Rosida kinder



Någon har visst fått rosiga kinder idag och vem är det? Jo jag (a)

Black and white



Älskar svartvita bilder!

Frukt och filmkväll

Jag och Bella ska mysa framför någon film ikväll. Vilken vet jag inte än, det återstår att se... Till det har vi i alla fall gjort en jättegod fruktsallad med melon, banan, vindruvor och äpplen. Ica hade inte så mycket mer att bjuda på, konstigt nog.









Charmed i marken

Det här är nog ett av de ballaste saker jag sett här i Malmö. Ni vet tv-serien "Charmed" eller "Förhäxad" som den heter på svenska. Där finns det ju ett speciellt märke som symboliserar "the charmedones". Samma märke såg jag igår på fotorundan. Det är både en liten staty av något slag, plus att det är samma symbol i marken. Ser ni det? Det är grymt coolt. Vissa av er vet att jag länge har kollat på Charmed och är helt tokig i allt som har med den serien att göra.


Rösta fram dagens bild

Lika sent som igår, har inte suttit så mycket vid datorn idag, men nu kör jag igång med en ny omgång av: rösta fram dagens bild. Precis som vanligt skriver ni eran favorit och den vinnande bilden presenteras ikväll.

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst


Är bild 2 din favorit? Lägg en röst


Är bild 3 din favorit? Lägg en röst


Coola Alex slappar


Har precis kommit hem från stan. Köpte ingenting förutom solkräm, har fått utslag av oljan nu, no more sun for me today! Så nu sitter vi på Alex rum och slappar som bara den, är trött som fasen...


Här solas det för fullt!

Det steeeeker i solen, så himla underbart! Har faktiskt fått lite färg ;-) Men Bella är som vanligt brunare än mig :p Snart ska vi röra oss in mot stan skulle jag tro, vi ska försöka hitta en klänning till Bella och jag ska försöka hitta en till bikini...

Jag schteker i solen


Bella din brunfis


Blekfisen himself :p


Godmorgon



Godmorgon!
Strålande väder idag, helt underbart. Bella och jag har precis ätit frukost, nu väntar vi på att gräsmattan ska fyllas med sol, sen ska vi ut och sola! Värmen är helt underbar, någon mer som ska sola idag? :-)

The goodnight picture

Ska snart bädda ut soffan i Alex rum, börjar bli lite trött. Har väl egentligen varit trött hela dagen, men det känns extra mycket nu. Börjar bli dags att göra sig iordning för kvällen och stänga av datorn och så, ni får sova så gott mina underbara läsare, tack för era snälla kommentarer!

Bjuder på en liten godnatt bild, det är så underbart att fota blommor! :-)


Dagens bild

Har precis ätit rödbetssoppa, inte bra att äta så sent på kvällen... men alltid när jag är hos släkten så bjuds det på mycket mat, är mätt 24/7! Hursomhelst var det väldigt lätt att framställa rösterna idag, ni var rätt eniga om att bild ett skulle bli dagens bild, så den vann :-)







Water



I like this picture!

Den andra världen

När vi gick på fotorundan gick vi till "den andra världen" som Bella brukar säga. Helt underbart var det. Här kommer lite bilder på mig och Bella, mest Bella, hon blir bäst på bild av oss två :-) Vädret har verkligen varit underbart idag, vilken värme! :-)









Rösta fram dagens bild

Har vart ute på en jääättelång fotorunda, sjukt mysigt har vi haft det och helt underbara bilder fick jag. Som vanligt dog batteriet i systemkameran, så jag fick använda digitalkameran, men det blev rätt bra bilder ändå.

Lite sent, men bättre sent än aldrig; rösta fram dagens bild. Precis som vanligt skriver ni eran favorit så har ni röstat. Den vinnande bilden presenteras senare ikväll :-)

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst


Är bild 2 din favorit? Lägg en röst


Är bild 3 din favorit? Lägg en röst


Kina mat

Nu är jag hemma hos mina kusiner, det är här jag ska bo under tiden jag är här. Känns så härligt att vara här, har saknat alla så sjukt mycket! Tänkte gå ut och fota nu, lägger upp lite bilder senare!

Har precis käkat mat: kina mat idag. Riktigt gott var det och självklart iste till det ;-)



Alex hämtade mig från centralen


Bella sötnos!


Telefon + tidningar

Ett bra sätt att fördriva tiden på tåg är att läsa tidningar; har laddat upp med en hel bunt av olika tidningar, bland annat VR. Ett annat sätt är att prata i telefon, då tänker man på annat och tiden går mycket fortare. Det är runt 40 minuter kvar nu, jag längtar jättemycket tills jag är framme. Måste ringa kusin också, han måste hjälpa mig av med väskan; den väger jättemycket och jag skojar inte... Plus att jag är så kort och når inte upp till det där facket där alla väskor ligger. Det finns många nackdelar med att vara kort :p




Råbocken var framme

Är det bara jag som har det struligt bland kommentarerna? När jag godkänner så står det att jag fortfarande inte har godkänt och då ser jag inte de nya kommentarerna så jag måste sitta och godkänna alla kommentarer 3-4 gånger innan jag ser de nya kommentarerna. Är det någon som har samma problem?

Hursomhelst börjar det bli väldigt uttråkande att sitta här på tåget, men ca. 2 timmar kvar nu. Får hålla ut ett tag till... Men syster ringde nyss, då piggnade jag till, vi ska träffas imorgon under dagen, wii, jag längtar! :-)

Måste bara visa den här bilden, tog den förut precis innan jag skulle åka, mamma ropade på mig "Alex, hämta kameran det är Herr. Råbock som är på besök!" Det var lite knepigt att få en bild på honom, men jag lyckades rätt bra ändå, eller hur? :-)


Här går det undan!

Det känns inte om om det har gått över en timme på tåget, tiden går riktigt fort, sånt gillar vi! Har hunnit prata med mama som var orolig som vanligt "går allt bra? fungerar internet? ring om det är något!" så söt du är mamma!

Det rullar på snabbt här



Har precis ätit lunch, det blev en fruktsallad innehållande mango, melon, pasionsfrukt, jordgubbar och vindruvor. Den tackar jag pappa för, har en till, men det tänker jag äta senare :-)


x2000 destination Malmö

Sitter på tåget nu, Malmö here I come! Ska bli så grymt kul, wihoo! Så det blir tågupdates idag, eller åtminstonde hela förmiddagen/eftermiddagen.

Har kraftigt lock i öronen, fyfan, jag hoppas det försvinner snart! Här kommer i alla fall lite bilder som jag har tagit hittills.



Mycket packning gäller för min del, att jag alltid packar så mycket!


Tåget anländer till stationen


Biljetterna i högsta hugg!

Om ett tag bär det av, resan mot Malmö. Tågbiljetterna är nu nerpackade, allting är nerpackat förutom datorn, ska ta och packa ner den om en liten stund. Så nu får ni hänga med på en resa ner till södra Sverige, många bilder kommer komma upp de här dagarna, det kan jag lova er!


Godmorgon



Vädret ser ut att bli strålande idag! Underbart, dock kommer det bli lite knepigt att få några soltimmar när man ska sitta på ett tåg hela dagen ;-)

Nu ska jag i alla fall äta lite frukost och glra mig iordning, packa det sista och så!

Goodnight

Klockan börjar närma sig sängen, är riktigt trött. Hungrig är jag också, magen kurrar jättehögt, lika bra att sova bort timmarna till frukost så går tiden mycket snabbare! Sov så gott allihopa :-)

Live från mitt fönster, den kusliga skogen...


Dagens bild

Har packat klart nu inför morgondagen, i alla fall det mesta. Bara hygienartiklarna kvar. Finns inte så mycket mer att göra idag, eller jo... Städa rummet, vill inte åka härifrån med ett stökigt rum, men har ingen motivation till att städa nu. Kanske kan plocka undan lite i alla fall...

Har även framställt rösterna på rösta fram dagens bild. Många olika röster idag, riktigt kul. Men den bild som drog ifrån mot slutet var bild tre :-)







Picture



Hittade den här bilden på datorn, tog den för ett bra tag sen. Trots att den lilla getingen flaxar så mycket lyckades jag ändå fånga den rätt bra på bild tycker jag :-)

Har låten på hjärnan

Follow me - Uncle Kracker


Har fastnat jättemycket för den här låten, tycker den är grymt bra! Nu har jag den på hjärnan, har nynnat på den hela kvällen, börjar bli lite irriterande...

Sanningens ögonblick - nehej

Precis som varje torsdag och söndag är det Sanningens ögonblick som gäller, jag och mamma sitter bänkade framför tvn. Mamma var riktigt gullig förut

Pappa: Jag går och lägger mig
Mamma: Jag ska faktiskt se på tv med min dotter!

Riktigt gulligt sagt tycker jag :-)


Sitter och småkollar på vänner också nu innan sanningens ögonblick :-)

Nehej! Då var det inte Sanningens ögonblick, hade glömt bort att det var finalen av So you think you kan dance! Dessutom såg jag nyss att det var slut för säsongen, vart tog min underhållning vägen?
Vad ska jag hitta på nu då?

Piz Buin



Köpte Piz Buin Dry Oil idag, i helgen och nästa vecka ska jag bättre på brännan, ska ju bli kanonväder då får man passa på att sola! Piz Buin är faktiskt riktigt bra :-)

Dagens middag



Dagens middag blev en jättegod sallad med crabsticks! Nu när det är så varmt ute så orkar man knappt något annat än sallad, nu är jag riktigt mätt och belåten!

MVG

Wiho, fick ett mejl från min lärare att jag hade lyckats uppnå MVG i biologi! Dock ett svagt MVG, men ändå, jag lyckades! Fyfan vad glad jag är nu, har höjt mig i två ämnen den här terminen, iih! Här ska det firas med ett stort kallt glas iste!


Dagen i bilder

Nu har jag äntligen kommit hem efter en lång dag. Hade hoppats på att få lite soltimmar här hemma, men jag kom hem lite försent, måste börja packa snart (malmö imorgon). Men först tänkte jag slänga upp dagen i bilder :-)

Linnea och Jag i myssofforna


Bill, Fanny och Patrich


Fanny mumsar på korv med bröd ute i solen


Jag, Sara och Linnea gick och solade under rasten (Sara på bilden)


Gurra fläktade med en till salu skylt i den stekheta solen


Sen var det tårtbakning, på bilden: Jag, Linnea, Viktoria och Julia


Det här blev resultatet, men tyvärr vann vi inte tävlingen...


Rösta fram dagens bild

Godmorgon
Den här dagen börjar jag med rösta fram dagens bild. Anledningen till det är att jag inte kommer ha tillgång till dator under dagen. Ska på livskunskap med klassen. Slutar runt 14.00, men efter det ska jag åka och vaccinera mig. Därför börjar vi den här soliga morgonen med tre underbara bilder, nu är det upp till er att bestämma vilken som ska bli dagens bild :-)

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst


Är bild 2 din favorit? Lägg en röst


Är bild 3 din favorit? Lägg en röst



Ps. Bilder från dagen kommer upp när jag har kommit hem, kanske även kan slänga iväg en mobilblogg senare, min telefon har krånglat lite på senaste tiden, men jag ska försöka :-)


Dagens bild

Sovmorgon imorgon, ska bli grymt skönt, den är efterlängtad! Morgondagen kommer bli riktigt najs, mer om det imorgon. Nu tänkte jag bädda ner mig och se på lite tv, zappa runt och se om det finns något sevärt.

Har framställt rösterna på rösta fram dagens bild och idag var det utan tvekan bild ett som vann, tycker själv att den var riktigt fin :-)

Sov gott allihopa, tack för era underbara kommentarer!







Börjat småpacka

Juste, har ju helt glömt att berätta, eller jag sa det för några veckor sen (tror jag). Åker till Malmö på fredag, det är anledningen till att jag är ledig så mycket innan lovet. Ska ner och träffa släkten, min kusin tar studenten och det vill jag inte missa! Så se fram emot härliga bilder, ska fota jättemycket där nere!

Har börjat småpacka idag, ska ju bli så härligt väder, det behövs nog inte mycket kläder. Imorgon ska jag packa det sista :-)


Dagens middag - nu är man uppblåst



Äckligt mätt är jag nu, känner mig som en uppblåst blåsfisk! Hemska känsla...
Nu: Ta en lång varm dusch och måla naglar m.m. det är ju inget bra på tv, lika bra att ha en slapp kväll.

Update:
Vad snackar jag för gojja? Det är ju Grey's ikväll, det hade jag helt glömt bort!

1 riktig skoldag kvar



Tiden går fort, sommarlovet är verkligen nära nu. Bara en enda skoldag kvar. Övriga aktivitetdagar och så räknas inte, för då sitter man inte innanför skolans väggar, utan man har kul! Så jäkla underbart, längtar till sista veckan så sjukt mycket!

