Är påväg till mina gudsystrar. Jobbet idag gick väl helt okej, bar

DSC02737.JPG
Är påväg till mina gudsystrar. Jobbet idag gick väl helt okej, bara det att jag gick därifrån med en jävla huvudvärk, pga en jag jobbar med. Men annars är det bra. Förhoppningsvis jobbar jag inte imorn, då kommer jag kunna ha tid med bloggen :)
Ni får ha en bra kväll!

Lördag

Godmorgon
Då var det lördag, var har den här lördagen att bjuda på? Jo, först ska jag iväg och jobba, 11-17, sen ska jag åka hem till mina små charmtroll till Gudsystrar på middag, ska bli supermysigt :-) Så ikväll blir det mobilbloggar om jag hinner. Men jobbar jag inte imorgon så är jag igång till 100% då, men det lutar nog åt att jag jobbar, det vet man aldrig....

Ha en bra dag :-)

image811
Lite udda bild, men hittade ingen annan

Sängen kallar

Nej, nu orkar jag inte mer idag. Sorry för de ytterst dåliga uppdateringarna. Tyvärr blir det lika dåliga imorgon, kommer mestadels bli mobildbloggar. Ska jobba imorgon, sen på kvällen ska jag på middag hos mina gudsystrar :-) Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på Lets Dance finalen och sen sova.

SOV GOTT


Jag har haft den förut och idag har jag den igen, tycker den är helt underbar, dagens bild:
image810

Aishwarya Rai - wallpaper

Kluddrade ihop en wallpaper på Aishwarya Rai lite snabbt. Inget märkvärdigt, väldigt simpel, men ändå fin :-)
Vad tycker ni? (Klicka för s t ö r r e)

image808



Din gata - Alla talar skånska!

Radiokanalen "Din gata" är riktigt bra, ett plus i kanten till att alla talar skånska. Känns på nått vis som att jag kommer närmre släkten då, hehe. Det blir radio som gäller nu när min ipod la av igen. Den låste sig sådär som den gjort förut. Hoppas att batteriet laddas ur snabbt, jag behöver musiken!

image807

före och efter

Har ju städat och möblerat om mitt rum. Nu hoppas jag verkligen att jag kommer kunna hålla det städat och fint. Det känns i alla fall så när jag har rensat bort en hel svart sopsäck med skräp. Möbleringen känns mycket mysigare nu. Det är perfekt! Visst blev det fint?

Före
image803

Efter
image805

Föresten, skulle inte blogg ha fixat problemet nu? Det strular forfarande för mig!

Eller förresten....

... Jag har inget annat för mig. Har hunnit med rätt mycket idag, behövs ingen bloggpaus, dock kommer jag inte lägga in rösta fram dagen bild idag. Jag väljer en själv senare ikväll. Nu ska jag fixa lite före och efter bilder på mitt rum som är jättefint nu!

Vad har ni för er?

tillbaka imorgon!

Jag känner att jag måste ha en dags bloggpaus för att komma ikapp med allting jag har att göra nu när jag har kommit hem! Men jag kommer tillbaka imogon med nya friska tag!



godmorgon

Godmorgon!
Vaknade lite senare än vad jag hade förväntat mig, men skönt var det!
Idag är det inte mycket som händer för min del. Jag hade tänkt att plugga lite och senare på eftermiddagen ska jag åka och hämta min lön. Men först blir det frukost!

image802

dagens bild

Då har jag framställt rösterna från "rösta fram dagens bild". Jätteroligt att det var så många som ville vara med och rösta idag! Det var väldigt, väldigt jämt, bilden som vann med en röst var bild 1. Hoppas ni är med på röstningen imorgon också :-)

image794

nästan klar

Snart har jag städat klart. En riktig grovstädning. En stor svart sopsäck är nästan fylld. En bokhylla kommer jag kunna ta bort. I helgen ska jag möblera om, nu har jag haft det såhär ett bra tag, vill ha lite förändring. Men orkar inte städa mer idag, fortsätter imorgon när jag har vaknat.

