inte lång tid kvar!

Efter en heldag på jobbet, sista jobbdagen för iår, med mycket skoj, flams och trams med mera är jag hemma hos Madde nu! Har än så länge vart en kanon bra dag, men får hoppas på en otroligt bättre kväll! Håller på och kokar pasta som blir middagen. Blir lite slappt, orkar inte direkt stå och laga till en hummer eller liknande, men det skulle sitta bra! Men det blir pasta istället. Dags för mig att kila iväg en stund och till er läsare vill jag bara säga GOTT NYTT ÅR

Bilder från kvällen kommer imorn, vad ska ni göra ikväll? fira med familj eller vänner?

time to work.

Då var nyårsafton här! Kommer tillbringas med Madde. Men nu är det dags för mig att åka och jobba. Är sjukt trött, somnade 3 inatt, men vad ska man gör när man inte kan sova? Hursomhelst, slänger in en bild på nyårsoutfiten, så kommer jag väl förhoppningsvis blogga åtminstone ett inlägg innan tolv slaget. Håll utkik! ;-)

image304
Linne: Gina Tricot
Jeans: D&G från Turkiet
Parfym: Fizzy

Utamanad.

Utmanad av Estelle att göra den här listan    

Årets Låt
Fergie - Big Girls Don't Cry
Årets program Grey's Anatomy
Årets Bok Vet inte
Årets Film Vet inte
Årets Dricka Frozen Strawberry Margarita
Årets Plagg
Alla från turkiet
Årets Byxor Svarta stuprör
Årets Sneakers Använder inte Sneakers
Årets Klocka Mobilen
Årets Doft Fizzy
Årets Smink Kajal
Årets Blogg
Vet inte, finns många bra
Årets Nyårslöften Hade inga
Jag Utmanar: Alla som läser det här ;-)


ikoner.

Photoshop har vart något jag har hållt på med i flera år. Nu har jag visat upp några banners. Men jag gör även ikoner m.m. lägger upp ett flertal av mina favorit ikoner som jag har gjort de senaste åren, vad tycker ni? vilka ikoner är era favoriter?

image285 image286 image287 image288 image289 image290 image291 image292 image293 image294 image295 image296 image297 image298 image299 image300 image301 image302 image303

vad händer hos er?

Som rubriken säger. Vad händer hos er ikväll? Jag hade planerat att se Min Stora Kärlek på tv3. Men det blev inte så, Nu lyssnar jag på musik och smsar lite. Egentligen borde jag sova, för imorn blir det ingen sovmorgon. Men vaknade ju 13.00 så det är lite svårt att sova nu. Får försöka underhålla er så gott jag kan, haft en bra dag?

image284

dagens låt.


Eftersom jag precis har kollat på LoveActually, så passar All I Want For Christmas Is You som dagens låt. Den är ju bara så vacker!

4 dofter att rekomendera.

Tänkte rekomendera 4a av dem bästa parfymerna som jag har här hemma i badrumsskåpet. De som används flitigt för att de som luktar så gott. "Dofterna 2007"


#1 Fizzy by Alyssa Ashley är den nyaste parfymen som jag fick i julklapp av Julia. Den luktar sjukt gott, lite godisaktigt på något vis. Rekomenderas varmt. Den ligger på 1:a plats i "Alexandras badrumsskåp"





#2 Inte långt efter Fizzy kommer självklarheten Kenzo Amour. det är även den doften jag ska ha enligt ett test på kicks.se där man kollade vilken parfym man skulle ha till vilket stjärntecken. den ligger på klar 2:a plats!






#3 Escada Sunset Heat har sedan länge varit en favorit! I somras köpte jag den på tax-free till Turkiet och ångrar absolut inte köpet. Rekomenderas varmt till alla tjejer.






#4 Flower by Kenzo var topp 1 2006. På ett år har den hamnat på fjärde plats. Men det är fortfarande en av de godaste dofterna. Passar mig utmärkt. Synd att flaskan snart är slut bara ;-)

veckans...

- Höjdpunkt; Julafton

- Borde; Städa mitt rum

- Låt; Baby Can I Hold You Tonight - Amanda Jenssen

- Film; Sjätte sinnet

- Roligaste; Alla besökare + kommentarer

- Tack; Till er läsare

- Humör; Glad

- Längtan; Nyårsafton

- Fynd; Alla fina kläder som är köpa på rean!

VECKANS BILD
image279
Det var min vecka det, hur har ni haft det? bra? dåligt?


slapp-dag.

image277Ännu en slapp-dag blir det idag. Vaknade nyss! Kan bero på att i förrgår sov jag bara fyra timmar. Idag är jag ledig vilket är galet skönt, fast det innebär att jag jobbar imorn, nyårsafton. Men det är bara till 17.00 så det är lugnt :-)

Nyårsafton kommer firas med Madde, sjukt najs ;-) Med vem och vart ska ni fira nyår?










Grey's Anatomy Banner.

image276
Alexandra är i farten igen! Har gjort en till banner, den här gången på Christina Yang i Grey's Anatomy. Ser helt okej ut tycker i alla fall jag :-)
Tyck till; Blev den bra?

vad har hänt?

Hallå där! Vad är det som har hänt med mina besökare :O ? Från mina 200 någonting till bara 30. Varför har ni slutat läsa? Kom igen nu!

image275
VAD HAR HÄNT?

längtan...

...Till värmen är STOR! Vill verkligen utomlands och det är nu. Vill ha värme och sol och bli brun som en pepparkaka. Synd att man måste vänta tills sommaren bara. Fast det blir najs det med, fyra veckor för att åka till Turkiet hade jag aldrig kunnat göra under skoltid, så det är väl ett plus i kanten att åka på sommarn. Blir man inte fylld av längtan till värme av bilden?

image274

Till vilket land har eran bästa semester varit?



underbar dag.

Har haft en super-dag! Så det där med att somna glad och vakna glad stämmer helt klart. Har vart på jobbet hela dagen, därför har jag inte kunnat blogga idag. Har garvat jätte mycket, superkul!  Men nu är jag hemma igen. Hur har ni haft det idag? Gjort nåt roligt? Tell me!

image273

en funderare.

Massa glädje har spridit sig i kroppen, utan att jag vet varför. Och när man lägger sig glad, så vaknar man glad. Kanske är det då ett tecken på att jag ska gå och lägga mig? Vad tror ni?

Jennifer Lopez perfume.

Jennifer Lopez parfymerna har sjukt snygg design! Har tagit två av dem snyggaste flaskorna och gjort en banner av dem. På senaste tiden har jag blivit besatt av parfym flaskor. De är så snygga, eller i alla fall de flesta. En stor dröm skulle vara att ha ett helt skåp fullt med parfym-flaskor! Vad tycker ni om den här bannern?

image272

tv-tips!

Missa inte denna sjukt bra film som precis börjar på tv3. Sjätte sinnet. Den är galet bra, rekomenderas helt klart, det är vad jag kommer göra ikväll, tv,tv,tv ;D. Om ni inte ska se den, vad hittar ni på ikväll?

image271
SJÄTTE SINNET
"Malcolm Crowe är en högt ansedd barnpsykolog. Alla böcker och utmärkelser i världen har dock inte förberett honom för hans nästa patients problem. Den lille pojken Cole hemsöks nämligen av döda människor..."

fyndat, fyndat, fyndat!