Min favoritbild

Jag är så himla nöjd med den här bilden! Helt underbart somrig är den, eller vad tycker ni? Det är helt klart min nya favoritbild! Sommaren är här och det märks ;-)


Bilder från dagen

Nu är jag hemma, så skönt. Tror faktiskt att jag ska ta och lägga mig ute i solen och steka en timme eller så! Ser ut att blåsa lite, men tror inte det är någon fara.

Här kommer lite bilder som jag tog under dagen :-)

Maren går en sväng på staketet


Jag..


Sara och Julia i bakgrunden


Mer bilder kommer senare, har en favoritbild som jag bara måste visa, men först: solen!

Sista matten

Humöret är på topp, har fotat under lunchen, med digitalkameran. Blev en hel del bra bilder, några får ni se senare och några imorgon. Nu sitter jag i alla fall på sista mattelektionen, det kallar jag lycka! Tänk att få slippa den lärare som jag har hatat mest av allt det här året. Får väl ta och återgå till lektionen nu.


Rösta fram dagens bild

Här kommer dagens bilder ni har att rösta på, lite blandade bilder idag, inget speciellt tema. Så sätt igång och rösta på er favorit, den vinnande bilden presenteras som vanligt ikväll :-)

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst


Är bild 2 din favorit? Lägg en röst


Är bild 3 din favorit? Lägg en röst


När jag kommer hem vet jag vem som ska sätta batteriet på laddning och ut och fota: jag!

Värme



Det skulle inte vara fel att ligga ute i solen och glassa nu, bättra på brännan och känna hur solen steker så skönt. Istället är man innanför skolans dystra väggar. Slutar 15.00, då känns det inte lönt att lägga sig i solen. Skönt att sommarlovet närmar sig med stormsteg!

Godmorgon!

Godmorgon!
Så härligt med onsdag, sista rikiga skoldagen den här veckan, så skönt. Idag är det min sista mattelektion, det gör humöret ännu bättre! Ska ta och slänga i mig lite frukost nu och göra mig iordning :-) Bjuder er på en morgonbild

Live from my window, vädret ser ut att bli underbart!

Dagens bild

Har precis kollar på DH, sjukt bra avsnitt som vanligt! Nu tänkte jag bädda ner mig framför tvn igen, kanske kollar på någon film, vet inte riktigt... Sov gott i alla fall! :-)

Härligt att det var så många som var med och röstade idag! Det var väldigt jämt mellan alla bilder, men majoriteten av er ville att bild nummer två skulle bli dagens bild :-)








Summer



Klart vatten, solsken, värme...Kan det bli mycket bättre? Hoppas inte vädret vänder och återgår till regn!

Tvätten är snart klar

Är inte tvätta den mest tråkigaste uppgiften egentligen? Jag blir så uttråkad av tanken att tvätta. Väntar alltid till sista minuten, så för mig tar det två dagar att tvätta. Det värsta jag vet är att hänga strumpor... Men idag har jag påbörjat mina två tvättdagar och sista maskinen är igång för ikväll.

Fast ett litet roligt minne när det gäller tvättstugor
När jag var mindre (6år) hälsade min gudbror (2år) och hans familj på oss. Han och jag gick in i tvättstugan, våran torktummlare var väldigt stor och han var ju så liten. Då fick jag den briljanta idén att lyfta in honom i den och sen stänga  luckan. Det glömmer jag aldrig, fast mamma kom rätt snabbt och öppnade den igen...

Tummen ner för att tvätta


Tummen upp för rena kläder


My new camera

Förut hade jag en Canon Ixus i, men den var jag otroligt missnöjd med. Anledningen var att den dels var seg men också för att den tog urusla bilder i mörker. När man är utomlands vill man ju självklart ha bilder från kvällarna. Ixus i, tog värdelösa bilder, se nedan och då använde jag ändå blixten. Nu har jag varit utan den kameran i flera månader pga att batteriet tog slut helt. Men vad är det för mening att köpa ett nytt batteri när man är missnöjd med kameran? Därför köpte jag idag en Canon ixus 80. Är verkligen helnöjd med köpet, den tar grymt bra bilder i mörkret, grymma bilder förövrigt också. Den är snabb när man ska fota och lätt att använda. Rekomenderas till er som är ute efter en ny digitalkamera.

Nästa längtan är till den 13e juni, då får jag min systemkamera: Canon EOS 450D!

1a bilden är tagen med förra kameran, 2a bilden är tagen med den nya. Ni ser ju skillnaden, båda är tagna i mörker, I like it!




Kli i fingrarna



Det kliar i fingrarna, vill ut och fota! Men förutom skoskav, så har jag inga kamerabatterier laddade, dessutom har jag tvätt att sysselsätta mig med... Men bjuder i alla fall på en av bilderna från senaste fotorundan, gillar den skarpt!

Ixus 80

Hemkommen efter kameraköp nu. Det blev ingen Ixus 70 som var planerat från början. Jag ändrade mig till en Ixus 80 istället. Ska sätta batteriet på laddning nu, sen ska jag ta några testbilder, jag hoppas den är bra :-)


Inte så bra bild, men systemkamerans batteri var också urladdat så fick fota med datorn.

Rösta fram dagens bild

Då kör vi igång med dagens bilder. Precis som vanligt skriver ni eran favorit så har ni röstat. Den vinnande bilden presenteras ikväll och det är jag som har fotat alla bilder, så sno inga.

Slutar om ungefär en timme, så jäkla skönt. Då åker jag in till stan och köper min nya kamera, kanske även får med mig min systemkamera hem som blir avslutningspresent också? Får diskutera det med pappsen :-)

Här kommer i alla fall bilderna ni har att rösta på:

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst


Är bild 2 din favorit? Lägg en röst


Är bild 3 din favorit? Lägg en röst



Matematik = skit



Sitter på mattelektion nu, har räknat ut att det här är den näst sista mattelektionen med den här usla läraren någonsin! Gosh vad underbart! Tänker chilla resten av lektionerna eftersom jag slipper kompleteringsuppgifter och skit.

Godmorgon

Godmorgon alla glada :-)
Idag vaknade jag med ett leende på läpparna, så härligt! Kort skoldag idag, slutar vid 12, ska bli jättehärligt. Planerna för dagens ser ut såhär:

- Skola
- Köpa en digitalkamera (Ixus 70)
- Tvätta
- Städa mitt rum

Idag blir en min! :-)

(Bild: Google)

Natti natti

Med den här bilden säger jag godnatt, inget mer bloggande för mig idag. Är jättetrött, ska bli så skönt att få lägga huvudet på kudden och somna in. Ni får sova så gott när det är dags för er att bädda ner er :-)


Dagens bild

Ikväll är det "Det var en gång" på tv4 som gäller. Tycker det är ett rätt bra program, lite småkul sådär... Vad har ni för planer för kvällen?

Har nu framställt rösterna på rösta fram dagens bild och den bild som majoriteten tyckte skulle bli dagens bild var nummer två :-) Mycket bild i meningen, men här kommer den ;-)










När man minst anar det!

Ojojoj... Mamma hittade idag mina nagellack som jag förtvivlat har letat efter i flera veckor. Kan ni gissa vart de låg?! I kylskåpet, bland abbas musslor. Kom inte ens ihåg att jag lagt dem där, men nu kommer jag ihåg det! Nu är det bara sminket som är borta, fast pappa tror att han kan ha slängt det!


Haha egentligen, vem lägger nagellack bland musslor? Typsikt mig...

Tema blommor?

Synd att jag inte har andra blommor än maskrosor på tomten och lite smultron i diket. Blommor är väldigt fina att fota, får gå och snoka i grannens rabatter i sommar och se om jag hittar något. Om nu inte mamma har planer på att plantera någonting.
Dessutom är det många som tycker att maskrosor är ogräs och det tycker inte jag! Jag tycker det är fina blommor, den gula färgen sprider glädje :-)


Nån gång ibland...

Inte ofta jag lägger upp lite egopics, but today; I'm in the mood! Kanske beror på att det är sista skolveckorna, inte mycket att göra och för att jag är allmänt glad. Visst är det härligt när man kan vara så glad!



Ser otroligt trött ut, men heey, fick faktiskt inte många timmars sömn inatt :-)



Flower power



Jag säger såhär:
Sommaren är påväg and I like it!

Update från hängmattan

Åh vad underbart, hemma en hel timme tidigare än vanligt. Idrotten blev inställd. Mamma var även så generös så jag slapp ta bussen hem. Nu ligger jag och slappar i hängmattan, tänkte sätta på mig lite mysigare kläder och bädda ner mig här med datorn. Kanske ta en tupplur lite senare, visst låter det underbart? :-)


Rösta fram dagens bild

Har precis skrivit so-prov, det gick förvånansvärt bra tycker jag. Hoppas bara min lärare också tycker det... Känns skönt att ha det avklarat, inga mer stora prov, förutom redovisningar nu, skönt!

Här kommer i alla fall dagens bilder ni har att rösta på, precis som vanligt skriver ni eran favorit och den vinnande bilden presenteras ikväll!

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst


Är bild 2 din favorit? Lägg en röst


Är bild 3 din favorit? Lägg en röst


LYCKA!

Iiiiiiiiiiiiiiiiih! Ni anar inte hur lycklig jag helt plötsligt blev. Guess what? Jag får VG i slutbetyg i matte!! Ni som har följt min blogg vet att min lärare sänkte mig till G och jag har haft pest och pina med matten, men nu är jag tillbaka på VG nivå, I'm so  happy!

Använder min "happy-bild" igen



Det får gå som det går....



Provet får gå som det går tycker jag. Jag orkar inte kämpa mer, all kraft är borta.. Hoppas jag klarar mig med ett rätt bra betyg ändå!

Bjuder er i alla fall på en härlig sommarbild, visst ser det underbart ut?

Dålig start...

Har haft en grymt dålig start på morgonen, först och främst så försov jga mig nu, sen när började jag stänga av väckarklockor i sömnen?! För det andra så gör det så ont i mina skavsår, jag har inga skor att ha på mig, eller jo, mina sneakers. Men, det gör fortfarande satan i gatans ont alltså. Kommer nog inte kunna vara med på idrotten, fasar över hur min lärare kommer reagera.

Mycket lycka behövs för att rädda min dag!



Allt jag vill är att åka ner till vattnet och sätta mig och titta på vågorna som skvalpar, jag vill inte åka till skolan och vara fast i deras bur, även kallat: klassrum.

Nu orkar jag inte mer...

Nu har mina ögon kämpat klart, min hjärna kan inte ta in någon mer information. Kan det mesta inför provet, I hope! Det får gå som det går helt enkelt. Men kommer det något om första världskriget är jag körd. Har pluggat mest på andra. Kanske inte så smart, jag vet inte.

Får helt enkelt gå upp tidigare imorgon för att plugga extra. 5.00 låter bra va? Jag koommer vara helt dööd. Får trösta mig med att jag kommer kunna ta en tupplur på eftermiddagen.

Så nu säger jag godnatt, får se om jag kanske lyckas bearbeta informationen i drömmen?

Goooooodnight

Bara för att tycka lite extra synd om mig själv en sen kväll som denna så har jag fått 4 hemska skavsår på fötterna, både hälar och tår. Vad kan jag tänkas använda för skor imorgon? Det bultar, obehagligt, I hate this!
Skavsår + prov + för lite sömn = INTE BRA


UPDATE: Vad tror ni hände? Jo jag stängde av väckarklockan i sömnen, vaknade 06.15, fan fan fan.


Working hard...

Jag sitter här och kollar på Auschwitz, det är verkligen intressant, rekomenderar dokumänteren jättemycket. Köpte den på Åhlens om jag inte minns fel, finns såklart i andra butiker också.
Men ögonlocken börjar bli tunga och jag får verkligen inte somna, får inte! Någon som har ett bra tips för att hålla sig vaken? Inget kaffe, är inte sugen på det nu...
Jag ska klara av att se minst två delar till av dokumänteren. Än sålänge är ett a4 med info insamlat...


Sista gången!

Det här blir sista gången jag tänker offra sömn för att plugga inför ett prov. Har so-prov imorgon och även fast jag har pluggat känner jag att jag inte kan tillräckligt mycket. Handlar om första och andra världskriget. Därför tänker jag titta på dokumänteren Auschwitz nu, för att få lite mer grund till det jag ska skriva på provet imorgon.

Men jag måste lova mig själv att aldrig mer plugga sent in på natten, vet hur pissigt jag kommer må imorgon, så det är bäst att jag åtminstonne får VG på provet, annars har allt varit förgäves.

Eftersom min hörsel är rätt bra och jag kan göra två saker samtidigt tänker jag hänga på bloggen samtidigt, men måste sluta upp med att plugga sista minuten...