Nu ska jag kika i Kicks-tidningen och dricka ett glas vinbärssaft

image801



Hem ljuva hem - not

Alla har vi olika intryck av det här med "hem ljuva hem". Vissa tycker det stämmer, andra tycker inte det. Jag tilhör en av de personerna som inte tycker det stämmer. Och min familj hade lite olika intryck när det gällde det. När bilen började närma sig avfarten till våran väg lät det såhär:

Pappa: Jahapp
Mamma: Mm...
Jag: Fyfan


När vi väl kom fram till huset ändrade pappa sin åsikt jävligt snabbt till att hålla med mig. Varför det? Jo för han fick skotta det första han gjorde, så det där "Jahapp" ändrades till "Fyfan".

Nu ska jag städa mitt rum som ser förjävligt ut

Mobilblogg - påväg hem

DSC02734.JPG

Bara 40 minuter kvar, det är bra, då kan jag sova. När jag har kommit hem ska jag bara till grannen och hämta posten, sen ska jag svara på era kommentarer.

Mobilblogg - påväg hem

DSC02733.JPG

Har precis stannat i Gränna för att köpa polkagrisar. Sitter och knaprar på några med kolasmak just nu. Snart ska vi stanna för att äta, då ska jag se om jag kan koppla upp mig på internet och börja svara på era kommentarer.
Förresten, är det någon som vill smaka en polkagris?:)

Mobilblogg - påväg hem

DSC02731.JPG

Det blir bara mer och mer snö ju närmre stockholm vi kommer. Det bådar inte gott med andra ord. Har inte påsksnön smält i stockholm?

Mobilblogg - påväg hem

DSC02730.JPG

Nu rullar bilens däck i riktning hem mot stockholm.
Det har varit en jobbig morgon. Först gick bella till skolan, när hon sa hejdå ansträngde jag mig som en tok för att hålla tillbaka tårarna och lyckades hyffsat bra. Sen skulle alex gå, då hade jag hållt tillbaka tårarna alldeles för länge så det bara rann. Men innan vi började åka hem ville jag att vi skulle stanna vid sjukhuset så jag fick säga hejdå till niki. Då bröt jag ihop totalt, hon mår bara sämre och jag vill inte lämna henne...jag vill faktiskt inte lämna malmö överhuvudtaget
Men nog om det för stunden...
Att jag kommer sitta i en bil 7-8 timmar, det vet vi. Vad ska ni hitta på idag?

Rösta fram dagens bild

Kör igång med en till omgång av: rösta fram dagens bild. Fungerar precis som vanligt, det finns tre bilder att rösta på, skriv vilken som är din favorit. Röstningen håller på tills ikväll. Alla bilder är fotade av mig, så sno inga.

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst
image794

Är bild 2 din favorit? Lägg en röst

image795

Är bild 3 din favorit? Lägg en röst

image796

Sovmorgon, inte

Idag blev det ingen sovmorgon för min del, måste hoppa in i duschen och börja göra mig iordning och packa det sista. Lite senare under dagen åker jag hem till Stockholm igen. Har precis sagt hejdå till Bella, hatar att säga hejdå till folk...Vill verkligen inte åka hem från Malmö, jag trivs bra här, menmen, någon gång måste man väl hem också.

Time fo a shower

image793

sov gott

Det börjar bli dags för mig att krypa till kojs och umgås mina sista timmar här i Malmö med mina kusiner. Imorgon åker jag tråkigt nog hem till Stockholm, men skriver lite innan jag åker, så imorn blir det massor med mobilinlägg att se fram emot ska ni se.
Men tills vidare, SOV GOTT

image792
Imorgon får vi hoppas på lite bättre väder, med mycket solsken!
Bilden är privat


Dagens bild

Då har jag sammanställt rösterna från "Rösta fram dagens bild". Kul att det var rätt många som var med och röstade idag. Den bild som vann var bild nummer 3! Tycker också den är riktigt härlig, det finns väl ingen som inte längtar till sommaren av den? ;-)

image781

Grey's Anatomy

Jag och Bella har precis kollat på Grey's Anatomy, den serien är verkligen sjukt bra. Dagens avsnitt var helt okej, missade ju förra onsdagen, plus reprisen, så det kändes som att jag hade missat en del. Men nu är jag inne i serien igen, ser fram emot nästa veckas avsnitt! Kollar ni på Grey's Anatomy?

image791

rent hus

Sitter och kollar på Rent Hus, det är verkligen vidrigt! Fyfan, så vill jag aaaaldrig bo. Jag förstår inte hur man kan leva så, tänkt att folk  i vårt avlånga land bor i en sån vidrig miljö med mögel, pälsänglar och andra vidriga små varelser. Nu fick jag ett städsug, ska nog börja städa Alex rum och imorgon när jag har kommit hem ska jag städa mitt rum, det behövs!