Då har man precis kommit hem från stan. Eller tekniskt sett från jobbet. Var tvungen att hoppa in och jobba nåra timmar, men det var lugnt. Idag har jag fyndat 3 linnen på Gina. En som var i alldeles för liten storlek, men den får jag väl ge bort till någon, fast lyckades fixa en hyffsad bild på den i alla fall, så på bilden ser den inte för liten ut. Kom över alla linnena till galet bra priser och är sper nöjd! Så där nere är det som fyndades idag! Vad tycks?


Gina, 49:50 Gina, 89:50 Gina, 49:50

Update 20.30: Gjorde om det sista linnet lite grann, så nu kan jag använda det. Ser ju inte helt tokigt ut i alla fall! Mycket bättre! man kan göra mycket med ett litet linne ;D



morsning.

Morsning korsning allihopa! Vaknade lite senare än väntat, hoppas jag hinner bli klar till 12.32 bussen bara. Annars blir det 14.00. Ännu en dag på rean, hoppas man hittar något fint idag med! Nu ska jag slänga i mig frukost och sminka mig, sen får vi se vilken buss jag tar. Slänger in dagens outfit om en stund.
Vad ska ni göra idag? Någon mer än jag som ska ut och shoppa?

image265

Update 12.00: Jag lägger in dagens outfit när jag kommer hem istället. Är galet stressad nu.

spök-timmen.


Då var vi inne i spök-timmen, några minuter efter midnatt. Men också en ny dag. Som jag misstänkte hade jag sett SATC avsnitten, men det gör ingenting. Nu hade jag tänkt att gå och lägga mig så jag vaknar i en hyffsad tid imorn. Ska in till mellandagsrean igen. Måste köpa mer,mer,mer!
Sov gott allihopa, hoppas ni har haft en bra dag och kväll!



drygt en halvtimme kvar.

Då var det dryga halvtimman kvar tills kvällens avsnitt av SATC börjar. När man ändå är vaken är det lika bra att kolla! Hade sett alla gårdagens avsnitt, så jag har säkert sett de här med, men det gör absolut ingenting! Någon mer än jag som är bänkad framför tv:n 23.00?

image263

färdig fyndat för idag.

Då har jag precis kommit hem från min lilla tur till Forum och stan. Hittade faktiskt ingenting alls i Forum, det var så rörigt i alla butiker, hur ska man då hitta saker? Så istället gick jag och hämtade ut min lön så jag hade pengar till att shoppa och efter att jag vart på cafét en stund och pratat lite med Nevin så åkte jag vidare till stan.

Orkade inte röra mig mot T-centralen, så jag fastnade på Götgatans Gina och BikBok. H&M på Götgatan tycker jag är värdelös, så där hittade jag ingenting. Men på Gina och BikBok hittade jag tröjorna som ni ser nedan. Är jättenöjd, halva priset på båda tröjorna. Diademen köpte jag också, fast till fullpris. Är jätte nöjd med mina köp, vad tycks?


BikBok 149:50 Gina 74:50 Gina 59:00

Christina Aguilera banner,

Här kommer en till banner, den här gången blev jag inspirerad av hennes parfym, rätt simpelt men ändå snyggt tycker jag. Blev riktigt nöjd, vad tycker ni? snyggt? fult?

image259

dagens outfit.

Då var man duschad och klar. Härifrån vill jag snabbt, men inte för snabbt. Jag vill inte riskera att behöva åka in för att jobba, utan idag vill jag shoppa, så jag måste tajma tiden rätt bra, för fastnar jag i Forum så blir min chef sur för att jag inte jobbar -_-. Nästa buss går 12.32, det får nog blir den.
Här kommer dagens outfit:
image258

Linne: D&G från Turkiet
Byxor:D&G från Turkiet
Halsband: Guldfynd
Parfym: Fizzy


god morgon!

Morsning korsning på er allihopa! Då var det den 27 december. Jag lyckades vara vaken igår kväll och se alla tre avsnitt av SATC, trodde inte jag skulle orka det. Nu är det ny dag och en dag närmre till nyårsafton. Tänk vad det här året har gått fort. Fast det gjorde förra året också, men innan de åren tycker jag att det har gått riktigt långsamt. Kan det vara så att man känner att åren går fortare ju äldre man blir?

Idag ska jag nog åka in till Forum, måste lämna in mina timmar till chefen så jag kan få min lön, träffa Nevin och så blir det säkerligen shopping också. Jag ska försöka hitta en ny plånbok om det finns någon snygg och så ska jag självklart in på H&M & Kicks. Vad ska ni göra idag?

image257

SATC.

Snart är det dags för SATC x3 på tv3. När jag ändå är vaken är det ju lika bra att titta. Någon mer än jag som ska kolla? Jag vill ha alla boxar! Är galen i alla tv-serier & SATC är en galet bra serie :-) 23.20 är jag bänkad framför tv:n. Det skulle då inte förvåna mig om jag somnade, men det är chill, kan ju försöka vara vaken i alla fall. Det är precis vid sånna här tillfällen som de där tuggummina jag nämnde förut kunde komma till användning. Tror då inte det blir några fler inlägg idag, men sov gott allihopa där ute, dröm sött! Hoppas ni har haft en toppendag!

image256
Ge mig?

busringning.

Jag gillar inte när folk busringer. Det ringde nyss dolt nr på telefonen och jämt när det är dolt svara jag "hallå?" men ja fick inget svar, hörde bara brus och små viskningar! Det är inte kul. Har en känsla av att det var någon av mina vänner, men jag är inte 100% säker, har folk inget vettigare för sig en onsdag kväll?. Någon mer än jag som hatar busringningar?

image255

dagens låt,


Amanda Jenssen - White Christmas,
hon gör den så sjukt bra, helt klart en av favoritlåtarna under jule-tider.

energy gum,

Tydligen har det kommit ett nytt tuggummi för oss som behöver mer energi. Jag kan ju bara säga att det skulle jag behöva innan prov då man får alldeles för lite sömn tycker jag och när jag ser på film då jag brukar bli galet trött. Kanske borde testa, men inga återförsäljare finns än, men här ska hållas utkik i alla fall. Någon mer än jag som skulle behöva energy gum?

FAKTA
  • Energy Gum innehåller hela 55 mg koffein per tuggummi, vilket ungefär motsvarar en kopp snabbkaffe.
  • Energy Gum innehåller lika mycket koffein som 6 burkar energidryck per förpackning!
  • Energy Gum är perfekt att alltid ha till hands när du känner dig trött!
  • Energy Gum verkar 3 gånger snabbare än en energidryck tack vare att koffeinet börjar absorberas redan i munnen.
  • Energy Gum har en unik formula och tillverkningsteknik som ger en fräsch smak av mint och en tuggummikonsistens som håller!
  • Energy Gum är sockerfritt!


beyoncé banner,

image252

Gjorde nyss en banner i photoshop på några bilder av Beyoncé som jag hittade på hennes hemsida "Beyoncé". Blev faktiskt riktigt nöjd med den :-) Vad tycks?
Älskar att göra blends, ikoner, wallpapers, banners m.m.




gilmore girls.

Har precis kollat på 2 avsnitt av GG, säsong 3. GG är en galet bra serie, en av de bästa tycker jag, någon mer som tycker det?. Slapp-dagar är sånna där typiska dagar som man kan kolla på serien :-) Men nu ska jag och mamma kolla vidare, jag skriver mer senare, puss

image251

dagens outfit.