Tur att det är en intressant dokumentär




Fri som en fågel



Jag trivs bäst vid vattnet, nu i flera dagar får ni se fram emot härliga havsbilder. Vid vattnet känner jag mig fri, fri som en fågel! Gillar den här bilden på något sätt, känner frihet i den bilden, en härlig känsla!

Do you remember?



En till bild från fotorundan. Den tillhör faktiskt ett minne, tänkte dela med mig av det minnet, det är faktiskt lite småkul :-)

För tre år sen när mina kusiner var hos oss en sommar så skulle vi åka till stranden och bada, jag hade min sämsta cykel, Bella hade mammas cykel och Alex hade min bästa cykel.  Som ni säkert förstog cyklade vi på trädäcket och inte på grusvägen som är bredvid. Nästan längst bort hör vi ett litet plums, då har min kusin Alex cyklat över trädäcket ner i vattnet. Han hade då ramlat ner där, så både han och cykeln låg där i vassen. Jag garvade så sjukt mycket, trodde jag skulle dö av skratt. Det är ett minne för livet.

Två favoriter

Har precis ätit middag + kladdkaka, mumsigt. Men nästa vecka = inget onyttigt!
Här kommer mina två personliga favoriter av dagens fotorunda, är verkligen sjukt nöjd med dem. Vad tycker ni, blev de fina? Den sista bilden döpte jag till "The prisoner" tyckte namnet passade bilden liksom.





78

Fotorundan tog lite längre tid än väntat; men nu är jag hemma! Ett nytt album fyllt med 78 härliga bilder, kommer lägga upp mina personliga favoriter sen, resten kommer användas i rösta fram dagens bild. Ska bara äta lite först!

I'm back

Nu är jag tillbaka, har fortfarande mycket plugg kvar, men bloggandet är så lockande, fast får ta och svara på era kommentarer i omgångar, skolan får gå i första hand :-)

Planeringen för eftermiddagen ser ut ungefär såhär;
- 15.00-15.45 Plugg no
- 15.45-16.30 Fotorunda
- 16.30-17.30 Plugg so

Bjuder er på en bild att kika på i alla fall :-)


Kommer tillbaka imorgon

Tar en bloggpaus tills imorgon eftermiddag/kväll. Måste verkligen plugga, har två stora saker tills på måndag, känner mig en aning stressad, så skjuter undan bloggandet. Men som många är medvetna om så är det mycket nu sista veckorna innan skolavslutningen, så jag hoppas ni har överseende :-)

Blackbird



Dagens låt är Balckbird - Sarah McLachlan

Fast Gabbi och Lisa (två i klassen) sjunger den bättre än någon annan, en låt som jag alltid kommer minnas! :-)

Godmorgon

Så skönt med lördag, fast hade hoppats på att få sova lite längre, men solen väckte mig redan vid 7.00, men kunde somna om en timme :-) Idag måste jag plugga jättemycket. Har ett stort so-prov på måndag och en teknikrapport osm ska in. Så det blir bara plugg, plugg, plugg här. Vad ska ni göra idag?

Dags för Clarityn

Att jag inte fattade det förens nu...
I några dagar har jag haft utslag i ansiktet, inte något som syns på avstånd, men är man nära så syns det, smink döljer i alla fall en aning, tur att jag har en foundation kvar av mitt smink. Men nu sa jag det till mamma och hon kom ju på att det är såklart pollenallergi. Har inte haft någon pollenallergi på flera år, men självklart är det dags nu, great! Mår inte bra alls, det har bara blivit värre, nu när jag tvättade bort sminket var jag helt svullen, är glad att jag har clarityn hemma...

Och jag som sa till Sara för några timmar sen; fan vad glad jag är att jag inte reagerar på pollen iår
Tar tillbaka det Sara, jag ser ut som ett äckel i fejjan!

Får fortsätta svara på era kommentarer imorgon, är alldeles för trött nu tyvärr, vill bara lägga mig på kudden och sova.
Blev på lite dåligt humör nu när jag kom på att det är pollen plus att jag är jättetrött och massa saker...

SOV GOTT, är tillbaka med nya tag imorgon!

Lyckad dag!

Har haft en superhärlig dag!

Det började med att vi möttes upp i hamnen för att gå in i lokalerna där vi skulle ha våran mässa (arbeten om indien och lite annat). När Linnea kom berättade hon att en fiskmås hade skitit på henne, hennes jacka var full i bajs och hennes leggings lika så, rätt rolig, men äckligt!

Vi gjorde iordning allting, sen fick vi två timmars rast, då gick vi till pizzerian och åt pizza, det enda onyttiga den här veckan faktiskt :-). Sen gick vi tillbaka och gjorde kranser av maskrosor. Eller Linnea gjorde en åt mig, jag suger på sånt.

Mässan började 15.00 och då kom det massa personer, rockgruppen startade och sen uppträdda Gabbi, Lisa och Ragge, Gabbi och Lisa sjunger så himla bra och Ragge spelar grymt bra, satt och rös. Sen var det seminariegrupper som redovisade sina projekt, var och kollade i ett bås där tre stycken grupper redovisade. Efter det var det middag, men eftersom jag varken äter bulgur eller kyckling så kunde jag bara äta bönröra på buffén, men det var gott ändå :-).

Sen var det en redovisning på stora scenen, den var grymt bra och efter det hade Fredrik Härrén ett tal, årets talare 2007, om ni vet vem det är? I alla fall så höll han ett grymt bra tal!

Sist så visade lärarna ett supergulligt bildspel på bilder från alla i klassen som tack för alla år med oss och att vi var helt underbara och det hela slutade med en varsin ros! Jättegulligt :)

Lisa, Gabbi och Ragge repar


Lilla jag


Fredrik Härrén håller tal




Godmorgon!

Ni anar inte hur skönt det var att få en hel timmes sovmorgon och ändå vakna självmant, känns helt underbart! Är för en gångs skull pigg. Sitter här och äter mango, jordgubbar och vindruvor. Kollade på statistiken och igår var det besöksrekord, det gjorde mig på ännu bättre humör! :-)

Idag kommer det tyvärr inte bli mycket uppdaterande, från 9.00-20.00 ska jag vara i hamnen med klassen.Vissa ska hålla föredrag där ikväll och vi måste förbereda inför allt nu på morgonen. Kommer inte ta med mig datorn och vet inte om jag kommer lyckas låna någon för att uppdatera, det är inte säkert att vi kommer ha tillgång till internet.

Men ikväll är jag tillbaka, ni får ha en underbar dag!

Finns ingen bättre frukost än frukt :-)

Dagens bild

Roligt att det var så jämt vilken bild som skulle bli dagens bild idag. Alltid kul att se att ni har så olika åsikter. Men den bild som fick flest röster var bild nummer tre :-).

Nu tänkte jag gå och lägga mig, eller om en stund i alla fall, först tänkte jag svara på era kommentarer och lite så, men något som är skönt är att jag får en timmes sovmorgon imorgon, lycka eller vad?







Sanningens ögonblick



Sitter och kollar på Sanningens ögonblick med mamma, så sjukt avsnitt idag säger jag bara! Skulle aldrig i mitt liv sätta mig i en stolen och skämma ut mig och berätta sanningen inför svenska folket, skulle ni gör det?


Mera vatten

En vattenbild i förra inlägget, då kan jag ju lika gärna fortsätta visa vatten. Här kommer en vattenbild som jag är grymt nöjd med, tog den nyss i brist på något att göra. Eller det finns massor att göra, plugga, men idag är min hjärna för trött för det...
Vad tycker ni om bilden?


Showerpower!



Det märks att jag inte har tränat på ett bra tag! Fyfan vad jobbigt det var att springa. Orkade inte speciellt långt idag, men det får jag jobba på. Konditionen ska tränas upp igen, det var i alla fall grymt skönt att vara ute!

Har precis tagit en skollhet dusch, även det grymt skönt, nu känner jag mig trött, men fräsch. Har lust att bara lägga mig ner på bordet och sova :-)

Ut och spring


Nu ska jag och skorna ut och springa!
Riktigt härligt springväder, ska bli så grymt härligt, hög musik och löpning i skogen, kan det bli en bättre träning? I don't think so.



Sötsug!







Märks det att mitt sötsug är stort? Är jättesugen på godis och hittar massa bilder med gott på i mina fotoalbum, snacka om att man bli ännu mer sugen! Kladdkaka lockar mest..

Rösta fram dagens bild

Har precis ätit lunch, eller ätit och ätit, en ostskiva kanske inte räknas som lunch, men maten var vidrig idag... Fast var inte så speciellt hungrig, så det är chill :-)

Här kommer dagens bilder som ni har att rösta på. Precis som vanligt skriver ni eran favorit, den vinnande bilden presenters ikväll. Alla bilder är fotade av mig, så sno inga.

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst



Är bild 2 din favorit? Lägg en röst


Är bild 3 din favorit? Lägg en röst


En sur jordgubbe



Tänk att ett jordgubbe som var så god, kunde se så sur ut...
Tyckte den vita "hakan" gjorde att gubben såg lite sur/arg ut, visst gör den det? Därför använde jag min inspiration till att rita dit öga, näsa, munn :-)

Babyshoes



My babyshoes!
Det här är mina första skor jag fick när jag var liten. Lite smutsiga, men de är ju rätt gamla så det är inte så konstigt. Har ni kvar era första par skor?

Ljuset är väckarklockan

Godmorgon!
Här behövdes ingen väckarklocka idag, väcktes utav ljuset utanför. Glömde nämligen dra för mina gardiner igår. Känns mycket bättre att vakna av ljuset, inte lika trött som vanligt, gick till och med upp en kvart tidigare.



Nu sitter jag i alla fall här och äter frukost, har gjort mig en frukttallrik med mango, jordgubbar och banan, grymt gott!



Dagens bild

Sitter och kollar på Grey's nu, grymt bra avsnitt som vanligt, fast jag har missat två avsnitt i rad, så hänger inte riktigt med... Men kommer väl in i det snart!

Har framställt rösterna på rösta fram dagens bild. Det blev lika mellan ettan och tvåan, därför var jag den avgörande rösten och jag väljer bild ett, så det är dagens bild :-)

Med det här inlägget säger jag godnatt :-)







Jag om 70 år

Kollade igenom gamla bilder på datorn. Förut gick det reklam på tvn att man kunde mmsa in en bild för att kolla hur man skulle se ut om 70 år. Här är min bild, har vart tvungen att redigera bilden lite för att få fram rynkorna bättre. Jag hoppas verkligen att jag inte kommer se ut såhär, haha!


Nyckelringen



Gillar den här nyckelringen grymt mycket, visst är den söt? Tjocke Puh och Spinkiga Nasse :-) Hittade den i en gammal låda nyss

Dags att fortsätta rota igenom gamla lådor, alltid spännande att se vad man hittar för skoj!



Dagens mumsigaste






Jordgubbar med mjölk, summerfeelings

Underbart väder

Har varit ute på en fotorunda nu. Orkade inte gå ner till vattnet som jag ville från början, så tog en runda runt tomten istället. Vattnet tar jag någon annan dag, imorgon kanske...beror på vädret. Men här kommer i alla fall några av bilderna jag fotade. Lägg märke till att på trädstambilden ser det ut som ett inristat hjärta.











Äntligen hemma

Kom precis hem, hann med en buss som gick en timme tidigare än vanligt, riktigt skönt. Tack för alla lycka till som jag fick, vet dock inte om det gick speciellt bra, men man kan ju alltid hoppas. Blir alltid lite nere efter prov tills jag har fått veta hur det gick, men det går över efter ett tag.

Nu ska jag i alla fall sätta kamerabatteriet på laddning, perfekt väder för att fota! Så se fram emot dagsfärska bilder om en stund :-)

Dagens låt: Look into my eyes - Outlandish

Wish me luck


Fysikprov om en liten stund, önska mig lycka till!

Rösta fram dagens bild

Håltimme nu, då har jag tid att plugga inför fysikprovet, det är bra, har lunchrasten på mig också! Tänkte i alla fall köra igång med dagens "rösta fram dagens bild". Precis som vanligt skriver ni eran favorit och resultatet presenteras ikväll :-)

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst



Är bild 2 din favorit? Lägg en röst


Är bild 3 din favorit? Lägg en röst


Nu kan jag pusta ut lite halvt!

Nu är ett jobbigt moment den här terminen avklarat! Nämligen alla nationella prov, jag hade precis den muntliga delen i Engelska och det gick riktigt bra, hoppas jag! Så skönt att ha alla de proven avklarade, nu är jag bara nervös inför resultaten...


Turkiet 07

Förra sommaren i Turkiet = minnen för livet.

