Guldfynd
Skor: Skopunkten
Parfym: Fizzy


alexandras humor.

Jag skrattar åt det mesta, det kan vara vad som helst, går i mammas fotspår som tillochmed skrattar åt ordet cykelpump! Somsagt, jag skrattar åt de mest sjuka sakerna, men det är väl bra, ett gott skratt förlänger livet ,right? ;-)
Hursomhelst, det spelar ingen roll hur många gånger jag än kollar på den här videon, jag garvar lika mycket varje gång. Tycker ni jag har konstig humor eller är det fler som skrattar åt den här sjuka personen?



hudvårdsprodukter.

Tänkte rekomendera bra hudvårdsprodukter. Först och främst, det kan vara värt att lägga en extra slant på bra hudvårdsproduker istället för på billig skit som inte hjälper. Dvs; Clearasil (Torkar ut huden nåt så enromt) eller Loreal (Även den torkar ut huden). Det finns otroligt mycket bra hudvårdsprodukter, men vill du ha bra kvalitet som förbättrar huden istället för försämrar borde du lägga en extra slant på produkter som räcker i flera månader.

Produkterna jag använder ingår i "Dermalogica"-serien och funkar extremt bra på mig. Det är ju olika från person till person, men den här blev jag rekomenderad att använda. Den innehåller tre stycken steg; morgon och kväll. En eller två gånger i veckan använder du fyra steg.

Tre-stegs metoden;

#1 Tvätta ansiktet med Special Cleansing Gel för att få bort allt smink. Använder du mycket smink bör du ta två doser. Det är inte mycket som behövs, bara en liten klick. Skölj sedan av mycket noggrant med varmt vatten. Då var första steget klart.

#2 Spraya några sprut med "Multi-Active Toner" och massera in i huden. Det behövs inte mycket, fukta bara huden.

#3 Ta en liten klick av "Active Moist" och massera in den i huden. Det behövs inte mycket, var sparsam men ta ändå tillräckligt. Det räcker ett bra tag.

Fyr-stegs metoden;

#1Tvätta ansiktet med Special Cleansing Gel för att få bort allt smink. Använder du mycket smink bör du ta två doser. Det är inte mycket som behövs, bara en liten klick. Skölj sedan av mycket noggrant med varmt vatten. Då var första steget klart.

#2 Använd ansiktsmasken "Gentle Cream Exfoliant". Applicera att tunt lager över hela ansiktet, ta det försiktigt under ögonen. Låt den sitta i 10-15 minuter, skölj sedan ansiktet med varmt vatten mycket noggrant.

#3 Spraya några sprut med "Multi-Active Toner" och massera in i huden. Det behövs inte mycket, fukta bara huden.

#4 Ta en liten klick av "Active Moist" och massera in den i huden. Det behövs inte mycket, var sparsam men ta ändå tillräckligt. Det räcker ett bra tag.

Fyr-stegs metoden ska du använda dig av 1-2 gånger i veckan då du känner att huden börjar bli lite torr. Produkterna fungerar i alla fall bra på mig, så de rekomenderar jag varmt :-)


summer-shoe.

Kollade igenom garderobens sko-del. Året börjar ju närma sig vår/sommar. hittade mina underbara skor som jag bara älskar! Skor är bland det bästa jag vet. En stor dröm skulle vara att ha en hel vägg med bara skor :-) tyvärr hittade jag inte ett par, men de dyker väl upp såsmåningom. Visst är det tre små godbitar?



Kanske inte så bra kvalitet och ljus, men man ser ju hyffsat bra i alla fall :-)

Grattis Bella!

image370
Idag fyller den här underbara tjejen 16år! GRATTIS Izabelle, du är guld värd :-D

14 januari.

Då var det ännu en skoldag. Då var man här igen, blev en rätt sömnlös natt så jag är sjukt trött, får vila på lunchen sen istället. Skulle inte tacka nej till sömn! Har ni sovit gott?

Första lektionen nu.. Mentorstimme, ska skriva ner mål för den här terminen, skönt att man inte behöver ha utvecklingssamtal om man inte vill. Dags att sätta igång arbetet så hörs vi senare :-)


hitta nemo.

