Det finns andra lösningar

Imorse kom jag på att man egentligen inte behöver fira Valborg genom att gå till brasan. Det finns andra lösnngar om man inte kan gå, pga att man är sjuk. Jag har valt att kalla det för "Mobila Valborg". Det har blivit en succé. Har iofs bara skickat till två personer, sen tog pengarna slut.

Men jag skickade i alla fall den mobila majbrasan till Maren och Syster och jag fick ett svar från Syster som förgyllde min dag, trots att jag är sjuk!

image1148

Söderkåkar

image1147
Tipsar er om att slå på tv4 nu, det är Söderkåkar, det är min sorts humor, Dag-Otto är min favorit. Jag garvar så mycket så jag håller på att kissa på mig. Såhär spenderar jag min valborg, med mamma i soffan.

Ipren "knarkare"

Oh, a big no no! Febern är tillbaka, hatar att hålla på att knarka ipren. Har väl inget annat väl I guess. Får hoppas det går över under natten. Det bästa med ipren är i alla fall iprensnubben. Han är grym! Jag minns när han gästspelade i Vita Lögner också, då garvade jag som tusan.

Våran underbara iprensnubbe:

Dagens bild - En aning försent

Nu har jag kollat igenom era röster på rösta fram dagens bild som var i måndags. Och den bild ni tyckte bäst om var bild tre :-) Har börjat ta itu med alla kommentarer, dock måste jag ta en liten paus nu, huvudet börjar värka igen, tror det är ljuset från skärmen, måste vila en stund nu...

image1143

image1144

image1145

Jag är på benen...

Efter två dagars otroligt hög feber (39.4°C) är jag nu på bättringsvägen. Det värsta har verkligen varit febern, har haft så ont i hela kroppen och hela huvudet. Usch och fy, mår fortfarande inte speciellt bra, men febern har gått ner en hel del, så jag ska försöka börja svara på era kommentarer nu, det får ta den tid det tar, även om det går i snigelfart.

Har precis skummat igenom alla kommentarer och jag kan inte säga annat än tack; för alla "krya på dig" som jag har fått, det betyder otroligt mycket! Ni är underbara.

I'm back on track - 50% i alla fall, fram tills jag är helt frisk, så jag bjuder er på en av mina bilder

image1142

Fryser som bara den

Bara så ni vet ligger jag i 39C° feber, fryser som bara den, även under ett tjockt täcke och jag har sprängande huvudvärk m.m. Ni förstår kanske att jag inte kommer orka uppdatera något mer när jag känner mig såhär, så ni får rösta på dagens bild enda tills jag är såpass pigg att jag orkar sitta vid datorn. Hoppas det går över under natten.

Sängen + film väntar

Fan är allt jag har att säga. Jag har feber, nu måste jag kämpa för att bli frisk tills imorgon. Fel tidpunkt att bli sjuk på, jag är glad över att nationella muntligt i engelska blev framskjutet. Nu tänker jag i alla fall bädda ner mig i sängen och kolla på en gammal disneyfilm, Aladdin, man behöver aldrig anstränga sig för att hinna med vad som händer, man har sett den så många gånger.

I helgen mådde man bra, nu mår man piss
image1141
Svarar på era kommentarer när jag får ork

Frossa

Jag fryser otroligt mycket, jag får inte bli sjuk nu, det är ju snart valborg och imorn är det tjejkväll! Tänker skippa idrotten idag, jag vill inte att det ska bli värre... Hatar att frysa och vara sjuk...

Either Way - Guster är dagens drog

Glass

Snor Julias dator eftersom jag inte tog med min. Lärarna var riktigt otydliga med informationen, så vi har tydligen en vanlig skoldag idag och jag har inga saker med mig. Det är lärarnas fel! Vad ska ni hitta på idag?

Vi har i alla fall städat nu och som "tack för hjälpen" bjöd lärarna på glass, det var i alla fall gott!

image1140

Godmorgon - starta dagen med att rösta

Godmorgon allihopa!
Då har man vaknat in i en nya vecka. Blogg.se verkar fungera normalt, skönt. Dessvärre fungerar jag som en zombie. Är jättetrött, men det går väl över om en stund hoppas jag.

Idag kommer jag inte ta med mig datorn till skolan, jag tänker inte släpa med den i onödan om vi ändå bara kommer städa hela dagen, det är bara onödig vikt. Därför lägger jag in rösta fram dagens bild redan nu. Så det är bara att sätta igång att rösta på eran favorit. Som vanligt presenteras vinnaren ikväll :-)

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst
image1137

Är bild 2 din favorit? Lägg en röst
image1138

Är bild 3 din favorit? Lägg en röst
image1139

Sov så gott

Kollade på sanningens ögonblick förut. Ett riktigt bra program, dock förstår jag mig inte hur man kan utsätta sig för något sånt. Menmen, nu tänkte jag sova, är riktigt trött. Imorgon har jag ingen aning om vad som händer i skolan, vissa säger att vi ska städa hela dagen och andra säger att vi ska ha lektioner. Det får vi väl se hur det blir.

Nu väntar sängen + ipod

image1136

Tack för alla snälla kommentarer om den nya designen, det värmer!

Driftstopp

image1135

Jaha, hoppas de håller den tiden också... Vi håller tummarna. Men varför ska de göra det, det står ju inte? :-s

Ny design

Hade lite tråkigt, så jag fixade en ny design, blev jättenöjd faktiskt. Hade ju haft den gamla rätt länge, alltid kul med något nytt. Vad tycker ni?

image1134

Snart är det sommar

Kollar igenom bilderna från förra sommaren, saknar den otroligt bruna färgen jag hade. I sommar ska jag bli minst lika brun, helst brunare! Jag är glad över att jag har lätt för att bli brun :-) Har fortfarande inte köpt en bikini, måste jag göra snart!

image1133

Foton = Gamla minnen

Mamma ropade på mig för en stund sen, då hade hon öppnat våran låda med foton från när jag var liten, hittade en hel del favoriter! Älskar att kolla på gamla foton, det är underbart.

En stor hög att gå igenom
image1129

Jag, ingen aning om vad jag håller på med, but I was cute!
image1128

Då var man liten!
image1130

Vägrade ha på mig något annat
image1131

Jag och Papi
image1132

Dagens mat

Har precis kollat klart på Beck, skriver mer om filmen lite senare. Nu tänkte jag visa er den goda maten vi åt idag!

Pasta med tomatsås och quorn

image1126

Och melon
image1127

Mat + Beck

Nu ska vi äta mat och kolla på Beck - Spår i mörker. Lite mys med familjen en söndag, precis som alltid, I like it! Ni får se den goda maten lite senare ;-)

image1125

My lucky charm bracelets

image1124
Första armbandet: Fick i present från Nevin i Turkiet innan vi skulle åka frånTurkiet, det ger mig tur!
Andra "armbandet": Man var tvungen att ha det när man bode på hotellet för att visa att man tillhörde dem, alla tycker jag är konstig som har kvar det, men det är minnen!

Mail är tråkigt

image1123

Det märks att jag inte kollar mailen så ofta va?

Jag hatar att få mail, om det inte är något "viktigt" men kedjebrev och liknande är ju bara skräp, min inkorg består alltså mestadels av skräp, tänkte rensa den nu :-)

More pictures

image1122

Ett fint instrument, dock tänker jag inte klippa mina naglar för att kunna spela, det går lika bra att titta på den :-)

I like the picture

image1120

Idag tänkte jag att det ska komma upp många bilder här på bloggen, har lite att visa.
Börjar med den här, fin?
Jag är i alla fall nöjd med den :-)

Bloggen = krånglig :s

Bloggen krånglar jättemycket nu tycker jag. På vissa bloggar tar det evigheter att kommentera och ibland ser man inte bilderna. Och designen hoppar runt och ser konstig ut lite då och då. Jobbigt värre... Får se om det blir bättre om en stund

Men nu tänkte jag äta lite frukost/lunch och städa mitt rum.

Sålänge bjuder jag er en bild på Sara - hon som skulle ställt upp i idol igår
image1119
Du är våran egen idol gumman!

Godmorgon!

Godmorgon allihopa!
Då var det söndag, sista dagen på den här helgen. Är sjukt trött och idag måste jag plugga! Tur att det bara är två dagar i skolan nästa vecka, det är riktigt skönt! Men först måste jag svara på era kommentarer, det kommer ta en stund, men det är det värt, ni är så snälla! :-)

Ipoden är igång och nu är det Untitled - Simple Plan som spelas :-)

9 timmar - Aldrig mer idol

Mycket har hänt idag!

Min kompis, skulle söka till Idol 2008 idag. Så vi var där nio imorse, vi var ett gäng som följde med för att stötta henne och så. Det var såklart jättemycket folk och vi rörde oss kanske tio meter per timme. Vi stog där i 9 timmar. Under de timmarna hann det hända mycket! Vi hade det otroligt mysigt, trots sakerna som hände.

För det första, hur tänker svenska folket när de tränger sig? Alla som stog bakom oss trängde sig. Jag säger bara; Vafan, uppför er och bete er som som normala människor och inte idioter!! Det är verkligen det första jag måste klaga på, blev så jäkla irriterad.

För det andra så började det spöregna och hagla på oss, i en hel jävla timme och då var det bara några "lass" kvar som skulle få gå in innan oss. Vi var i sista "lasset". Så vi stog där och blev dyngsura och kalla, medan de som var inne i huset tittade ut genom fönstret och fotade och skrattade åt oss. Det blev jag också jäkligt irriterad på. Plus att alla som trängt sig var såklart där inne.

För det tredje; Vi skulle vara sista "lasset" in. Och han som jobbade där hade LOVAT att alla skulle få sjunga, även om det blev jättesent. Men då kommer han och drar en linje precis FRAMFÖR OSS och säger att de som stog bakom linjen inte skulle få sjunga idag, utan komma tillbaka imorgon.
Man lovar inte något man inte kan hålla och jag tycker jävligt synd om de som rest jättelångt och betalat för att komma till Sthlm, som inte fick komma med. Så jävla dålig stil av Idol.

Iår kommer jag inte att titta på det, bara på sthlms audition, för att peka ut varenda jävel som trängde sig före oss och så ska jag sitta hemma i soffan och svära, är riktigt irriterad nu!

Nu tänker jag faktiskt sova om en stund, är så jäkla trött, det har varit en ansträngande dag. Imorn ska jag sova ut, men såfort jag vaknar så ska jag svara på era kommentarer, nu orkar jag inte!

image1117

Dagens planering

Idag kommer det tyvärr inte bli så mycket uppdateringar kom jag på.
Har lite mer än en timme kvar i skolan ungefär. Kom hit för en liten stund sen, vi glömde plinga *smart*, det innebär att vi fick gå extra långt till skolan.

Men idag ser mina plnaer ut såhär:
Från nu - 13.00: Skola
13.00 - Obestämd tid: Åka till cafét och hämta ut sista lönen
ca. 14.30-15.30: Äta glass med tjejorna
15.30-Obestämd tid: Äta middag med mina gudsystrar
Efter det kanske jag ska på filmkväll, det vet jag inte än hur det blir, annars kommer jag ändå vara hos mina gudsytrar resten av kvällen

Imorgon kommer jag inte heller kunna uppdatera så mycket; jag ska följa med en kompis till idol-auditionen som stöd. Och det kan ju ta lång tid, så får se hur mycket jag kommer kunna skriva imorgon..

Men jag önskar er en trevlig fredag allihopa






Godmorgon

Godmorgon
Nu hade jag en jäklans tur... Ska vara på Body Joy 8:20 och då trodde jag att jag skulle hinna med en senare buss, men nu kollade jag upp när jag behövde åka, då måste jag åka 7:00, där hade jag tur! Hade inte hunnit annars, ibland förstår jag inte hur jag planerar mina bussresor. Har mycket att hinna med innan jag ska åka, jag får skynda, skynda, skynda!

image1116


Dagens bild - Godnatt

Nu tänkte jag faktiskt sova, tidigt, första gången den här veckan. Men mår fortfarande illa, hoppas att jag inte blivit magsjuk. Men innan jag lägger mig kommer dagens bild som vanligt. Idag vann bild nummer två :-)

image1113

image1114

image1115

SOV GOTT

Pratade med polisen

Känner mig lite hedrad här faktiskt!

Polisen ringde
och frågade om vi kunde ta bilder på pappas skador som snattaren hade orsakat; läs mer om det i inlägget nedan. Så nu har jag fotat skadorna, ska bränna ner det på en CD-skiva, de kanske behövde bilderna, det var inte säkert.

Men jag känner mig rätt stolt över att ha fått fota bilder till polisen!

image1112
Dags att bränna ner bilderna på skivan

Händelserik eftermiddag

Det har vart en händelserik eftermiddag för min del!
Jag skulle egentligen åkt hem efter skolan, man jag ringde pappa som skulle gå efter ett tag, så jag åkte in till honom för jag ville gärna ha skjuts hem, mådde inte speciellt bra. Men när jag kommer in ser jag en securitas väktare i personalrummet. Då fattade jag att pappa hade tagit fast en snattare. Eftersom pappa var tvungen att vänta på polisen så kom vi inte därifrån förens efter två timmar.
Det var en jäkligt kaxig snattare måste jag säga, jag kunde inte göra annat än att garva åt honom, vill inte gå in i detalj på vad han sa men han sa på ett ungefär såhär till en i perosnal:

-Sköt du ditt jobb och plocka grönsaker, så sköter jag mitt och snor dem.

Men nu är jag hemma i alla fall och jag mår så jäkla illa, det går magsjuka i skolan, blev jag smittad kanske?



Vattnet är underbart

Slutar om en halvtimme, solen skiner utanför fönstret och vi är inomhus. När man går i skolan eller jobbar, missar man massa soltimmar att bli brun på, vill ju fortsätta grunda mig inför resan. Kanske inte så smart nu när jag är förkyld, jag får se till att bli frisk först...

Visst är bilden härlig?
image1111

Eyes

Har engelska nu, har disskuterat hela lektionen, nu orkar jag inte mer, känner mig lite småsjuk. Fortsätter istället med mitt bildprojekt, det handlar om "jobb och stress" att det är lätt att gå in i väggen om man jobbar för mycket. Då ser man bara det man håller på med, det är lite svårt at tförklara. Men jag ska använda mig av tre bilder, kommer visa alla sen. Men en bild jag kommer använda mig av är bilden på mina ögon, det symboliserar just att man bara ser det man gör, lite svårt att förklara...

image1110

Sorglig video



Igår skickade en kompis till mig den här videon, den är jättehemsk, kunde inte låta bli att gråta! Jag får inte videon ur huvudet och den låten kommer jag numera alltid koppla till videon.

En till bild

Ännu en bild som jag är nöjd med

image1109

Vid stranden/vattnet, trivs jag som bäst!

Rösta fram dagens bild

Fyfan för matte. Provet gick rent åt helvete, det var i alla fall så det kändes. Så jäkla nervös har jag aldrig varit inför ett matte-prov, har säkert svarat fel på minst hälften av all uppgifter. Sen var det tidspress, så jag kände mig jättestressad och allt gick bara fel,fel,fel. Nu vill jag verkligen inte vara kvar här i skolan, vill ner till vattnet, där känner jag mig fri. Här innanför skolans väggar känner jag mig verkligen instängd. Nu vill jag härifrån mer än någonsin.
Ursäkta klagotexten, men känner mig lite nerstämd...

Tänkte att ni i alla fall ska få rösta fram dagens bild nu. Vattenbilder idag, ta mig till friheten! Precis som vanligt skriver ni eran favorit och den vinnande bilden presenteras ikväll...

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst

image1106

Är bild 2 din favorit? Lägg en röst

image1107

Är bild 3 din favorit? Lägg en röst

image1108

Provet börjar snart

Än sålänge vet inte lärarna vart proven ligger, JA! De kommer väl säkert att hitta dem, men man kan ju alltid hoppas... Fast nu är nervositeten högre än någonsin. Har en iste, en macka och ett äpple. Fast jag har ingen aptit är alldeles för nervös....

image1105

Godmorgon

Godmorgon
Det här bli ett snabbt inlägg. Är så jäkla nervös nu, nationella matte om lite mindre än två timmar. Fan vad jag hatar det här, får se om jag hinner skriva något innan provet. Först måste jag fixa mig iordning och allt.