Har så otroligt många bilder, vill tillbaka och fota ännu mera. Ska iofs till ett annat ställe i Turkiet i sommar, då kommer ni bildbombas av härliga semesterbilder kan jag lova! Det finns så mycket fint att fota, det kryper i mina fingrar bara jag tänker på det!

Tycker den här bilden blev grymt ball, ser lite läskigt ut på något sätt

Godmorgon

Godmorgon!
Har ni sovit gott? Det har i alla fall jag, fast lite för lite sömn som vanligt.. Idag är det bara tråkiga lektioner, inte så kul, menmen. Skönt att fredagen är nära :-)

Magen kurrar, så tänkte äta lite frukost nu, en skål med Kellogs Special K Red Berries, vad äter ni till frukost?


Dagens bild

Har framställt rösterna på rösta fram dagen bild nu och den vinnande bilden idag blev bild nummer två! Imorn ska jag försöka slänga in röstningen lite tidigare så ni får längre tid på er att rösta. Får se om jag hinner det bara.

Nu tänkte jag sova, ska upp rätt tidigt imorgon och plugga  det sista och så... Sov gott och tack för alla underbara kommentarer







Desperate Houswives

Sitter och kollar på Desperate housewives nu. Missade ju förra tisdagen, me nhänger med hyffsat bra ändå. Till det äter jag magno och dricker varmt vatten med citron, mums.


Efter programmet måste jag läsa igenom fysiken två, tre gånger till, vill ju inte tappa allt jag faktiskt lyckats lära mig idag.

Pearls


Pärlor blir riktigt bra på bild tyckert jag. Satte även på en liten antik effekt på bilden, riktigt nöjd är jag, vad tycker ni? :-)



Rösta fram dagens bild

Lite sent nu kanske, men bättre sent än aldrig.

Kom på att det var länge sen jag hade rösta fram dagens bild, men det finns lite olika orsaker till det, har inte riktigt haft tiden, pga skolan, dessutom har inte vädret varit det bästa. Men nu tänkte jag köra igång med en ny omgång.
Som vanligt skriver ni eran favoritbilld så har ni röstat. Resultatet presenteras ikväll, alla bilder är fotade utav mig, så sno inga :-)

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst


Är bild 2 din favorit? Lägg en röst


Är bild 3 din favorit? Lägg en röst


Fysik



Det här är min eftermiddag, intensivt fysikplugg, måste kämpa som fan, sån ångest jag har inför provet. Om man ändå hade en smart hjärna att plugga med... I hate my brain.

Nu ska jag fortsätta blanda ihop alla uppgifter och röra om i min labyrint, hemska fysiken alltså... Fast kemi är värre.

Ljuset i livet...



Jag älskar ljus och rökelse, som jag nämnt tidigare... Här är en liten del av ett av mina favoritljus. Tycker det är riktigt coolt med kaffebönorna och frukterna. Köpte den i Polen för några år sen :-)



Kebab, tack...

Har matte nu, men jag kan inte koncentrera mig, har så mycket som snurrar i skallen..Magen kurrar och tanken på kebab är lockande... Istället kommer dagens lunch att vara..Jag vet inte än, hoppas pasta, allt annat i den här skolan är vidrigt.

Är jag på dåligt humör? O ja... Inte min dag, pluggandet tar kol på mig...

En kebabtallrik nu tack...

Godmorgon

Godmorgon...
Tisdag och det känns som måndag, ingen bra känsla. Vill ju inte hamna efter. Skulle gärna vilja sova lite längre, är jättetrött, vaknade först vid fem av solens strålar, sen lyckades jag somna om till 06.00.

Idag är det skola som gäller och megapluggeftermiddag. Kan fortfarande knappt någonting till provet imorgon, usch och fy.

Vad ska ni göra idag?



När mango blev till papaya



I pausen till Det var en gång åt jag en mango. I andra pausen ville jag ha en till...Men det visade sig vara en papaya, den vidrigaste jag någonsing har ätit. Den var inte riktigt mogen, så kan det gå!

Ska bara svara på era kommentarer, sen ska jag bädda ner mig i sängen. Tråkigt nog skola imorgon, men tänk positivt, snart är det helg.

Knasan



Det här är Knasan och hon är lite knasig, kanske jag som ett troll?

Hittade den i fönstret, tydligen har mamma ställt den där, blev rätt förvånad. Har inte sett den sen min dagistid. Tycker den är grymt söt, ett härligt dagisminne! Mindes inte att jag döpte henne till Knasan förns jag kollade på tejbiten som satt under :-)

Mitt bildprojekt

Vet inte om ni minns, ni som läser min blogg dagligen. Men för ett tag sen visade jag början på mitt bildprojekt som bestod av ett par ögon som skulle symbolisera stress. Nu är hela mitt bildprojekt klart och jag blev otroligt nöjd med resultatet.



Tanken bakom bilden
Den översta bilden ska symbolisera stressen av att jobba för mycket och att jobba inte är allt. Den nedersta bilden ska symbolisera att om man jobbar alldeles för mycket och går in i väggen så är det daglig medicinering som gäller.
Med bilden är då mitt råd att man ska leva livet och inte jobba sig igenom det.

Har jag lyckats med mitt projekt?



Jobbiga läxor

Usch, jag pallar verkligen ingenting som har med skolan att göra längre. Stort fysik-prov på tisdag och jag kan ingenting och det hjälper inte hur mycket jag än pluggar, för jag har fastnat och min lärare svarar inte på mitt mejl, great. Tur att de har ändrat vårat schema den här veckan så vi får mer pluggtimmar till provet. Det är lika bra att göra lite andra läxor när man inte kan göra det viktigaste, så har man det gjort! Börjar med bildtexten...Vill ni se hur mitt bildprojekt blev?


Träning

När jag stog i provhytten förut insåg jag hur mycket träning jag måste få gjort innan beach-08, det börjar närma sig. Därför har jag nu kört ett intensivt pass framför Eye Toy Play. Ni kanske inte tror att man bränner så mycket av att stå framför tvn, men man rör ju på sig hela tiden och det är det som räknas. Lite senare tänkte jag köra lite styrka också, men måste plugga först.

Är man bäst eller bäst? :-)


Insåg nu också att jag inte minns vart jag har lagt mitt bildprojekt papper, inte bra! Måste leta om en stund!

Shopping!

Då har jag och mamma kommit hem från våran tur till stan. Otroligt att mamma faktiskt uppskattade dagens shopping. Fast det var inte så mycket folk ute, det var nog därför. Hursomhelst kom jag hem med massa saker. En del fick mamma betala då jag tog fram mina bedjande ögon och sa att det faktiskt skulle vara till avslutningen.

Pumps från DinSko


Bikini och strumpor från H&M


Armband från Ur&Penn och Sjal från den där butiken i Slussen


Klänning från GinaTricot


Mot stan!

Dags att åka till stan, prio ett är att hitta en bikini, får se om jag hittar något mer också, skulle behöva ett par vita skor till avslutningen, man kan ju alltid leta och hoppas att man hittar något :-)

Hoppas ni får en bra dag ,så hörs vi senare!

Veckans planer

Den här veckan är full av plugg, plugg och nämne jag plugg? Inte speciellt roligt, men man får väl kämpa som fan nu i slutet av terminen, hoppas det lönar sig bara.

Måndag: Ledig, in till stan, plugga som en tok
Tisdag: Skola, plugga som en tok
Onsdag: Skola, prov i fysik, plugga som en tok
Torsdag: Skola, en ledig dag från pluggandet? Får se om jag måste plugga eller inte...
Fredag: Heldag i lokalerna i hamnen. Förbereda inför kvällen där som kommer vara om vårat projekt Framtiden.nu, handlar om Indien. Plugga när jag har kommit hem om jag orkar
Lördag: Plugga
Söndag: Plugga

Äckligt mycket plugg, det är inte mycket olika läxor, mer några få stoora prov, det är just nu ett helvete jag lever i, men det är bara att bita ihop!

Min plugghörna i vardagsrummet.


Solen skiner!

Godmorgon!
Härligt att solen är tillbaka, den har varit efterlängtad. Fast värmen har inte kommit än, kanske kommer lite senare, får hoppas på det. Har ni också strålande solsken?


När vädret var vackert...

Är så trött på det dåliga vädret som har varit nu... Ushc och fy, får hoppas på en vändning snart. Den här bilden tog jag när vädret sprack upp en eftermiddag, men det försvann ungefär lika snabbt som det kom.



Nu ska jag svara på era kommentarer, sen ska jag och min ipod bädda ner oss och och somna in.. Ledig imorgon, vilket är otroligt skönt. Ska in till stan med mami, hon hittar inte speciellt bra och tycker att imorgon är en bra dag att åka in på. Blev chockad att hon ens vill till stan eftersom hon inte gillar att gå bland så mycket folk. Men det är helt okej för mig, så stan imorgon!

Måste även hinna med lite plugg, otroligt viktigt, men för att orka behövs sömn, sov gott :-)

Irriterande blogg

Blir så irriterad när min header hoppas som fan i designen, det är sjukt irriterande och segar ner hela bloggen, riktigt irriterad på blogg! Aja, hoppas det löser sig snart i alla fall...

Resten av kvällen kommer spenderas framför tvn, jag och mamma ska kolla på Sanningens ögonblick. Tror att hon har fastnat för programmet, men hon vill inte erkänna det, för hon visste att jag visste att hon skulle göra det! Ha-ha mamma, Alexandra har alltid rätt!

Lite egopics, nyduschad, gillar när mitt hår blänker så fint :-)



Bilder från kvällen

Här kommer bilderna från den übermysiga tjejkvällen. Riktigt lyckad, right girls? ;-)
(Ursäkta den dåliga bildkvaliten men mobilkamera you know)












Home again

Nu har jag kommit hem, kvällen igår var riktigt lyckad, tänkte ladda upp bilder lite senare, mobilen är död, så ska bara ladda den lite först. Men något irriterande som hände inatt var att det var någon som busringde till oss och i bakgrunden hörde man att de spelade Eye Toy Play, sjukt knäppt, undrar vem det var :-s Men det gav mig en idé, det är ju superbra träning, så guess vad jag ska göra nu...

Spela Eye Toy Play, måste bara koppla in mitt playstation :-) Lite sladdeltrassel först bara


Sminket fortfarande borta

Har ju städat idag, hoppas då att jag skulle hitta allt smink och nagellack. Men nej, det gjorde jag inte! Vart har jag lagt det? Blir riktigt irriterad, saker och ting försvinner inte bara :-s Däremot hittade jag en påse bilar när jag kollade igenom alla väskor...



Någon som har en idé vart sminket ligger? Inte i mitt rum eller badrummet..



Åker till en kompis nu och spenderar natten där, ska bli mysigt, film och skoj. Ni får ha en underbar lördag så hörs vi imorgon :-)

Dags att lägga pussel

Kom på att min kompis fyller år rätt snart och hon ska ju få mitt 1000-bitars pussel som en tavla, måste snabba mig på så jag kommer hinna klart! Lite smått stressad nu ju, rädd för att någon liten bit saknas bara, det skulle vara min vanliga otur :s

Samtidigt som jag pusslar pussel lyssnar jag på Tarzan my Tarzan, en indisk låt, vill se filmen, inte många som gillar indisk musik och film, men det gör jag ;-)


Grundlig städning - klart

Ojojoj, har hållt på och städat sen jag vaknade, äntligen är jag klar! Dock har jag bara sopat, inte dammsugit eller skurat. Är rädd för att dammsuga upp en pusselbit, så sopning får räcka. Är glad att jag äntligen tog tag i den jäkla städningen och lyckades hålla mitt datorförbud. Jag insåg även hur skitig min dator var, så den städades grundligt den också kan jag lova.

Det enda jag har kvar att göra nu är att bädda rent, men det kan vänta tills imorgon.

Smutsig dator, blev till....




Ren dator, visst ser den ny ut?




Ser kanske inte städat ut, men jämfört med innan är det stor förändring.



Irriterad på mig själv

Att jag alltid skjuter upp allting. Har fortfarande inte städat och nu är jag alldeles för trött för att göra någonting åt mitt stökiga rum. Nu bestämmer jag såhär, jag ger mig själv datorförbud tills jag har städat hela mitt rum, grundligt! Får väl se om jag lyckas... Men jag lär inte vara borta så värst länge, tror jag är tillbaka imorgon på förmiddagen, då kommer det bildbevis på att jag faktiskt har städat också.

Tills dess hoppas jag att ni har det betydligt mysigare i välstädade rum...

Dagens drog



Dagens drog är If you´re not the one - Daniel Beddingfield
Tycker den är helt underbar

Snart tänkte jag påbörja storstädningen av mitt rum, nu kommer man knappt in, rent hus tanterna skulle få spader om de såg hur det ser ut, grundlig städning ska ske!

Bild från fotorunda



Visst kan man inte tro att det har regnat hela dagen när man ser den här bilden?