Har inget speciellt för mig ikväll och borde somna tidigt så jag inte somnar i skolan imorn, det vore ju hemsk! Därför tänkte jag lugnt slappa till "Hitta Nemo". Det var i och för sig inte så länge sen jag såg den, men vad spelar det för roll? Den är ju så sjukt härlig! Doris är min favorit, påminner lite om mig faktiskt, men bara ibland (A). Hoppas ni får en sjukt härlig kväll och har haft en grym helg, för det har jag!

Jag minns när jag och Jullan var mindre, då fick vi två kräftor som husdjur som vi hade i ett akvarie hemma hos henne, vi döpte dem till Bruce och Doris, det var lite skoj, men de dog rätt snabbt...R.I.P. Det är väl inte många av er som har haft kräftor som husdjur va? ;-)

image369

Chalte Chalte.

Har precis sett klart på den indiska romantiska filmen Chalte Chalte och den var verkligen jättebra! Den rekomenderas till alla som gillar romantiska filmer.

Handling: Filmen handlar om Raj som träffar Priya och om deras kärlekshistoria. Man får följa med dem i deras glada stunder, ledsna stunder och bråkiga stunder. Påminner om ett rätt vanligt nygift par som bråkar väldigt mycket. Hon lämnade mannen som hon egentligen skulle gifta sig med för hans skull, båda har otroligt starka känslor för varandra och i början är de extremt lyckliga. Men alla lever inte lyckligt resten av deras liv, de bråkar väldigt mycket, men tillslut så inser båda att deras kärlek till varandra är obeskrivlig, hon hade inte styrkan att lämna honom även i dem svåraste styrkan, för hennes kärlek till honom var alldeles för stark. Många tårar fälldes hemma i min soffa!

image366 image367
image368

filmtajm.

Äntligen, har väntat hela veckan på att få se Chalte Chalte, men jag har vart för trött och behövt sova och eftersom filmen är tre timmar så har jag inte hunnit. Men äntligen, nu ska jag sätta mig i soffan och kolla!
image365

smycken.

Kikade in på Indiska's hemsida och kollade runt på smycken, hittade dessa godbitar, riktigt snygga och till bra priser, fastnade för dem guldiga armbanden mest! Vilken är eran favorit?


49:50 :- 69:50 :- 79:50 :- 49:50 :-


Sen har jag favoriten som jag köpte för flera år sen

image364

Kaley Couco.

Har precis gjort en mycket simpel banner på Kaley Couco, blev faktiskt rätt nöjd trots att den inte var så speciellt avancerad:-)
Eller vad tycker ni?


image358


Grey's Anatomy - musicvideo.

Kollade runt på mina filmer på datorn och hittade en musikvideo på Grey's Anatomy - Izzie & Denny som jag har gjort för ett rätt bra tag sen. Är sjukt nöjd med den, det är nog mitt favoritavsnitt genom alla säsonger. säg gärna vad ni tycker !


godmorgon alla glada!

Då var det ny dag, tråkigt att det är söndag bara, för det innebär skola imorn. Helgerna går alldeles för fort, man hinner knappt med någonting! Idag händer inte så mycket, ska städa badrummet *usch*, se på reprisen av Let's Dance och så blir jag illa tvungen att plugga. Vad ska ni hitta på idag?

image356



himmelskt gott!

Först blev jag extremt sugen på godis, men måste bli nyttigare har jag bestämt så jag gick till fruktskålen och plockade upp en banan, jag och Lnea satt och chatta lite och hon sa att jag skulle lägga in den i ugnen, men med skalet på, jag brukar skala den först, men hennes sätt var mycket bättre. Den kanske är bränd utanpå men himmelsk innuti ;-) Rekomenderas till de sötsugna som vill vara nyttiga!

Hur vet man att den är klar? Den är bränd :-)
image355


från svinstia till myshörna.

Efter cirka tre timmars städande; putsande, dammanda, dammsugande, tvättvikande m.m. så är jag äntligen klar. Är otroligt nöjd och stolt över mig själv. Nu måste jag verkligen hålla ordning, för någon dag kommer en mäklare hit och fotar, då måste det ju vara städat, skärpning! Det ska ju inte vara så svårt att hålla ordning. Slänger in före och efter bilder - visst ser man skillnad?! ;D

image352

image353

piercing.