Önska mig lycka till

Grey's Anatomy

Juste, någon mer som kollade på Greys ikväll? Det var ju sjukt bra, men hatar när det kommer "fortsättning följer" och att det dröjer två veckor tills nästa gång! Men det var ett riktigt spännande avsnitt, eller vad säger ni? Lite creepy med ambulansmännen som sitter fast, vilken hemsk känsla. Jaja, tv-serie som tv-serie, men jag lever mig alltid in i allting.

image1104

Nu måste jag sova, är så jäkla nervös inför nationella matte imorgon, kommer säkert inte bli mycket sömn alls. Usch, jag hatar den här känslan! Kommer bli en hemsk natts sömn... Hoppas ni får sova bättre än mig.

Dagens bild

Har nu framställt rösterna från rösta fram dagens bild, den vinnande bilden idag blev bild nummer ett. Den gillar jag också mest faktiskt, minnen därifrån! Nu ska jag fortsätta gräva ner mig i matteboken, samtidigt som jag ska kolla på SATC. Hur ska ni tillbringa resten av kvällen?

image1101

image1102

image1103

Restaurang 9SG

Tänkte berätta vad vi gjorde på hemkunskapen förut. Vi var flera grupper som gjorde olika maträtter, från olika land. Sen satt vi utanför och åt lite av alla maträtter, det var supermysigt och framförallt gott!

Det vi åt var; musselsoppa, gratinerad sparris, shish kebab (det receptet hade jag valt), pasta carbonara och en rätt som jag inte minns vad den hette, men det var knaperstekt fläskkarré med pitabröd

image1098

image1099

image1100

Jag kan inte göra annat än att skratta åt kvalitén på bilderna, med tanke på mina andra bilder som är tagna med systemkameran

Vilken kamera?

Nu har jag ett kameraval framför mig. Den kameran jag har nu (Canon EOS 20D) lånar jag bara tillfälligt. Och pappa tror att han eventuellt skullekunna  få köpa den till mig. Enda nackdelen är att den väger rätt mycket, vilket kan vara jobbigt ibland.

Jag kommer få en systemkamera i avslutningspresent och jag har ett annat alternativ, en Canon EOS 400D, den väger mycket mindre. Fast jag vet inte riktigt om den tar lika bra bilder. En kompis till mig har den och det blir bra bilder, men den jag har nu är snäppet bättre, tycker jag...

Så vilken kamera ska jag välja?

image1095Canon EOS 20D - Den jag har nu
En kamera som väger rätt mycket, men tar suuuperbra bilder













Eller


image1096Canon EOS 400D
En kamera som väger mindre och är lättare att ta med, men som inte tar exakt lika bra bilder som den ovan.











Hallon - någon som vill ha?

Summerfeelings
image1094

Efter maten tänker jag smaska i mig godingarna på bilden, någon som vill smaka? :-)

Mysigt värre

Har precis kommit hem från ip:n där jag var med tjejorna. Det blev inte så mycket plugg gjort, men det gör inget. Får plugga som tusan nu. Nationellt prov imorgon och jag är så jäkla nervös :-/. Men även fast vi inte pluggade så var det riktigt mysigt, vi åt glass, solade och spelade lite boll.

image1093
Jag ville ha en magnum double caramell, men den fanns inte, har inte sett den på länge faktiskt..

Dags för glass!

Nu slutar vi, wihoo. Jag och tjejorna ska åka och köpa glass nu, ska bli riktigt gott, vi kommer även ligga och plugga nere på ip:n i solskenet. Roligare att plugga när man är flera. Hoppas ni också får en fortsatt bra dag i solen, hörs när jag har kommit hem.

Nu bjuder jag på dagens drog

Foto från gårdagen

image1092

Den här bilden fotade jag igår, fågeln passar bra in på bilden, högt uppe i trädet. Är riktigt nöjd med den. Älskar bilder på nakna trädtoppar, tycker det blir jättefint :-)

Sms.se

Jag måste tipsa er om sms.se, det är en jättebra sida där man kan skicka gratis sms, är själv medlem och jättenöjd. Kan vara bra om man vill spara lite pengar eller har slut på pengar. Ett tips från mig till er :-)

Klicka på bilden för att komma dit :-)

SMS.se

Sitter på den hemska dubbeltimme i matte nu, så sjukt tråkigt! Lite mer än en timme kvar...

Rösta fram dagens bild

Mums, har precis haft hemkunskap och vi gjorde maträtter från massa olika land, bilder kommer upp lite senare. Först tänkte jag lägga in bilderna som ni har att rösta på idag. Resebilder idag, färgglada och härliga, rösta på eran favorit, den vinnande bilden presenteras ikväll :-)

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst

image1089

Är bild 2 din favorit? Lägg en röst
image1090

Är bild 3 din favorit? Lägg en röst

image1091

Till er, kusiner

Fotade den här bilden igår, för jag vill visa mina kusiner hur mycket jag saknar dem! Saknaden är otroligt stor och jag längtar tills nästa gång vi träffas. Ni betyder mest!

image1088



Dagens planer

Nu sitter jag i skolan, börjar engelskan nu, vikarie, hon verkar snäll. Dagens planer ser ut såhär:

- Skola till 15.00
- 15.00 - obetämd tid, till ip och käka glass
- Städa rummet
- Greys Anatomy


Godmorgon

Godmorgon allihop, sovit gott?
Det har i alla fall jag gjort, sover jämt så jäkla skönt i min säng. Idag blir det en rätt lugn dag, enda nackdelen idag är dubbeltimmen i matte, sista lektionen. Men innan dess är det soft :-)

Dags att göra sig iordning

image1087

Sov så gott

Nu tänker jag stänga ner datorn nu, måste få min sömn, kommer ändå inte få timmarna jag behöver, men det är bättre att lägga sig nu då. Hoppas på en härlig dröm till Turkiet, det skulle inte sitta fel, ni får sova så gott allihopa så hörs vi imorgon!

Jag vill hoppa ner i det varma vattnet, nu nu nu!

image1086

Dagens bild

Dagens avsnitt av Desperate Houswives var sjukt bra, I love it! Ser redan fram emot nästa tisdag, men nu är det Christine, också en bra serie.

Jag har framställt rösterna från rösta fram dagens bild och den bild som vann var bild nummer två :-)

image1083

image1084

image1085

Mysfaktor

Har bäddat ner mig i sängen framför tv:n med datorn i knät, snart DH. Även tänt ett ljus och rökelse för att få in lite mysfaktor, tycker det här ljuset är så himla fint! Någon mer än jag som älskar ljus och rökelser?

image1082

Time for a shower

Snart är det Desperate Housewives, men först en efterlängtad dusch. Efter dushen måste jag vika tvätt, har en stor hög som väntar, jag hatar att rulla ihop strumpor, det är verkligen det värsta jag vet. Men måste man så måste man. Får helt enkelt bita ihop!

Älskar den här lukten!
image1081

Ute i naturen

Det är riktigt härligt att vara ute och fota, särskilt nere vid vattnet, kan bero på att jag älskar allt som har med vattnet att göra! Så nu är jag hemkommen efter en foto-runda. Tänkte visa några bilder som jag är sjukt nöjd med:

image1077

image1078

image1079

image1080

Dags att svara på era kommentarer!

Batteriet laddas

Har precis kommit hem från ip:n. Jag, Julia och Linnea åkte och köpte glass efter skolan, sen gick vi ner till ip och glassade i solen. Det var riktigt mysigt, är det fint väder imorgon ska vi dit igen :-)

Nu ligger kamera batteriet och laddar, tänkte gå ut senare och fota lite, det är ju så vackert väder! :-)

image1075

image1076

Ändrade planer - mot Side

Vi hade ju bokat en resa till Cesme i Turkiet i sommar. Men nu har vi hittat ett mycket bättre hotell i Side, så vi har bokat om resan, avresa den 26e Juli - tror jag. En glädjande nyhet till er mina läsare är att det kommer finnas internet uppkoppling på rummet, så jag kommer uppdatera er med härliga bilder! Nu längtar jag!

image1074
Det finns allt
image1072

image1073

Vill hem och fota

Nu är det bara några timmar kvar, har lunchrast nu. Jag och tjejorna planerar filmkväll på fredag, ska bli supermysigt, mer om det senare :-) Just nu känner jag att jag bara vill hem och fota, känner mig sjuk, är jätte täppt i näsan och ont i halsen. Menmen, får stå ut!

Bjuder på en till bild som jag fotade igår

image1071

Rösta fram dagens bild

Nu kör vi igång med en ny omgång av rösta fram dagens bild. Nya vårbilder att rösta på idag. Skriv din favorit så har du röstat. Den vinnande bilden presenteras ikväll och alla bilder är fotade av mig, så sno inga :-)

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst
image1068

Är bild 2 din favorit? Lägg en röst
image1069

Är bild 3 fin favorit? Lägg en röst
image1070

Konversation

Ibland blir jag förvånad att mina vänner läser min blogg, fast att jag egentligen vet om det...

Jag: Någon som vill ha en karamell?
Linnea & Maren: Jaa
*Jag tar upp karamellerna*
Linnea: De är från Polen, eller hur?
Jag: Jaa, hur vet du det? :o
Linnea: Jag har läst din blogg -_-

image1067

Godmorgon

Godmorgon allihopa!
Tisdag, en dag närme fredag, skönt! Idag är det den segaste dagen i skolan och jag är trött. Den kombinationen funkar inte. Skönt att det bara är tisdag en gång i veckan då.

Dags att fortsätta göra sig iordning

Dagens bild - Godnatt

Nu orkar jag inte vara uppe mer, är jättetrött och ska upp lika tidigt imorgon som idag. Det där med att plugga spanska gick inte så bra, men jag hatar glosor, får hoppas att hon struntar i "förhöret/provet" imorgon. Prison Break nu, äntligen, råkade missa förra veckan; men nu är jag på plats!

Dagens bild idag blev bild nummer ett, det är riktigt kul att se resultaten, ibland är ni helt eniga och ibland tycker ni så totalt olika, I like it!

image1064

image1065

image1066

Ibland är det allt man behöver

Har varit jätteorolig över en av mina närmsta vänner som inte har hört av sig på flera veckor, fast att jag har ringt och messat, får man inget svar är det inte så konstigt att man blir orolig, right? Hursomhelst vet jag att hon mår bra, fick ett sms från en annan av mina närmsta vänner. Ibland är ett sms allt man behöver för att få bort oron ur kroppen, kanske träffar henne på fredag, beror sig på om hon jobbar eller inte...

image1063





Bring me to live



"Bring me to life" - Evanescence
Dagens drog för min del, kan inte sluta lyssna på den, älskar texten

" all this time I can't believe I couldn't see
kept in the dark but you were there in front of me
I?ve been sleeping a thousand years it seems
got to open my eyes to everything
without a thought without a voice without a soul
don't let me die here
there must be something more
bring me to life"

Den mystiska dörren

image1061

Slog ihop spanska böckerna en stund för att gå ut och fota, efter några bilder dog batteriet, ett tecken på att jag borde öppna böckerna igen kanske?
Aja, hann i alla fall fota bilden ovan, Blev nöjd med den :-)

Alexandra tipsar!

image1060

Det här är tre produkter som jag verkligen rekomenderar för ansiktet. Finns att köpa på apoteket.

Oliva är en hudvårdserie i två steg. Börja med att använda Cleansing mousse, morgon och kväll, det rengör ansiktet. Efter det tar man beroende på om det är morgon eller kväll; dag eller nattcremen. Har provat den i några dagar nu och det är verkligen något jag rekomenderar! Man känner sig jättefräsch i huden.

Ett tips från mig till er


Klar med matten!

Äntligen är jag klar med den plågsamma matten, dock har jag säkert svarat fel på många uppgifter, får se imorgon. Nu måste jag ta en paus från pluggandet och svara på era söta kommentarerm, sen måste jag sätta igång med el español!

image1059

Spöken bland kommentarerna - igen

Har precis kommit hem, fick sluta en timme tidigare idag, då åkte jag och mötte upp mina gudsystrar och efter det åkte vi hem till dem och fikade. Så jag kom precis hem och måste ta tag i mina läxor; matte & spanska. Har en del framför mig.

Jag måste bara påpeka att spökena bland kommentarerna har dykt upp igen
. De som ploppar upp och sen försvinner, skumt :s Jag är lite förvånad och måste bara påpeka att när jag går i skolan är det inte alltid jag kan uppdatera så ofta.

image1058



Innanför skolans tunga väggar

Sitter innanför skolans dystra väggar. Om en halvtimme har jag mitt prov, önska mig lycka till! Allt jag vill nu är att ligga ute i solen i min bikini och bättra på brännan. Istället har man flera timmar kvar här... Skulle gärna ligga i min härliga hängmatta och dricka iste nu.

Visste ni att det här är min säng på sommaren? :-)
image1057

Rösta fram dagens bild

Nu kör vi igång med en ny omgång av rösta fram dagens bild. Nya vårbilder att rösta på idag. Skriv din favorit så har du röstat. Den vinnande bilden presenteras ikväll och alla bilder är fotade av mig, så sno inga :-)

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst
image1054

Är bild 2 din favorit? Lägg en röst
image1055

Är bild 3 din favorit? Lägg en röst

image1056



Godmorgon

Godmorgon, sovit gott?
Jag har sovit jättegott och skulle gärna sova längre, om inte skolan väntade. Idag har jag muntligt nationellt prov i svenska, men annars inget speciellt som händer, bara samma gamla tråkiga schema. Längtar tills sommarlovet!

Hoppas det blir varmt idag, det ser så ut!

Dagens bild

Har framställt rösterna i rösta fram dagen bild. Det var ingen tvekan om saken idag, ni var nästan helt eniga om att bild två skulle bli dagens bild, så det blev den :-) Med det här inlägget säger jag god natt, är jättetrött och ska upp tidigt imorgon, ser inte fram emot den tidiga uppgången, men snart är det sommalov, bit ihop och ta en dag i taget!

image1051

image1052

image1053

Tack för alla otroligt snälla kommentarer jag fått idag, det uppskattas! :-)

Det känns som om jag är utomlands

Just nu, när jag ser hur mycket färg jag har fått idag, så känns det som om jag är utomlands och sitter på hotellrummet och snart ska ut och äta. Har verkligen fått otroligt mycket färg idag, är mycket tacksam för vädret och hoppas det håller i sig. Synd bara att jag inte är utomlands, då hade en städerska tagit hand om rummet, men nu sitter jag här själv med ett bombnedlag framför mig, lika bra att börja någonstans!

En sån här klarblå himmel har jag inte sett på hela året förns idag, underbart
image1050


10 orsaker att hata dig

Har precis ätit middag och kollat på "10 orsaker att hata dig" med familjen. Den filmen är bara så bra! Kan se den hur många gånger som helst!

Handling från filmpunkten.se:
Hur långt är en kille beredd att gå för en date med rätt tjej? Romantisk ungdoms-komedi, inspirerad av Shakespeares klassiker Så Tuktas En Argbigga. Redan första dagen i nya skolan faller Cameron pladask för vackra Bianca, men Bianca inte får gå ut med killar för sin pappa! Han ställer som ultimatum att först när den griniga, totalt hopplösa storasystern Kat också går ut med killar, är det dags för Bianca! Cameron försöker lösa problemet genom att hitta en kille som kan tänka sig att gå ut med Kat - mot ersättning förstås...

image1049

Nu ska jag kolla på Ncis!

It's me

image1048
Turkiet, Alanya, 07 - minnen för livet
Då var man riktigt brun! Så brun ska jag vara i sommar med.

Water

image1047

Fan vad nöjd jag blev med den här bilden!

Sitter fortfarande ute i solen, våra grannar har typ någon störd ankleksak som låter förjävligt. Vilken tur att jag har en anka i min mobil som låter 1000 gånger värre, det är jätteroligt, för de förstår inte vart ljudet kommer ifrån för jag gömmer mig under en filt, hihi, jag skrattar så jag får kramp!

Lika varmt som en sommardag!

image1043

16C° i skuggan, det är verkligen varmt idag. Solen bränner på kroppen, det är så jäkla underbart, det här är nog varmaste dagen på året än sålänge, i alla fall här! Det känns verkligen som sommar. Man får passa på att vara ute nu, vädret kan ju vända hur snabbt som helst har vi märkt, imorn kanske det börjar snöa, det vet man aldrig.