Blir ingen mellandagsrea för mig idag. Dels för att Madde inte kan, men också för att mina bussar går helgtider. Dvs; varannan timme det är mer än jobbigt kan jag ju tala om. Jag vill flytta från den här hålan -_-. Men imorn kanske det blir nåt? Det får vi se. Istället blir det ännu en slappdag. Och i eftermiddag ska jag se på Gilmore Girls.
Aja, här kommer dagens outfit i alla fall.

image250
Tröja:BikBok
Linne:JC
Byxor:Dolce&Gabbana från Turkiet

godmorron!

Då var man vaken, redo för en ny dag. Vet fortfarane inte om jag ska kila in till mellandagsrean. Det beror sig på Madde. Men annars tror jag att jag drar till nacka forum. Måste lämna tiderna som jag jobbat den här månaden så jag kan få min lön! Och så sa Nevin att jag skulle komma förbi om jag ville. Fast gör jag det så tror jag att chefen börjar jävlas och säger att jag ska jobba. Men det gör man minst, minst en dag innan. Men han är lite konstig.

Är fortfarande mätt från julafton, så frukost blir det ingen! Hur många dagar hade min mage tänkt att vara mätt ?

Jaja, nu ska jag chilla framför tv:n en stund och börja pilla med min hårddisk som jag fick i julklapp. Måste föra över alla bilder. För jg tror min datorn kommer krascha när som helst. För precis ett år sen gjorde den det. Eller på nyårsafton, allting försvann, det var inte kul. Och nu vill jag inte att någonting ska försvinna! Särskillt inte mina bilder. Det är liksom minnen för livet. Och imorse så ville datorn inte starta, inte igår kväll heller, det är exak samma symptom som upprepades. Bättre att ta det säkra före det osäkra


Den här katten säger nog inte godmorgon i alla fal. Stackars kisse ;-p




knyt ihop säcken.

Nej, dags att knyta sig idag tror jag. Vaknade ju rätt tidgt med tanke på när jag lade migo ch fick inte så mycket sömn med andra ord. Imorn vill man ju vara pigg lagom till mellandagsrean. Ska precis ladda in låtarna som jag har ersatt alla gamla låtar med. Lite music när man somnar är bäst. Svårt att somna utan musik eller tv på tycker jag. Mitt nya "vill ha" är en ny ipod. Den tredje generationen! Vilken har jag då? :S Andra kanske? Hursomhelst önskar jag mig en i födelsedagspresent. Kanske pappa är smart nog att köpa en under mellandagsrean? Siba har den för 1488:- iställer för 1790:-. Nu hoppas vi (A)


Vi byter ut Till




shopping.

Har hittat några kläder på H&M som jag vill ha, fast man vet aldrig säkert förns man har provat tycker jag. Fast jag behöver egentligen inte kläder. Så jag vet inte om jag ska nyttja mitt presentkort under mellandagsrean eller vänta ett tag. Det är ju trots allt sommar snart. Men i alla fall, här är kläderna jag har spanat in;


98:- 98:- 149:- 124:50:-

Vi år se om jag inskaffar något av det där. Kanske hittar något mycket bättre. Eller somsagt väntar ett tag. Men är så shoppingsugen! Har faktiskt vart väldigt sparsam på senaste tiden!

myskväll.

Tomten är far till alla barnen lika rolig som alltid! Det är verkligen en av de bästa svenska julfilmerna. Den är så bra gjord. Skulle ha velat se Kate & Leopold också, men det blev inte så. Det är jobbigt när det blir tv-val, man har verkligen svårt att bestämma sig. Vad har ni valt? Tomten är far till alla barnen eller Kate & Leopold, eller något annat?

Nu ska jag fortsätta slappa, man kan inte se nåt på tv för allting har redan börjat och då har man missat en massa. Men att roa sig vid datorn är aldrig fel. Sitter och rensar itunes så att jag rensar bort all musik som jag har tröttnat på. Har ni mys-kväll eller party-kväll?



mariah carey,

image242

Kollade just in på Mariah Careys hemsida och hittade hennes parfym. Så imorn troligtvis om jag åker in till mellandagsrean så ska jag gå in på kicks och se om jag hittar den. Den kanske luktar gott och jag vill ha? Vi får se. Den ser ut att dofta rätt fräscht om man tittar på bilden. Men jag tror inte ens den finns på kicks eftersom den inte finns på hemsidan. Menmen, den såg trevlig ut i alla fall. Har den kommit till Sverige än? ;S Det borde den väl ha gjort?

mitt 2007.

en liten sammanfattning av 2007 ;

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag hoppade 10 meter från ett berg ner i vattnet
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, inte vad jag vet
5. Vilka länder besökte du? Turkiet
6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008? Att sommaren 08 blir likadan som år 2007, saknar som fan ;(
7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas? 20/6-11/7 4/8 - 18/8
8. Vad var din största framgång 2007? Jag vet inte, att jag skaffa mig ett jobb tror jag
9. Största misstaget? Att allting förändrades efter sommaren. ;(
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Förkyld, men även problem att andas, samt massa blåmärken
11. Bästa köpet? Kläderna från Turkiet & mobilen
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder och skor xD
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja alla mina vänner och tiden i Turkiet
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007? Tatil Rehberi & Bomba & Conga
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ingen aning, både och tror jag, mycket tråkigt har hänt, otroligt mycket
16. Vad önskar du att du gjort mer? Det är mycket.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Datorn tror jag
18. Hur tillbringade/tillbringar du julen 2007? Hemma med mamma,pappa,mormor och morfar
20. Favoritprogram på TV?Grey's Anatomy, Desperate Housewives & Gohst Whisperer
21. Bästa boken du läste i år? Det var någon bra bok i Turkiet, men jag minsi nte vad den hette ;/
22. Största musikaliska upptäckten? Indisk och turkisk musik
23. Något du önskade dig och fick? Pojkvän
24. Något du önskade dig men inte fick? Mamma mia biljetter & säkert nåt mer
25. Vad gjorde du på din födelsedag 2007? Jag minns inte så mycket. Jag hade väl kul
26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? A. Det finns det alltid
27. Vad fick dig att må bra? Vännerna, speciellt Madde, Jullan och Limpan <3 och Turkiet resan då man kunde släppa skiten som pågår här hemma hela jävla tiden
28. Vilken kändis var du mest sugen på? Har inte tänkt på det
29. Vem saknade du? Madde mest.
30. De bästa nya människorna du träffade? Nevin, William, Zina, Pamela & Patricia

En större sammanfattning kommer jag att skriva om några dagar, så förbered er på ett långt inlägg. Ingen kommer väl orka läsa det, men det blir skönt att skriva av sig :D

tomten är far till alla barnen,

Har fortfarande pyjamas på mig, det är så himla skönt. Snacka om en riktig slappdag. Dock har jag inte ätit frukost,image240 lunch eller middag. Men är inte hungrig. Fortfarande mätt som en plätt. Men får väl ta en polsk korv sen eller nåt. Hursomhelst är mina tv-planer ändrade, istället för Kate & Leopold senare så tror jag att jag ser Tomten Är Far Till Alla Barnen. Fast jag har inte bestämt mig än. Har den i och för sig, men den är ju så rolig!

Hur ser eran kväll ut?