När jag kom hem förut berättade mamma för mig att om jag vill pierca min navel på min födelsedag så kan vi åka och göra det. Det har vart min dröm i åtta år, jag vill verkligen, men nu börjar jag tänka ifall jag ångrar mig sen? Det är ju inte så kul... Har ni piercat er i naveln? Ångrade ni er? Är osäker samtidigt som jag vill....

Sen säger vissa att om man blir gravid och har piercing så växer hålen medan andra säger att det bara är en myt. Vad är sant?

image351

tack.

Tack för alla lycka till kommentarer, men tyvärr så blev det ingen bowling för när vi kom dit så kostade det 400:- per timme, vilket vi inte var beredda på.... Så vi fick avboka. Det var synd, jag var verkligen taggad. Kanske någon annan gång. Men alla kommentarer gjorde mig i alla fall jätteglad! ;D Istället blev det shopping, köpte en klänning och ett skärp :-) Var det snyggt?

image350
Skärp: 79:50 - H&M
Klänning: 64:50 - Gina Tricot




bowling.

Städplanerna sprack redan efter de tio första minuterna. Vi gick ner till köket för att käka frukost och så kom vi på att det skulle vara kul att åka och Bowla. Så jag skjuter på städningen fram till inatt, det är ändå lättast att städa på natten. Istället blir det bowling, det blir skoj :-) Inte för att jag är nå bra, men det är ändå kul!
Haha, jag kommer förlora, det känner jag på mig, men önska mig lycka till i alla fall :-D

image349

städning.

Idag ska jag ta tag i mitt stökiga rum. Det ser förjävligt ut, men idag blir det ändring på det. Jag som hatar att städa... Men måste man så måste, det kan ju vara skönt att få det riktigt städat, man känner sig faktiskt väldigt stolt när man har städat ritkgit grundligt, eller jag gör i alla fall det :-). Vad ska ni hitta på idag?

image348

mys-kväll med tjejorna.

Då var vi hemma från bion, eller vi har vart hemma ett bra tag, men internet har segat sig ända fram till nu, jätte störigt. Bion var i alla fall jättebra :-) Vi såg Förtrollad, säkert många som har sett den redan. Vi har haft jättekul och nu sitter vi i Jullans stuga och myser, lyssnar på musik och snackar, det är najs :-) Hur har eran kväll sett ut?

image347

media.

image346

Då var det media lektion då. Har precis gjort en banner från Good Luck Chuck. Vad tycker ni? Dags att chilla resten av lektionen, är galet trött.

äntligen över.

Då var den hemska spanskan över. ÄNTLIGEN. Man skulle berätta vad man gjorde under lovet.  Som tur var slapp min rad. Men då måste man vara nervös fram till måndag. Alla var typ asnervösa och satt och skakade. Och alla typ stammade och ingen fattade vad hon sa. Måste man plugga spanska? Jag vill plugga indiska eller turkiska!

Vad vill ni plugga för språk?

FREDAG.

Då var det äntligen fredag. Jätteskönt! Idag på idrotten hade vi dans; vals och bugg. Det gick väl bra. efter  det gick vi till Ica och köpte frukt och red bull. Lite nyttigt måste man väl vara, right? Sen gick vi till Donken, typiskt oss. Har haft ont i nacken hela förmiddan, ov jättekonstigt inatt. Inte kul, det gör jätte ont. Får försöka hålla den varm... Snart är det spanska, tragiskt nog. Orkar inte, det är så tråkigt -_- Sen är det media och det blir sista lektionen. Kanske lägger in en banner som jag tänkte göra under median :-)

Ikväll blir det bio med girlsen, ska bli jättekul! Sen blir det övernattning hos Jullan. Tror vi ka se förtrollad, hoppas den är bra :-)

vem vill bli miljonär.

Som ni säkert vet vi det här laget är jag rätt galen i indien (A) eller i alla fall indiska filmer. Nyss så sökte jag på youtube och hittade även indiska vem vill bli miljonär! Med ShahRukh Khan som programledare. Om man lyssnar på deras engelska uttal så låter det jättegulligt! :-)


10 januari 2007.