Har fått lite grundfärg ;-)
image1046
Jag och mamma tävlar alltid om vem som får finast bruna färg och det blir alltid jag som vinner!



Haha!

Här snackar vi humor till en bra låt! La Bomba var min sommarlåt förra året, lyssnade även otroligt mycket på den när jag bodde i Spanien. Den finns med många artister, jag föredrar King Africa men den här är med Azul Azul. Tycker den är så härlig, har många minnen till den. Och till den här videon kan jag inte göra annat än att skratta, så rolig flodhäst!



Årets första nyckelpiga

image1042
Mamma och jag sitter ute och steker i solen, så jäkla härligt, har faktiskt redan blivit brun, tro det eller ej! Hursomhelst såg jag årets första nyckelpiga, den landade på mammas arm, nyckelpigor är så sjukt söta, har alltid gillat dem.

Nu ska jag fortsätta steka och svara på era kommentarer!


Tidig majbrasa iår

Idag tyckte mamma att det var en passande dag att elda upp majbrasan. Medan jag tycker man ska göra det på Valborg, som alltid. Men nehej, mamma fick sin vilja igenom, som vanligt. Fast det gör inget ska ändå på den stora majbrasan sen under Valborg, man ska hålla på traditionerna ;-) Brukar ni gå och titta på majbrasan under Valborg?

Fast jag fick en del snygga bilder!
image1039

Rösta fram dagens bild

Nu kör vi igång med en ny omgång av rösta fram dagens bild. Nya vårbilder att rösta på idag. Skriv din favorit så har du röstat. Den vinnande bilden presenteras ikväll och alla bilder är fotade av mig, så sno inga :-)

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst
image1036

Är bild 2 din favorit? Lägg en röst
image1037

Är bild 3 din favorit? Lägg en röst
image1038

In the rain

Har pillat lite i photoshop nu på morgonen, gjorde en banner. Inte för att bilden passar till det underbara vädret utanför, men jag blev otroligt nöjd med den måste jag säga! Vad tycker ni?

image1035

Godmorgon

Godmorgon, sovit gott?
En lång sovmorgon kunde jag glömma, vaknade redan vid sju av solen. Men lyckades somna om fram tills nu. På ett sätt är det väl bra att jag vaknade tidigt, då hinner jag med mer av söndagen, fast en sovmorgon hade varit välbehövligt. Men nu; frukost

Borde kanske skaffa mörka gardiner istället?
image1034

00.17.27

Tänkte nog krypa ner i sängen och sova nu, somnar ändå snart, är riktigt trött, det tar på krafterna att passa småbarn, även om det bara är en timme.
Om inte solen väcker mig när jag vaknar så tänker jag ta en söndags-sovmorgon, ska bli så skönt! Fast solen får gärna väcka mig också, då vet man att man har en dag i solen framför sig


image1033
Jag tycker den här lampan påminner lite om den där lampan i Narnia, men jag kan tycka lite annorlunda än de flesta ibland, men fin är den i alla fall, lite mystisk :-)

SOV GOTT



Dagens bild

Nu har jag framställt era röster på rösta fram dagens bild. Kul att det var en del som röstade idag. I början var det väldigt jämt, men bilden som drog iväg i slutet var bild nummer två! Tycker själv den är ritkgit fin, jag gillar iofs alltid alla bilder, det är därför jag låter er läsare rösta fram favoriten, bra val idag! :-)

image1029

image1030

image1031

Tycker ni
jag ska fortsätta presentera dagens bild på det här sättet? Genom att ha bilderna som inte vann i svartvitt och den vinnande bilden i färg? Eller ska jag återgå till så som jag hade förut? Jag har svårt att bestämma mig..

Trädet passar i en skräckis

image1028
Det här trädet tycker jag liknar ett som skulle passa bra i en skräckfilm, gillar det inte alls, vill gärna såga ner det så man slipper se det på tomten. Fast det är mycket snyggare med löv under sommaren, fast då bor det massa äckliga kryp i det. Dock har det sin lilla charm...


Pirates of the Caribbean - Vid världens ände

Vet inte riktigt vad jag tyckte om filmen. Självklart var den mestadels bra, men precis som i tvåan störde jag mig på alla overkliga "slemgubbar" som var med. Tycker de förstör på något vis. Dock var den bra och jag ångrar inte att jag köpte hela trilogin. Dock håller jag fast mitt beslut om att ettan är bäst!

Handling från filmpunkten.se:

Will Turner och Elisabeth Swann tillsammans med Barbossa kommer efter en lång resa till Singapore, där dom försöker komma åt kartan till världens ände från piratlorden Sao Feng, för att rädda Jack Sparrow. Allt som pirater står för hänger på en lös tråd. Lord Beckett som allierat sig med Davy Jones, påbörjat jakten på dom sista fria piraterna i alla världens hörn. Jack, Will, Elisabeth och Barbossa måste nu välja mellan att stå emot en stor utmaning och välja sidan i slutstriden vid världens ände.

image1026

Grillat + film

Idag är det grillat med klyftpotatis till middag, mumsigt värre. Till det ska vi kolla på sista filmen av Pirates of the Caribbean, har inte sett den än, hoppas den är bra, har höga förväntningar eftersom alla säger att den ska vara bra! Skriver mer om den senare, klickar på play-knappen nu, upp till bevis!

image1025




I'm so happy!

Juste, har ju fått reda på preliminärt om man kom in på gymnasiet man sökte till. Jag sökte till ett mediagymnasium och jag kom in! Är så jäkla glad för det, iofs är det bara preliminärt, men har bra betyg, så tror jag kommer komma in sen till hösten.. Först blev jag förvirrad, för man har tydligen kommit in på alla sina val, så först fattade jag ingenting, men nu vet jag att jag har kommit in dit jag sökte, wiho! :-)

Såhär glad är jag
image1024

Allt för att slippa

Om det är något jag hatar så är det att tvätta. Därför hittar jag alltid på ursäkter för att slippa hänga upp den nedrans tvätten när den är klar (strumpor är värst att hänga upp). Tvättmaskinen har stått klar i snart en halvtimme, på den halvtimmen har mamma hunnit säga till mig 5 gånger att den är klar. Istället för att hänga tvätt, gjorde jag något så onödigt som att skära vindruvor. Bara för mig att inse att jag måste ta tag i den nedrans tvätten nu.

image1023

Nagellack

image1022

Här är min samling av nagellack som jag har. Älskar att måla naglarna, har planer på att köpa en stor del av Mavala-serien. Tycker de håller bra och torkar snabbt. Fast Maybelline är ännu bättre, dock otroligt mycket dyrare... Så Mavala duger bra :-)

Man blir så glad



Om det är en låt jag blir glad av, som jag älskar att lyssna på så är det "I wont let the sun go down on me" med Nik Kershaw. Den är så sjukt bra, även fast jag har spelat sönder den så tycker jag den är jättebra, happy song!

Kladdkaka - receptet

image1019

Det här är kokboken där kladdkaka receptet finns. Det finns otroligt mån ga bra och simpla recept i den och resultatet blir alltid goda, jag rekomenderar den. Det enda jag har gjort om i det här lilla receptet är att ta 2 teskedar vaniljsocker istället för 1 1/2. Det blir mycket godare då.

image1020

Börja med att smälta smöret, häll sen i resten av ingredienserna, blanda ihop och häll i en smet. Ställ in den i ugnen i 35 minuter, sen är den klar.

image1021


Kollar på Pippi

Är kvar lite längre än väntat. Har hunnit med en hel del än sålänge. Vi har vart i lekparken och gungat, hoppat hoppborg, cyklat och nu tittar vi på Pipp Långstrump. Det är rätt mysigt, får en att tänka tillbaka på när man själv var sådär liten, för min del var det Pippi som gällde, jag hade Pippi kläder varenda dag på dagis, Pippi var det enda jag hade i tankarna. Någon mer än jag som var Pippi-freak när man var liten?

image1018

Lets go

Ska åka en snabbis till mina gudsystrar och passa dem, kommer säkert vara ute och leka lite, kanske gå till parken och gunga. Kommer passa dem ca. en timme eller nåt, när jag kommer hem tänkte jag att ni skulle få receptet på kladdkakan som jag gjorde igår.

Perfekt väder för mina små charmtroll att vara ute! :-)
image1017

Rösta fram dagens bild

Nu kör vi igång med en ny omgång av rösta fram dagens bild. Idag är det precis som igår; vårbilder. Skriv din favorit så har du röstat. Den vinnande bilden presenteras ikväll och alla bilder är fotade av mig, så sno inga :-)

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst
image1013

Är bild 2 din favorit? Lägg en röst

image1014

Är bild 3 din favorit? Lägg en röst
image1015

Frukost - en bra start på dagen

Vaknade för en stund sen, faktiskt av solen som lyste genom gardinen. Det var ett härligt sätt att vakna på. Är faktisk pigg idag, för ovanlighetens skull. Har precis gjort mig lite frukost, tänkte faktiskt gå ut och äta den, det är så vackert väder!
Brämhults clementing juice, macka med philadelphia&keso och två plommon
image1012

Flykten från Alcatraz

Jag såg ju Flykten från Alcatraz för en stund sen. Det är verkligen en film jag rekomenderar. Med tanke på att den är verklighetsbaserad är den jäkligt bra. Det enda jag kan klaga på var att det hände samma saker ungefär hela tiden. Fast det fanns väl inte mycket annat man kunde gör i ett fängelse I guess ;-) Själv skulle jag vilja åka dit någon gång. Det skulle vara en upplevelse att se det i verkligheten!

image1011


Handling från filmpunkten.se:

Den 18:e januari 1960 anländer Frank Lee Morris, under hård bevakning, till USA:s mest fruktade fängelse, det beryktade Alcatraz - en isolerad öfästning, dit enbart de farligaste förbrytarna fördes och varifrån det inte fanns någon återvändo. Driven av en stark frihetslängtan planerar Frank att fly.

Med det här inlägget säger jag godnatt. Är riktigt trött och ser fram emot en sovmorgon, om nu inte solen väcker mig, det skulle faktiskt vara ett plus i sånna fall, vårvädret är så underbart! Får väl se när jag vaknar. Sov gott allihopa och tack för alla snälla kommentarer :-)

Dagens bild

Jag har framställt rösterna i rösta fram dagens bild nu. Den vinnande bilden idag blev bild nummer tre. Som ni kanske märker presenterar jag dagens bild på ett nytt sätt nu. Genom att den vinnande blden visas i färg och de andra i svartvit. Ska testa det i några dagar och se om jag tycker det är ett bättre sätt att presentera dagens bild. Vad tycker ni?

image1009

image1010

image996


Kvällens planer

Jag och pappa har gjort upp kvällens planer. Det blir film som gäller. Mamma är för trött för att kolla så det blir bara pappa och jag. Vi ska kolla på "Flykten från Alcatraz" och käka kladdkakan, den blev riktigt lyckad, eller vad säger ni? ;-) Jag tänkte lägga in receptet sen, det är väldigt simpelt.

image1007

image1008

Tigerbalsam

Jag måste bara tipsa er om tigerbalsam. Jag har megastora knutar i mina axlar och då har vi köpt tigerbalsam. Det känns en aning bättre nu, jag har precis börjat använda det, men jag rekomenderar det om ni har ont någonstans. Påminner som Zon, fast det här luktar betyligt bättre och det känns mycket bättre. Finns på apoteket

image1006

Bilder från gårdagen

Här kommer två bilder som Lnea fotade igår när jag och Maren var "modeller" till hennes bildprojekt, ska bli spännande hur hon kommer göra sen när det är klart. Nu har hon skickat alla bilder till mig och det finns massor med fina bilder.

image1005
Syftet med hennes bild kommer vara att jag ska skjuta Maren. Det var en sån sorts bild hon fick i uppgift att utgå från, så hon har tolkat den på sitt sätt.



Tänkte baka

Känner för att baka, tror det blir en kladdkaka tills ikväll, är rätt sugen på det, lite onyttig får man ju vara i veckoslutet ;-) Lnea håller på att skicka bilder från igår när vi var och fotade till hennes bildprojekt, kanske lägger upp några bilder sen om jag får hennes tillåtelse :-)

Nu- Mot köket

image1004

Natur bilder

Det jag gillar att fota mest är verkligen natur bilder, helst vatten. Där jag bor är det perfekt att fota, mycket skog och vatten. Dock är det en lång uppförsbacke när man ska hemmåt, det tar på krafterna. Hursomhelst har jag laddat in bilderna jag fotade nyss. Tänker bara visa några stycken, resten kommer användas till rösta fram dagens bild.

Jag gillar både svartvita och färgfoton så det blir en liten blandning :-)

image1000

image1001

image1002

image1003

Till anonym

image999

Först och främst måste jag säga att vara anonym är väldigt fegt.
Men svaret på den här kommentaren är:
Det här är ingen modeblogg, varför ska jag skriva om något som inte intresserar mig på samma sätt som andra saker gör t.ex: foton? Du är en av få som inte gillar mina bilder, dessutom borde du lära dig stava innan du kommenterar.

Efter jag svarat på era andra snälla kommentarer, tar jag med mig kameran ut och fotar :-)

Alexis Bledel

Sitter på sista lektionen nu; media. Idag orkar jag inte jobba alls, är för trött för det. Men ska ändå fota när jag kommer hem, det räknas som media, så det är lugnt. Lärarna har ändå ingen koll vad vi gör på den här lektionen. Dessutom, bloggande räknas väl ändå som media? ;-)

Den här bilden på Alexis Bledel är sjukt vacker
image998

Muntligt nationella framflyttat!

Jahapp, de ändrade grupperna i muntligt nationella svenska, så nu är min tid ändrad till på måndag. Inte mycket man kan göra åt den saken, dock är jag i en bättre grupp nu än den första jag var i, så det är positivt...
Längtar tills vi slutar, känns lite instängt och tråkigt här i skolan på nåt sätt, som vanligt.

Vill ut i solskenet, som igår, den här bilden sprider glädje och frihet right? ;-) Jag i rött linne
image997


Through the glass

Sitter på so-lektion nu, den är snart slut, då är det lunch, passar bra för jag är riktigt hungrig. Chili con carne blir det idag, även fast det är gott vanligtvis, betyder inte det att kocken gör den god, det återstår att se. Men nu är det dags för mig att återgå till slutet av lektionen.


Through the glass - Stone Sour
En riktigt bra låt, kan lyssna på den hur många gånger som helst, visst är den bra?

Rösta fram dagens bild

Kör igång med en till omgång av rösta fram dagens bild nu! Bilderna tog jag igår när vi var ute och fotade, nu är våren här på riktigt! Precis som vanligt skriver ni eran favorit så är ni med och röstar. Den vinnande bilden kommer upp ikväll så ni har hela dagen på er att rösta.

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst
image994

Är bild 2 din favorit? Lägg en röst
image995

Är bild 3 din favorit? Lägg en röst
image996

Kletig gegga karamell

image993
Karamellerna på bilden är sjukt goda måste jag säga! Särskilt den med bär. Påminner lite om Vicks blå som har en kletig gegga i sig, fast det här är såklart bär & citron gegga. Pappa köpte dem till mig när han var i Polen sist, någon som har sett dem i Sverige?

Äntligen fredag!

Godmorgon
Så härligt att det är fredag, det innebär en ritkigt låång sovmorgon imorgon. Om inte solen kommer väcka mig. Men idag är det skola, som vanligt. Har muntligt nationellt prov i svenska också. Annars är det rätt lugna lektioner idag, slutar rätt tidigt också. Hoppas att det blir strålande sol sen också!
Vad ska ni hitta på idag?

image992

Sov gott

image991

Jag måste nog lägga mig nu, känner mig helt död. Uteluften tar på krafterna för min del. Är jäkligt trött, behöver min sömn, dock blir det väldigt lite, fast jag kommer kunna sova ut på lördag, det ser jag fram emot! Så nu är det sängen som väntar, men först ska jag tvätta bort sminket.
Ledsen att det inte blev någon "rösta fram dagens bild" idag, men det blir det imorgon kan ni skriva upp, tre riktigt härliga bilder!
Sov gott så hörs vi imorgon



Min nya bästa vän

Den här kameran är verkligen sjukt bra, den och jag passar jäkligt bra ihop, min nya bästa vän. Synd att jag bara får låna den, hoppas han jag lånade den av inte behöver den så snart, vill gärna använda den ett bra tag innan jag ger tillbaka den. Dock tror jag att jag ska köpa någon liknande, fast lite lättare, för den är jäkligt tung.

image990

Risenta - solroskärnor

Sitter och knaprar på risentas solroskärnor. Älskar dem, plus att det är nyttigt! Det brukar bli solroskärnor till snacks under helger och så när vi har det hemma, men nu fick jag syn på påsen och var bara tvungen att öppna, fast att jag egentligen är proppmätt!

image989

Har ju glömt att berätta...

