Minnen för livet - varning för långt inlägg

Pratar med bloggerskan Caroline, som ska till samma hotell i Turkiet där jag var förra sommaren! Minnen tänker jag på då. Jag saknar det så otroligt mycket. Saknar mina servitörer, bartendergrabs, kortspelskvällarna, saknar allting som har med det hotellet att göra! Har ett minne från varje servitör och bartender. Tänker dela med mig av några minnen nu.

Det här är Alp. Det är den bästa och roligaste servitören som finns! Vi fick bra kontakt, han serverade oss varje kväll och bokade bord, utan att vi behövde säga något. Han gillar inte när man kallar honom för Alf, för "det är en seriefigur i rymden!" Idag är han befodrad till chef över alla servitörer, grattis! Har fortfarande kontakt med honom, han vill att vi ska komma ner igen... synd att det inte går iår, nästa år Alp, ska försöka!


Det här är Mr. What, tyvärr vet jag inte hans namn, för de enda orden han kunde säga var "What?" Jag och en som jobbade på hotellet, William, försökte lära honom att säga jordnötter. Peanuts, ni vet. Men det ordet han bildade av peanuts var penis. Misslyckat ojaa, roligt, ojaa! Han hade lite problem med uttalet. Han skrattade varje gång han såg mig, haha!


Det här är sura mummlaren.
Han vet jag inte heller vad han heter. Men han fick sitt namn för att han varje kväll stog och diskade och mummlade för sig själv att vi svenskar var dumma i huvudet. När jag satt i baren mummlade jag tillbaka att han var dum i huvudet, han fattade givetvis ingenting och stog som ett fån. Som jag garvade åt honom :D


Det här är Borat
, han var min bartender. Han var helt crazy, sjuk i huvudet. Ingen vet vart han fick sina ideér ifrån... Inte ens han själv. Varje kväll var han full i baren, skojade till allting. Jag har många roliga filmer när han töntar sig. Jag lärde honom även svenska, han lärde sig att säga "Jag är dum" och "Du är dum" så han gick och sa "Du är dum" till alla gäster, mitt fel och jag kan inte göra annat än att garva! Han heter egentligen Yenal, men jag kallar honom för Borat. Tyvärr har han fått sparken nu. Vilket är fullt förståerligt, men det är ändå synd om stackaren.


Jag skäms över att jag inte kommer ihåg hans namn. Men han är i alla fall en av de snällaste personer jag har mött. Humor hade han också. Minns att han hade tappat bort hans förlovningsring och han hade panik, han visste inte vad han skulle ta sig till..


Det här är lilla ljusa. Fick namnet av hans ljusa hårfärg och att han var så kort. Han var lite småkär i mig. en kväll när jag skulle gå och hämta mat gick han förbi mig och höll på att snubbla i trappan, för han bara stirrade på mig. Hihi!


Det här är Ali
, han var en riktigt lustigkurre, humor han också! Dock lite seg på att ta upp beställningar, men det är chill ;-)


Det här är lilla svarta
, jag och mamma döpte honom till det, för han var kort och hade mörkt hår. Han var också lite småkär i mig, precis som lilla ljusa. Visst kan man inte tro att han är 15? Eller aa, då var han 15, tycker han ser mycket äldre ut.


Det här är Mr.Pooler
, fick namnet för att han skötte poolbeställningarna. Han var också en sån som hade humor!


Det här är Nallebjörnen
, eller egentligen heter han Nevzat (? tror jag) Hursomhelst var han alltid den som serverade lunch på dagarna, han visste alltid vad jag skulle ha "Tortellini cheese with special sauce".


Det här är min andra Bartender. Ismet, jättetrevlig kille, lite småblyg sådär. Pratade med honom för några månader i telefon, fast det var inte länge, men han är snäll han! Fick massa turkiska låtar nedskriva av honom, låtar han visste att jag gillade :-)


Det här är Shrek, vet inte vad han heter egentligen, men döpte honom till det. Han var också lite småblyg, men en trevlig kille!


Det här är långa ljusa, vet givetvis inte vad han heter... Men alla fick sig ett personligt namn av mig i alla fall. Han sa inte heller så mycket, men blev alltid glad såfort man ville fota honom!


Det här är långa svarta,
han glömde alltid att jag ville ha sugrör till min iste och skrattade alltid när jag gick och hämtade :p


Ska se till att årets Turkietresa till Side kommer bli lika minnesvärd :D





Kommentarer
Postat av: N I C O L E

Mm :)

2008-07-18 @ 20:36:36
URL: http://kiwiz.blogg.se/
Postat av: linn

sv; tack:)

2008-07-18 @ 20:38:11
URL: http://linnerikssons.blogg.se/
Postat av: Natalie

Svar: hahah ja, men de är ju fina på sitt sätt =) tycker också som du, att de gör sig fina på bild, sålänge man har lite dagsljus, hahah!

2008-07-18 @ 20:55:41
URL: http://nataliieee.blogg.se/
Postat av: a

så lite så, tack tack =)

2008-07-18 @ 20:55:52
URL: http://missperssons.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jätte roligt att läsa , det hära inlägget kommer jag nog läsa många gånger ! : )



Kram.

2008-07-18 @ 20:58:03
URL: http://carolinemode.blogg.se/
Postat av: Nallen

Ojskipojski vilket inlägg! :p

2008-07-18 @ 21:04:08
URL: http://naddenallen.blogg.se/
Postat av: Alanya

Tack så mkt! :)

2008-07-18 @ 21:09:24
URL: http://rudling.blogg.se/
Postat av: biljana

svar: aaw, tack snälla du :)

2008-07-18 @ 21:14:42
URL: http://talktomyhand.blogg.se/
Postat av: Diana

härligt att dom ställde upp på bild :P

2008-07-18 @ 21:30:07
URL: http://daja.blogg.se/
Postat av: Knutte

Hehe vilken tur!

2008-07-18 @ 21:37:20
URL: http://knutte.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Haha :D

Årets servitriser ^^

2008-07-18 @ 22:50:28
URL: http://cleopatravii.blogg.se/
Postat av: Fatma

Jag tog min tid och läste heeeela långa inlägget. Haha, du verka ha fått ett minne som är värdt att minnas ^^

2008-07-18 @ 23:56:05
URL: http://fatmas.blogg.se/
Postat av: M

Känner igen dem, vad hette hotellet ni bodde på? :)

2008-07-19 @ 19:22:49
URL: http://mikkaelo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Länka till din blogg så jag kan kika in:

Skriv något:

Trackback
RSS 2.0