Då har redan 10 dagar av det nya året gått. Innan man hinner blinka så kommer ju det här året vara över och då är vi redan inne på 2009. Men aja, nu ska vi prata om nutiden. Sista lektionen idag var slöjd och jag och Maren gör en mosaik tavla av glas som vi har samlat på oss i olika porslinfabriker. De skänkte sprucket glas som vi kunde använda. Även kallat Do-Redo projektet av våra lärare. Tänkte lägga in en bild på hur långt vi har kommit än så länge. Nästa lektion blir vi klara, då ska vi foga mellan springorna. Säg jättegärna vad ni tycker om den!

image345

engelska.

Jahapp. Då var det engelska lektion då. Här sitter vi och planerar en engelska film som vi ska göra. Det ska bli en skräckfilm. Faktiskt riktigt roligt, våran nya lärare är jätte bra, vi får nämligen välja grupper själva ;D Jag, Jullan, Limpan och Maren är i samma grupp, det är jättebra! Ni kanske får se filmen när den är klar ;)

onödigt.

Då var man där igen. Jag tänkte åka in till Forum för att fikao ch prata med Nevin. Men... vad händer om inte att jag måste jobba. Enligt min chef så behövdes det. Men om han inte hade latat sig så hade de klarat sig UTMÄRKT. Jag tänkte åka hem i hyffsad tidigt tid men nehepp, fick jobba till sju. chefen skulle på yoga, men han gick ju ändå inte förns en kvart före stängning. Och han har sagt att han inte behöver ta in mig i onödan. Mig gör det väl ingenting för det blir mer pengar till mig. Men jag skulle ju se på Chalte Chalte ikväll. Nu måste jag ju sova tidigt eftersom sömnen inte räckte till inatt. Aja.. får kolla på filmen imorn.

Har ni haft en bra dag?

DAGENS LÅT


Cennet med Ferhat Göcer

en lektion kvar.

Då var det lunchrast då. Sen har vi väl det säkerligen mest tråkigaste ämnet, matte. Men aja.. man får stå ut. Hemkunskapen var i alla fall bäst idag. Fruktsallad med glass. Ingen lunch behövs. Nu sitter jag och lyssnar på musik och tar det lugnt. Längtar tills vi slutar, tänkte dra en sväng till Forum och snacka med Nevin lite innan hon slutar. Kanske köpa nåt? Det får vi se.

image344

sömnlös.

För att inte råka ut för en sån där hemsk sömnlös nat som jag får ibland, kanske jag borde passa på att gå och lägga mig tidigt. Dels för att jag ska orka upp på morgonen men också för att jag inte ska vara trött under dagen. Kaffe hjälper en period, men inte en hel dag.Det lutar åt att det här blir sista inlägget för idag. Tänkte se lite på tv och sen sova. Jag skriver mer om jag blir sömnlös. Ni får sova så gott allihopa! PUSS

image343
Och den där kudden vill jag HA!

17% hippie

Jahapp, gjorde precis ett text där det visade sig att jag var 17% Hippie, det är väl alltid bra att veta. Hur många procent är ni? KLICKA HÄR


image342

tips & råd.

Förra terminen hade jag svårt att få ihop det där med läxoro ch fritid på ett bra sätt. Men den här terminen blir det ändring på det minsann! Ett tips om det är fler som har problem med det är att skriva i en kalender vilka dagar man ska plugga och hur länge man ska plugga. Det är faktiskt väldigt smart kom jag på. Slänger in en bild på hur min planering ser ut so far. Det kommer ske mycket ändringar med tiden som läxorna hamnar i en hög. Så förändring sker, men än sålänge ser det ut såhär:

image341

Någon mer som har samma metod?

goda nyheter.

Lite goda nyheter fick man allt höra första skoldagen! Kompledigt får vi 14 februari en hel dag för att vi ska på obligatorisk skoldans 29de Januari. Varför jag blev glad för att det var den 14de är för då är det min födelsedag ;D Ska bli galet najs! Skönt att någonting livade upp dagen.

Nu blir det dags att städa rummet. Göra en läxplanering för den här månaden är nog smart och sen ska jag chilla framför tvn.

Hur ser eran kväll ut?

image340

första skoldagen... TRAGISKT.

Jahapp.. Då var man här igen, tragisk, tragiskt. Ta mig härifrån. Flyt började sjunga "Ta mig till havet och gör mig till Kung" nu... Vilket liv man har. Schemat är ändrat.. Ingen sovmorgon på onsdagar.. FAN. Men vi slutar tidigare. SKÖNT. Jaja.. hur har ni det i helvetet? dvs; skolan. Här är det förjävligt. Snart är det svenska. Usch.. Förlåt för mitt klagoinlägg. Men det blir så när man är trött och tvingas till dessa plågsamma lokaler på Slemhaga Barnplågar Akademi.


skola imorn då.