Jag sa upp mig förut. Orkade verkligen inte jobba på cafét längre, blir bara irriterad på chefen hela tiden. Lika irriterad blev jag när jag berättade för honom att jag sa upp mig. Vet ni varför? För han började asflabba! Har vart så jäkla mycket strul på det där stället. Andra gången jag säger upp mig nu och jag menar det!

Del av konversation efter lite småprat först:
Jag: Jag säger upp mig!
Chefen: Hahahahaha
Jag: Jag är seriös, jag går och hämtar mina skor nu, kan jag få nyckeln?
Chefen: Här, jag följer med upp
*Går mot hissen*
Chefen: Varför säger du upp dig nu då?
Jag: För jag pallar inte jobba med dig, du är så jäkla irriterande och hackar bara ner på mig
Chefen: Hahahaha, du kommer aldrig hitta ett lika bra jobb, du kommer ändå komma tillbaka till sommaren
Jag: Nej, verkligen inte!
Chefen: Hahaha, men tiden här har vart bra, du är jätteduktig och allt även fast du är lite psyko
Jag: Vem är det som är mest psyko? Du är fan mest psyko på hela stället, jag kommer den 25:e och hämtar min lön!
Chefen: Ska du ha lön?
Jag: Jaaa, hej då!

image988
Då får man inte göra mer chai-latte m.m. där då...

Dagens middag

Mina gudsystrar kom förbi förut, så har umgått med dem lite och vi käkade jättegod middag; Pasta paradiso eller nåt sånt heter det. Jäkligt gott, nu är jag proppmätt, någon som vill ha det som blev över?

image987

Bilder från eftermiddagen

Eftermiddagen har varit otroligt trevlig måste jag säga, vi hade jätteroligt när vi var och fotade Lneas projekt, det var då jag var "modell" för hennes bild. Superkul måste jag säga, det blev jättefina bilder. Fick även en hel del natur bilder. De kommer användas till rösta fram dagens bild ;-) Men här kommer lite andra bilder från dag, jag på andra bilden (a)

image983


image984


image985

image986



Sunshine!

Jag trodde inte att det skulle bli någon uppdatering förns jag kom hem, men snor Lneas dator. Vi har suttit ute i solskenet hela rasten, superskönt, då vi vanligtvis sitter inne. Det är så härligt att våren äntligen är här på riktigt, Bjuder på en "vårbild" på mig :-)

image982

Nu ska vi snart iväg och fota, kommer med härliga bilder när jag kommit hem!

Godmorgon

Godmorgon allihopa!
Ser ut att bli solsken idag, men det vet man ju aldrig...Vädret kan ju ändra sig på ett ögonblick. Hursomhelst kommer jag inte ta med datorn till skolan idag, onödigt att släpa på den när jag inte har några lektioner jag behöver den i och dessutom ska jag iväg och fota sen. Däremot kan jag lova er en drös med uppdateringar när jag kommer hem. Hoppas ni får en bra dag nu!



Dagens bild

Oboy vilken dag säger jag bara. Tror nog jag ska stänga ner datorn om en stund och lägga mig framför tvn. SATC börjar ju nu. Dessutom vill jag vara pigg imorgon, ska vara "modell" för min kompis när hon fotar mig och en annan kompis till sitt bildprojekt, sen ska även jag iväg och fota till mitt bildprojekt. Dessutom ska jag göra en annan sak imorgon, men det säger jag när jag gjort det. Men nu, sängen!

Påminelse till mig själv:

- Vit klänning
- Shorts
- Vitt linne
- Smink
- Kameran

Dagens bild idag var lika, därför blev jag den avgörande rösten och jag valde faktiskt bild nummer tre, minnen från i somras det.

image974

22.00 ikväll - SATC

Ni missar väl inte SATC på tv3 22.00 ikväll - dubbelavsnitt? Jag kommer inte missa det i alla fall, behöver något att skratta åt efter en tuff dag i skolan.

image981

Mina små charmtroll till gudsystrar åkte nyss hem, men vi ska träffas imorgon också som jag har förstått det. Ska bli lika mysigt då som idag. Läste "skurken i datorn" för dem idag, 3 kapitel, det är så mysigt att ha de gosandes bredvid sig när man läser!

Jag är glad!

Nu har jag fått den efterlängtade låne-kameran! Den är så jäkla bra, har alltid gillat den, synd att den kostar mycket bara. Hursomhelst glömde pappa ta med sig överföringssladden, men den får jag imorgon, då kommer det upp massa fina bilder, I promise you ;-)

image980

Finn fem fel, rätt svar

Det var en del av er som hade alla rätt på dagens finn fem fel. Här kommer facit nu till alla felen, var det knepigt? ;-)
1. Flaggan 2. Det som ligger i sanden 3. Bollen 4. Benen på han i blått  5. Huvudet på personen

image979


Två nya filmer!

Wiho, idag låg det ett paket i brevlådan innehållande två nya filmer från discshop. "Flykten från Alcatraz" och "Can't buy me love" har inte sett "Flykten från Alcatraz" men den verkar bra i alla fall :-)

image978

Oväntade planer

Nu har jag kommit hem, planerade ju som sagt att ta en tidigare buss, men när jag var påväg till bussen ser jag en bekant bil som tutar, då var det mina gudsystrar och deras mamma som kom och plockade upp mig. De ville åka och fika, så det blev lite oväntat. Men det är alltid mysigt, mina små charmtroll, de förgyllde min dag! De kommer på middag om en stund också, det ska bli mysigt :-)

Ser ut som att våren är påväg :-)
image977

Kom och ta mig långt härifrån

Att ha dubbeltimme matte sista lektionen är en p l å g a. Särskilt med huvudvärk Jag vill ha tillbaka det gamla schemat då vi hade en timme istället och fick sluta tidigare. Det är skönt att det bara är en halvtimme kvar, då tänker jag rusa till bussen, har ingen lust att missa den, vill hem så fort som möjligt, orkar inte vara kvar här.

Finn fem fel!

Vad sägs om en till "finn fem fel"? Jag tycker det låter bra, så nu kör vi igång med en ny omgång, lätta fel den här gången, lycka till ;-) Svaren kommer upp senare.

image976
Klicka för större

You'll be in my heart

Lunch nu, ingen aptit idag, käkade en macka förut och nyss en semla på hemkunskapen. Onsdagar brukar bli en lunchfri dag. Istället utnyttjar jag rasten till att svara på era söta kommentarer och lyssna på musik. Nu strömmar You'll Be In My Heart med Usher i öronen, den är så jäkla bra!


Rösta fram dagens bild

Då har jag skrivit klart mitt prov, det gick förvånansvärt bra, nu är det bara att hålla tummarna för ett bra betyg ;-)
Tänkte köra igång en ny omgång av rösta fram dagens bild, precis som vanligt skriver ni eran favorit och den vinnande bilden presenteras ikväll. Jag har fotat alla bilder så sno inga.

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst
image972

Är bild 2 din favorit? Lägg en röst
image973

Är bild 3 din favorit? Lägg en röst

image974

Dags för nationella

Nu är det bara ett fåtal minuter kvar tills engelska nationella uppsatsskrivningen börjar, är väl lite nervös, men inte så farligt. Tur att vi får ha med oss något att äta, jag har med mig iste, macka med philadelphia, keso och två bananer. Önskar alla nior där ute lycka till
Önska mig lycka till!

image971

Godmorgon rain?

Godmorgon!
Sovit gott? Det har i alla fall jag, men som vanligt skulle man inte tacka nej till några timmar till. Vädret idag är strålande solsken, intee. Det är mulet och grått, ser ut att bli regn. Men man kan alltid hoppas på mirakel.

Idag är det inte mycket som händer, nationellt prov i engelska; uppsatsskrivning nu på morgonen, sen fortsätter skoldagen tråkigt nog som vanligt, medan vissa andra skolor får sluta efter det. Det vill jag också göra, men istället ska vi sitta kvar och plågas utav våran mattelärare.

image970


Dagens bild

Gosh så dagens avsnitt av DH var bra! Slutet var verkligen bäst! Ser fram emot nästa tisdag. Men nu måste jag krypa till kojs, ska läsa lite engelska, men måste sova relativt tidigt ikväll. Nationellt prov i engelska imorgon, så all sömn jag kan få behövs. Ni får sova så gott när ni ska sova :-)

image961
Dagens bild blev bild nummer tre

Juste, idag fick bloggen över 10 000 kommentarer, bra jobbat mina läsare :-)

Desperate Housewives

Det lilla jag har sett av dagens avsnitt i Desperate Houswives är galet bra tycker jag! Serien är jäkligt bra, måste faktiskt köpa den på dvd, när jag har råd...Älskar berättarens röst i början och slutet, den är så grym!

Gabrielle är min favorit, hon är grymt cool tycker jag. Men jag gillar Lynette också, hon är så otroligt stark med tanke på hennes cancer!

image969

Frukt-mums!

Skar upp lite banan och plommon nu. Det är så jäkla gott med frukt, särskillt på sommaren. När jag är utomlands är jag helt tokig i mango, det jobbiga med mango är att det är så jobbigt att skala och skära, därför nöjer jag mig med min enkla frukt-tallrik idag :-)

image968

Kurr i magen!

Min mage kurrar som tusan, är så jäklans hungirg. Som tur står maten i ugnen, idag blir det fiskgratäng och till efterrätt frukt! Efter maten tänkte jag även göra en till skönhetsbehandling för att lugna stressen, om jag hinner innan Desperate Housewives, annars gör jag det efteråt :-)

image967





Puzzlework

Det här är vad jag ska ägna mig åt ett litet tag nu, behöver en liten paus från allt läsande. Dessutom måste man ju roa sig med något, right? ;-)

image966

Jessica Alba

Den här bilden på Jessica Alba är riktigt snygg! Hon är så otroligt vacker :-)
Jag skulle gärna vilja se filmen "The Eye" där hon är med, någon som har sett den?

image965

Varning för skrämmande bild

Ni som läste bloggen förra veckan (tror jag det var). Läste kanske om min kompis som piercade sig själv. Vilket inte var särskilt smart gjort. Idag kollade jag på hennes navel hur den såg ut, guess what? Det var svart! Ser ut som om det börjar ruttna, medan våran lärare sa att det var en skorpa. I vilket fall som helst ser det inte bra ut och hon borde nog ta ut den tycker jag. Så pierca er inte själva, det kan gå jääääkligt snett!

Nu syns det inte sådär jättebra, men ni ser ju hur illa det gick för henne att pierca sig själv. Envis som hon är har hon inte tagit ut den...
image964


Min eftermiddag

Skönt att vara hemma från ännu en dag i skolan, längtan till sommarlovet är större än störst. Tisdagens eftermiddag kommer nu tillbringas framför datorn (förvånad?) tvn och med en engelska bok till hands. Tänkte även käka lite mellanmål. Hur ska ni tillbringa eran eftermiddag?

image963

Barnarbete

Dagen har varit seg, sitter på so/me/mu lektion nu. Vi håller på att redigera våran film om barnarbete i Indien m.m. Barnarbete är så jäkla hemskt och Indien är ett av länderna som har mest barnarbete i världen. Så sjukt att man utsätter sina barn för det. Iofs har de inget val, men det är fortfarande hemskt!

Jag är väl knappast ensam om att tycka det är hemskt?

image962

Nu drar jag ner till stranden!

Sitter på en båt mitt ute till havs i solskenet och steker, tänkte ta mig ett dopp och sen lägga mig på däck och fortsätta bättra på brännan. Det är så varmt och skönt här nere. Paradiset!

image915

Nee... Jag skojade bara, önsketänkande ni vet. Skulle hellre vilja vara i ett varmt land istället för att vara i skolan. Bara några timmar kvar tills man får åka hem!

Rösta fram dagens bild

En ny omgång med rösta fram dagens bild blir det nu. Det är precis som vanligt, inga konstigheter. Skriv din favorit bild så har du röstat. Alla bilder är fotade av mig så sno inga. Lite blandat tema idag, men det blir spännande att se vilken bild som får mest röster!

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst
image959

Är bild 2 din favorit? Lägg en röst
image960

Är bild 3 din favorit? Lägg en röst
image961



Hatar att blanda ihop dagarna

Hatar att blanda ihop dagarna! Igår märkte ni säkert att jag trodde det var tisdag. Vet ni vad det innebar? Att min ytterst lilla hjärna kopplade bort alla tv-program när den fick reda på att det var måndag. Vilket innebar att jag missade Prison Break! Hur dum får man vara? Hatar när jag blandar ihop dagarna. Imorse trodde jag det var måndag, men jag tänker då inte missa Desperate Houswives!

image958

Godmorgon allihopa

Ny dag, nya tag. Tisdag är en av de segaste dagarna i skolan, vilket är lite jobbigt. Men tur att dagarna går så snabbt så man knappt  själv hinner med ;-) Vaknade för en stund sen, självklart var jag jättetrött trots att jag somnade tidigare igår och alla dimmiga moln utanför fönstret gjort inte saken bättre. Får hoppas att det spricker upp till solsken senare :-)

Har ni sovit gott?

image957
Det ser ut att spricka upp senare i varje fall. Iofs stämde det inte att det åskade igår, tror inte direkt min dator visar de exakta värdena...

Dagens bild

Känner att min kropp behöver en rejäl god natts sömn för att jag ska känna mig pigg. Därför tänkte jag lägga mig ca. 2 timmar tidigare idag. Förvånad över mitt eget beslut, men det är för mitt eget bästa. Men innan jag lägger mig så kommer självklart dagens bild upp. Inte många som röstade idag, får hoppas på mer imorgon? Dock var ni rätt eniga om den rätta "dagens bild". Nummer två. Men nu har jag bara två ord kvar att säga: Dröm sött

image945

Längtan till onsdag

Jag är så sugen på att fota, men som de flesta vet har jag en sunkig mobilkamera, det blir inte så bra kvalitét, men guess what? På onsdag får jag låna en systemkamera av pappas kompis! Jag är överlycklig nu, främst kommer den användas till mitt bildprojekt som jag vet precis hur jag vill ha det. Men är det fint väder kan ni ge er tusan på att det kommer bli bildbomber av det fina vårvädret. Kanske till och med blir vårbilder i rösta fram dagens bild. Så närmsta höjdpunkten på den här veckan är helt klart onsdag! Det bästa av allt: Han använder den inte så jag kommer få låna den ett rätt bra tag, som jag har förstått det.

image956
Fast det är inte den kameran ;-)

Skönhetskur

Tänkte unna mig en skönhetskur nu, har precis haft en "ansiktsmask" bestående av citron, vinäger och vatten, ska tydligen vara bra. Fast det var inte direkt någon mask, men man kände sig fräsch efteråt. Nu tänkte jag lägga mig ner och lyssna på lugn musik och koppla av. Känner att jag behöver det!

image955

Piercings

Pausar lite från tvn nu, har hittat två riktigt coola piercingar hos modeakuten, några klick bara, nu är de beställda! Gillar dem skarpt!  Ännu ett skäl till att vara redo för beach-08. Visst var de snygga? :-)

image954

Ncis

Tränade nyss, välbehövligt och skönt, ett steg närmre beach-08
Jag och datorn har nu begett oss till sängen för att kolla på Ncis, med engelsk text, för att öva inför nationella provet, uppsats som är på onsdag. Tänkte lägga in lite extra ord i ordförrådet och då kan man lika gärna göra det på ett roligt sätt, genom att titta på en serie med engelsk text. Ett tips till er där ute ;-)

image953

Desperate Housewives is back!

Har längtat riktigt mycket tills imorgon kväll. Ni har väl knappast undgått att Desperate Housewives har säsongspremiär? Jag kommer ligga bänkad framför tvn, våra desperata hemmafruar är tillbaka! Någon mer än jag som ska titta?

image952


Ojoj, några såg kanske att jag hade tagit fel på datum, där ser man. Känns som tisdag. Synd att det inte var det, hade vart en dag närmre helgen...Drömmar...