20 saker som killar bör veta om tjejer

20 saker killar måste veta om tjejer:

1. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar. Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.

2. Var inte rädd att röra henne om du vill det. Om ni är tillsammans

3. Var aldrig otrogen. Det kanske verkar som att "ingen någonsin får reda på det" men tjejer berättar allt för varandra om allt. Hon kommer få reda på det till slut, och då ligger du risigt till !

4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.

5. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.

6. Om du inte har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.

7. Du kan vara lite snuskig med henne privat, det är sant. De flesta av tjejerna tar faktiskt inte illa upp.

8. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta som du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till så att hon har kommit hem säkert.

9. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom, eller åtminstone snacka med tönten.

10. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.

11. Följ med på en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sig inte om ifall du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.

12. Lyssna alltid på vad hon har att säga . Det betyder mer än du tror.

13. Bli inte helt tokig när hon PMS:ar. Det är inte äckligt och det får henne att känna sig jätteledsen, så var förstående.

14. Om ni har blivit ett officiellt par och du ska presentera henne för dina kompisar, är det jävligt bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.

15. Stressa inte upp dig över var ni ska gå, om ni ska på en dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.

16. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dig.

17. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt inte henne upptäcka det. Det kommer bara att göra mer ont om du drar ut på det.

18. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas var väldigt försiktig.

19. Memorera hennes födelsedag för guds skull!
- Ditt liv kommer bli förstört.

20. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar, privilegium och mer kontroll än du tror. De flesta killar skulle mörda för att få sån kontroll och det kan förstöras på en nanosekund.

KOM IHÅG DETTA !


Tjejer ; Kopiera den här listan och lägg in den på din egen blogg ! Även om några punkter i listan kanske inte stämmer för dig , så kommer killarna ändå att fatta poängen.

nyårspyntad blogg,

Då har jag pyntat bloggen med lite nyårsstämning, det är ju ändå bara några dagar kvar ;D. Blev faktiskt otroligt nöjd med hela bloggen, vad tycker ni? blev det snyggt? fult? får ni någon nyårsstämning?


årets sista längtan!

Då finns det bara en längtan kvar det här året då. Sen börjar man om med att längta på nytt! Jag talar självklart om nyårsafton. Det är också en högtid som ligger bland favoriterna och det är skönt att det inte är många dagar efter julafton. I alla år har nyår firats hemma hos oss, eller varje och varje år, de senaste 5 åren. Jag måste säga att jag har mer nyårskänsla än vad jag hade julkänsla. Fast det är lite tråkigt när det inte är snö på nyår också, men det är raketerna som är det speciella egentligen. Synd att de vi firar med inte vill lägga mycket pengar på det. Fast det är ju sant. Man skjuter upp pengar i luften. Men ändå, det är en gång om året man gör det, kan man inte lägga en tusenlapp och köpa riktigt mycket raketer då? Aja, ska försöka övertala dem iår. Vi blir ca. 11-12 pers iår, tillskillnad från andra år då vi har vart 20. Och eftersom det är småbarn med så tycker jag att de ska få uppleva mycket raketer, för det är ju en stor upplevelse när man är liten.
Vad tycker ni? Mycket raketer eller lite raketer?

hemska repris.

Två år i rad nu har våran gran rasat. Varför ska vi ha sån otur? Fast iår rasade den på juldagen, förra året på julafton. Det är rätt tråkigt. Alla våra handmålade polska julkulor som vi har haft sen jag var liten har gått sönder. Vi hade stora kyrkklockor förra året som gick sönder och iår gick resten av alla megastora kulor sönder. Men nu har vi löst årets granproblem genom att binda fast den i taket, så granen är nu fastbunden i taket med ett snöre. Drastiska åtgärder, men det är chill. Jag är glad att vi inte slängde ut den i alla fall :).

image237


Idag blir en slapp dag. Orkar nog inte göra så mycket, tänker nog bara sitta i soffan och se på tv, eventuellt någon film. Man blir jämt så seg på juldagen, men det är väl för man somnar sent och vaknar tidigt. Tänker nog se filmen Kate & Leopold ikväll 21.00 på tv3, någon mer som ska se den? Ne dags att återgå till det sociala livet med familjen, vi hörs senare.

då var den stora dagen över,

Jahapp. Julafton var nu över, den stora dagen, nu är det ett helt år kvar. Hoppas man får mer julkänsla nästa år, dvs en vit jul med mycket släkt. Har tröttnat på den lilla släkten vi är varje år. Istället för mamma, pappa, jag, mormor och morfar. Vill jag ha, mamma, pappa, mormor, morfar, moster, morbror och kusin. Kusin jag saknar dig galet mycket! Inte så stor chans att du läser det här, men ändå. Det är lite långtråkigt att vara ensambarn när föräldrarna har blivit lite groggiga, då bara svamlar de. Men aja. Ännu en jul är över. Jag är ensam kvar uppe. Sitter här i min sidenpyjamas och morgonrock och ser på "Ett päron till farsa på semester" och smsar med Madde. Får sova på soffan inatt eftersom mitt rum är som en bastu. Tror det börjar bli dags att stänga av datorn nu, batteriet är snart dött och jag orkar inte hämta laddaren. Tänker se på tv, lyssna på musik och fortsätta smsa nu.

Hoppas alla ni har haft en riktigt god jul med mycket kärlek och vänskap, paket och god mat och hoppas ni sover riktigt gott!

jag rullar fram!

Nu är jag så galet mätt så jag rullar nästan fram när jag går. Har käkat lax, rödbetssallad, köttbullar, prinskorv, mackor, kabbanoser, annan polsk korv och massa gott!. Nu måste jag vila, skulle inte förvåna mig om jag somnar, men det får jag se till att inte göra ;D Ikväll ska jag vara social (inte för att jag är det för tillfället). Lyssnar just nu på idolskivan. Amanda är helt klart bäst! Har precis provat mina mysiga röda sockor jag fick, ååh så mysiga! Hur har ni haft det idag? Öppnat alla klappar?

Många glas med julmust har gått åt ikväll, men det är det värt. Dricker ändå inte så mkt läsk vanligtvis och julmust är ett stort måste på julen!











klapparna är öppnade.

Nu så, julen är över, ne då, inte julen, men paketöppnandet. Alla paket är nu öppnade och det var en mängd olika saker som jag inte hade räknat med. Glad blev man! Jag fick mest paket här, men det är som vanligt när man är enda barnet (A). Pratade nyss med kusse också, det var länge sen! God jul på dig kusse Åter till julklapparna. Jag är gaalet nöjd med allt jag fått.

- Hårddisk till datorn
- Hudvårdsprodukter
- Idol-skivan
- Pengar
- Presentkort på kicks
- Presentkort på H&M
- Mysiga strumpor
- Siden pyjamas
- Siden mrogonrock
- Örhängen
- Burberry väska
- En jätte fin lyckta
- Tomte
- Kista

Strålande! Är verkligen jättenöjd! Tack mamma, pappa, mormor, morfar, tess, olivia, patrik & susanne! Är ni nöjda med det ni har fått?