Är det någon mer som kollar på rent hus?

image790

Emporio Armani She

Äääääntligen kommer man in på blogg! Sånt problem det skulle vara då. Jag har velat skriva i en timme, men har inte kommit någonvart, det har inte ens gått att kommentera. Jag hoppas verkligen att det kommer vara fixat 28:e.

Pappa har precis kommit hem från Polen och med sig hade han Emporio Armani She! Så glad jag är nu! Jag luktar uunderbart gott, wihoo. Den ligger etta på topplistan nu för min del ;-)

image789
Buy it, use it, LIKE IT!




"Save me"

Nu har Alex kommit hem från skolan och träningen, vi sitter och lyssar på "Save me" (intro låten till Smallville) någon mer än vi som gillar den låten, eller serien? Den är riktigt bra. Jag brukar alltid fastna för introlåtarna till tv-serier. Någon mer än jag som gör det?

image788
Alex som superman
Visst passar han som Superman?

colorize

Har pillat i photoshop, nu gjorde jag en colorize. Lägger in före och efter bilder :-)

Före
image786
Efter
image787
Jag valde att bara färglägga hennes ansikte för jag ville inte at fokuset skulle ligga på blommorna runt om. Tycker den blev rätt bra :-)

lunch time

Blev hungrig när Bella snackade om att hon hade lunch i skolan nu. Har precis kokat mig pasta, till det blir det spansk salami och någon sorts pastrami med tomat. Det är riktigt gott kan jag lova er ;-) Vad har ni ätit/ska äta till lunch?

image785

bekväm outfit

Har precis börjat packa, jäklar så mycket saker jag hade med mig, lite överdrivet, men sån är jag. Det är mycket tävtt som hamnar i tvättkorgen när jag kommer hem. Jag inser nu också att mina saker har gjort Alex rum till ett bombnedslag under tiden jag har vart här. Fan vad han måste tycka det är skönt att jag åker hem imorgon! Tänkte fortsätta packa nu så jag har det mesta klart, slänger in dagens outfit först, det kan inte bli mer bekvämt en myspys byxor och en slapp skjorta, I like it!

Dagens outfit:
Skjorta - Gran Canaria
Myspysbyxor - Intersport

image784
(Batterierna i kameran tog slut, ursäkta den dåliga kvaliten)

time for a shower

Dags att hoppa in i duschen och smörja in mig med mitt underbara Body Butter. Idag blir det myspys byxor som gäller, tror inte vi ska bort, men det vet man aldrig, men känner för en mysig outfit idag :-)
Och idag kommer pappa hem från Polen, det innebär att vi lämnar Malmö imorgon... : / Jag vill inte åka hem igen, men någon gång måste man väl... Fast det är jämt så jobbigt att lämna släkten. Hoppas vi kommer träffas snart igen.

image783
I'm loving it!



godmorgon - starta dagen med att rösta

Godmorgon på er!
Sovit gott? Det har jag i alla fall, fast några timmar till hade inte skadat, kanske tar igen det lite senare. Nu kurrar magen förfullt, tänkte gå ner och käka frukost. Men tänkte köra igång dagen med att låta er rösta fram dagens bild. Och ni vet, precis som vanligt skriver ni eran favorit så har ni röstat och jag har fotat alla bilder, så sno inga. Den vinnande bilden presenteras senare ikväll.