Skolidrotten - inte givande

Om det är någon träning som inte ger något, så är det skolidrotten. Kan bero på att jag inte gillar den, naturligtvis. Så för mig är det en onödig lektion, jag föredrar att träna hemma istället...

Vad tycker ni om eran skolidrott? Föredrar ni att träna hemma eller på gym istället?

image950
Jag efter en träning i regnet, long time ago!

Where does the good go?

En låt jag har på hjärnan hela tiden nu är Where Does The Good Go med Tegan & Sara. Tycker den är sjukt bra, en chill härlig sommarlåt och texten är underbar! Love it!  Nu ska jag äta lite mellanmål sen svara på era kommentarer :-)


Inspirerad av pirates...

....Skapad av Alex. Fick inspiration av pirates filmerna att pilla lite i photoshop. Gjorde en liten bild från - död mans kista. Vad tycker ni? Blev den bra?

image949

Dags för mig att återgå till skolarbetet, tråkigt nog.

Dagis nivå?

Förutom att vi har den sämsta matteläraren genom tiderna, har vi även den som inte riktigt har insett att vi går i nian, utan verkar tro att vi fortfarande går på dagis och kollar på Lattjo Lajban på mornarna. Såhär skriver han inför nationella provet:

"Hej!

Denna information går skolverket ut med till er elever innan ni ska skriva provet:

Delprov B består av två delar, B1 och B2. Förknippa  dem inte med bananer i pyjamas!"

Jag förstår inte hur man skulle kunna tänka sig att förväxla två bananer med två nationella matteprov? :-s

image948

Rösta fram dagens bild

Det var några dagar sen jag hade: rösta fram dagens bild. Idag kör vi en omgång med härliga sommarbilder! Fungerar precis som vanligt, det finns tre bilder att rösta på, skriv vilken som är din favorit. Röstningen håller på tills ikväll. Alla bilder är fotade av mig, så sno inga.

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst
image944

Är bild 2 din favorit? Lägg en röst
image945

Är bild 3 din favorit?
image947

Godmorgon!

Usch vilken plåga det är att gå upp på måndagar. Det är verkligen hemskt, allt man vill göra är att somna om igen. Plågsamma skola... Känner ett starkt behov av att sova ut. Helgerna räcker inte riktigt till. Tänk om det var tre helgdagar i veckan istället för två.

image943
Jag vill krypa ner under täcket igen..ZzzZ...

Dagens bild

Måste gå och lägga mig, annars orkar jag säkerligen inte upp imorgon. Ett klokt beslut är att gå och lägga sig nu, läsa lite i engelska boken och somna framför tvn. Ljuset för Engla brinner fortfarande, det får brinna tills det slocknar...

Har framställt rösterna på rösta fram dagens bild och den vinnande bilden blev bild nummer tre :-) Kul att det var så många som var med och röstade idag, en ny röstning kommer imorgon, det är bara att hålla utkik. Sov gott alla läsare!

image936

Tänd ett ljus för Engla

Det är nog inte många som har missat att Engla blev mördad av den 42-åriga äckelgubben. Därför tycker jag att alla borde tända att ljus för lilla Engla, det har i alla fall jag gjort...

image942

Pirates of the Caribbean - Död mans kista

Då har jag sett Pirates of the Caribbean - Död mans kista, personligen tycker jag inte den var lika bra som ettan, det var för mycket slajmgubbar med, så överdrivet. Men den var inte dålig, vissa stunder skrattade man åt, där i början, fast ettan var betydligt bättre!

Handling från filmpunkten.se:
Kapten Jack Sparrow upptäcker att han har en skuld till den legendariske Davey Jones, kapten över spökligan Flying Dutchmen. Medan tiden är knapp, måste han komma på ett sätt att ta sig ur detta annars är han dömd till ett liv av evigt slaveri. Som om inte det var nog sätter hans problem käppar i hjulet för Wills och Elizabeths bröllopsplaner, när de tvingas hjälpa honom och ta sig ut på ett nytt äventyr till havs...

image941

Pirates of the Caribbean

Filmfreak som jag och min familj är går söndagar oftast åt till att kolla på film. Idag blev det en av favoriterna: "Pirates of the Caribbean - Svarta pärlans förbannelse". Det var jäkligt länge sen jag såg den, behövde friska upp minnet lite. Den är så jääkla bra! Om en stund ska vi kolla på tvåan :-)

Handling från discshop.se:
För den buffliga men ändå charmiga kaptenen Jack Sparrow är Karibiens kristallklara vatten som en enda stor lekplats full av äventyr och mysterier. Jacks idylliska liv kapsejsar den dag då den girige Kapten Barbossa stjäl hans ögonsten, skeppet The Black Pearl. Barbossa attackerar sedan staden Port Royal och kidnappar guvernörens vackra dotter Elizabeth Swann. Elizabeths barndomsvän Will Turner beslutar sig för att tillsammans med Jack beslagta den brittiska flottans snabbaste skepp HMS Interceptor i ett vågat försök att rädda henne och samtidigt återta The Black Pearl.

image940

Kamera

Jag har fortfarande inte skaffat någon kamera och lånekameran jag hade fick jag lämna tillbaka. Måste verkligen köpa en digitalkamera, praktisk och lätt att ha med överallt. det är ett måste att köpa den innan resan.

Idag är en sån dag då jag känner för att fota, men allt jag har är min mobilkamera=not good. Fast på torsdag ska jag få låna en systemkamera till mitt bildprojekt, det ska bli kul! Ska försöka få den imorgon, men vet inte om det är möjligt. Nu får titta igenom gamla bilder som jag tog med min digitalkamera innan den dog istället.

image939
En av mina favoritbilder

Ice tea is my drug!

Jag dricker iste hela tiden nu. I somras i Turkiet drack jag runt tio,  33 cl om dagen. Sen tog jag en paus från iste. När vi åkte till Malmö förra månaden hade de såklart iste hemma hos sig. Det var det godaste märket jag smakat. I fredags hittade jag märket i Stockholm, i pappas butik och han visste in ens om det. Men nu står det iste i kylen och den är snart slut!

Ice Tea Is My Drug


image938

Photoshop

Gjorde en bild på Katherine Heigl i 27 dresses lite snabbt bara. Slarvigt, men snyggt tycker jag, är nöjd, hon blev inte så bra utklippt, men man kan inte lyckas alla gånger ;-) Vad tycks? :-)

image937

Rösta fram dagens bild

Det var några dagar sen jag hade: rösta fram dagens bild. Idag kör vi en omgång med härliga sommarbilder! Fungerar precis som vanligt, det finns tre bilder att rösta på, skriv vilken som är din favorit. Röstningen håller på tills ikväll. Alla bilder är fotade av mig, så sno inga.

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst

image934

Är bild 2 din favorit? Lägg en röst
image935

Är bild 3 din favorit? Lägg en röst
image936

Grattis!

Idag fylller min kusin år! Grattis till Alex, gå in på hans blogg och säg grattis, då skulle han bli glad!
Hipp hipp hurra hurra hurra
image933



Godmorgon Söndag

Jag hade gärna sovit lite längre, men det är alldeles för ljust i mitt rum nu för att kunna somna om. Men jag har sovit gott i alla fall :-) Har ni sovit gott? Nu ligger jag här i sängen och käkar frukost och zappar runt lite på tvn. Det blir en lugn dag framför tvn och datorn idag. Kanske pluggar om jag orkar...

image932
Fukosten består av ett glas iste, parma skinka, kabanoss, en macka med philadelphia och keso.

Spöken bland kommentarerna?

Nu tror jag det spökar bland kommentarerna. Ena stunder ser man dem, andra inte. Jag godkänner ju alltid mina kommentarer, men dessa dyker bara upp och när man uppdaterar sidan är de spårlöst borta. Har blogg.se släppt lös spöken nu eller vad är det som händer? Jag är förvirrad...


image930

image931

sug på den karamellen ni
nu ska jag sova, skriver mer när jag har vaknat
sov gott

I'm going to paradise

Som många kanske vet älskar jag att resa utomlands, har även fastnat för just Turkiet! Idag fick jag reda på att 27 juli åker vi till Turkiet i tre veckor. Ska bli så jääääkla skönt. Som jag har längtat efter det här, är överlycklig nu! Förra året var vi i Alanya, jag försöker övertala mamma och pappa att vi ska åka tillbaka dit en vecka i sommar om det är möjligt. För en turk som jobbade på hotellet  vill att vi ska komma tillbaka för han har blivit befodrad..Men vi får se om det är möjligt att åka dit.

Annars nöjer jag mig mer än väl med mina tre veckor som är garanterade i sommar, det bästa av allt är att man bli pepparkaksbrun lagom till skolstarten!

Iår åker vi till Cesme, har aldrig varit där, men min kompis rekomenderar det jättemycket. Vi har hittat ett hotell som verkar jättemysigt, precis vid stranden, det är perfekt! Kolla bara på bilderna, vilket paradis. Förvänta er tusentals med bilder när jag har kommit hem igen

Kolla så maffig ingång!
image929image928



Filmer x3

Har fortfarande inte sagt något om alla filmer vi såg på tjejkvällen igår/idag. Har tre kvar, det är lika bra att svepa alla i ett och samma inlägg ;-)

Juno
En riktigt bra film tycker jag, den var bättre än jag förväntade mig och den kommer helt klart hamna i min dvd samling (den står på listan). Tycker att hon hade en cool personlighet och var väldigt stark som gick med på att föda barnet och lämna bort det.

Handling från dischsop.se:
Visst är det så. 16-åriga Juno är gravid. Det blev hon av misstag med sin bästa vän. Hon bestämmer att det klokaste beslutet är att lämna bort barnet för adoption till den perfekta familjen vilket visar sig svårare än väntat...

image925


Hajen 4

Vet inte riktigt om jag tycker fjärde filmen var bättre än första. Blev lite förvirrad eftersom jag inte har sett tvåan eller trean. Visst var filmen bra, men jag tror nog att ettan var en aning bättre. Det är oftast så att första filmen brukar vara bättre än uppföljarna. Men den var inte dålig, det tycker jag inte, fast ettan var nog bättre.

Handling från discshop.se:
Ellen Brody har just fått veta att hennes son fallit offer för den fruktansvärda mördarhajen. För att skapa sig en ny tillvaro, långt ifrån alla uppslitande minnen, flyr hon till Bahamas.

Men hon hinner knappt installera sig, förrän en högst oväntad gäst dyker upp i de annars så fridfulla vattnen. Den här gången dödar den inte blint
. Den har valt ut sitt offer.

image926


På smällen
Det här var en film som jag fastnade för, dock vet jag inte om jg tcker det var sådär jättemycket komedi i den, har mer komiska filmer i mina dar. Fast ändå var filmen riktigt bra, jg tycker Katherine Heigl är en jätteduktig skådespelerska. Gillar henne skarpt!

Handling från discshop.se:
      24 åriga Alison Scott (Katherine Heigl) är en lovande nöjesjournalist med en redan utstakad karriär framför sig.  Efter en blöt kväll på krogen som slutar i den charmige slarvern Ben Stones (Seth Rogen) säng, tvingas hon dock tänka om. Den högst tillfälliga sexuella förbindelsen resulterar i att Alison blir gravid. Inför valet att ensam ta hela ansvaret, eller att lära känna den blivande fadern, bestämmer Alison sig för att ge den godhjärtade, men lite töntige Ben en chans.

image927

1408

Nu har vi precis kollat klart på 1408, den var riktigt bra! En sevärd film för er som inte har sett den och gillar filmer med mycket spänning i.

Handling, discshop.se:
. Info kopierad från disc shop. se! Beställ före 16.00, leverans nästa dagSuccéförfattaren Mike Enslin, specialiserad på det övernaturliga, bestämmer sig för att undersöka myten om ett fördömt hotellrum i New York. Trots hotellägarens varningar insisterar Mike på att få tillbringa ett dygn i rum 1408, där en rad bestialiska dödsfall ägt rum.

Det tar inte lång stund innan världen vänds upp och ner och han börjar se fruktansvärda saker! Är det bara hjärnspöken, eller har ondskan kommit även för Mike?


image924

Mysig familjekväll

Nu ska vi snart äta mat, det skulle ha blivit friterad bläckfisk med ris, jättegott, men det är något fel på fritösen så de smakar inte bra. Isälltet blir det pasta med någonting, men det är också gott. Till det ska vi kolla på 1408, har inte sett den än, men den verkar otroligt bra. Skriver mer om den sen. Har även massa andra filmer att skriva om från gårdagen, så kvällens inlägg kommer bestå av många filminlägg, men har även en annan nyhet att berätta, men det tar vi senare ;-)

image923





Kvällen fortsatte med Guitar Hero 3...

Efter bion åkte vi hem till Julia och bosatte oss i hennes lilla stuga och började spela Guitar Hero 3, vilket jag aldrig hade spelat förut. Jag sög rejält med andra ord! Fast imorse hade jag faktiskt blivit en aning bättre *stolt*. Det var riktigt roligt! Efter det blev film; Fredagen den 13:e men den har jag redan tippsat om här i bloggen, finns under kategorin Tv/Film.
Julia och Linnea rockar på för fullt
image921

image922

27 dresses

Första filmen igår såg på bio, vi kollade på "27 dresses" med Katherine Heigl. En riktigt mysig och perfekt fredagsfilm hemma i soffan. Verkligen sevärd! Bra skådisar, bra handling, en jättebra romantisk film.

Handling från sf.se:
"Jane, en romantisk och fullständigt osjälvisk ung kvinna ? en kvinna som ständigt ställer upp som brudtärna på sina vänners bröllop utan att någonsin närma sig sitt eget ?lyckliga i alla sina dagar - slut?. Men då Janes chef ? som Jane är hemligt förälskad i ? blir kär i hennes lillasyster Tess är måttet rågat och Jane börjar ifrågasätta sitt sätt att leva."

image919

Mms blogg funkade inte

Igår försökte jag mms-blogga två gånger men det har inte funkat. Kan ha berott på att jag inte har mycket pengar kvar. Men idag är jag tillbaka med nya tag. Och jag kommer skriva om massa filmer som vi har sett. Vi har haft det jättelyckat! Men först tänkte jag träna och svara på era kommentarer.

Middagen igår var Parma-Foccacia, jättegott!
image918

Happy!

Åh så glad jag blev nu! Systeryster Niki ringde mig, alltid roligt när hon ringer. Nu är humöret på topp, det kan inte bli så mycket bättre! :-)
Nu ska vi snart åka in till stan. Det kommer bli lite mobilbloggar tror jag, annars hörs vi ikväll någon gång och då kommer jag svara på era kommentarer.

image917
Miss you<3

Dålig start

Morgonen hade en riktigt dålig start. Tio miuter innan jag skulle till bussen upptäckte jag att mitt busskort var borta, så jag fick panik. Höll på att missa bussen, men jag hann plus att jag fick åka gratis. Fast mamma hittade busskortet i soffan senare.

Men oturen fortsatte, jag kom försent till badhuset, men jag skulle ju inte vara med på grund av piercingen. Fast då moppsar läraren upp sig mot mig och påstår att jag visst kan bada. Men jag lyssnar på min piercare INTE min gympalärare...Så hon är jättesur på mig.

Nu sitter vi i skolan och tänker snart sticka. Media sista lektionen, men vi orkar inte vara på den, eftersom vi ändå inte får något betyg i ämnet. Därför ska vi sticka in till stan. Senare är det bio och sen tjejkväll, ska bli jätteroligt :-)

image916
Det är fint väder idag i alla fall, det gillar vi!

Sjuk dröm

Godmorgon!

Vaknade precis, nu måste jag göra mig iordning, men först tänktr jag bara skriva lite kort om min sjuka dröm!

Det började med att jag var med hela släkten och pappa hade stått och lagat pyttipanna till alla. Jag frågade om jag fick ta innan middagen och självklart fick jag det. Men jag var så glupsk att jag slängde i mig allting och lämnade kanske en portion och fortsatte äte, då gluffade jag i mig 15 havre fras paket och lämnade ett halvt. När mamma såg det blev hon rasande, pappa också. sen lagade pappa ihop något annat. Efter det gick det en övergång till en annan dröm. Då låg jag och sov och när jag vaknade stog det att "du skojar!" hade ringt, vet inte vem det är. Och min chef. Sen var jag typ helt nere bara för att jag hade missat fyra samtal.