     


ÄNNU EN GÅNG HOPPAS NI HAR EN RIKTIGT TREVLIG JUL
GOOOO JUUUL


julaftons outfit,


Photobucket

Julens outfit här, fick min klänning redan innan julafton, men det blev ändå en julklapp!
Klänning: Gina Tricot
Leggings: Gina Tricot
Tomteluva: Vet inte, den e rätt gammal


GOD JUL

God jul allihopa, efterlängtade julafton är här! Synd att julkänslan har förvunnit med den lilla mm-tjock snön som låg utanför fönstren. Men sålänge man håller sig i vardagsrummet vid granen så är det lite julkänsa i alla fall! Vaknade 4.20 imorse har sovit en halvtimme efter det. Har vart helt omöjligt att somna om, men nu är jag uppe och julstrumpan var full med godis och även ett paket.

I paketet var det en rökelsehållare, vilket jag behöver! Tack mamma & pappa <3

Om en stund tänkte jag göra mig iordning inför när mormor och morfar kommer, men tills dess är det datorn som gäller för att få tiden att gå. Hur har eran morgon sett ut hittils? Öppnat några paket?

image231

äntligen

Då var granen klädd. Det tog drygt 3 timmar, men det var samma problem som vanligt, en julgransfot gick sönder, så nu har vi den gamla foten, men den läcker så vi vet inte hur länge vi kan ha granen inne. Vi får se. Det är alltid något strul med våran julgran, snart orkar man inte mer. vi har nu 3 julgransfötter som är trasiga. Menmen, nu är den i alla fall uppe och man får hoppas att den inte rasar inatt.

Photobucket

samma visa varje år.

Okej, nu är det att för två timmar åkte pappa hemmifrån för att köpa; julkulor, julgransfot, glitter och julsnö och det tar väl inte tv timmar att köpa? Han har ingen mobil med sig och jag vill verkigen ha in granen! Det är samma visa varje år, en ny julgransfot. Förra året var nog värst. Två på natten hörs ett kras och då hade hela granen rasat och det låg glassplitter över hela golvet. Iår är man såklart rädd för repris, men pappa ville självklart använda samma fot iår igen. Men mamma och jag sa NEJ, för jag vill verkligen inte att den ska rasa iår igen, vi har massvis med handmålade kulor i granen som alla gick sönder förra året. Men då hade vi tur för mormor och morfar hade bestämt sig för att inte ha gran nå mer så vi fick deras. Men rasar det iår så har vi inga fler! Men vi får hoppas att han kommer hem snart för jag LÄNGTAR GALET efter att klä granen! Har ni redan gjort det?



- Baka lussebullar [ x ]

- Göra knäck [ x ]


- Göra kola [ x ]

- Städa mitt rum [ x ]

- Slå in alla julklppar [ x ]

- Tvätta alla kläder [ x ]


- Klä granen [ x ]


- Vila ut ordentligt [ / ]

Update 24 dec.: Nu är allting klappat och klart, förutom det där med att vara utvilad, men det är som vanligt, puss

julens tv

Sitter precis och kollar på GRINCHEN på kanal 5 som är en av de bättre julfilmerna. Dock blev jag otroligt besviken när den var med svenskt tal. Det förstör hela filmen, det första jag stör mig på är Vemdalen när det heter Whoville och Cindy heter på svenska Sissi och de heter Vem istället för Who. Men det som förstör hela filmen är att låten "Where are you Chrstmas" sjungs på svenska, jag blir jättebesviken. Kan de inte ha med engelsk tal och svensk text? Någon mer än jag som blir besviken vid sånna här tillfällen?

Något annat som jag blir besviken på är att varje år har Richie Rich Jul visats, men iår på julafton visas den inte, istället har de tagit in massa serier som går varje dag. Kan de inteändra lite i schemat på julafton? Det är ju tradition typ. Synd asså ;(

sötaste 6åringen,


Det här måste vara den bästa och sötaste lilla sexåringen som sjunger bäst genom tiderna, hon är verkligen gudomligt söt och har en otroligt bra röst och sjunger verkligen från hjärtat!

23 november

... Imorn är det julafton, gud vad tiden går fort. Det känns ju som om det var igår man fick sommarlov eller nåt :S Men det är kul med julen, med all gemenskap, den goda maten, paketen och allting. Julen är nog bästa högtiden på året. Eller vad tycker ni ?

Idag har jag mycket att göra, måste skura, tvätta, göra knäck, klä granen och slå in alla julklappar, får ta och dela upp dagen. Men först ska jag vakna, då är det musik och kaffe som gäller ;D Är sjukt trött, men det är som vanligt.

PUSS

kvällen.

Eftersom jag har svårt att andas så får jag ingen apitit, får liksom inte ner någonting eftersom jag måste adas in djupa andetag typ vart fjärde andetag. Jätte jobbigt, måste verkligen till läkaren. Har inte tänkt förut på att det faktiskt image228kan vara orsaken till att jag gått ner 3 kg på en månad utan att göra något, nu börjar jag fatta varför. Men det säger jag inte till mamma eller pappa för då blir de tokiga och vill åka till akuten eller nåt. Aja, nu gör jag inte så mkt, sitter och lyssnar på musik och tar det lugnt!






Snart är det julafton och jag längtar otroligt. Julstrumpan som varje julaftonsmorgon är full med godis är ju bara så underbart. Och mamma tror att hon kan lura i mig att det finns nissar som lägger dit godiset. MEN HALLÅ? Jagimage229 slutade fan tro på tomten för flera år sen och så försöker hon lura i mig att nissar finns. Samma visa varje år, börjar bli lite tröttsamt. Men idag bevisade jag för henne att hon hade så fel så fel och att det är hon som lägger i godiset eftersom jag hittade massa godispåsar i matkassen idag, HAHA mamma ;D Iår ska jag faktiskt vara vaken när hon kommer och så ska jag säga nemen hej nisse, jaja, längtan, längtan, längtan.







Men måste leva i nuet, kvällen tillbringas som vanligt framför tv:n, ikväll ska jag se Idol önskar en god jul och Sweet Home Alabama, vad ska ni göra ikväll?
image230




framsteg i listan

image224- Baka lussebullar [ x ]

- Göra knäck [ ]

- Göra kola [ x ]

- Städa mitt rum [ x ] (hyffsat i alla fall (A))


- Slå in alla julklppar [ ]

- Tvätta alla kläder [ ]

- Klä granen [ ]

- Vila ut ordentligt [ ]

kalle ankas jul.

Tradition är ju självklart varje år Kalle Ankas Jul 15.00, vilken av alla filmerna är eran favorit ? Min är helt klart Kalle Anka och Hackspetten, jag garvar lika mycket varje gång :')


lista,

Vad heter du: alexandra

Var bor du: ingarö

Trivs du där: nej

Brukar du läsa horoskop: japp

Har du körkort: ne, men busskort

Favoritdjur: vet inte, hund eller katt..