Jahapp. sista dagen på lovet har passerat och imorn börjar den plågsamma skolan som man önskar inte existerade. Skönt att det är sovmorgon i alla fall.. Men föredrar att jobba. Varför får man inte lön för skolan? dåligt värre... Snart ska jag käka middag. Sitter och kollar på Stulen Kärlek på tv4. Snacka om att man garvar! x)

Började eran skola idag eller imorn?

devdas handling.

Filmen handlar om två barndomsvänner och deras kärlek till varandra. de har varit kära ända sen barndomen, men devdas måste åka till utlandet och studera i tio år. Men kärleken mellan de båda är fortfarande lika stark. Paro, som är kvar i Indien tänder ett ljus med "kärlekens låga" eller vad man ska kalla det. Den släcks inte av regn, den släcks inte av vinden. Den brinner förevigt. Alla tio år som devdas är borta vakar hon över ljuset. Efter mycket tjaffs inom familjerna så måste Paro giftas bort till en man som hon inte vet vem det är och hon blir "plast mamma" till två tonåringar. Men kärleken mellan henne och Devdas är fortfarande lika stark. Efter att de samtalat med varandra lovade han Paro att innan han dog så skule han komma till hennes dörr/port. Han håller fast vid det, han är så kär i henne, men vet att han inte kan få henne så han dränker sina sorger i alkohol och tillslut dör han av alkohol förgiftning.

Den här filmen rekomnderas starkt! Så sorglig, många tårar rinner nerför kinderna. Verkligen sevärd!

image339

devdas.

Efter en hårt slitande arbetsdag så förtjänar jag lite filmtittande :-) Ikväll blir det filmen DEVDAS som jag lånade från Zina idag. Den ska tydligen vara jättebra! ;D Så nu kommer jag vara borta från bloggen tre-timmar framöver. Men jag hoppas ni har haft en underbar kväll hittills och fortsätter att ha en underbar kväll!

image338


banner.

Gjorde en banner från en av mina favorit filmer "Kal Ho Naa Ho" som betyder "Morgondagen kanske inte kommer" med en ungefärlig översättning. Vad tycker ni? Blev den bra?

image337

gissa pusslet.

Okej. Då kör vi en gissningslek här då, om ni inte redan visste det så håller jag på och lägger ett 1000-bitars puzzel och nu har jag kommit en liten liten bit på vägen. Så jag tänkte att ni läsare skulle få gissa vad pusslet ska föreställa när det är klart. LYCKA TILL

image336

middag.

Då är man hemma från middagen i Hemmesta på någon Thailändsk restaurang. Det var väl ingen höjdare, men det gick att äta i alla fall. Nu finns det väl inte så mycket att göra.. Ska kika runt lite på bloggar. Något som kan rekomenderas?

Här kommer lite bilder från kvällen....

image332 image333 image334 image335

dagens outfit.

image331
Tröja: H&M
Linne: D&G från Turkiet
Kjol: BikBok
Leggings: H&M
Armband vänster arm: Turkiet
Armband höger arm: Indiska
Halsband: Guldfynd
Parfym: Fizzy

Simpelt men ändå snyggt tycker jag

läsarnas mobilfavoriter.

Då tänkte jag jämföra mina mobilfavoriter med era, det blev en stor skillnad kan jag säga, tack för att ni var med och röstade, ska jag ha fler sånna rösningar någon mer gång tycker ni?

#1 På plats nummer ett har ni röstat fram Sony Ericsson S500i som låg på min andra plats. Mobilen fick 7 röster, ni var rätt eniga om att den hamnade på plats ett.


#2 På andra plats har ni röstat fram Sony Ericsson K660i som låg på min fjärde plats. 4 Röster gav ni den, men jag håller helt klart med, den är jäkligt snygg.



#3 På tredje plats hamn Sony Ericsson T650i. n sån som jag ar och även den som låg på min första plats. Den fick 3 röster av er läsare.




#4 På fjärde plats kommer designmobilen från 3 Sony Ericsson K770i med 2 röster.