Otroligt vad vädret vänder snabbt ibland, hoppas bara det håller i sig, för imorgon vill jag sooola!

Finn ett fel...



Var ute på en liten fotorunda runt huset, vad hittar jag då? En kälke i rabatten innanför muren, hade helt glömt bort att den låg där. Fel säsong nu va?

Inte min starka sida

Jag är väldigt stolt över mig själv att jag har tagit tag i det här nedrans pluggandet. Men bara för det innebär inte  det att jag förstår det jag håller på med. Dvs, fysik, blir så förvirrad av alla eheter och Joule hit och Joule dit, det är som om allt jag läser bara flyger förbi ögonen. Inte trevligt! Det blir inte bättre då jag lyckats räkna ut en uppgift och enligt facit så har jag fel. Knepigt värre.

Vilket liv jag har va? Sitter och pluggar en fredagseftermiddag... Sommarlov snart och jag längtar!


Dagen

Ursäkta för dagens dåliga uppdaterande.. Men jag har en nedrans bra orsak, tog inte med datorn till skolan. Dessutom skulle jag inte ha haft tid att uppdatera något, men spillerill, nu är jag i alla fall hemma. En hel timme tidigare, stack från medialektionen innan den ens hade börjat, det roliga var att vi mötte våran lärare när vi gick, borde kanske maila och säga att jag gick för datorn var hemma...






Time for bed

Ska ta med mig el español till sängen. Översätta halva texten nu, resten imorgon innan lektionen (a). Inte bra, jag vet, men det blir alltid så...

Sov gott mina underbara läsare :-)

Kvällens planer - framför tvn

Har fortfarande inte tagit tag i det där pluggandet... Måste verkligen göra spanskan, men tänkte att jag skulle göra det efter Sanningens ögonblick. Ikväll har jag otroligt nog fått min mamma att gå med på att titta på det. Hon har en sån negativ inställning till alla tv-program jag tittar på, hur kommer det sig? :-s


En otroligt trött Alexandra som bara vill gå och sova, men som  tvingas sitta uppe med plugg...

Vafaaan

Klagomål nummer 1:
Något har hänt med min design, det blir liksom dubbla headers, någon som vet hur man kan fixa det? Förstår verkligen inte vad som har hänt!

Update: Nu ser designen bra ut :-s wieeerd

Klagomål nummer 2:
Alla läxor som ska in innan slutet av den här månaden:
- Tills imorgon ska vi översätta en spanska text, no big deal iofs..
- Inlämning + redovisning av engelska
- Engelska nationellt prov
- Svenska inläming + redovisning
- Fysikprov
- Teknikrapport in
- Teknikprojekt klart + redovisning
- So prov

Är tamefan bombad av läxor, måste ta tag i allting, förstår verkligen inte hur jag ska hinna, stor stress nu!

Smaskens

Har precis käkat lite dubbelgubbe. Riktigt söta var de, mums!
Nu måste jag nog plugga lite no, det jobbiga är att jag inte orkar...



Den coolaste tårtan

Det här har nog varit den lugnaste dagen den här terminen i skolan. Vi bakade tårta och gjorde ingenting, förutom redovisningen, men det gick bra, trots min redovisningsskräck.

Hade inte med mig datorn som ni säkert märkte, då hade det varit en uppdatering innan nu, men tänkte i alla fall visa den coolaste tårtan, som vi 9or gjorde, erkänn, den är cool!







Torsdag

Godmorgon allihopa!
Näst sista dagen på skolveckan, ska bli skönt med fredag imorgon! Den är efterlängtad. Idag blir det en rätt soft dag, nämligen "skolans dag" på skolan, så vi ska bara vara där och vara trevliga, eller nåt. Iofs ska jag, Linnea och Julia edovisa vårat indienprojekt, men det går på 5 minuter, no big deal.

Vädret ser bättre ut på bilden än vad det ser ut i verkligeheten, det är hemskt väder idag!

Dagens bild

Nu har jag framställt rösterna på rösta fram dagens bild, idag var det den sista bilden som vann :-) Gillar den jag med faktiskt... Nu tänkte jag ta mig en lång varm dusch och bädda ner mig i sängen, lyssna på musik och messa lite, ni får ha en fortsatt bra kväll







Allt smink = borta

För ett tag sen slutade jag sminka mig helt. Men om några veckor är det avslutningsmiddag för oss 9or, dessutom kan det vara trevligt att sminka sig lite när man åker bort och så. Men gissa vem som har tappat bort hela sminkpåsen? Jo jag! Först försvinner alla mina nagellack, som förövrigt fortfarande inte har behagat att komma fram. Nu är allt mitt smink spårlöst försvunnet! Jag förstår verkligen inte vart alltind tar vägen.

I helgen ska jag ta tag i städningen, om det inte blir fint väder såklart... Skulle kunna städa i veckan annars, om jag orkar och hinner... Men smink+nagellacket måste hittas snarast möjligt!

Men ni ser ju själva hur stökigt rum jag har, inte lätt att hitta i den här röran...


Solo + dator

Konstigt nog fungerar inte mitt internet när jag är i skolan. Troligtvis något fel, fast skolans nätverk har strulat hela veckan... Det är dåligt, ska maila och klaga om det inte har blivit bättre imorn.

Kom i alla fall precis hem, är slut i hela kroppen, orkar ingenting, därför har jag bäddat ner mig under täcket med datorn och Solo, blir en myseftermiddag.


Rösta fram dagens bild

Länge sen jag körde med rösta ram dagens bild, av olika anledningar. Men I'm back! Så sätt igång att rösta på eran favoritbild, precis som vanligt :-)

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst


Är bild 2 din favorit? Lägg en röst


Är bild 3 din favorit? Lägg en röst


Bloggvärde

Igår hittade jag något roligt på Emelies blogg. Nämligen; bloggvärde. En rolig sida där man kan kolla hur mycket bloggen är värd, rätt kul att kolla faktiskt :-)


Godmorgon!

Ni anar inte hur skönt det var att sova sådär tidigt igår, dock känner jag mig inte mycket mer utvilad än vanligt, men det var ändå riktigt skönt. Kommer nog bli samma tid igen ikväll.

Idag blir det tråkig skoldag igen, har nämligen dubbeltimme matte sista lektionen och innan det 1 1/2h no, iofs är våran no-lärare hemma och vabbar och ingen vet när hon kommer tillbaka och är det vikarie brukar det inte bli så mycket gjort.

Dags att göra sig iordning

Tro det eller ej...

Kan knappt fatta det själv, klockan är inte ens nio och jag har beslutat mig för att sova. Jag vet, jag missar DH, men kommer jag ihåg så ser jag reprisen på söndag. Dessutom ska jag ändå köpa hela serien på dvd, så det kvittaro m jag ser det eller inte.

Har verkligen en hemsk träningsvärk efter gymnastiken igår, vi körde kickboxning, smärtan är verkligen hemsk, tigerbalsam som gäller nu. Plus att jag har massa saker som snurrar i min skalle just nu, vill inte gå in på vad, men lite sömn skulle underlätta något. Det var riktigt länge sen jag fick ordentlig sömn en vardag.

Så sov gott mina underbara läsare!

En härlig kvällsbild blir det i alla fall!

Underbart gott

Det äts inte bara godsaker i det här huset, här är det mycket frukt som går åt, har precis käkat en jättegod melon! Kärnhuset blev otroligt bra på bild, tycker jag (a). Och dessutom tänkte jag bara meddela er att imorn kommer rösta fram dagens bild igen, så I'm back on track ;-)


Dagens anledning...

Till dåligt uppdaterande.

Imorse hann jag inte uppdatera något, var i fullfärd att plugga inför hk-provet som var idag, det gick förövrig väldigt bra på det. Dessutom var det brandövning mitt under provet, härligt, då blev man av med skrivkrampen. Sen så hade vi massa andra lektioner, då vi inte använder datorerna, plus att jag inte orkade ta fram datorn.

Efter skolan åkte jag typ hem, sen åkte jag och köpte lite godis och nu är jag hemma.

Sitter här och äter center och dricker iste, är det någon som vill ha bjudbiten? :-)


Hemma från skolan

Då är man hemma, måste sätta igång att plugga. Kommer svara på era kommentarer senare ikväll, skolan går just nu i första hand, dessutom måste jag säga att det har varit rätt skönt med en datorfri helg...

Ingen bild att bjuda på just nu, är inne på mammas datakonto, som är tomt, hon gör ju inget annat än att kolla sin mail och lägga spindelharpan...

Underbar helg

Godmorgon!
Min helg har varit helt fantastisk, jag har solat och blivit brun, vädret har verkligen varit underbart! Tack för alla lycka till angående cafét, jag tar med mig dem i veckan, ska nämligen provjobba någon annan dag, det var typ inget folk på cafét igår, så chefen tyckte inte att det var någon idé att jag skulle prova på då, så han ska ringa mig i veckan. Men alla lycka till är guld värda :-)

Idag blir det en plugg-dag, först skola, sen måste jag plugga som fan inför mitt hk prov som är imorgon. Men det är lugnt, jag är glad ändå, just nu kan ingen/inget få mig på dåligt humör, I think, är i alla fall riktigt glad, mer om det kommer när jag vet säkert om det kommer bli så :-)

Lyckades fånga helikoptern på bild när jag låg och solade, kamren alltid i högsta hugg!

Inaktivitet jag vet

Förlåt för de hemska uppdateringarna igår och idag. Imorn lär det inte bli så mycket bättre. Resten av kvällen ska jag plugga, imorn ska jag provjobba på cafét och efter det plugga. Kanske möjligtvis hinner slänga in något enstaka inlägg imorgon, who knows? Nu ska jag svara på era kommentarer, och jag önskar er en fortsatt bra helg :-)

Gårdagens shopping!

Då har man varit ute en hel dag i solen skönt! Legat ute från 9-15, så jäkla underbart! Har fått rikligt med färg idag, hoppas vädret fortsätter, då kanske man blir brun till skolavslutningen :-)

Här kommer i alla fall gårdagens shopping, det blev inte mycket, men lite är bättre än inget ;-)

Linnet är från GinaTricot och plånboken från Hötorget




Body butter från Body Shop


Nu ska jag äta lite glass och lyssna på musik

Här solas det för fullt!

Har legat ute i solen ett bra tag nu, börjar bli dags att sola ryggen samtidigt som jag ska plugga lite hk... Färgen börjar synas i alla fall, det är härligt!

Har ju glömt att berätta vad jag gjorde igår, jo, jag köpte tågbiljetter ner till Malmö, så den 30:e maj åker jag ner, ska bli så grymt kul! Längtar som en tok, som vanligt. Gosh vad jag saknar släkten!

Så varmt det är, helt underbart!


Lördagmorgon!

Goooooodmorgon!
Härligt med lördag, strolande solsken vaknar man till, kan inte bli bättre. Idag vet jag precis vad jag ska göra, jag ska sola! När jag solar magen blir det musik som gäller när jag solar ryggen lägger vi på lite läxarbeten, smart va? Då slipper jag sitta inne och plugga inför alla prov. Dock blev jag inte klar med tvätten igår, så det måste jag fixa idag, men det går snabbt.
Är det någon mer än jag som ska ut i det här strålande vädret idag och sola?

Visst är det underbart att vakna upp och se det här?

Hemma från stan

Kom precis hem, hittade lite saker i stan, lägger upp bilder imorn, nu tänkte jag sätta igång en tvättmaskin och städa mitt rum. Tänkte nog ta en kväll off från bloggandet, får se hur jag gör, men känner att jag måste hinna ikapp med alla läxor och så :-)

Eftermiddags planer

Sitter på sista lektionen nu, börjar en timme tidigare och slutar en timme tidigare. Mycket bättre att sluta tidigt. Jag och tjejorna ska in till stan. Tänkte leta efter en bikini och så måste jag köpa nytt body butter! Får se när jag kommer hem, vad ska ni göra resten av dagen?

Flower power



Älskar gula blommor, så härliga färger, har en hel buske full av de här blommorna :-)

5 minuter till, tack

Godmorgon
Som vanligt är jag dundertrött på morgonen, inte bra, vill sova 5 minuter till.. Jobbig skoldag idag, dubbeltimme so och spanska. Det enda roliga är media, men då måste vi redigera en film som skulle ha varit klar för länge sen. Så det blir till att kämpa sig igenom den här skoldagen.

Dags att göra sig iordning


Dagens bild

Det blir tidig sängång idag. Är riktigt trött... Måste läsa igenom spanskan lite till, orkade inte med hk, det innebär att jag måste plugga imorgon kväll. Menmen, får väl offra mig för betygens skull, eller? Aja, får se hur mycket pluggande det kommer bli gjort. Nu tänker jag i alla fall sova en god natts sömn, har inte lagt mig såhär tidigt på läänge! Ska bli skönt.