Festar du mycket: njae

Sprit, cider, vin eller öl: cider såklart

Brukar du bli för full: nepp

Antal kuddar i sängen: 7

Äger du ett busskort: + kort såklart

Vad åt du till frukost: har inte gjort det än

Har du haft sex idag: nepp

Nästa mål i ditt liv: vet inte, tar dagen som den kommer

Hur svarar du i mobilen: det beror sig på

Antal timmar sömn inatt: 9-10 h tror jag

Sov du ensam: japp

Din hobby: va med kompisar och sitta vid datorn

Vad är det för veckodag: lördag

Vad åt du senast: lax med sallad

Vem fick du sms av senast: syster

Vem ringde dig senast: pamela

Godaste ölen du druckit: usch

Vilka hårfärger har du haft: samma gamla vanliga, mellanblond

Vad såg du senast på TV: bruce den allsmäktiga

Vad läser du för bok just nu: har inte läst på typ en månad (a)

Längd: 1.60 tragiskt nog

Skostorlek: 37-38

Hårfärg: brunt typ

Är du kär i någon: nepp

Vad gör du om ett år: pluggar antar jag :S

Önskar du att du bodde någon annanstans: ja, nånstans där det fanns fler bussar som gick hela tiden

Dricker du: aa

Vilken parfym använder du: har många, men just nu, Alyssa Ashley Fizzy

Vilka skor använder du: ett par stövlar från skopunkten


då var det ny dag,

image223Tider bara rinner iväg och snart är det julafton. Har fortfarande massa med saker kvar att göra. Så det är väl vad dagen kommer handla om. Måste städa, damma, skura golvet och allt sånt. Dessutom har jag fått problem med att andas, har haft det i drygt en månad, så jag måste till läkaren inom en snar framtid. Längtar galet mycket till imorn för då ska vi klä granen, det är nog det bästa med julen, att klä granen!

Vad ska ni hitta på idag ?

att göra lista innan julafton.

- Baka lussebullar [  ]

- Göra knäck [  ]

- Göra kola [ x ]

- Städa mitt rum [  ]

- Slå in alla julklppar [  ]

- Tvätta alla kläder [  ]

- Klä granen [  ]

- Vila ut ordentligt [  ]
image222
Det var en del att göra, föredrar nog det sista (A) Kanske kan sova halva dan imorn?

då var det jullov,

... Igår blev det jullov, vilket var otroligt skönt och firades med lunch i nacka forum och så. Där var jag med Lnea och Julia. Hemma bara slappa jag, så det var en rätt slapp dag första halvdan på lovet. Idag har jag däremot mycket mer att hinna med. Först ska jag göra mig iordning, tvätta, baka lussebullar och åka till forum för att lämna en film till Zina. Sen måste jag hem och städa och hjälpa mamma med förberedelser inför julafton. Så det är ett rätt tight schema idag. Men vi ska försöka hinna med det. Lussebullar och göra mig iordning måste jag helst hinna med innan kl. 14.00 för då går min buss. *stressigt*. Ne, men dags att börja, hörs sen :)

,

Dagen har varit... slapp. Somsagt, söndag är slappdag och det har den verkligen varit. Pepparkakor till en början med,image221 fast orkade inte göra hela degen, men det blev en burk iaf :) Efter det såg familjen på PB, men jag somnade till sista avsnittet på s.2.. Får ta och se det snart. Jag sov från 14.00-17.00. Vaför somnar man jämt när man ligger ner och kollar på tv? När jag väl vakna hade tydligen pappa slängt resten av pepparkaksdegen som jag tänkte käka upp :O Men hallå, gör man så? Nepp, degen är ju godast! Menmen, sen fortsatte eftermiddan farmför tvn tills jag kände att det var dags för datorn. Så nu har man suttit här ett bra tag. Är galet trött men vill inte sova, elr kan inte, går bara inte, så kvällen tillbringas framför tvn om en stund med först ett avsnitt PB sen fimen Paheli. Fast det blir väl 1-2 timmar kvar vid datorn (hehe)

test.

Regler:
1. ta fram din mobil,
2. bläddra random i din inkorg,
3. stanna när du räknat till tio och skriv sms som svar på frågorna.



Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen?
Bra;-) haha

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
HAHAxD Ska du inte sjunga till? Lalala lalala :D Humor går borta vid soffan :D

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Skärp dig!

Vilket sms blev du mest berörd av?
Tack gumman för cdn blev jätte jätte jätte glad. tack sötnos puss

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
:) du gör mig stolt iaf o jag vet att aldrig ljugit!

vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Kul i jul :D

Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Sök på Music Rescue, det är den tredje länken

Vad vill du höra mest av allt?
Det var som attans ;-) <3

söndag-morgon.

...Utvilad och pigg, eller pigg kanske var att överdriva, är snarare fortfarande galet trött, men kan inte sova längre. Idag blir en mycket slapp dag hoppas jag, med tanke på att de inte ringde igår och sa att jag skulle jobba så hoppas jag att jag inte gör det. Skulle inte förvåna mig om de ringde om tio minuter. Men mina bussar går skunkdåligt, jag måste ju anpassa mig efter bussarna, därför är det bättre om man ringer dan innan istället för en timme innan. Men aja, vi får väl se om nån ringer.

Annars tänkte jag faktiskt baka PEPPARKAKOR idag. Gör det varje år, men blir aldrig nöj. Tycker jämt att köpta pepparkakor är godare. Mår oftast bara illa om jag äter för mycket av mina egna pepparkakor. Skulle ha bakat lussebullar också, men det blev ju inte av eftersom russinen är slut  -_-. Jag får väl skylla mig själv eftersom det var jag som käka upp dem, men jag har ju sagt att de är slut, varför kan ingen köpa nya då? Aja iaf, ha en bra dag så skriver jag mer sen ;D





dagens,

Det här är då dagens video, det är tanten som jag berättade om igår på bussen. Så kolla in henne, hon är jättekonstig :S


gammal tant,

Kom nyss hem till Jullis efter bion och det var nog bussresan hem om jag ska vara ärlig. Vi satt längst bak i bussen och så var det några andra ungdomar som satt där. En av de hade fötterna upp på räcket eller vad man ska säga och bredvid henne på de två andra sätena sitter en tant. Den tanten ville att hon skulle ta ner fötterna och då blev det världens tjaffs om det. Efter ett tag när kärringen hade babblat om att hon var skam för det kvinnliga könet och att man inte tuggar tuggummi och att hon var ful etc. så säger hon "din mamma har en coca-cola flaska uppstoppad i röven, så om jag vore dig så skulle jag gå hem och hjälpa henne". Seriöst det var något fel på den tanten. Synd att vi var tvugna att gå av innan disskusionen var över. Men jag bad faktiskt tanten vara tyst innan vi gick av och lite så. Men hon var helt skruvad!

Ne, men nu måste jag gå och umgås lite med Jullis och Limpis ;D Ha en fortsatt trevlig kväll :)

hur mycket kostar jag ?



Dags att kolla hur mycket jag kostar ;D Är du villig att betala priset?