Sjuka drömmar :s



Dagens bild

Idag var det jämt på rösta fram dagen bild måste jag säga! Roligt, dock var det alldeles för jämt, lika på bild 2 & 3. Gjorde så att jag lottade fram vilken bild som fick bli dagens bild och det blev bild 3 :-)

image915

Nu ska jag krypa till kojs, men får faktiskt en hel timmes sovmorgon imorgon, så himla skönt, kommer komma några minuter försent, men eftersom klassen ska bada och jag inte får bada med min piercing så gör det inget om jag kommer lite försent. Men nu...Sängen!

Sov gott

Sprallig

Målade nyss naglarna, tänkte göra dem lite fina. Men jag var alldeles för sprallig idag, vet inte varför. Men jag skulle göra saker hela tiden när de skulle torka så det ser lite stört ut. Men det kan jag justera på lördag.

Dags att svara på kommentarer :-)


image914
Man ser inte hur naglarna blev så bra, men ni får se på lördag istället
Min piercing däremot börjar se bättre ut, är så jäkla nöjd med den!

Träna är skönt

Det var jätteskönt att träna, känns redan att magmusklerna jag hade förut börjar komma tillbaka! Det är jätteoligt att träna hemma, men jag saknar på ett vis mina friidrottsträningar. Eller i alla fall spjut delen :-) Det är mycket roligare att träna flera, men träningarna blev lite enformiga efter ett tag...Hittade en bild på mig när jag hoppar längd :-)

image913


Dags att träna

Idag börjar "mitt nya nyttiga liv" - med ett litet undantag för imorgon på tjejkvällen, men jag ska äta lite, inte mycket! Hursomhelst tänker jag sätta igång nu, massvis med situps och även annan styrka. Plattare mage, here I come!


Charmed böckerna

Jag har länge gillat Charmed, som de flesta kanske vet vid det här laget. Har inte bara alla dvd-boxar, utan jag samlar även på alla böcker som finns. Har redan över 20 stycken. Är man ute efter en bra engelsk bok med spänning och ett inte för avancerat språk, rekomenderar jag Charmed böckerna. Nu i engelskan håller vi på att läsa engelska böcker, jag ska läsa: Charmed - Soul of the bride, tänkte börja nu, den ska vara utläst om en vecka. Det är även bra att öva sig inför nationella prov uppsatsen som är på onsdag nästa vecka :-)

image912



Brämhults!

Äntligen hemma, jag misstänker att nationella i matte gick rätt dåligt, min magkänsla säger det. Men jag orkar inte bry mig längre, har inte ork för skolan kvar. Så jobbigt, menmen.
Nu har jag i alla fall kommit hem, öppnade kylen och hittade något fantastiskt gott som jag måste tipsa er om; Brämhults Pomelit, jättegod! Man känner lite besk smak, men den är inte för besk i alla fall. Mums!

image911

Cykelgenerator sökes

Maren och jag arbetar med ett fysikprojekt. Vi ska bygga ett vindkraftverk och nu söker vi efter en generator. Vi kom på att vi kan använda oss av en cykelgenerator och jag trodde jag var smart och sa att jag hade en!

Jag: Jag har en cykelgenerator
Maren: Ofta du har en sån?!
Jag: Jaaaa, alla har väl det?
Maren: Nej, vet du ens hur en sån ser ut?
Jag: Jaa, nu ska jag visa dig hur min lampa ser ut som styrs av en cykelgenerator, kolla här *visar bilden nedan*

image910

Det jag syftade på var reflexen, att det var min lampa, ibland är jag blondare än min egen hårfärg.

Rösta fram dagens bild

Kör igång med en till omgång av: rösta fram dagens bild. Fungerar precis som vanligt, det finns tre bilder att rösta på, skriv vilken som är din favorit. Röstningen håller på tills ikväll. Alla bilder är fotade av mig, så sno inga.

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst
image907

Är bild 2 din favorit? Lägg en röst
image908

Är bild 3 din favorit? Lägg en röst
image909

Bikini - 08

Bikinisäsongen närmar sig, fast det märks ju inte ute, men ändå. Älskar bikinis och har hittat tre stycken som jag vill ha från H&M, inte dyra heller. Kommer inhandlas inom kort! :-)

image906

Bio imorgon

image905

Rast nu, jag och tjejorna håller på att boka biljetter till 27 dresses imorgon. Veckans höjdpunkt, det kommer bli supermysigt. Senare på kvällen blir det mera film och massa onyttigt, men det var länge sen vi hade tjejkväll.

Nu sitter grabbarna och disskuterar cyklar eller nåt, då tänker jag bara på "el-giganten, en cykel på köpet...

"Cykel på köpet"

En reklam jag stör mig jättemycket på är el-gigantens reklam. "Cykel på köpet" - jo jo, bara det att cyklarna håller inte länge. Varje år har de samma erbjudande, jag har fått tre sånna cyklar och alla har gått sönder. Så jag dissar deras reklam.


Trötter

Godmorgon
Dåligt väder ute idag, det gör det ännu svårare att gå upp på morgonen. Får hoppas att det spricker upp senare... Idag är ingen rolig dag, har muntligt nationellt prov i matte. Inte roligt alls eftersom jag inte är i någon bra grupp och man inte får byta. Har jäkligt svårt att disskutera i grupper med folk som jag inte kommer så bra överens med. Får väl se hur det här kommer gå...



Dagens bild

Tänker lägga mig i hyffsad god tid idag också faktiskt. Vill inte vara som en Zombie på morgonen. Så nu tänker jag krypa ner i min nybäddade säng, lyssna på lite musik och duna in. Sista kvällinlägget idag blir som vanligt dagens bild. Många som var med i röstningen idag och till en början var det jämt, men sen drog bild tre iväg och det var bilden som vann!

image900
Dröm er bort

The royal bed

Har städat och bäddat klart nu. Fick nya sängkläder idag. Blått och olivgrönt, klär sig fint i mitt rum, är jättenöjd, 50% rea på hemtex. Sen har jag även skaffat mer kuddar i sängen, älskar mycket kuddar. Stora och fluffiga ska det vara :-)

Men innan jag kan krypa ner under täcket måste jag svara på era kommentarer och lägga upp dagens bild.


image904



Utmanad

Oj, såg nyss att jag hade blivit utmanad av Shoebox, tänker faktiskt anta utmaningen :-) Man ska beskriva sig själv i alfabetisk ordning. Svårt men roligt. Jag utmanar även Linnea & Alex, ni andra får också gärna göra utmaningen!

A: Anna heter jag i andra namn, men det ska jag ta bort
B: Body butter från Body Shop använder jag dagligen
C: Café, mitt extra jobb
D: Dhoom:2 är en av mina favorit filmer
E: Envis, ojojoj så jag är envis, jag ger mig inte lätt
F: Familjen är de som står mig närmast
G: Gamla tanter kan vara läskiga!
H: "Hej det är Alexandraaaa" svarar jag alltid i telefon, med extra långt "a" på slutet
I: Indiska filmer är något jag älskar!
J: "Jahaaa, major problem" kan jag slänga ur mig när jag inte förstår
K: Kräsen, jag är otroligt kräsen!
L: Lambi toapapper används här hemma!
M: Mandariner på bruk är supergott tycker jag!
N: Navelpiecingen som jag har är jag jättenöjd med
O: Orolig för att förlora alla som står mig nära
P: Photoshop är ett stort fritidsintresse!
Q: Que? Har obtt i spanien ett år när jag var mindre
R: Riskakor med pizza smak är den godaste riskakan
S: Sängen är min sambo finns inget bättre än att sova ut på mornarna
T: Toaletten spyr jag av att städa * just so you know *
U: Ung är jag fortfarande ;-)
V: Vinden är läskigaste "rummet" i huset
X: X-ray drack jag innan varje friidrottsträning förut
Y: Yster, kallar min systeryster mig för
Z: Zombie är jag på morgonen
Å: Åh, snart är listan slut!
Ä: Ärlig, jag är verkligen ärlig!
Ö: Önskar er en bra kväll

Shit så svårt det var... Kanske inte så intressant för er, eller? Aja, nu ska jag fortsätta städa, niska få se mitt nya påslakan och örngott sen ;-)

En eftermiddag med Madde

Det var verkligen länge sen jag och Madde gjorde något efter skolan. Så idag blev en jättelyckad eftermiddag. Rulltårtan blev även den lyckad och jättegod! Nu är jag hemma igen, ska snart äta middag, sen tänkte jag städa mitt rum och träna lite :-)

image902

image903
Vill ni smaka?

Är hos madde nu, det blev ingen fika, vi ska baka rulltårta iställ

DSC02833.JPG
Är hos madde nu, det blev ingen fika, vi ska baka rulltårta istället, ska bli gott, bjuder på lite smaskiga bilder senare :)

Rösta fram dagens bild

Det kommer lite sent, jag vet, men bättre sent än aldrig, eller hur? Rösta fram dagens bild. Precis som vanligt skriver ni eran favorit av bilderna nedan. Senare ikväll presenteras den vinnande bilden :-)

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst
image898

Är bild 2 din favorit? Lägg en röst

image899

Är bild 3 din favorit? Lägg en röst
image900

Pierca naveln själv, inte smart.

Det är inte smart att pierca naveln själv, vilket min kompis precis gjorde i skolan. Jag fick hjälpa och jag säger bara att det var inte smart av henne att göra det själv. Man ska gå till en piercare. Det blev alldeles för lite skin och nu sitter det ett örhänge där. Vi får se om det kommer bli infekterat eller inte....Såg lite äckligt ut, nu mår jag illa....

image896

image897

Speed dating

Har precis dejtat halva klassen, vi hade speed dating på engelska lektionen. Det var rätt kul faktiskt! Nu har vi håltimme, det är jag riktigt glad över idag, Vi håller nämligen på att ladda ner massa teman till våra mobiler. Om en stund ska jag välja ut bilderna till rösta fram dagens bild, så håll utkik ;-)

Skulle ni kunna tänka er att gå på speed dating? Kanske har ni redan gjort det?

image895

Dagens planer

Ska snart gå till bussen, inget man ser fram emot direkt. Kallt och slaskigt väder ute, usch och fy. Men det kommer bli en trevlig dag ändå tror jag. Bortsett från skolan i alla fall. Idag ska jag nämligen åka och fika med Madde, ska bli supermysigt, det var länge sen! Sen tänkte jag även ta tag i träningen ikväll, jag får inte ligga på latsidan, idag blir det ändring, sådeså.

Vad ska ni hitta på idag?


image894
Ta mig hit! (Fotad av mig, copyright)

Snö?!

Godmorgon!

Hur kan det ens vara möjligt att det är snö i början av april i vårt avlånga land? Jag var 100% säker att våren var påväg igår. Men tydligen inteee. Det smälter visserligen rätt fort när det har landat, men det spelar ingen roll. Snö som snö, jag vill ha sol och fågelkvitter :-s

image893

Dagens bild

Nu tänkte jag gå och lägga mig, i hyffsad tid idag i alla fall. Kanske får lite mer sömn än de senaste dagarna. Får hoppas på det, dagens bild idag blev bild nummer 3. Inte så många som var med och röstade. Fast inte så konstigt, den kom upp rätt sent. Men nu ska jag krypa till kojs, ni får sova så gott :-)

image890

Inte långt kvar

Närmar mig snart de sista bitarna i pusslet. Har ju en del kvar, men har kommit en bra bit på vägen, är stolt över mig själv. Kommer i alla fall hinna klart till juni då min kompis fyller år (det är hennes födelsedagspresent, ska rama in den).

Pussel = Ett bra tidsfördriv

image892

Lyxchoklad ;-)

Eftersom jag faktiskt har skrivit två rätt svåra prov på två dagar tycker jag att jag förtjänar något gott. Då blir det en lyxig varmchoklad som gäller. Varmchoklad á la Alexandra, mina café skills visar sig här i bloggen.
Någon som vill ha en?

image891

Rösta fram dagens bild

Det kommer lite sent, jag vet, men bättre sent än aldrig, eller hur? Rösta fram dagens bild. Precis som vanligt skriver ni eran favorit av bilderna nedan. Senare ikväll presenteras den vinnande bilden :-)

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst
image888

Är bild 2 din favorit? Lägg en röst
image889

Är bild 3 din favorit? Lägg en röst
image890

Nu ska jag gå och fortsätta på mitt pussel, har kommit ännu längre nu, bild kommer senare ;-)

Mera filmer i dvd samlingen!

Idag fick jag mina filmer från Discshop som jag hade beställt. Dock saknas det två filmer, de hade tydligen tagit slut i lagret, synd! Men tror inte det dröjer så länge tills jag får dem, men det kan ju i och för sig dröja jättelänge. Har väntat på Footloose i över en månad nu...

Filmerna som kom idag var i alla fall:
- Pretty Woman
- 1408
- Pirates of the Caribbean Trilogy Box
- 10 orsaker att hata dig.


Det kommer bli mycket filmtittande i veckan!

image887

Ibland är jag bara för klantig!

Haha, fyfan vilken smärta jag har i skallen! Fick skjuts hem från skolan idag och när jag skulle kliva in i bilen så vet jag inte vad jag gjorde. Men jag öppnade dörren på något konstigt sätt så jag fick kanten av dörren i skallen. Nu är det en bula och jag har huvudvärk. Ibland är jag riktigt klantig! :-p

image886

Är i skolan

Hemskt ledsen för den dåliga uppdateringen idag. Men har inte använt datorn så mycket i skolan idag, det innebär mindre uppdateringar. Biologi-provet gick bra, fast ändå inte. Får väl se vad det blir för betyg sen.
Nu håller vi på att redigera våran film på so/me/mu, slutar om en halvtimme.
När jag kommer hem blir det mycket uppdateringar lovar jag då och rösta fram dagens bild också. I skolan har jag svårt för uppdateringar...

sitter på mattelektion nu. Lyssnar på musik,"save me" dundrar i ör

DSC02812.JPG
sitter på mattelektion nu. Lyssnar på musik,"save me" dundrar i öronen. Lägger upp dagens bild lite senare. Har tyvärr inte hunnit än..

Godmorgon

Godmorgon på er!
Jättetrött idag igen. Kroppen orkar inte hur mycket som helst, ikväll blir det tidig sänggång. Håller på att göra mig iordning, det går segt *Zombiee* Tänkte försöka hinna sova lite till innan jag ska till bussen, det är alltid skönt.
Hoppas ni får en bra dag!

Dagens bild

Dagens bild var rätt överlägsen idag. Ni var nästan eniga om att bild två skulle vinna, så bild två it is ;-) Nu måste jag stänga av datorn, se klart Prison Break och plugga som tusan, kommer vara en Zombie imorgon, kanske smartare att plugga imorgon på morgonen? Aja, sov gott allihopa!

image878

Prison Break

Prison Break nu, ni missar väl inte?  Måste ta en paus från pluggandet. Får fortsätta i pauserna och efter programmet. Prison Break är ju dagens höjdpunkt i alla fall, går bara ine att missa! Längtar tills man kan köpa säsong 3 på dvd - den kommer göra sig fin i dvd hyllan!

image884

Ångesten börjar komma

Mycket pluggsnack idag, jag vet. Men jag måste skriva av mig lite, kan behövas ibland. Nu börjar jag få ångest inför provet imorgon. Nyss brydde jag mig inte, nu har det vänt om helt. Jag vill behålla mitt eventuella MVG, men nu känns det som att jag inte kan någonting. Kollade nyss igenom arbetsuppgifter vi har fått att öva på. Det skulle jag aldrig ha gjort, det brukar jag aldrig göra inför prov! Varför gjorde jag det idag?! Kände mig så säker nyss, nu känner jag mig så osäker. Tänkt så fort man kan ändra sig. Hatar det här... Nu kommer jag ha mega problem att somna inatt. Fan, fan, fan, kan jag aldrig få en enda dag som flyter på som det ska? Utan plugg, utan konflikter mellan personer, utan några problem? Nej, jag är dömd till otur.

image883

Plugga till musik

Orkar inte sitta i ett tyst rum och bara läsa no (vem orkar det?) Här är det lugn musik som spelas för tillfället och en varm choklad! Borde träna sen, men vet inte om jag hinner, får se...Skulle i alla fall kännas skönt med ett pass efter helgens tårta och annat gott.