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst
image777

Är bild 2 din favorit? Lägg en röst

image780

Är bild 3 din favorit? Lägg en röst
image781

Det har bara vart en bild som visats i några timmar, men det var blogg.se fel som inte publicerade alla tre, men nu kan ni rösta


sov gott

Nu tror jag vi måste sova, Bella ska upp sju och jag ska väcka henne. Har inte ens gjort mig iordning för kvällen, har inte orkat. Äh, det är bara att slänga på sig pyjamasen, glömma att borsta tänderna en dag mer eller mindre gör ingenting för min del. På tal om tänder, undra om jag har missat min tandläkar tid?... Har för mig att den var någon gång i mars. Eller så var det i april, men jag håller tummarna för att det var i mars.

Sov gott allihopa, någon mer än jag som hade planerat att drömma om sommar?

image776

slarvigt arbete

Jag gjorde precis en riktigt slarvig photoshop bild, men på något sätt blev jag ändå nöjd..
Vad tycker ni? Ett bra eller dåligt arbete?

image775

dagens bild

image774
Idag har jag valt dagens bild själv, hann inte lägga in så ni fick rösta förut. Men det tar vi imorn istället ;-) Den är otroligt nog fotad i Sverige, förra sommaren, jag tycker inte det ser ut som Sverige. Men visst är den fin?

Nu har jag en fortsatt rolig kväll när Bella pratar med sin kille om att hon hatar honom för att han har hittat till min blogg. Det är riktigt kul tycker jag, välkommen in i min vardag!

navelpiercing

Idag när vi shoppade så gick vi in i en piercingbutik, med otroligt många fina smycken. Jag tänkte köpa ett som jag kan ha senare, när jag får byta nästa gång (enligt min piercare om två månader :s). Vi berättade för tjejen i butiken att jag gjorde den för en månad sen och visade henne hur det såg ut. Jag berättade att jag hade fått byta efter en månad (vilket jag tyckte var lite konstigt). Hon såg ju att den var svullen, och det är den. Det kommer massor med lymfvätska. Det stora problemet är ju när jag ska rengöra den, staven är ju för kort nu när den är svullen, det gör ju så att jag har skiiitsvårt att komma åt. Niki tyckte att jag ska gå och kolla upp det och byta tillbaka till min gamla stav, läkstaven. Och mamma tycker att vi ska lyssna på piercaren för "han vet bäst". Men det ser inte ens bra ut. Den är lite svullen, röd och så. Plus att jag har problem med att göra rent den. Så ska det ju inte vara, right? Egentligen förstår jagi nte hur jag kunde få byta den redan efter en månad, men jag sa ju självklart inte emot, det är ju han som är "den utbildade".
Får kolla upp det när jag är tillbaka i Sthlm igen.

image773
Det ser inte bra ut...


vad hamnade i påsarna?

Lägger upp bilder på det som hamnade i påsarna. Men jeansen får jag lägga upp någon annan dag. De blir inte bra på fotot, men det är bara helsvarta stuprör så ni förstår säkert hur de ser ut, men det andra jag köpte var det här;

image772
Body Butter från The Body Shop (vart annars?) - Den luktar så jääääkla gott. Den kommer användas flitigt. Alla som har känt lukten tycker den luktar underbart. Den rekomenderas!
Tygskor från Din Sko - Riktigt snygga tycker jag + sköna, dock är det skavsår påväg, men så har jag i alla nya skor


Starka känslor

Har precis kommit hem från sjukhuset, där Niki ligger, hon har opererat bort blindtarmen. Ni som har följt bloggen ett tag vet ju att familjen verkligen är de personer som betyder allra mest för mig. Så jag tycker verkligen att det är sjuukt jobbigt, tur att hon snart blir bra igen. Det absolut jobbigaste var att se när hon kände smärtan i hela magen, för det syntes verkligen att hon hade ont, många tårar fälldes, jag hatar att jag gråter så lätt...
Min systeryster <3
image771

Nu ska jag ta tag i bloggen och fota det jag shoppat, som jag inte hunnit göra än. Om en liten stund kommer bilder upp så håll utkik

hemma från shoppingen

Nu har jag kommit hem, det blev somsagt en del påsar. Ska fota, lägga in bilder och svara på era komentarer om en liten stund, nu ska jag göra mig iordning lite, ska till sjukhuset och hälsa på Niki vid femtiden.

image770
Jag och Niki <3

Mobilblogg - shopping

DSC02723.JPG

Är och shoppar, det har blivit lite påsar. Har köpt body butter, skor och väntar på att få det par jeans uppsydda. Bilder kommer upp när jag har kommit hem.