Men först kommer dagens bild, den bild som vann idag var bild nummer två :-)







Inga naglar kvar.

Happ, min ena nagel gick av förut, kunde inte göra annat än att klippa alla då. Nu känns det tomt på fingrarna och så ser mina fingrar mega-tjocka ut. Saknar mina megalånga naglar! tur att de växer jäkligt snabbt i alla fall!

Nu tänkte jag ta med mig spanska böcker och hk böcker till sängen, tillsammans med Veckorevyn, plugga och läsa lite i en halvtimme eller något

Vad ska ni göra ikväll?


En av klänningarna

Gosh vad min dator har problem, startskivan är snart full. Igen, jag måste ta tag i den här rensningen. Alla projekt från åttan tänker jag faktiskt kasta, sen får jag se om det är något mer som jag måste föra över på extra-hårddisken...Hatar att rensa.



Nu tänkte jag i alla fall visa upp en av klänningarna jag köpte igår. Den här kommer jag ha på skolavslutningen, går tyvärr inte att få en större bild, blev inge bra kvalitet, men ni ser ju hur den ser ut ändå. Vad tycker ni? :-)


Hur gick det?

Har precis kommit hem från stan; var ju på jobbintervjun.
Jag var verkligen jättenervös, höll till och med på att ramla baklänges i rulltrappan, men det gjorde jag som tur inte! Hursomhelst kom jag dit och jag pratade med chefen där, lite allmänt om hur det hade varit på förra stället och hur det fungerade på det här stället. Sen så bestämde vi att jag ska få provjobba på söndag och känna efter hur det känns! Ska bli riktigt kul!

Ett stort + är att de går efter schema!

På förra cafét fick man veta dagen innan eller samma dag, skönt med lite framförhållning på det här cafét!

Nu är det bara att hålla tummarna för att jag får jobbet!

Sammanträffande?

Det här är helt sjukt. Tänkte berätta från början så ni förstår...

I somras när jag var i Turkiet träffade jag en tjej som heter Nevin. Hon jobbade på hotellet och vi blev asbra kompisar. När hon kom tillbaka till Sverige så jobbade hon där jag praoade, på cafét, där även jag fick jobb. Så vi jobbade tillsammans där i flera månader, tills jag sa upp mig. Igår så ringde hon och det lät såhär:

Nevin:
Jag har sagt upp mig!
Jag: Har du? Äntligen!
Nevin: Aa
*Lite småprat*'
Nevin: Jag ska provjobba på ett café på samma gata där din pappa jobbar på lördag!
Jag: Café ****** (vill inte säga vilket café än)
Nevin: Jaa, hur visste du det?
Jag: Jag ska på intervju där imorgon!
Nevin: Driver du med mig?
Jag: Nej!

Så om båda får jobb på Cafét så kommer vi jobba tillsammans igen, helt sjukt. Ingen av oss visste om det! Det måste vara ödet...


Rösta fram dagens bild

Kör igång med en ny omgång av rösta fram dagens bild :-) Ska ha engelska nu och efter det är det bild! Ser fram emot bilden idag, ska fortsätta med mitt photoshop projekt. Men nu till röstningen, tema vatten idag, röstningen avslutas ikväll som vanligt :-)

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst


Är bild 2 din favorit? Lägg en röst


Är bild 3 din favorit? Lägg en röst


Footloose

Igår såg jag musikalen Footloose och den var otroligt bra! Rekomenderar den till er som gillar musikaler, jag skulle verkligen vilja se den igen! fast jag är iofs tokig i musikaler. Ett litet tips till er ;)

Taget från Footloose:

FOOTLOOSE vibrerar av energi, har imponerande dansnummer och medryckande sångnummer. Musikalen är späckad med 80-tals hits som Lets hear it for the boy, Holding out for a hero och vem kommer inte ihåg ledmotivet ... FOOTLOOSE gjorde nyligen stor succé på West End med utsålda hus.

Musikalen bygger på 80-talets filmsuccé med Kevin Bacon och Sarah Jessica Parker i huvudrollerna. Musikalen handlar om storstadskillen Ren som tillsammans med sin mamma flyttar till en liten småstad vars alla invånare är strängt hållna av den excentriska pastorn. Där träffar Ren prästens dotter Jennie och en kamp för ungdomens frigörelse börjar. Fantastiska sång och dansnummer och mycket humor utlovas.


 







 


Godmorgon

Godmorgon!
Sitter i skolan nu, lyssnar på när Maren babblar om sin dröm. Den handlar om mig, spännande.
Idag är jag nervös, ska ju på jobbintervju på cafét och det känns lite nervöst, jag hoppas det går bra :-) Men först är det en lååång skoldag, men vi har vikarie i tre timmar, då kan man chilla rätt mycket!


Dagens bild

Här kommer dagens bild, idag var det jättemånga som var med och röstade, jättekul! Den vinnande bilden blev bild nummer två :-) Nu tänkte jag sova, är jättetrött och ska upp om sex timmar, zombie tomorrow!
Imorgon ska jag även på jobbintervjun, kommer självklart berätta hur det gick.
Lite annat som ni har att se fram emot imorgon är:
- rösta fram dagens bild (som vanligt)
- kommer berätta om hur footloose var (såg ju den idag)
- en rolig sak som jag fick reda på förut
- och så tänkte jag lägga upp klänningen som jag ska ha på avslutningen.
Men för att jag ska orka med allt så måste jag sova, sov så gott underbara läsare!







Home...

Har precis kommit hem, duschat och gjort mig klar för kvällen. Nu ska jag bara svara på era kommentarer och lägga in dagens bild. Berättar mer om allt som har hänt idag, imorgon! :-)

Rösta fram dagens bild

Kör igång med dagens omgång av rösta fram dagens bild! Idag kör vi tema: marsvin :-) Så vilken bild är din favorit? Röstningen avslutas ikväll som vanligt.

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst


Är bild 2 din favorit? Lägg en röst



Är bild 3 din favorit? Lägg en röst



Update 12.55: Kommer inte bli mer uppdateringar förens ikväll efter jag har kommit hem från musikalen (Footloose). Så passa på att rösta, vill se många röster när jag kommer hem, ni får ha det så bra tills dess :-)

Vart kommer luddet ifrån?

Har håltimme nu, jag och tjejorna sitter och spekulerar om vart navelludd kommer ifrån. Tycker det är rätt konstigt att navelludd kan vara blått när man har ljusa kläder. Är det någon som vet vart luddet kommer ifrån? :-s



Jag vill ha choklad!

Är hungrig och klockan är bara  nio. Så går det om man "glömmer" äta frukost. Drack i alla fall lite fil, men det räckte inte långt. Nu blev jag sugen på en varm choklad, så mättande!


Godmorgon

Onsdag idag, tiden går fort :-o. Idag är det tråk-skola igen. Men skönt att det inte är några prov! Dock är det dubbeltimme matte sista lektionen.. Aja, dagen går nog snabbt ändå! Efter skolan blir det kul, då ska jag in till stan, sen ska jag möta upp mamma och pappa och så ska vi gå på Footloose musikalen! Hade glömt att det var idag, men nu kom jag på det :-)

Dagens bild

Säger godnatt nu, ligger och kollar på DH, så sjukt bra det här avsnittet är! Men stänger ner datorn nu, tänker sova direkt efter, är så sjukt trött. Ni får sova så gott allihopa :-)

Dessutom blev bild ett dagens bild idag :-)







Hur lyckas man?



Har tappat bort alla nagellack på bilden. Förstår inte hur!? De stog på mitt skrivbord, nu är de borta. Ingen annan i familjen har sett dem. Vart tusan har jag lagt dem? Jag börjar tro att jag lider av närminnesförlust.

Mätt som ett grillspett!

Har precis ätit dundergoda grillspätt med ris, verkligen jättegott, så nu rullar jag nästan fram



Nu blir det en lång varm dusch, känner att det behövs!

Vill ni ha en dubbelgubbe?



Det här är vad jag sitter och smaskar på nu! Min gudsyster säger dubbelgubbe till jordgubbar. Så vill ni ha en dubbelgubbe? :-)

Intervju på torsdag!

Ni som följer bloggen vet ju att jag sa upp mig för inte så länge sen på cafét jag jobbade på. Pappa ringde nyss och sa att ett café på samma gata där han jobbar ville ha en intervju med mig på torsdag! Blev jätteglad, men samtidigt vet jag inte om jag vill jobba där. Men att gå på en intervju skadar ju inte, fan vad glad jag är nu! Vart säger jag faktiskt inte, men kul ska det bli :-)

Happyface!


Gamla bilder

Kollar igenom lite bilder från förra sommaren, that's history, men vilken skön bild jag hittade. Garvar lika mycket varje gång jag ser den! Det syns inte så väl, men killen till höger (nämner inga namn här) håller i en drinkpinne och ska härma den. Minnen för livet


Tågbiljetter

Sitter och kollar på tågbiljetter ner till Malmö. Inte säkert att jag måste ta tåget, men det lutar åt det, men det är chill. Vet inte riktigt när jag kommer åka, eller jo...Men säger det när jag vet att det är säkert att jag kommer iväg :-) Ska i varje fall bli grymt härligt att träffa släkten igen!


Rösta fram dagens bild

Bättre än förra gången...
Provet gick bättre än förra gången, det ser jag som något positivt, men tror ändå inte att det blir så bra betyg. Det återstår att se. Nu tänkte jag lysa upp dagen med lite bilder som ni kan rösta på. Idag är det blommor som står på temat. Röstningen avslutas ikväll som vanligt :-)

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst


Är bild 2 din favorit? Lägg en röst


Är bild 3 din favorit? Lägg en röst



Nervositeten=hög!

Asså usch så nervös jag är, det måste verkligen gå bra på det här provet. Nu måste jag kolla igenom så jag har allt, pennga, sudd, linjal, miniräknare. Gosh så nervös jag är! Har lust att bara stanna hemma och spy. Matte är mitt värsta ämne!
Önska mig lycka till!

Tur att man får ha godis under provet!

(Foto: Jag)

Update:
Fan, nu har jag den vanliga oturen att inte hitta mina böcker jag ska ha med mig till övriga lektioner. Mina spanska böcker är borta, min lärare kommer döda mig :-o

Är klockan så mycket? - Dagens bild

Omg, är klockan halv elva snart? Jag borde ha försökt att sova vid det här laget. Dagar innan prov har jag alltid svårt att sova, då gäller det sig att lägga sig i tid. Det kommer bli en sjuhelsikes natt. Får ta och gå upp lite tidigare imorgon och plugga ännu mer. Ångest som fan, helvete!

Dagens bild idag blev i alla fall bilde nummer två. Har tyvärr inte tid att göra resten av bilderna svartvita, så lägger bara in den vinnande bilden idag. Sov gott alllihopa så hörs vi imorgon bitti!


Utmanad!

Brukar inte anta utmaningar, men den har utmaningen gillar jag faktiskt. Blev utmanad av Mingla, hennes blogg tipsar jag er läsare om, den är riktigt bra! Men här kommer utmaningen och jag säger som Mingla, ett sätt för er att lära känna mig lite bättre :-)

Tre namn jag lyssnar till: Lexie, Alex, Plexiglas
Någonting jag tycker om med mig själv: Att man lätt kan prata med mig
Någonting jag inte tycker om med mig själv: Att jag aldrig gör det jag ska
Detta är jag rädd för: Att gå själv i mörker
Tre saker jag vill ha varje dag: Iste, sovmorgon och städat rum (men det är alltid stökigt)
Tre saker jag absolut inte kan göra: städa toaletten, dricka vanligt te och gå på offentliga toaletter
Detta tycker jag om att göra: Blogga, fota, vara med familjen och vänner
Detta vill jag göra just nu: Träffa släkten <3
Bästa känslan: När man träffar släkten, då blir jag så glad!
Värsta känslan: När man får reda på att folk snackar skit om en
Följande egenskaper ser jag gärna att min partner har/är: Snäll, rolig och pålitlig
Är jag kär just nu?:  Nepp, tyvärr
Jag vill gifta mig: Ja någon dag :-)
Följande tre saker vill jag göra innan jag dör: Resa jorden runt, få ett bra jobb och leva livet
Min käraste ägodel: Dator, mobil, ipod!
Något jag vill ha i present: En systemkamera (den jag har lånar jag ju bara)
Detta har jag på mig just nu: Myspysbyxor, linne och underkläder :-)
Favoritkläder: Lite blandat
Favoritdjur: Hundar & marsvin
Följande musikstilar tilltalar mig mest: Oj, väldigt blandat, indisk, turkisk och polsk lugn musik mest
Då grät jag senast: För några dagar sen av sprängande huvudvärk så jag trodde jag skulle dö
Stjärntecken: Vattukvinna
En bok jag gillar: Kommer inte på någon
En film jag gillar: Om Shanti Om
TV-program jag gillar: Prison Break, Förhäxad, Gilmore Girls, Ncis och många fler
Favoritdoft: Emporio Armani!
Detta äter jag gärna: Pasta
Dricker helst: iste
Favoritgodis: lite blandat
Hit vill jag gärna åka på semester: Jorden runt
Färgen på mina ögon: Gröna
Min längd: 1,60
Jag tror på: det övernaturliga
Jag spelar: inget
Person/er jag beundrar: Hela släkten :-)
Så här bor jag: Villa i ett stökigt rum
Det här tänder mig: Glädje och humor
Det här gör mig avtänd:  Röklukt och snus
Favoritfärg: Blå
Favoritcitat: "Jag kanske är en idiot i dina ögon, men jag föddes fan inte för att göra dig lycklig"
En hemlighet jag vet: det säger jag ju inte
Den bästa present jag "fått": ipod
Senast köpta skiva: köper inte skivor
Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: mina ögon
Det jag är missnöjd med: mina lår
Udda förmåga/egenskap: hela jag är udda
Om jag vore ett djur skulle jag vara: apa
Tre personer jag vill ska göra detta test: De som vill :-)


Katastrof!