#5 På femte och sista plats röstade ni fram Sony Ericsson W890i med 1 ynka röst.





Kul att det var hyffsat många som ville rösta! Men nästa röstning så får allt fler ställa upp ;-)



ca 14 timmars sömn..

Äntligen utvilad! Fick ledigt idag vilket uppskattas jävligt mycket! TACK.
Idag ska vi på middag för att fira Patrik som fyllde år igår. Borde göra mig iordning snart men måste dra mig i sängen ett tag till. Har ju inte vaknat än, nyvaken här. 
Vad ska ni hitta på idag?

image330

sov gott.

Hemsk lessen att behöva säga god natt vid den här tiden. Men som ni säkert förstår är jag sjuukt trött och måste få min sömn. Men jag önskar er alla en god natts sömn

image329

såå trööttt.

Vilken jävla dag! Har jobbat 11 timmar idag... Det var väl inte det som var meningen, men man ställer ju självklart upp. Men det är bra, mer pengar till mig! Nu är jag äntligen hemma, sitter och badar fotbad just nu, de värker så mycket. Är sjukt trött. En timmes sömn och elva timmars jobb. Äntligen över.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, roa mig med pussel & SOVA!

Hur ser eran kväll ut?

jag har bara en sak att säga!

Fy fan... Det här har nog vart den värsta natten i världshistorien! nu ska jag förklara varför! Jag gick och la mig runt 12, jag var supertrött verkligen. Jag la mig ner, lyssnade på lugna låtar för att gå ner i varv och vips så var jag klarvaken igen. Jag låg och vred och vände mig fram till klockan 01.30. Då gav jag upp. Jag gick upp och fortsatte med pusslet för att göra mig trött igen. Men jag fick bara ont i ryggen av att sitta på golvet så jag la mig i sängen igen. Klockan passerade 02.00..03.00..04.30 lyckades jag äntligen somna efter att ha ställt om alarmklockan så jag skulle vakna 06.00 istället för 06.20 så jag skulle hinna göra mig iordning. Men jag är så jävla korkad! Jag hade ställt om klockans timme inte minuterna, men jag kom inte på det efter att jag hade duschat. Jag frågade mamma varför hon inte skjutsade ner pappa till bussen och hon bah: Men den går om en timme och så såg jag på klockan och skrek rakt ut. Fyfan vad sur jag är nu. En timmes sömn är alldeles för lite, kommer bli en helvetes dag idag asså... Men ni får önska mig lycka till... Nu sitter jag och dricker min första kaffe i hopp om att ladda reservbatterierna rejält!

Hoppas ALLA andra har haft en bättre natt än mig, puss på er

image328

tiden försvinner så fort :O

Jag insåg inte att jag har suttit i mitt rum och käkat middag i tre timmar. Det har gått segt eftersom jag har lagt pussel samtidigt. Snacka om att vara inne i det man gör. Kom på att jag hade ett pussel hemma som inte är klart när ag läste Kims blogg. Så jag satte igång. Sen har jag suttit på golvet jäkligt länge. tänk att klockan snart är tolv! Måste nog hoppa in i duschen och gå och lägga mig... ska upp tidigt imorn. Ska jobba, därför kommer det vara dåligt med uppdateringar på dan, men på kvällen är jag back on track ;)

image327
Så långt har jag kommit so far, får fortsätta imorn kväll ;-) Puzzle is fun!

dagens bild.

image326
Dagens bild är på Preity Zinta
Hon är bara så vacker!

dagen är över, kvällen börjar.

Då var den här dagen över. Lessen för den hemsk dåliga uppdateringen. Men jag har en bra förklaring till varför. Jo... det började med att jag vaknade av att telefonen ringde...Och då var klockan ändå 12.30, så för det första sov jag otroligt länge! Men det var chefen som ringde och han frågade om jag kunde komma och jobba. Så det är anledningen till att uppdateringen har vart dålig idag. Kom precis hem!

Hur har eran dag varit ? :)

karamellkungen.