Have You Ever - S Club 7

Dåliga uppdateringar idag

Oj, har helt glömt bort bloggen idag... Var ju på intervjun som tog rätt lång tid. Den handlade om barn i Indien och deras framtid. Vi var och intervjuade en kvinna som har startat  5 skolor i Indien för att få in barnen i skolan istället för att de inte ska ha någon utbildning alls. Det var jättespännande att höra på det hon hade att säga. Sen fick vi kolla på lite bilder från hennes Indienresa också.

Efter det åkte vi tillbaka till skolan, då hade jag och några till matteprov. Vi missade provet som var innan lovet. Det gick vä sådär...Men orkar inte bry mig längre, sålänge jag inte får IG så är det väl okej.

Nu sitter jag här och gör absolut ingenting när jag borde plugga. Imorgon är det no-prov. Har inte fått så mycket plugg gjort, men det kommer nog gå bra ändå. Tänkte läsa igenom allt om en stund och så, just nu orkar jag inte, har sprängande huvudvärk och fryser och allt. Kanske för att jag hoppade över frukost och lunch?

image882

Sitter och vantar på bussen. Fick reda på att vi skulle åka på i

DSC02810.JPG
Sitter och vantar på bussen. Fick reda på att vi skulle åka på intervju igår. Ska intervjua en kvinna om ett indien arbete vi håller på med i skolan. Berättar mer om det sen. Jag är helt oförberedd, önska mig lycka till.

Rösta fram dagens bild

Kör igång med en till omgång av: rösta fram dagens bild. Fungerar precis som vanligt, det finns tre bilder att rösta på, skriv vilken som är din favorit. Röstningen håller på tills ikväll. Alla bilder är fotade av mig (förutom första, det är jag på bilden), så sno inga.

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst
image877

Är bild 2 din favorit? Lägg en röst
image878

Är bild 3 din favorit? Lägg en röst
image879

5 minuter till ? (a)

Åh, vilken hemskt morgon!
Jag är så jäkla trött, vill bara sova 5 minuter till, som skulle kunna bli 5 timmar till, jag hatar måndagar. Kan inte helgen vara i all evighet? Då skulle jag ha legat och sovit vid det här laget istället för att sitta här och trycka i mig en banan och ett glas juice...

Dagens bild

Borde nog krypa till kojs nu, ska bara läsa igenom biologin och matten innan jag somnar. Dock hoppas jag att jag kan skjuta mitt matte-prov som jag har imorgon. Ska åka på intervju när den är... Får se hur det går med det, har en rätt knäpp mattelärare... Men det löser sig nog :-) Nä, nu måste jag stänga av så jag får någonting gjort!
Mycket filmtips har det varit under helgen, but hey, I like it :-)

Juste, idag var det jämt på röstningen, roligt! Men en bild vann och det var bild nummer ett ;-)
Imorgon blir det en till röstning

image864

SOV GOTT


Ni missar väl inte...

...Flight Plan på tv4? Det är en film jag verkligen rekomenderar. Sjukt mycket känslor och drama i den. Jodie Foster spelar sin roll som orolig mamma då hennes dotter försvinner på ett av de största planen och ingen har sett henne. Hon passar i rollen riktigt bra, filmer är verkligen sevärd!

image876
"If Someone Took Everything You Live For...
How Far Would You Go To Get It back?" - Är ett utav de bästa citaten...
Betyg: 5/5

Brist på något att göra ?

Äh, pluggandet kan vänta till imorgon, kan väl läsa igenom allt innan jag somnar sen. Det är inte alltid man orkar Gjorde lite snabbt en bild i photoshop på Halliwell systrarna i Charmed istället. Inte något speciellt med den, rätt simpel, men orkade inte lägga ner någon större energi nu :-)

Tycker den blev rätt bra ändå, eller?
image875

Fredagen den 13:e

Jag borde egentligen ha pluggat, men istället satte jag på en till film. Jag och mamma kollade på Fredagen den 13:e. Den var riktigt bra, ska ses på filmkvällen på fredag. På tal om fredag den 13:e, då har vi skolavslutning, passande, får väl se hur olycksdrabbad den kommer att bli :-p.

image874

Finn fem fel, rätt svar

Somnade till filmen, att plugga tar kol på mig...Får se den en annan gång, men det jag hann se verkade lovande i alla fall, den var säkert jättebra :-)

Här kommer de rätta svaren på "Finn fem fel", det verkade som att ni tyckte det var lite svårt den här gången också. För er som inte hittade alla felen har jag nu ringat in dem ;-)

image872

Film tajm

Nu orkar jag inte plugga mer för stunden... Är klar med arbetet i alla fall, nu ska vi snart äta och kolla på Hannibal, dags att släcka alla lampor, dra ner persiennerna och skapa en mysfaktor till 100%, ska bli härligt, koppla bort pluggandet i några timmar, får fortsätta plugga efter filmen.

image871

Det går segt frammåt

Usch så segt det går att plugga. Har ju ingen ork...Får kämpa mig igenom det här tråkiga arbetet. Tar en liten paus för att blogga först. Sitter och planerar sommarens resa här hemma. Blir mest troligt Turkiet i sommar igen, men vi vet inte vart än, längtar riktigt mycket, vill till vämre och bli brun, brun, brun!

image870

Finn fem fel!

Kör igång med en till omgång av finn fem fel. Förra gången var det många som tyckte det var rätt svårt, har gjort det lite lättare idag, men det är ändå en utmaning. Hittar ni alla fem felen? Lycka till nu ;-)

image869
Klicka för större bild

Dagens outfit

Måste nog sätta igång och plugga nu, har en del att hinna med tills imorgon. Börjar med uppsatsen om Selma Lagerlöf, hur ska jag någonsin blir klar? Jag hatar att plugga på helger, usch och fy, söndagar lyckas alltid på något vis bli min pluggdag (?)

Bjuder på dagens slappa "plugg" outfit. Det blir myspys kläder idag, ska ju ändå bara vara hemma :-)

image867

Rösta fram dagens bild

Idag blir det tre härliga sommarbilder att rösta fram vilken som blir dagens bild. Det är ni som bestämmer, skriv vilken bild som är din favorit, den vinnande bilden kommer upp ikväll, alla bilder är fotade av mig, så sno inga.

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst

image864

Är bild 2 din favorit? Lägg en röst
image865

Är bild 3 din favorit? Lägg en röst
image866

Väckas av telefonen

Godmorgon
Att väckas av att telefonen ringer är nog det värsta, ljudet låter förjävligt och man orkar inte röra sig för att gå upp och svara. Så nu är jag riktigt trött, kan inte somna om, tänker vakna framför tvn en stund, 8 simple rules är ett bra program att vakna till på söndagsmornar :-)

image863

Lammen har tystnat - dags att sova

Filmen var riktigt bra, Jodie Foster är verkligen en grym skådespelerska och filmen var riktigt vidrig måste jag säga, både Kannibalen och Buffalo Bill var två vidriga människor. Grymt bra gjord, den står på min lista på filmer som ska köpas. Den är verkligen värd sina 5 Oscar.

image862
Betyg: 5/5

Nu tänkte jag krypa till kojs, vill inte vakna för sent imorgon då jag kommer behöva mycket tid till att plugga, råkade inte göra allt som jag skulle idag, som vanligt med andra ord.
Sov gott allihopa, hoppas ni haft en bra lördag

Extra extra + När lammen tystnar

Det blir tv-kväll i soffan nu, jag orkar inget mer plugg. Nu är det "extra extra" och om en halvtimme börjar filmen "När lammen tystnar". Har inte sett den, hoppas den är bra, alla säger i alla fall att den ska vara det :-) Hörs när filmen är slut och eftersom det kommer vara en ny dag då, får jag publicera dagens bild nu.

Den handduk som ni tyckte var vikt snyggast, som också blir dagens bild var bild nummer tre. Jag kan inget annat än att hålla med, den är riktig fin :-) Imorgon kommer en ny kull med bilder att rösta på :-)
Nu - slå sig ner framför tvn


image857

Pussel

Har lyckats få till några bitar på pusslet idag. Framsteg, nu är det allt svårt kvar, dvs himlen. Det är jätteknepigt, men det kommer gå tillslut. Det som oroar mig nu är ifall någon bit skulle saknas (?). Det återstår att se...Nu tar jag en paus från pusslandet och pluggar istället. Måste få någonting gjort, för imorn kanske jag ska vara barnvakt, inget bestämt än, men jag måste bli klar med läxorna, seg som jag är.

image861

Bank bank bank

Knackade på dörren för ett tag sen, jäkligt hårt, då var det mina små charmtroll till gudsystrar med familj som kom förbi och överraskade oss. Så nu är jag med dem och busar. Snart ska vi smälla i oss tårtan som blev över från igår. Får lägga pusslet senare istället, för tiden med mina små charmtroll går åt till att busa! :-)

Pussla med pussel

Om det är något "rum" i huset som jag hatar mest av allt så är det garaget. Det finns massa äckliga spindlar där och jag avskyr spindlar. Minns inte varför mitt pussel låg där ute, kan ha varit för vi har haft en hel del småbarn på besök och jag inte vill att någon bit ska försvinna. Men nu är det inne i mitt rum igen...

Dags att fortsätta på mitt 1000-bitars pussel, bild kommer senare ;-)

image860

Längtan till sommaren

Åh, längtan till sommaren blir bara större och större. Tittade nyss igenom bilderna från förra sommaren i Turkiet, så brun jag var då om man jämför med nu. Saknar den färgen, saknar den sommaren. Tänk om man kunde spola tillbaka tiden. Hoppas den här sommaren blir lika lyckad!

image859

Discshop beställning!

Skickade nyss iväg ännu en beställning till discshop, ni minns väl min lista på 93 filmer som ska köpas innan år 2009's slut? Nu kan jag stryka en del filmer från den i alla fall, dock tror jag att under de här åren kommer jag lägga till massa filmer som ska köpas, men just nu ser den ut såhär:

- Pirates of the Caribbean - trilogin
- Rambo
- Snatch
- Rush Hour
- Snuten i Hollywood - trilogin
- Mr & Mrs Smith
- Förtrollad
- Surf's Up
- Hairspray
- Djävulen bär prada
- Flykten från Alcatraz
- Gudfadern Box
- Marie Antoinette
- Beach
- Catch me if you can
- Don Juan De Marco
- Findin Neverland
- Juryn
- Kvinnor på gränsen till nervsammanbrott
- Shine
- Bee Movie
- Good Luck Chuck
- Skuggspel
- Bluffen
- Borat
- Can't Buy Me Love
- Gudarna Måste Vara Roliga 1&2
- Heartbreak Kid
- Mr. Beans Semester
- Music Lyrics
- Ombytta Roller
- Overboard
- Pretty Woman
- På smällen
- Wedding Crashers
- 10 orsaker att hata dig
- John Tucker Must Die
- She's all that
- Allt en tjej vill ha
- Juno
- 1408
- Black Christmas, Stilla natt, blodiga natt
- Black Christmas
- Child's Play
- Jag vet vad du gjorde förra sommaren
- Liftaren
- Saw 2,3,4
- Scream
- Shining
- Decampitated - När din sovsäck blir din liksäck
- Halloween
- Huset som Gud glömde
- När lammen tystnar
- Ring
- Sömngångare
- Ett öga rött
- Se upp för dårarna
- Kopps
- Bröllop och jäkelskap
- Snålvatten och jäkelskap
- Två ägg i högklackat
- Beverly Hills s. 2&3
- Bones s. 1&2
- Desperate Housewives s 1,2,3
- Gilmore Girls s. 6&7
- Navy NCIS s.3
- O.C s.1
- OTH s.1
- Sex and the city s.1-6
- Ghost Whisperer s.1,2
- I know who killed me
- Number 23
- Gladiator
- Sjätte sinnet
- Big fish
- Den gode, den onde, den fule
- DOA: Dead or Alive
- Hook
- Jumanji
- Narnia Box

Charmed

Måste ta lite paus från pluggandet, kan ju inte plugga non-stop hela dagen. Pauser behövs och nu tänker jag ta en paus och titta på ett Charmed avsnitt. Det blir "The Honeymoon's Over" i säsong tre. Vet inte hur många gånger jag har sett alla avsnitt i alla säsonger, men har tittat på serien i flera år, den är så bra!


Intro låten är helt underbar, jag älskar den! Visst är den bra?

Glöm aldrig bort en banan i ugnen

Blev sugen på varm banan med chokladsås, så himla gott! Men jag råkade glömma bort den i ugnen, när jag kände att det började lukta sprang jag till ugnen och...Den hade spruckit. Nu är det lite bananklet i ugnen och bananen var inte speciellt god.

image858

Rösta fram dagens bild

Ni vet när man är utomlands och städerskorna viker handdukarna sådär coolt? I former av olika djur och så... Älskar sånna vikta handdukar, men i alla fall. Idag tänkte jag att rösta fram dagens bild ska bestå av  tre sånna handdukar. Nu är eran uppgift att rösta fram den som är vikt snyggast. Röstningen pågår fram tills ikväll. Alla bilder är fotade av mig så sno inga.

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst
image855

Är bild 2 din favorit? Lägg en röst
image856

Är bild 3 din favorit? Lägg en röst
image857

Godmorgon

Godmorgon aliihopa!
Nu har jag tagit mig en skön sovmorgon. Det behövdes, fast lite trött är jag fortfarande, men det är jag alltid. Nu ska jag käka frukost, sen måste jag plocka undan lite i mitt rum och börja plugga.
Vad ska ni göra idag?

image854
På med lite musik nu så man vaknar ;-)

Sängen väntar

Det känns onödigt att sitta uppe och glo på en dataskärm när jag är trött och på dåligt humör...Tror jag skulle må bra av en god natts sömn inatt! Imorgon ska ingen väcka mig, sådeså! Jag vaknar när jag vaknar helt enkelt, precis som man ska på lördagar. Har sammanställt alla röster på "rösta fram dagens bild" och bilden som vann var bild nummer två :-)

Ni får sova så gott och så hoppas vi på en bättre dag imorgon :-)

Hoppas ni har haft en lyckad fredag i alla fall.

image847
Fotad av mig i nyköping 07

Min kväll är förstörd

När jag är arg är mina öron röda, vad har mina öron för färg nu? Jo röda! Varför? Det ska jag förklara.

Jag sätter på film ett, ser att skivan är bränd och repig, den har ingen engelsk text.
Jag sätter i film två, ser att skivan är bränd och repig, den har ingen engelsk text
Jag sätter i film tre, ser att skivan är bränd och repig, den har ingen engelsk text.
Osv...Tills den tiond filmen då det var värdelöst att ens titta på de fyra sista!

Så nu efter mycket skrik i kudden av ilska sitter jag här.
Är så besviken, är så arg!
Vem fan går och köper brända repiga skivor utan egelsk text och skickar till Sverige?

Mina indiska filmer

Som de flesta vet, har jag beställt massa indiska filmer från Indien. Idag fick jag dem. Saken är den att killen som fick en lista på tio indiska filmer när han åkte ner skickade tillbaka fjorton filmer. När jag hörde det blev jag ju såklart jätteglad, som om det var fyra nya filmer jag fick. Men nu kollade jag igenom alla filmerna och det fanns en film som jag skrev på min lista i samlingen. Resten är totalt okända. Men det värsta av allt är att alla skivorna är brända, jag köper filmerna för att få ett snygg dvd fodral med en obränd skiva och bra kvalitet. Istället får jag sånna där pappfodral med brända skivor. Vissa filmer har tre skivor, ska jag byta skiva tre gånger under en film? Nej, jag är besviken.

Jag fick inte en enda av mina favoritfilmer som jag beställde. "Det säkra kortet" var tydligen Om Shanti Om för att den var ny, men...Jag fick den inte! Jag och pappa ska åka och köpa vissa filmer här i Sverige istället, mycket bättre insåg jag nu... Eller jag ska inte säga något än, de kanske är jättebra, men jag vill ha dvd-fodral, inte pappfodral. Jag vill ha obrända skivor, inte brända skivor!