Bilder från kvällen

Har precis käkat dagens andra frukost, sen när började jag käka frukost två gånger om dagen? Nej, usch, hatar mina matvanor som jag har fått den senaste tiden.
Nu tänker jag hoppa in i duschen så jag är klar för shoppingrundan sen ;-)

Tänkte lägga upp lite bilder från gårdagens "mini"-släktträff som var mysig. Kortspel och massa god fika och umgås, det kan inte bli bättre :-)

image763

image764

image765

image766

image767

image768



Banner

Har suttit och pillat lite i Photoshop för nöjes skull nu på morgonen för att vakna. Idag blev det en banner på Christina Aguilera, är riktigt nöjd med den. Vad tycker ni, blev den bra?
image762

Tidig uppgång

Godmorgon
Nu har jag väckt Bella som har jäääkligt svårt att gå upp på morgonen, men nu är hon vaken. Tänkte ta och göra lite frukost nu och sen ta det lugnt. Lite senare ska jag åka oh köpa tygskorna, wiho!
Vad ska ni göra idag?

image760
Längtar tills sommaren


Nu ska vi sova

Måste nog stänga ner datorn snart. Bella och Alex har skola imorgon och jag ska väcka Bella, vaknar hon inte när jag väcker henne första gången, då är det kallt vatten som gälller, haha!

Bilder från kvällen lägger jag upp imorgon någon gång, just nu hinner jag inte. Det sjuka var att jag mobilbloggade två gånger under släktträffen, men bara en kom med.
I det andra skrev jag i alla fall att jag har svullat alldeles för mycket under tiden här nere och att jag måste ha gått upp minst två kg. Jag käkade som en häst på släktträffen, eller det har jag gjort under hela påsken. När jag kommer hem igen blir det ändrade vanor!

Nä, nu ska vi ta och sova, GODNATT

image759
När jag kommer hem återgår jag till mina nyttiga matvanor + en jäkla massa träning, hur låter det?!

dagens bild

Lägger in dagens bild nu innan blogg börjar sega. Bilden som vann var bild nummer 2, kul att det var rätt många som var med och röstade idag :-) Nu ska jag försöka hinna med att svara på alla era kommentarer innan tolvslaget, eller blogg kanske inte är segt inatt? Det återstår att se

image753

Mobilblogg - Släktträff

DSC02719.JPG

Ni anar inte hur gott det här är! Marängsviss med massa frukt, det är obeskrivligt gott! Vill ni smaka?

Aishwarya Rai

Har sagt det förut och jag säger det igen, Aishwarya Rai är så vacker!
Klänningen som hon har på sig på bilden är också otroligt vacker, vad tycker ni? Hiss eller diss?
För mig är det en solklar HISS
image757

Nu ska vi iväg på en till släktträff, se fram emot lite mobilbloggar under tiden :-)


dagens outfit

Har duschat och gjort mig iordning. Blev ingen shopping idag, tar det imorgon istället. Om några timmar ska vi på släktträff igen, tills dess är det bara att slappa och ta det lugnt.

Dagens outfit består av:
Kofta: Stadium
T-shirt: D&G från Turkiet
Jeans: D&G från Turkiet
image756

Escada - Moon sparkle

Äntligen kom man in på blogg, wiho. Det var inte segt inatt, flyttade de den sega tiden tills mitt på dagen istället?
Aja, man kan vara tacksam över att man är inne nu i alla fall.

Tänkte bjuda er på ett parfymtips idag. När vi var i Nova Lund så gick vi in på Kicks och då stog den nya Escada - Moon Sparkle framme. Självklart luktade jag på den, älskar ju Escadas parfymer och jag tyckte den luktade riktigt, riktigt gott! Den rekomenderas verkligen, en vårig/somrig doft som passar perfekt nu, om våren hade tänkt komma fram snart.

Jag gjorde en banner på parfymserien, är jättenöjd med den, vad tycker ni?
image755

rösta fram dagens bild

Idag kör vi med att ni får rösta fram dagens bild igen. Fungerar precis som vanligt, det finns tre bilder att rösta på, skriv vilken som är din favorit. Röstningen håller på tills ikväll. Alla bilder är fotade av mig, så sno inga.