Ända sen den "nya" designen på karamellkungenpåsarna har kommit har jag jämt tyckt att de är fula.. Gillade den gamla karamellkungen loggan bättre. Eller vad tycker ni? Den gamla eller den nya?

image323

image324

Den gamla är ju mer lekfull. Det finns liv i den, den nya tycker jag personligen bara är allmänt tråkig!

chak de! india

...Var filmen som jag nyss såg. Det hela började med att Kabir Khan som tävlade för ett indiskt lag i bandy förlorade. Alla hans drömmar gick i kras, för vissa är vinna allt och så var det för honom! Alla trodde att han hade planerat att förlora mot Pakistan som var finalen, efter det såg alla på honom som om allting var hans fel att hans lag förlorade.

Efter sju år gör han come back, men den här gången som coach för Indiska damlaget i bandy. Hans dröm är att skicka de till världsturnen. Tjejerna som är utvalda har det tufft, han är stenhård. Svårt att lösa konflikter och allting. Tillslut inser alla att de måste ta tag i problemen för att vinna. De tränar och tränar, tillslut skickas de till världsturnen och kämpar sig ändå upp till finalen som är mot Australien!

Jag är van vid att se romantiska kärlekshistorier, så att se en sport-film var ett helt annat perspektiv. Vanligt vis har alla så fina kläder på sig och allting. Men i den här filmen var det helt annorlunda, det var sport rakt igenom, allting handlade om sport. Det var verkligen en jätte bra film som passar både tjejer och killar, rekomenderas varmt! Chak De!


image319 image320
image322

film tajm.

Det börjar närma sig film tajm här! Vet inte vilken tv jag ska kolla på. Tror det blir i mitt rum, men då är risken stor att jagimage318 somnar.. Kanske borde sätta mig i soffan. Men innan jag sätter igång filmen väntar jag på samtal från Nevin, hon ringer snart hoppas jag... Hursomhelst, filmen jag ska se heter "Chak De India" Betyder "Go For It" på Hindi. Skriver mer om filmen när jag har sett den ;D
Vad ska ni hitta på ikväll?








den mobila röstningen.

Har kikat runt lite på sony ericssons hemsida på mobiler. Älskar att kolla på mobiler! Särskilt de med snygg design.
Tänka lägga upp bilder på de som jag tycker är snyggast. Tänkte att alla som läser det här ska få rösta vilken mobil som är snyggast, så får vi se om ni tycker lika som mig eller inte

#1 På första plats hamnar Sony Ericsson T650i, varför just den hamnar på första plats enligt mig är för att jag har en likadan och älskar färgen, knapparna, kameran, i princip allting! Så det är min personliga favorit. Designen är ju förövrigt sjukt snygg!



#2 På plats nummer två kommer den sjukt snygga Sony Ericsson S500i, har fastnat sjukt mycket för den, galet snygg. Om jag hade sett den innan jag köpte den som jag har nu så hade jag helt klart köpt den!

#3 På plats nummer tre kommer Sony Ericson W890i. Den är platt, snygg och en walkman. Det är ju alltid ett plus! Sen tycker jag färgen på telefonen är lite speciell. Gillar den på nå vis :-)




#4 På fjärde plats kommer Sony Ericsson K660i. Kolla in knapparna, så härliga! Plus att den rosa rangen vid menyknapparna gör den extra touchen! Gimme!



#5 På femte plats kommer 3-reklamens designmobil Sony Ericsson K770i. Tycker den lila färgen är härlig! Knapparna är också coola, vet inte vad jag ska säga mer än att den är snygg!






Kom igen nu allihopa! Tyck till, vilken av de fem mobilerna tycker ni är snyggast?!
Rösta, rösta, rösta. Reultatet slänger jag in i ett annat inlägg, så TYCK TILL ;D

hemma.

Då har man kommit hem från jobbet då, det var sjukt kul, fick låna en till Indisk film av Zina så den ska jag se ikväll. När jag gick till bussen i morse så kändes det som om jag var med i en skräckfilm. Ni vet när lampor börjar blinka på gatorna och sen blir det kolsvart, så var det för mig. Snacka om att man var rädd :S.

Men i alla fall, fick gå tidigare från jobbet för jag fick läkartid för att kolla min andning som har varit dåligt på sista tiden. Men jag får boka tid hos en annan läkare, han var ju helt värdelös. Han påstog att jag inbillade mig att jag inte andas normalt och att jag är fullkomligt frisk och det är ingen fara. Men varför i hela fridens namn skulle jag inbilla mig att jag har svårt att andas?! Aja, läkare säger jag bara, i alla fall de jag har vart hos.