Nu ska jag svara på era kommentarer och sen titta på en av filmerna och se om de överhuvudtaget funkar...

image853

Underbara uppblåsbara Barbara

Puh! Nu har jag städat och blåst upp massa ballonger, snart kommer de hem, jag hinner nog inte diska, men har hunnit med så mycket annat. Nu måste jag göra iordning mig själv för ikväll, när charmtrollen blir det nog inte så mycket tid till det.

image852
En röd ballong med form av ett hjärta blåser jag upp till Olivia som fyller två år idag, grattis

Saffranspasta med köttbullar - mums!

Nu är jag hos mina gudsystrar, kom precis hit. De frågade om jag var hungrig och eftersom det var äcklig mat i skolan idag så var jag jättehungrig. Det fanns saffranspasta med köttbullar, har aldrig ätit saffranspasta förut, men det var jättegott. Det är vanlig pasta med saffran I guess, supergott! ser fram emot kvällens middagsbord.

image851

Nu ska jag sätta igång med städningen, har huset för mig själv i några timmar. Om jag hinner ska jag faktiskt diska, men det vet de inte om.

Beyonce Banner

image850

Gjorde en banner på Beyonce under media lektionen. Egentligen har det inte varit någon lektion för ingen lärare vet ens att vi är här. Men eftersom vi inte får betyg i ämnet så är det ingen som bryr sig. Fast jag tycker det är kul att använda tiden till att jobba i photoshop. Blev nöjd med den här bannern, vad tycker ni?

Snart ska jag åka hem till mina gudsystrar, plugga och städa deras rum, minstingen fyller 2 år idag!

Nationella prov

Sådär, då var textförståelse och hörförståelse i engelska över. Känns skönt! Det var inte så svårt som jag hade förväntat mig, det gick nog rätt bra. Snart börjar spanskan och efter det är det media. Under median kommer det upp lite photoshop bilder ska ni se ;-)

image849
Nu nördar vi oss framför datorerna

Rösta fram dagens bild

Idag blir det svenska sommarbilder som ni får rösta på. Fungerar precis som vanligt, skriv vilken bild som är din favorit så har du röstat. Den vinnande bilden presenteras ikväll, ni har alltså hela dagen på er att rösta. Det är jag som har fotat alla bilder, så sno inga.

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst
image846

Är bild 2 din favorit? Lägg en röst
image847

Är bild 3 din favorit? Lägg en röst
image848

Godmorgon

Godmorgon allihopa!
Då var det äntligen fredag. Om två timmar börjar nationella proven. Nu sitter jag här helt "död", är jättetrött...Skönt att det är kort dag i skolan.

Vädret idag var ingen höjdare! Det blir myspysbyxor som gäller idag. Nu måste käka frukost som är fil med banan, en macka och ett glas Tropicana Mandarin Morning...Vilken juice med vilken smak dricker ni på morgonen?

image845

Dagens bild

Inte speciellt många som röstade idag, men ibland blir det så, det var i alla fall en vinnande bild, det är ju huvudsaken. Bilden som vann blev bild nummer två! Imorgon komer jag lägga in dagens bild tidigare, för imorgon tar jag med mig datorn till skolan.

image838

Nu måste jag sova, imorgon är det tragiskt nog nationella prov i engelska, textförståelse och hörförståelse. Är inte speciellt nervös...Tror jag, det kanske kommer imorgonen. Men nu måste jag få några timmars sömn. Hörs imorn på morgonen, jag får inte försova mig!

Sov gott

Prison Break säsong 2

Nu har jag tränat och duschat, så skönt det är att vara igång med träningen igen! Nu efter allt pluggande som faktiskt har blivit av idag, tänker jag fortsätta kvällen med att titta på ett Prison Break avsnitt, det blir från säsong 2 idag, någon mer än jag som älskar Prison Break? ;-)

image844

Under tiden vore det kul om fler ställde upp i rösta fram dagens bild:
Klicka här

Nu ska jag träna

Det känns som att det börjar bli dags att göra sig redo för beach-08, så idag kör jag igång med träningen efter min låånga paus jag haft (a). Nu ska fettet bort!

image843
Vill tillbaka til Turkey beach i sommar :-)

Jaaaaa, ÖVERLYCKLIG!

Ni anar inte hur lycklig jag just blev! Det är helt otroligt, nu finns inget annat i mina tankar, kan inte plugga mer nu! I över en månad har jag väntat på att mina indiska filmer som jag har beställt från Indien ska komma. Vet ni vad pappa just berättade? Att imorgon får jag dem! :-D Det är helt otroligt, jag som trodde posten hade slarvat bort dem. Jag vet inte hur många det gick att fixa, vissa kunde vara slut. ska bli spännande, nu vet jag vad jag ska göra hela fredagnatten, wihooo! *ÖVERLYCKLIG*

Det är i alla fall 100% att jag får Om Shanti Om
image842

Läxbomb!

Ni anar inte hur mycket läxor vi har nu i april och maj! Det är helt otroligt hur vi kan ha så mycket läxor och prov. Jag vet inte hur jag ska hinna med allt. Känner mig riktit stressad, tänkte sätta mig ner och planera resten av pluggandet den här veckan. Har i alla fall gjort klart spanska läxan som är till imorgon, snart blir det dags att plugga biologi.

Det här är alla läxor i april månad
image840

Det här är alla läxor i maj månad
image841

Tror lärarna att vi är inprogrammerade robotar eller?!
Alla eftermiddagar går åt till plugg, plugg, plugg ju!

Rösta fram dagens bild

Jag kom precis hem, skönt att gå upp från bussen idag faktiskt. Hade ingen väska och ingen jacka, då går det snabbt. Idag har det varit ett mulet vårväder, det har varit rätt skönt :-)

Lägger upp rösta fram dagens bild nu, hade planerat att göra det imorse, men eftersom jag försov mig en kvart så hann jag inte. Men här kommer dem, det fungerar precis som vanligt, skriv din favorit så har du röstat, den vinnande bilden presenteras ikväll. Alla bilder är fotade av mig, så sno inga.

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst
image837

Är bild 2 din favorit? Lägg en röst
image838

Är bild 3 din favorit? Lägg en röst
image839

Dags för mig att ta tag i pluggandet nu i ca. en timme, ska svara på era kommentarer först bara :-)

Onödig skoldag

DSC02760.JPG
Utsikt från bordet jag ligger på

Idag har vi knappt haft någon seriös lektion. Det är skönt ibland. Men nu vill jag härifrån, ligger på bordet nu, då kan jag lika gärna åka hem.. Jag vill hem och sätta mig vid datorn och blogga. Förlåt för de ytterst dåliga uppdateringarna. Men ikväll kommer det en hel del, har mycket att skriva om, är hemma om en timme ungefär.

This is England

DSC02759.JPG

Nu har vi kollat på skolbio. Vi såg "this is england". Höll på att somna, det förklarar nog min åsikt om filmen, hehe. Nu sitter vi på pizzerian och väntar på pizza. 1000 gånger bättre än skolmaten.
Vad ska ni äta till lunch?

Oj,oj,oj

Godmorgon
Oj, vilken stressig morgon det blev. Jag låg och drömde och i drömmen hörde jag plötsligt att någon ropade på mig, men det var någon i verkligeheten som ropade. Vem? Mamma såklart. Jag råkade försova mig med 20 minuter, varför vara så hysterisk? Jag blev ju klar på 5. Onödigt, onödigt.

Rösta fram dagens bild får jag ta i eftermiddag, tiden rinner iväg, jag hinneri nte. Idag får ni se fram emot mobilbloggar istället. Lämnar datorn hemma idag :-)

Dagens bild

Har nu framställt rösterna från "rösta fram dagens bild" kul att det var en del som var med och röstade :-) Den vinnande bilden blev; Bild nummer 1

image826
Faktiskt min personliga favorit också, riktigt stolt att jag lyckades hoppa från klippan 10 meter ner i vattnet, det är inte illa från en som är höjdrädd ;-) Dock gjorde det lite ont att landa på rumpan, men det blåmärket försvann efter några veckor :-)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen plugga liiite, tror att det här blir sista inlägget för idag, är riktigt trött. Men man vet aldrig med mig, kanske kommer ett till "sista" inlägg nångång innan tolvslaget, håll utkik och njut av dagens bild, för imorn får ni tre nya att rösta på!

Sov gott


Finn fem fel, rätt svar

Det verkade vara många som uppskattade fin fem fel bilden, kommer nog köra en sån någon gång ibland, vissa hade alla rätt, andra hade i alla fall några rätt. Har ringat in alla svaren i bilden nedan :-)
image834
Kom precis hem från min gudsystrar, dagen avslutades med att läsa två godnattsagor för dem, mina små underbara charmtroll! Alltid tråkigt att lämna dem, men nu är jag hemma igen. Nu ska jag ta och svara på era kommentarer och sammanställa rösterna för dagens bild :-)



Tvätten rullar runt

Har precis varit och köpt glass av glassbilen och gungat i lekparken med mina gudsystrar. Mina små sötnosar! Nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar. Har inte hunnit tvätta alla maskiner, men två stycken har jag hunnit med :-) Ska fortsätta tvätta på fredag...
När jag kommer hem blir det plugg tragiskt nog, men man har ju inget annat val.

Vad händer hos er ikväll?

image833

Ute plugg är ett bra tidsfördriv

image831
Jag beslutade mig för att åka till mina gudsystrar och vänta tills de kommer hem. Och tro det eller ej, nu sitter jag här ute och pluggar. Det är bra det här, batteriet dör snart i datorn och då kommer jag bara kunna ägna mig åt läxorna. Jag får mer gjort på det här viset än om jag pluggar hemma *Go Alex* :-)
image832
Ute i det vackra vårvädret med musik i öronen, en klubba i munnen och ögonen i läxböckerna


Rusa till bussen

Oj, nu måste jag gå till bussen. Vi fick sluta en halvtimme tidigare, det har vart en väldigt slapp dag idag... Jag tror jag åker hem innan jag ska åka till mina gudsystrar och tvätta. Har inte bestämt mig än, men det lutar åt det. Då hinner jag blogga lite innan också. Men nu: SPRING till bussen ;-o



Finn fem fel!

Haha, har inget att göra, har no nu, men läraren är sjuk. Så jag satt precis och knepade ihop en "finn fem fel" bild. Upp till er nu att hitta mina ytterst små gömda fel ;-) Vilka fem är felen?

image829
Klicka för större bild



Rösta fram dagens bild

Kör igång med en till omgång av: rösta fram dagens bild. Fungerar precis som vanligt, det finns tre bilder att rösta på, skriv vilken som är din favorit. Röstningen håller på tills ikväll. Alla bilder är fotade av mig (förutom första, det är jag på bilden), så sno inga.

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst
image826

Är bild 2 din favorit? Lägg en röst
image827

Är bild 3 din favorit? Lägg en röst
image828

Dagens outfit

Idag har ni alla fall något att se fram emot som det var några dagar sen jag körde "rösta fram dagens bild". Det kommer om en liten stund, men först:

Dagens outfit, inget speciellt med den, har ju inte direkt så mycket kläder att välja på tur att man får tvätta idag :-)
Tröja: GinaTricot
Skärp: Present
Byxor: Crocker från JC

image825


Sömntutan är vaken

Godmorgon
Usch vad jag hatar tidiga mornar... Det är verkligen plågsamt att stiga upp 06.00. Dessutom vaknade jag till massa moln och duggregn, det gör saken bara värre...Men nu är jag uppe i alla fall och idag blir det skola och sen tvätt. Vet inte riktigt hur jag ska hinna med det där med att plugga (?), men det löser sig :-)

Nu blir det frukost!

image824
Vackert väder skulle vi inte tacka nej till va?


American Beauty

Filmen var riktigt bra!
Handling
Lester´s fru hatar honom, hans dotter Jane föraktar honom och hans chef planerar att sparka honom.. Så Lester beslutar sig för att göra lite förändringar i sitt liv: ju mer frihet han får, ju gladare kommer han att bli, vilket är ännu mer frustrerande för hans fru och dotter. Men Lester ska få lära sig att den ultimata friheten kostar det ultimata priset." Källa: Dischop.se

Det här är verkligen en film jag rekomenderar, tycker den var rätt bra faktiskt! En film med mycket känslor och drama, se på livet ur olika människors perspektiv. Främst pappan "Lester" men även alla andra karaktärer i filmen, man kan verkligen förstå hur alla känner sig, helt klart sevärd för er som inte har sett den. Dock får den inte mer än en 3a i betyg, inte bland de bästa filmerna jag har sett, men bra var den :-)

image823
Betyg: 3/5

Det här bli även godnatt inlägget eftersom blogg segar som vanligt! Vi hörs imorgon, hoppas ni sover gott :-)

Myskväll trots läxor

Klädkrisen har löst sig, nu ska jag bara sortera upp alla kläder. Imorgon efter skolan åker jag till mina gudsystrar och lånar deras tvättmaskin; tack!

Jag känner att efter alla nedrans läxor som jag har nu, så behöver jag varva ner lite grann. Det tänker jag göra med varm banan + chokladsås och kollla på American Beauty. Efter den får jag ta och läsa min klassiker som ska vara utläst tills på torsdag, jag har knappt börjat (oops?).

Kvällens "schema"
20.50 - ca. 22.50: Kolla på American Beauty
23.00 Skriva om filmen här ;-)
Sen läsa tills jag blir trött.


image822

image823

Klädkris!

Det är inte sant! Det kan inte vara sant!
Jag har två nästan fulla tvättkorgar, två stycken och jag fick precis reda på att jag inte kan tvätta, underbart va? Nej!
Vi har länge haft problem med vårat vatten, vet ni varför? Jo, det kommer från ett träsk i området, så ofräscht! De påstår att det är renat vatten, det tror jag inte ett skit på. Det blir uringult när man häller upp det i handfatet och badkaret. Det är vidrigt. Mammas vita kläder har nu färgats uringula, hennes andra kläder har fått nyanser av gult på sig. Jag tänker då inte riskera min tvätt för något sånt. Jag har nästan inga underkläder kvar, det här är en klädkris till 100%, ska messa mina gudsystrars mamma  och fråga om jag kan få tvätta hos dem imorn eller något...Jag behöver mina kläder....

image821

Jag är ingen pluggmaskin

Nej, har läst igenom en sida eller två i mina biologipapper. Orkar inte mer idag, måste läsa min svenska bok också, lärarna verkar tro att man inte har något annat att göra på dagarna än att plugga :-s.
Biologi provet är om en vecka och jag har knappt börjat, får plugga som en tok imorgon istället. Nu ska jag hoppa in i duschen och varva ner efter en ytterst tråkig dag i skolan.

Hörs om en stund :-)

image820
Den bjuder jag på...

Kalle Anka & Co

År 2000 började jag prenumenera på Kalle Anka, helt klart bästa serietidningen enligt mig. Slutade dock iår eftersom jag inte läste någon år 2007. Fast jag kommer alltid gilla Kalle Anka, någon mer än jag om har prenumenerat eller prenumenerar fortfarande?

Jag minns den första Kalle Anka tidningen som landade i min brevlåda, jag var 6 eller 7 år och blev överlycklig. Det var en stork på framsidan och leksaken var ett plastfinger med ett blodigt sår och bandage. Riktigt bra gjort faktiskt, kommer alltid minnas när jag lurade pappa att jag hade skurit mig i fingret, han stog typ 10 meter bort och blev helt chockad, haha, synd att jag har slängt fingret (tror jag har gjort det iaf)...

image819

Msn ikoner, do you like?

Det börjar bli dags för mig att plugga...Kanske borde göra det en halvtimme eller så och fortsätta att plugga lite senare. Föredrar att plugga på kvällen, känns som att jag lär mig mer då. Det finns ju så mycket annat att göra under dagtid, som att jobba i photoshop och blogga ;-)

Här kommer ikonerna som jag snackade om i förra inlägget. Vad tycker ni? Har ni någon favorit?

image815 image816 image817 image818

Photoshop

Under dagarna som bloggen inte fungerade jobbade jag lite grann i photoshop. Inte mycket, men lite. Lägger upp den bild jag är mest nöjd med, Vad tycker ni? Blev den bra? (Klicka för s t o r bild)
Det kommer lite ikoner som jag gjorde lite senare.

image813



Oh no

När det äntiligen fungerar att logga in så har jag inget bloggsug kvar.
Jag måste jobba upp mitt bloggsug under dagen, när jag har kommit hem från skolan tänkte jag komma med lite uppdateringar, har liite att skriva om. Men just nu finns inget bloggsug kvar!

RSS 2.0