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst
image752

Är bild 2 din favorit? Lägg en röst
image753

Är bild 3 din favorit? Lägg en röst

image754


godmorgon!

Godmorgon
Vaknade precis av väckarklockan som ringde. Alex ska iväg och träna. Jag har en känsla av att Bella kommer sova ett tag till den sömntutan. Jag tänkte ta och pilla lite i photoshop och ta det lugnt fram till frukost. Annars vet jag inte vad som händer idag. Jag vill åka och shoppa, får se om det blir något av med det eller om vi tar det någon annan dag. För jag vil ha mina tygskor

image751

jag är chockad

Är det någon mer än jag som är förvånad över att klockan är över midnatt och bloggen fungerar som den ska. Helt o t r o l i g t att man kommer in utan problem. Undrar hur länge det kommer vara så? Har de kanske fixat problemet?
Lets hope so


Nu hade jag tänkt att sova, vill inte vakna alltför sent imorgon ;-) Ni får sova så gott allihopa! Gonatt




dagens bild

Nu kom vi precis hem. En halvtimme innan blogg börjar sega. Vet ni vad det innebär? Att jag hinner svara på era kommentarer innan allting laggar. Slänger upp dagens bild som jag har valt också, tycker den är riktig härlig, visst längtar man till sommaren? :-)

image750

Trivial Pursuit

DSC02708.JPG

Nu ska vi spela trivial pursuit, önska mig lycka till!

Kladdkaka - mums

DSC02697.JPG

Nu sitter vi och äter kladdkaka det är supergott kan jag lova er. Någon som vill smaka? Glömde kameran klantig som jag är, det är synd. Men får ta med den någon annan gång :)

rubriklös

Nej, ingen rubrik för det här inlägget. Nu ska vi jag och kusinerna iväg till Niki och Patricia, men Niki har kramper i magen så hon ska till akuten, min systeryster, fan asså, jag hoppas jag hinner träffa henne igen innan jag åker hem! :-(

Här kommer i alla fall tre ikoner som jag har gjort för väldigt länge sen, men jag är riktigt nöjd med dem. Vilken av dessa tre är eran favorit? :-)

image745  image747  image746 


Ice tea - peach

image744
Sitter och dricker iste och bloggar, medan Bella pluggar. Och visst iste är bland det godaste man kan dricka, right? Särskillt på sommaren när det är stekande varmt och man vill ha något riktigt läskande. Jag tycker i alla fall att det är sjukt gott. Det konstiga är att jag hatar vanligt varmt te, jag spyr av vanligt te, men iste kan jag dricka hur mycket som helst utan att spy. Tummen upp för iste, håller ni med mig?

dagens outfit

Nu ska jag kila ner till undervåningen och kika vad alla andra håller på med, känns som att nåt händer i köket, mat på G kanske? (a) Tänkte bjuda er på dagens outfit nu, vet inte om det blir någon rösta fram dagens bild idag. Kommer vi hem sent sen så kommer man ändå inte in på blogg förns halv tre på natten, så jag kanske lägger upp en bild som jag har valt lite senare istället och så får ni rösta fram dagens bild imorgon :-)

T-shirt: GinaTricot
Skärp: H&M
Byxor: D&G från Turkiet

image743

vill ha naglarna

image742
Nikis naglar är sjukt snygga, sånna vill jag också ha, är helt kär i dem!
Så vackra, ge mig, ge mig, ge mig!
Visst är de snygga?

bilder från kvällen

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, kan ju inte gå i pyjamas hela dagen. Slänger upp lite bilder från igår när hela släkten var samlad. Det roliga igår var att lilla James är skiträdd för mig, såfort han sa taskiga saker så gick jag mot honom och han började buga för mig, det kallar jag respeeekt ;-)

Alex sitter på James huvud
image736

Alex & Alan
image737

Niki & Emelie
image738

Bella, Emelie & Jag
image739

Alex & Bella
image740

Jag, Niki & Patti
image741

fasen också!