NATURLIG HÅRFÄRG ?
[] Rödhårig - 700 kr
[x] Brunhårig - 200 kr
[] Blond - 500 kr
[] Svart - 100 kr
[] Flintskallig - 50 kr
[] Annan - 700 kr

ÖGONFÄRG ?
[x] Grön - 700 kr
[] Blå - 1000 kr
[] Grå - 500 kr
[] Brun - 200 kr
[] Annan - 100 kr

LÄNGD ?
[] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 200-160 cm - 1700 kr
[] 160-140 cm - 1500 kr
[] 140-120 cm - 700 kr
[] 120-100 cm - 400 kr
[] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER ?
[] 41-60 - 1200 kr
[] 31-40 - 1000 kr
[] 26-30 - 700 kr
[] 21-25 - 500 kr
[] 18-20 - 200 kr
[x] 0-17 - 100 kr

ÄR DU ?
[] Tvilling eller mer - 3000 kr
[] Förstfödd - 3000 kr
[] Enda barnet - 2000 kr
[] Mellanbarn - 1000 kr
[] Tredje barnet - 1000 kr
[x] Andra eller sista barnet - 0 kr

DRICKER DU ALKOHOL ?
[] Nej - 4000 kr
[] Sällan - 3000 kr
[] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[x] Ibland - 2000 kr
[] Bara på helger - 3000 kr
[] Alla andra dagar - 500 kr
[] En gång om dagen - 100 kr
[] Flaskan är mitt liv - 0 kr

HUR BRA SYN HAR DU ?
[] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[x] Inga synfel - 1000 kr
[] Glasögon - 500 kr
[] Kontaktlinser - 200 kr
[] Opererat - 100 kr
[] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN ? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]
[] Rosa - 20,000 kr
[] Mörkbrun - 8000 kr
[] Guld - 7000 kr
[] Grå - 6000 kr
[] Blå - 5000 kr
[] Vit - 4500 kr
[] Svart - 4500 kr
[] Röd - 4000 kr
[x] Grön - 3500 kr
[x] Silver - 3000 kr
[] Lila - 2500 kr
[] Gul - 1000 kr
[] Orange - 1000 kr
[] Rostig - 150 kr
[] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK ?
[] 45+ - 3000 kr
[] 43-45 - 2500 kr
[] 41-43 - 2000 kr
[] 38-41 - 1000 kr
[x] 38-36 - 500 kr


FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[x] Röd - 6000 kr
[] Svart - 1000 kr
[x] Blå - 450 kr
[] Brun - 500 kr
[ ] Lila - 2000 kr
[x] Vit - 4000 kr
[] Grön - 3500 kr
[x] Orange - 3000 kr
[] Gul - 3000 kr
[] Rosa - 1000 kr
[] Annan - 500 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?
[X] Ja - 5000 kr
[] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[] Penna och papper - 20.000 kr
[] Bad någon om hjälp - 1000 kr

JAG KOSTAR 31150



länge sen jag skrev...

Nu var det ett tag sen jag skrev, men har varit lite upptagen nu i slutet av terminen, men snart är det över! Glad Lucia förresten och hoppas ni har haft en bra dag. Den här veckan har bestått av många händelserika tillfällen av olika slag och man har fått reda på en del betyg m.m. I helgen händer inte så mycket. Imorn blir det BIO, fast jag minns inte vad vi ska se (jag e knäpp) :S och på lördag blir det julklappshandling. Hur jag ska få hem allt utan att mamma och pappa vet vad jag har köpt är den stora frågan. För tillfället gör jag ingenting, ska typ plugga spanska eftersom det är förhör imorn, men man kan alltid hoppas att hon struntar i förhöret... Men man vet aldrgi med lärarn så det är lika bra att plugga endå, tragiskt nog. Sen ska jag nog se på film och somna tidigt så jag får en god natts sömn.
PUSS

drömmar till indien,

Här sitter jag efter en slitsam dag på jobbet och drömmer mig bort till indien! Tänkte kolla runt på resor, vill åka till Indien i tre veckor under jul & nyår. Om vi kommer iväg så blir det många filmer köpta :) Förövrigt är det inte så mycket som har hänt idag, inget att skriva om direkt. Hoppas alla haft en bra dag

Puss

söndag är slappdag,

Dagen som skulle ha gått åt till plugg har gott runt till slapp i soffan typ hela dan. Har kollat på 12 avsnitt av Mysteriet På Greveholm som jag nästan glömde bort att jag hade i bokhyllan. Kul att kolla på en favorit i repris liksom. Jag tror ingen julkalender kommer kunna slå Mysteriet På Greveholm för mig. Det har alltid varit min favorit. Vilken julkalender är eran favorit genom tiderna?


gomorron,

Godmorron allihopa!
Jag har vart dåig på att blogga på sistonde, men jag har inte varit hemma så mcket som jag trodde jg skulle vara och när jag väl har vart hemma så har jag mycket annat och göra. Men här kommer i alla fall ett litet inlägg :) Hoppas ni alla mår bra och glad andra advent! Idag händer väl inte så speciellt mycket, om jag orkar åker jag nog till Forum, men jag är galet trött, så jag åker nog dit imorn istället. Ska väl förhoppningsvis jobba då.
Vad händer hos er idag då?



idol-genrepet,

Var somsagt på genrepet av idol-finalen igår och det var verkligen en upplevelse! Det var så jäkla bra, vi satt på första parkett. Själv tycker jag ju att Amanda var bäst och jag trodde verkligen att hon skulle vinna, men tydligen blev det inte så... Men det var i alla fall riktigt najs att ha varit på genrepet ;D
Och såklart ett GRATTIS till Marie som vann!

image217
Amanda sjunger Suspicius Minds

body pump,

image216Då var man tillbaka i skolan efter ett body pump pass body joy. Sjukt jobbigt. Armar och ben skakar fortfarande.. Lunch nu, men eftersom vi ändå var vid BJ så gick vi till Mc.Donalds.. Onyttigt, men gott, kan inte hjälpas och det är ju trots allt bara varannan vecka (A). Bara två lektioner kvar tills det är helg.


Åker på idol-genrepet efter skolan, ska bli sjukt roligt! Amanda måste ju vinna ikväll! HEJA Amanda

smile,

Alyssa Milano har ett sjukt härligt smile, man blir fett glad av att se henne le!

image215

MQ's julreklam,

Har fastnat för MQ reklamen med Agnes & Måns. Den är galet bra och låten passar otroligt mycket, typ världens mysigaste jul-låt. De två passar faktiskt bra ihop, inte bara jag som tycker det va?


fredag nästa,

Då var torsdagen över, skönt faktiskt. Hade svenska först, tydligen prov på tisdag *plugg, plugg, plugg* kvällarna framöver. Efter det var det no, segaste ämnet, men fick reda på att jag ligger galet bra till ;D Engelska prov var det idag också, får hoppas på högt betyg, gjorde faktiskt VG/MVG delen. Konstigt att alla lärare måste lägga proven de sista tre veckorna på terminen -.-. Sista lektionen var slöjd/bild och jag och Maren fortsatte med vårat mosaik-projekt. Bild kommer när vi är klara :) Fick reda på att jag ligger kvar på mitt VG i bild, slöjd har jag ingen aning om. Det här med att byta lärare i många ämnen var kanske inget att oroa sig för, tycker det går otroligt mycket bättre nu, förutom matte, ett stort undantag.

Nemen dags att tända lite ljus och få mysfaktor i rummet och slappa. Borde sova tidigt ikväll eftersom jag ska upp 05.45 för vi ska till body joy på morgonen.

Hoppas alla har haft en bra dag :D

image214

idol genrep,

Guess What? JAG ska på idol-genrepet på fredag ;D Yeii, min kära Limpsk har fixat det, är superlycklig! Liksom once in a lifetime! Tackade iofs nej till jobb, men ska ändå jobba lördag,söndag & måndag. Asså auu var jag är lycklig nu!
Tack Limpsk <3 Idag är en mycket bra dag. Två MVG och tre VG + idol-genrep, kan det bli bättre?