Åh nej! Min startskiva är nästan full! Det här är katastrof och jag menar det. Jag har ingenting jag vill radera? Varför skulle jag vilja radera något...Är det mina 4000 bilder som tar plats måntro? Jag vill inte radera! Tur att jag har min extra hårddisk, men ändå, jag vill ha en dator med oändligt mycket minne!

Att startskivan snart är full måste man göra en sur min åt, men jag och mina två andra tvillingar lipar åt varandra :-)


Det är inte många dagar kvar

Så sjukt härligt att det inte är många skoldagar kvar. Håller på att planera resten av månaden ändå fram till skolavslutningen. Sista veckan räknar inte jag som en skolvecka, den brukar ju bestå av fritidsaktiviteter. Sen är det dagar som faller bort, bland annat studiedag den 19de. Livskunskap den 29de. Sen ska jag vara ledig från den 2-4 juni, ska ner till Malmö. Så räknar man de dagar som är kvar är det cirka 18 skoldagar kvar. Fatta hur snabbt det går egentligen, helt sjukt och härligt! Det gör mig på bättre humör, får kämpa in i det sista med pluggandet!

13 juni är nära


Lite roligt får man väl ha?

Bara för att jag hade planerat att plugga, behöver det väl inte betyda att jag ska stirra mig blind på matte-tal hela tiden? Pauser behövs, därför fotade jag lite och klippte ihop i ps.


Rösta fram dagens bild

Slänger in de bilder ni har att rösta på den här eftermiddagen. Kommer inte kunna vara sådär extremt aktiv nu, ska nämligen ta tag i mitt pluggande på allvar. Ska ta med mig ipoden, sätta mig på något ställe där jag trivs och plugga massor inför provet imorgon, är så jävla nervös. Hatar den här känslan!

Men här kommer bilderna i alla fall...

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst


Är bild 2 din favorit? Lägg en röst



Är bild 3 din favorit? Lägg en röst



Flowers



Lunchrast, när jag kommer hem lägger jag in rösta fram dagens bild, hinner inte nu, tänkte vara social och lära Maren photoshop :-)

Knappt någon rast...

Man får ju knappt någon rast idag. Känns som korta raster... Hursomhelst ska vi snart ha svenska, vikarie. Han verkar bra, det återstår att se! Bjuder er på en bild sålänge :-)


Godmorgon

Godmorgon allihopa!
Ännu en måndag, usch och fy, måndagar är lätt segaste dagen, har alltid svårt att stiga upp och att koncentrera mig på lektionerna. Önskar att det vore fredag istället, mycket skönare! Jag önskar jag kunde krypa ner i sängen och gosa in mig i täcket i några timmar till. Men nehej, det går ju inte....



Dagens bild

Har framställt alla röster på rösta fram dagens bild, ännu fler som var med idag, jättekul! Bilden som vann var bild nummer tre :-)

Nu tänkte jag faktiskt krypa till säng, är så sjukt trött i hela kroppen och imorgon vill jag vara pigg så jag orkar med en hel skoldag. Imorgon måste jag verkligen plugga på allvar, sådeså!

Ni får sova så gott mina underbara läsare! :-)







Sanningens ögonblick

Sitter nu och kollar på sanningens ögonblick. Helt sjukt program tycker jag, har fastnat för det. Och vissa personer blir jag bara så jäkla arg och på sitter och skriker åt dem i soffan.

T.ex killen som är ikväll.
I förra avsnittet så blev det jättemycket "klagomål" på hans tjej. Om han tyckte någon hade en snyggare tjej än vad han själv hade och det tyckte han. Han tyckte även att blondiner är snyggare än brunetter (hans tjej är brunett) och att hans tjej skulle skaffa silikonbröst. Blev jäkligt irriterad, tycker så jäkla synd om hans tjej. Men den frågan jag brann av på var om han hade varit otrogen och han svarar ja. Han har varit tillsammans med sin tjej i 5 år, om han har så jävla mycket klagomål på henne är det väl lika bra att göra slut!? Ändå vill han gifta sig med henne! Gaah så arg jag blir!


Matte för mig är; pengar.

Blir så uttråkad utav att räkna matte, men jag måste. Nationellt prov på tisdag och jag har inte koll på allting än. Det måste gå bättre på det här provet, för det andra gick rent åt helvete! Men nu sitter jag och räknar olika siffror hit och dit. Men allt jag tänker på är pengar... Min egen ekonomi, har rätt mycket jag måste köpa innan jag åker till turkiet och även andra saker som ska betalas. Måste nog sätta mig och skriva ner hur mycket allting kommer gå på, så jag inte får en chock sen när plånboken ska fram.

Det är otroligt mycket roligare att räkna sina egna pengar än Pelle och Stinas i matteboken

Time for a shower

Är riktigt trött, segheten bara föll ner och nu känner jag mig helt drogad. Dags för en dusch och sen måste jag plugga matte resten av kvällen. Hur ser eran kväll ut?


Bebisar är så söta

Är kvar hos mina gudsystrar, har precis ätit massa god mat. Det är inte bara vi här och de andra har en jättesöt bebis, verkligen sjukt söt. Den är bara några veckor gammal. Älskar småbarn, obeskrivligt söta! Man blir helt såld såfort man ser dem! Tyvärr tog jag inte kameran med mig, menmen. Ni vet ju själva hur söta små bebisar är :-)

So cute!

Haha, det här är riktigt gulligt. Min pappa vet inte hur man skickar sms, han kan skicka "hej" "ja" "nej" osv. Men inte långa sms. Idag gav han sig på ett sms som tog honom 20 minuter att skriva...

Jag: Vad gör lilla pappa då? Smsar han? :o
Pappa: Jaa, jag är en hacker!

Sen blev han överlycklig för ett svar

Sen håller han mobilen på ett konstigt sätt :-p



Nu ska jag åka till mina gudsystrar och äta middag och gosa, vi hörs sen :-)

Det spökar



Stog i köket och drack lite vatten, så ser jag ett stort vitt spöke framför mig. Jag hade kameran i högsta hugg såklart och fick en riktigt bra bild. Scary, eller hur? Nej då det är bara min mamma, men viss blev det en ball bild?

Vädret vänder snabbt

Jahapp, där ser man. Hade skorna på och kameran i högsta hugg. När jag öppnar dörren börjar det regna. Lyckat... Jag som hade tänkt bjuda er på soliga bilder, solen lös så fint sist jag tittade ut genom fönstret. Istället får jag bjuda er på en liten ljuslykta, den är riktigt fin!


Kladd som blev bra

Photoshop kan jag riktigt bra. Men när det kommer till illustrator har jag 0-koll! Men jag har planer på att lära mig, för det verkar jätteskoj. Hursomhelst satt jag och prövade mig fram lite grann och resultatet blev jag faktiskt riktigt nöjd med, en liten signatur. Det var väl bra skapat för att ha varit första gången?


När man var liten



När jag var liten ville jag alltid ha sånna här skor med hjul, tycker de är grymma :-)

Riktigt irriterad!

Ibland blir jag riktigt arg för att vissa företag slarvar med allergiinformation! På förpackningen av Ben&Jerrys Phish Food, står det ingenting om någon allergiinformation. Jag är allergisk mot nötter och var rätt glad över att jag hittade en chokladglass som jag kan äta, äntligen!

Men så fel jag hade! Kollade upp på nätet nu efter att jag har fått lite ont i magen och lite svårare att dra in luft än vanligt. Då står det "Kan innehålla spår av nötter". Nu är jag inte megaöverkänslig tack och lov, men det finns folk som är otroligt känsliga.

Allergiinformation SKA stå på förpackningarna inte bara på hemsidan, det är LAG på det! Imorgon ska jag ringa och klaga!


Voom voom



Den här tändaren är cool, I like it!

Rösta fram dagens bild

Ny dag, nya bilder att rösta på. Vårtema idag, så härligt att det snart är sommar. Ni vet hur ni gör, skriv eran favorit så har ni röstat, den vinnande bilden presenteras ikväll :-) Alla bilder är fotade av mig, så sno inga!

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst


Är bild 2 din favorit? Lägg en röst


Är bild 3 din favorit? Lägg en röst


Onyttigt - jag vet

Onyttig frukost blir det idag, cheesecake! Men om det står en liten bit kvar i kylskåpet, då är det väl lika bra att äta upp den så man kan fylla kyskåpet med något annat, right?


Godmorgon

Strolande solsken och söndag!  Kollade nyss om jag hade någon läxa tills imorgon och det hade jag inte! Så skönt, men måste tyvärr plugga lite annat..

Nu tänkte jag gå upp och kolla om någon lever i huset, det är så tyst :-s


Jag vill sova...

Min kropp är fortfarande utmattad efter förkylningen, men nu kan jag inte sova, nejnej... Vi har fortfarande gästerna här, känns lite fel att gå och lägga sig då, eller kanske inte? Det är i alla fall vad jag vill just nu, har ändå valt att dra mig tillbaka, alla är på inglasadealtanen, men där är det kallt och luktar rök och eftersom att jag ändå sitter här, så kan jag ju lika gärna sova.. Får se hur jag gör om en stund, men jag säger i alla fall godnatt till er som sover/ska sova


Dagens bild

Har kollat igenom era röster på rösta fram dagens bild och har nu framställt resultatet. Det glädjer mig att så många är med och röstar och att det är så många som gillar mina bilder, det gör mig jätteglad, verkligen :-) Den bild som vann idag var bild nummer ett!







Fotomodeller

Våra gäster som är här består av en familj med två gudomligt söta barn! Kolla så sjukt bra de blir på kort, är stolt över att jag fick såpass bra bilder! Mina nya fotomodeller helt klart! Visst blev bilderna bra?











Kvällens måltider

Barnen kollar på film nu, det är skönt, då kan jag umgås med de vuxna och slippa springa runt, min energi är borta och magen är proppfull, är jättemätt, ni kanske förstår varför;

Pizzasnittar


Charktallrik



Marinerade kronärtskockor



Räkor och bläckfisk


Oliver


Klyftpotatis


Oxfilé och salcicia



Sallad


Osttallrik


Cheesecake!



Snart kommer gästerna...

...Medan jag är social bjuder jag er på en bild jag tog när jag åt glass, blev nöjd med den :-)


Bloggkoll




Klicka på bilden om ni känner för att följa min blogg på bloggkoll och sök på "musicofc" :-)

Nu måste jag städa det sista innan gästerna kommer, eler behövs det egentligen? Alla har väl liite stökigt?

Frågor och svar

 Nu har jag svarat på era frågor som ni har ställt, intressanta frågor, har försökt svara så gott jag kan :-)

Varför började du blogga?

Jag hade kollat runt på massor med bloggar innan jag själv beslutade mig för att skaffa en. Först och främst gjorde jag det väl för att jag ville ha någonstans att skriva av mig, sen blev jag så inspirerad av den fina designerna som många har på sina bloggar och ville prova själv att skapa något med min personliga stil och min design. Sen har bloggandet blivit något som jag fastnat för mer eller mindre. Det är så roligt att få kontakt med er läsare och när ni kommenterar och tycker till om olika saker, jätteroligt.

Tror du att du fortfarande bloggar om 2 år?
Oj, jag vet faktiskt inte, jag hoppas jag gör det. Bloggandet är något jag verkligen brinner för, tror inte jag kommer sluta om jag inte har en riktigt bra anledning.

Vad vill du göra i framtiden?
Jag vill jättegärna göra något som har med media och göra. De senaste månaderna har jag funderat på att kanske bli fotograf, vad tror ni om det?