Men nu ska jag ta det lugnt ett tag, lyssna på musik, käka middag och se på film. Hur ser eran kväll ut?



dags att rusa.

Det börjar bli dags att rusa till bussen. En hel km att vandra till. Jobbigt värre, särskillt när man är trött. Varför är det så svårt att somna på kvällarna när man måste gå upp tidigt? Kommer ju somna på bussen, men det vill jag inte. Jag vill sova i sängen normala tider och få tillräckligt med sömna. Även fast jag är trött så somnar jag inte :S Jätte konsigt... Menmen, dags att packa väskan och kila. Ha en bra dag allihopa! Vad ska ni hitta på?

en person har fått äran.

Det börjar bli dags att knyta sig med tanke på att jag ska upp tidigt imorn och jobba! Är förövrigt grymt trött, så det ska bli skönt att lägga sig under täcket med huvudet på huvudkudden och slummra in. Jag hoppas ni alla har haft en otroligt bra nyårshelg, det har i alla fall jag! Nu önskar jag er en god natts sömn med härliga drömmar (vart?) kanske till paradiset?

Sen vill jag passa på att gratulera Mzakrisson som skrev den 500de kommentaren i bloggen!


image311
Dagens bild, är så sööt!


slapp-kväll

Orkar inte göra ett skit ikväll. Tar det bara lugnt. Sitter och kollar på Om Shanti Om nu. Den är bara så bra! Måste lägga mig i rimlig tid också eftersom jag börjar 8.00 imorn. Men ikväll borde det inte vara några större problem att somna är sjukt trött. Vad gör ni ikväll? Myser i soffan som jag?

alexandra tipsar film.

Sista filmen år 2007 & första filmen år 2008 var "Om Shanti Om" De flesta jag känner dissar indiska filmer totalt, utan att ge dm en chans. Ser man på en film så fastnar man verkligen. Jag trodde aldrig att jag skulle gilla indiska filmer, men skenet bedrar. Nu äger jag ett flertal och ska beställa massor från indien. Vi underskattar verkligen Bollywood här i Sverige. Varför är de flesta bara intresserade av filmer som spelas in i hollywood? Bollywood producerar med filmer än vad Hollywood gör. Ge filmerna en chans.

Just "Om Shanti Om" Handlar om en kille som heter Om och en tjej som heter Shanti. Han drömmer om att bli en stjärna och bli tillsammans med henne. Hon är en superstjärna och är villig att ge upp allt hon har för kärleken. Han känner sig sviken i livet, hon känner sig sviken av kärleken. Det är en grymt romantisk film som utspelar sig på 70-talet ändå fram till 2000 talet. Härliga kläder, bra musik och sprallig dans! Stor rekomendation vare sig man gillar indiska filmer eller inte

image308

image309 image310

utmanad.

Självklart tar man åt sig utmaningar som har med parfymer att göra *tihi*, har blivit umanad av Emmelie  att lista mina parfymer! Så på bilder ser ni alla parfymer som jag har :-) Inte lätt att få alla på rad, men ställde de framför spegeln, blev lite dubbelgångare, men det är chill ;D

image307
1. Jungle By Kenzo
2. Escada, Sunset Heat
3. Kenzo Amour
4. Flower By Kenzo
5. Flower By Kenzo Mini
6. Bi-es Perfumes
7. Date, Street
8. L'eau Par Kenzo
9. Summer By Kenzo

Jag utmanar alla som vill anta utmaningen ;-)



nytt år, ny start!

Då var vi inne i år 2008! Härligt, härligt. Kvällen tillbringades hemma hos Madde, en myskväll framför tv:n eftersom hon hade 39° feber. Men det var jätte trevligt ändå. Kom precis hem, så nu ska jag väl slappa, är lite trött idag.

Stackars telefonbolagen eller nåt, i alla fall, när det blir sånt stopp när man smsar vid tolvslaget. Det går ju verklligen inte att skicka. Jag lyckades skicka några få sms, sen gav jag upp. Svaren på de smsen kom alla samtidigt 04.25 imorse. Helt otroligt! Jaja, mitt nyårslöfte för iår är att gå ner 4 kg i vikt! Vad har ni för nyårslöften?
image306


 

RSS 2.0