Hur mår ni alla idag? ;D

vad skulle ni aldrig klara er utan?,

En sak som jag aldrig skulle kunna klara mig utan är min mobil. I den finns typ hela mitt liv :S Klarar mig inte en enda dag utan min mobil... Där har jag alla bilder, all musik, sms m.m. Vad hemskt det vore om jag inte hade den. Vad skulle ni aldrig kunna klara er utan?





då var dagen avklarad,

Ännu en dag avklarad, skönt att jullovet närmar sig med rasande fart ;D Den här dan var inte lika hemsk som igår. Hoppas ni andra också har haft en bra dag. Vill också säga GRATTIS till Lnea som fyller 15 idag, Grattis sötis :)<33
Ska slappa ett tag nu, bloggar mer senare, puss sålänge

julkläder,

Har ingen som helst aning om vad jag ska ha på mig på julafton, inte minst på skolavslutningen... Men jag hittade en riktigt snygg klänning på Gina Tricot i Sickla, men som vanligt fanns den inte kvar... Bara skylt ex. Har svårt att placera den på en bild, men jag tror att det var den på bilden nedan. Tänkte åka in till Gina i stan nån dag i veckan.. Kanske jag kan få den i för tidig julklapp (A)?

image211

bästa mascaran,

Har ny mascara och det är den absolut bästa mascaran jag har haft, den ligger 6a på kicks top 10 lista, men jag köpte den på Åhlens i ett paket med en eyeliner som ingick. Båda sakerna för 159 :-, ett riktigt fynd med andra ord

image210

läs om värsta dagen,

Idag har varit absolut värsta dagen på hela terminen, tro inte att jag skojar, för jag är fullkomligt seriös! Somsagt var det matte-prov idag, med världens mest korkade lärare som inte fattar vad han själv säger. Provet var uppdelat i 3-delar varav del 1 & 3 är obligatoriska för G nivå och del 2 var för de som satsade på högre betyg. Del 1 innehöll sjukt många tal + svåra uppgifter där man inte fick använda sig av miniräknare. Del 3 som även den var obligatorisk innehöll en gymnasieuppgift från nationella proven i grundkurs-A, men hallå? Ringer inte varningsklockan på denna snubbe nånstans? Det är något allvarligt fel. Alla fastnade på del 1, de flesta hann säkert inte ens komma till del 3 innan provet var slut, så då säger han att vi får morgondagens lektion på oss också. Men hallå, vart sitter skruven lös? Ett prov ska för det första vara anpassat till årskurs 9 och inte nått utdrag från gymnasiet och man ska ha möjlighet att nå höga betyg inom loppet av en timma, inte behöva ha två lektioner. Förstår ni varför man blir irriterad?

Dagen fortsatte inte bättre den. Sista timmen var idrott, då vi har redskapsgymnastik. När jag skulle hänga "fladdermusen" i stången så vrider jag om min nagel, så halva nageln går av, rätt djupt ner, fastnar i halva tummen vriden. Inse hur ont det gjorde! Det gjorde ont som satan! Då det började typ blöda och nu är det värsta såret innanför nageln.. Har försökt laga med ännu mer nagellack..

Tro inte att dagen var över där. Jag och Julia åkte till Forum för jag skulle kolla om chefen fatta varför jag var där. Men nehepp.. diss på mig. Jag vill ha min lön, men han fattadei nte det. Så jag gick efter honom när han snackade med Zina och han bah: Vad vill du? Vill du snacka med mig eller? Jag bah: Aa, eller båda er två
Men då stack han, fet med diss.

Nej snacka om värsta dagen, orkar seriöst inte! Måste ställa mig under duschen och slappa ikväll, men idioten till mattelärare har ju fått en i tvångstankar om att plugga inför provet som det är fortsättning på imorn.

Så idag kan man bara säga: FORTSÄTTNING FÖLJER


Oj, typ längsta inlägget nånsin.. Men här är en grundlig redogörelse av min dag, tror dock inte ni orkat läsa allt...

image209
TA MIG HIT NU

gonatt,

Det blir en tidigt säng-gång ikväll, vet inte varför, men på senaste tiden har jag känt mig dubbelt så trött än vanligt. Jag måste verkligen sova ut. Eftersom det är prov imorn så behöver jag sömnen, iofs har jag redan glömt allt, men får läsa imorn på morronen. Orkar verkligen inte mer skola, orkar ingenting längre, allt känns bara så fel... Måste nog tänka vad det är som är fel. Aja orkar inte förklara. Puss o Gonatt.

längtan till jullov,

Det är bara ett fåtal veckor kvar till jullovet nu, det blir stressigare för varje vecka med prov och inlämningar, fast den absolut värsta tiden har varit. Hursomhelst så ska det bli galet skönt med jullov, sova länge på mornarna och ev. jobba lite. Ne.. bort från drömmandet och åter till verkligenheten.. Dags att läsa lite spanska glosor och se på tv.

image208
Vill utomlands nu!

dagens låt,



Conga - Gloria Estefan


plugg hela förmiddan,

Nu har jag pluggat järnet och tror att jag börjar fatta det mesta, men det blir säkert inte tillräckligt för VG, menmen, orkar inte bry mig. Ska räkna lite till sen blir det väl lunch och sen fortsättning med spanska. Vad ska ni göra idag?



1a advent,

Då var det 1a ADVENT. Önskar alla en riktigt bra dag !

   

tröttmössa,

Är galet trött nu, har precis vaknat, ingen aning om när jag somnade, men kanske  runt 14-15. Vill sova lite till, men känns som om jag måste plugga matte.. Fast det kan jag iofs göra imorn, det går snabbt.

Hej sålänge!

julpyntat hus,

Nu har vi julpyntat i princip hela huset :) Ååh vad jag älskar julen ! Det är så mysigt, helt obeskrivligt. Det tar på krafterna att pynta, så tänkte slappa en stund och blogga. Sov typ 3 h inatt, så jag är bara *liite* trött. Hursomhest, det här huset har blivit julpyntat på samma vis varje år, jag placerar ut tomtarna och otroligt nog ställer jag de på ungefär samma plats varje år. Jag memorerar på nåt konstigt vis vart varje tomte står, det är jätte konstigt.

  

Mer bilder kommer senare :)


måste snart gå då,

Ska hem nu från Julben (Julia). Måste tyvärr hem och både städa & tvätta. Vilken dag det kommer bli. Jag hoppas de inte ringer från cafét om det blir kris, har redan sagt att jag inte kan i helgen, men man vet aldrig om de ringer.. Jaja, skönt i alla fall att jag slipper sitta länge på bussen + att jag får skjuts hem, det är riktigt kallt ute, har ingen mössa heller, jag ligger risigt till. Det enda positivta med att det är kallt är att man får december känsla.




Skriver mer senare!

1 december,

Nu är det 1 december, snart är det julafton! Nedräkningen kan börja, det känns faktiskt som om tiden går snabbare om man räknar ner från 1 dec. Tycker fortfarande att det här året har gått riktigt riktigt fort. Imorn är det liksom första advent, då blir det julpyntat och mysigt i huset. Men idag får jag hålla mig till städningen när jag kommer hem.

Vad ska ni göra idag?



still awake,

Är fortfarande vaken, vi har typ varit hos några av Julbens grannar och snackat och nu sitter vi där vi startade och chillar. Borde väl sova, men är inte trött. ska hem antingen 08 eller 10 imorn, får se vilken buss jag tar. Kommer säkert sova länge, men eftersom Lnea ska upp tidigt så får väl jag osså göra det. Men nää, nu ska vi ligga och snacka lite,

GONATT

RSS 2.0