Ångrar du något i ditt liv?
Jag ångrar otroligt många saker i mitt liv, det tror jag alla gör. Men samtidigt måste man tänka att alla val vi gör i livet förändrar våran framtid. Så även om man inte hade gjort det man ångrar idag, så är det inte säkert att man skulle vara där man är idag. Vet inte om ni förstår hur jag tänker…

Vem är personen du har känt allra längst?
Det är mina föräldrar antar jag.. men förutom dem är det en tjej som heter Gabbi, fast sen bröt vi kontakten när jag flyttade och bytte klass, men nu går hon i min parallellklass och vi har lärt känna varandra ”igen”.

Vad är det i det där glaset?
Haha i glaset som var på bilden var det iste ;-)

Vikt och längd?

Jag väger 49 kg och är 160 cm lång

Vad är det pinsammaste du har gjort?

Oj, jag gör något pinsamt var och varannan dag, skulle ni fråga mina kompisar skulle de säkert kunna komma upp med 1000 saker. Men en sak var när jag jobbade på cafét, då skällde jag ut min chef mitt framför alla, så jag stog och skrek på honom så det ekade och alla tittade, det var jättepinsamt. För jag ville bara att han skulle bete sig som en normal människa, men så tystnade alla när jag skällde ut honom och kunde inte sluta stirra sen.

Hur många timmar om dagen lägger du ner på din blogg?

Jag lägger ner otroligt många timmar om dagen, både när jag är hemma och i skolan, har jag tid att blogga och svara på kommentarer så gör jag det mer än gärna.

Finns det någon kille i ditt liv? Eller någon som du skulle vilja ha i ditt liv?
Tyvärr så finns det inte det, I wish, men så är det inte…


First time



Jag måste vara den enda som inte har ätit Ben&Jerry's, alla har talat så mycket om dem och jag har inte ens smakat.
Men köpte en idag och har smakat. Riktigt gott faktiskt!

Frågestund

Det var jättelänge sen jag hade frågestund här på bloggen, därför tänkte jag ha en nu, så det är bara att sätta igång och ställa frågor som ni vill veta om mig :-) Svaren kommer upp lite senare, kom igen nu!



Vinst

Ibland kan det vara bra att "städa" plånboken, rensa lite och så. Hittade nyss en trisslott med vinst som jag inte ens visste låg där. 50 :- rikare, wiho :-)



Rösta fram dagens bild

Håller fast vid mina inomhus bilder idag också, hittade tre stycken som jag är sjukt nöjd med. Nu är det upp till er att avgöra vilken som blir dagens bild. Precis som vanligt skriver ni eran favorit så har ni röstat. Resultatet presenteras senare ikväll. Alla bilder är fotade av mig, så sno inga.

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst



Är bild 2 din favorit? Lägg en röst



Är bild 3 din favorit? Lägg en röst



Här har det bakats!

Nu har jag bakat, eller förlåt, jag menar...Mamma har bakat, jag har slickat smeten! Tanken var att jag skulle hjälpa henne, men eftersom jag vaknade senare än henne och gjorde mig iording och allting så hann hon bli klar och smeten väntade på mig. Det blev en citroncheesecake idag, nu vet ni efterrätten ikväll :-)

Ett väl använt recept ;-)


Dagens planer

Äntligen har en lördag kommit som inte bara är slapp och slö. Är själv förvånad över att det händer något idag. Vi får gäster, visserligen brukar vi få det, men då är det mestadels mina gudsystrar och de är en del i min vardag. De som kommer idag har vi inte räffat på år och dar :-) Det ska bli jättemysigt.
Har ingen aning om när de kommer, men pappa tror de kommer rätt tidigt. Så jag tänkte börja fixa mig om en stund, ska även baka senare, ni får se vad det blir sen ;-)


Bloggen har flyttats!

Godmorgon
Fan vad kul att vakna upp och läsa att bloggen har flyttats, hade hoppats att det skulle ske under natten. Får kolla runt lite och se om jag tycker det är sämre eller bättre än blogg.se. Har hört mycket negativt, men än sålänge är jag nöjd i alla fall :-)

Ännu en bild på kistan, gillar den här också :-)




Dagens bild

Har framställt resultatet på rösta fram dagens bild idag, kul att så många var med och röstade. Den bild som majoriteten tyckte var den vinnande bilden, var bild nummer tre :-) Med det här inlägget säger jag godnatt och jag vill tacka er läsare för era snälla kommentarer om alla mina bilder och alla andra fina kommentarer. Ett stort tack ska ni ha, jag blir jätteglad!

image1177

image1178

image1179

Värme och sol

image1176

Det skulle vara härligt att åka ut på en madrass och lägga sig och sola
Råkade faktiskt somna när jag gjorde det (a)

Lilla Alpen

Haha, jag är riktgit glad över att jag tog Alp's msn förra året när vi bodde på Club Dem i Turkiet. Alp är en jättesnäll turk, som jobbar som servitör på hotellet vi var på. Mycket bestämd av sig, men han har riktigt härlig humor. Han är en av de roligaste personerna jag har träffat.

Nu har han blivit befodrad på hotellet som chef över alla servitöerer och han är så jäkla stolt över det och önskar att vi kommer tillbaka i sommar och hälsar på. 

image1175


Det kommer verkligen inte bli lätt, för vi har ju bokat en annan resa. Men regnar det i sommar åker vi till ett annat resmål också, då ska jag försöka gör Alp's dröm sann och åka tillbaka.

Roliga saker som han sa och gjorde:


Vi behövde aldrig boka bord, varje kväll hade han lagt ut en lapp på ett bord där det stog "reservation frå MR. christian"

Innan vi visste vad han hette så hörde vi Alf
Pappa: Alf, we want to order plz
Alp: My name is not Alf! My name is Alp, alf is a comic-character of an ailien in space!

En kväll när jag var med mina bartender-grabbs
Alp: Have you coloured your hair?
Jag: Noo? :s
Alp: Oh I must be drunk

Allting är inte alltid perfekt...

image1174

Brukar ni tänka tillbaka på hur det var? Och bara känna att ni saknar den tiden?



Balans

Att fotografera sig själv när man står på en balansbräda är en utmaning. I alla fall om man inte har sådär jättebra balans. Men tycker det blev bra bilder ändå :-)

image1173

Dagens middag

image1172
Då har man precis käkat middag. Idag blev det friterad bläckfisk med ris och rhode island sås. Det är sjukt gott :-) Rekomenderar jag till alla där ute, nu är jag proppmätt.

Nu vet jag orsaken ;)

Haha, min kortlek saknar lite kort, när jag fotade förut hittade jag vart de saknade korten låg. Ett ställe där man ite tittar var och varannan dag, men kameran hittade dit! I krukan, lite ovanlig plats. Jag vet precis vilka som har lagt dit dem, mina gudsystrar, sånna busfrön de är. Nu är kortleken i alla fall hel igen, härligt! :-)

image1171

Glasfoton

De flesta av er har säkert reda märkt att jag älskar att fotografera vatten. Men glas något annat som jag älskar att fotografera, lite annorlunda glas, tycker det blir riktigt fina bilder. Har tagit en liten fotorunda i huset nu, eftersom det inte direkt är något fotoväder ute. Så här kommer lite godbitar :-)

image1167

image1168

image1169

image1170

Beck - Spår i mörker

Lovade för någon vecka sen att jag skulle skriva om Beck-filmen jag såg. Hade nästan glömt det nu efter att jag varit sjuk.. Men här kommer lite grann om filmen :-)

Handling:
"Flera bestialiska mord som begås på slumpvis utvalda passagerare i Stockholms tunnelbana. Martin Beck är tillsammans med sin kollega Klingström på väg på fjällsemester, men blir mot sin vilja inkopplad i fallet. Med ett massivt tryck från såväl allmänheten, som massmedia och överordnade inom polisen får Beck och hans grupp till slut en inblick i en fasansfull verklighet som man inte trodde existerade."

Vad jag tyckte om filmen:
Jag tyckte den var riktigt bra, kanske inte så trovärdig, men den var fortfarande lika bra som de andra Beck-filmerna. Personligen gillar jag alla Beck-filmer jag har sett hittills, men jag är en sån person som kan ha svårt för att inte tycka om filmer. Så jag rekomenderar den här i alla fall :-)

image1166

Någon som vill beställa en Chai-latte?

Tänkte ta en paus med städandet ett tag. Måste erkänna att jag inte har kommit speciellt långt. Det blir alltid så när man inte vill städa, men; när vill man städa?
a l d r i g.


Men tänkte ställa mig i köket och göra iordning en Chai-latte till mig själv nu, är det någon mer av er där ute som vill ha? Huset bjuder ;-)

image1165

Dags att städa

Måste ta tag i städningen nu, har väntat alldeles för länge... Och under tiden som jag håller i dammvippan och rengöringsmedlet, så bjuder jag era ögon på ett till av mina foton :-)

image1164

Piercingar i brevlådan

Juste, för några dagar sen kom mina piercingar som jag beställt från modeakuten.se. Är helnöjd verkligen, såg mycket bättre ut i verkligheten än vad de gjorde på bild. Såsmåningom kommer jag säkert beställa mer piercingar därifrån. Det finns mycket fint kan jag lova er :-)

Vad tycker ni om mina köp?
image1162

image1163

Modeakuten.se

Rösta fram dagens bild

Idag tänkte jag skippa natur bilderna faktiskt, lite variation behövs ibland, dessutom måste jag ut och ta en ny kull med foton och jag har ingen större lust att gå ut just nu. Men är nöjd med dessa bilder också. Precis som vanligt skriver ni eran favorit, resultatet presenteras ikväll och det är jag som har fotat alla bilder, så sno inga :-)

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst
image1159

Är bild 2 din favorit? Lägg en röst
image1160

Är bild 3 din favorit? Lägg en röst
image1161

Pizza tips

Här kommer ett tips för er som inte orkar ställa er och göra en pizza deg, men som inte vill köpa Billy's pizza.

Pappa tog hem ett pizza kit från jobbet, innehållande deg+tomatsås. Vilket som ni alla vet är grunden till en pizza. Resterande pålägg får man ta vad man vill.

image1154

På min pizza valde jag att ha ost (givetvis) och sen polska kabanosser. Hade inte så mycket annat, men det gör inte mig något, jag skulle kunna leva på kabanosser! Resultatet blev i alla fal såhär:

image1156

image1157

Egna tankar om pizzan:
Jag föredrar, säkert som många andra, hemmagjord pizza. Men har man bråttom någon dag, eller bara inte orkar göra en egen pizza är det här ett bra och enkelt alternativ. Jag rekomenderar den här pizzan, den är visserligen inte så nyttig, men bra mycket nyttigare än Billy's pizza i alla fall. Blev jag mätt? Ja, efter en liten bit :-)
image1158

Missade höjdpunkten

Förutom att jag missade tjejkvällen som jag skulle på när jag var sjuk och majbrasan under valborg. Så missade jag även Gröna Lund under valborg! Jag, mina gudsystrar och några andra skulle ha gått på Grönan, det var bestämt för länge sen, men det fick jag ställa in. Tydligen hade de haft jättekul, synd att jag missade det, såg fram emot de små barnen åka karuseller och deras lyckliga ansikten. Får gå igen i sommar istället! :-)

image1152

image1153

Dags att fräscha upp sig!

Efter flera dagar sängliggande är man inte direkt någon parfymflaska med fantastiskt utseende. Känner dock inte hur jag luktar, men kan inte tänka mig att jag luktar gott. Fett hår och helt äcklig. Nu ska vi ändra på det, in i duschen och tvätta håret. Efter det body lotion och parfym, nu ska jag bli fräsch igen!

image1151

Good news - Feber fri!

Nu är jag g l a d
Igår kväll la jag mig med en sprängande huvudvärk och vaknade utan den, vilken lättnad. Dessutom är jag feberfri, äntligen! Idag kommer jag köra igång med bloggandet normalt igen, om det inte vänder, men jag får ta det lugnt :-)
Har så mycket att skriva om nu när jag är frisk, det jag har velat skriva när jag har varit sjuk.
Börjar dagen med att svara på era kommentarer

Fly - Celine Dion

Älskar den här låten, den är så jäkla fin. Första gången jag kollade på den videon grät jag, låten passar jättebra till den filmen. Sorglig, jag vet, men jag gillar sorgliga låtar...


Foto

image1150


Godmorgon

Godmorgon!
Legat vaken sen 4, kan inte somna, är för täppt i näsan. Ligger och kollar på tv. The War At Home på kanal 5, det finns inte så mycket annat att titta på direkt. Idag händer inte mycket, samma som alla andra dagar den här veckan, sängliggandes framför tvn, bredvid halstabletter, näsdukar och ipren. Vad händer hos er?

image1149



RSS 2.0