Nu är blogg SEGT IGEN! Nu är jag ritktigt irriterad. Jag kunde inte uppdatera nåt inatt och det kan jag inte nu heller, det tar ju en jävla EVIGHET. Riktigt, riktigt irriterande! Det krånglar på natten, det krånglar på dagen. Finns et ett krångelfritt schema med tider då man kan vara inne så kan väl någon skicka det till mig!

Matvrak i familjen

Maten igår var precis som dagen innan, riktigt god! Börjar med bilder från maten, sen kommer jag lägga upp bilder från själva kvällen :-) Sånna matvrak vi är i familjen, jag måste ha gått upp minst 2 kg under tiden här nere, jag som hade gått ner mina 4 kg som var nyårslöftet... Får se till att träna som en tok när jag kommer hem.

Lite såser, ägg och sallad och så
image734

Lamm och massa annat gott!
image735

Och sen en massa gooodis ;-)


Vaken, äntligen

image733
Godmorgon!
Har precis vaknat, Alex och Bella sover fortfarade. Jag vill också sova, men samtidigt känns det onödigt att sova bort tiden här nere i Malmö eftersom jag inte är här så ofta. Idag ska jag och mamma hem till Niki och Patricia för att träffa deras mamma, det har vi inte gjort på evigheter. Ska bli skoj.

Imorse åkte pappa till Polen för att hälsa på farfar. Jag har försökt lära honom hur en GPS fungerar, men jag vet inte om han förstog. Det lär vi ju märka om han ringer och säger att han är i Japan.

Nu ska jag ta och svara på alla era kommentarer, sen kommer bilder upp från gårdagen

dagens bild - från igår

Ny dag, har kämpat med bloggen i över en timme! Så sjuuukt irriterande. Hinner bara lite snabbt slänga in vad som blev dagens bild igår. Sen måste jag sova. Bilder från kvällen och så kommer upp imorn på morgonen. Ni får sova så gott, hoppas ni har haft en bra påskafton :-)

image727

Svarar på alla kommentarer när jag vaknat, hinner inte nu


I väntan på släkten

Nu sitter jag, Bella & Alex här och väntar på att resten av släkten ska komma. Jag och Alex nördar oss med blogg medans Bella nördar sig med mobilen. Kyrkan var väl inget speciellt, tycker jag. Kan ju bero på att jag inte är troende, så kyrkan nästa gång kommer jag nog inte följa med på...

image732


dagens outfit

Nu har vi precis duschat och gjort oss iordning. Snart ska vi till kyrkan, jag brukar aldrig gå till kyrkan, men jag hakar på familjetraditionerna här nere. Efter kyrkan ska vi hem och då blir det släktträff, precis som igår! :-)
Hur ska ni fira påsken?

Här kommer dagens outfit:
Tunika/Klänning: GinaTricot
Strumpbyxor: H&M

image729

Rösta fram dagens bild

Äntligen har vi käkat frukost, riktigt gott var det, nu är jag mätt och belåten! Nu ligger vi här och lyssnar på musik. Snart ska vi väl städa Alex rum och jag måste hoppa in i duschen och göra mig iordning.

Lägger upp de bilder som ni har att rösta på under dagen.Det är precis som vanligt, skriv din favoritbild så har du röstat. Resultatet kommer upp ikväll och alla bilder är fotade av mig så sno inga!

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst
image726

Är bild 2 din favorit? Lägg en röst
image727

Är bild 3 din favorit? Lägg en röst
image728

jag vill ha frukost...

... Men Bella sover fortfarande! det går inte att väcka henne, eller jo, jag fotade henne, med blixt och hon öppnade ögonen.

Jag:
Äntligen vaken
Bella: Neeee
Jag: Men jag vill ha frukost

Nej, nu går jag ner till resten som är vakna så får Bella sova, för min mage ska inte kurra hela dagen, det är ju plågeri!

image725
Se så skönt hon sover...

Fergie väntar barn?

Det ryktas om att Fergie väntar barn med Josh Duhamel.
Än syns ingen mage med det ryktas om att en liten "black eyed pea" är påväg. Vi får väl se om det stämmer, isånnafall är det ännu en kändis som hakar på Babyboomen i Hollywood. Roligt!

image724

Källa: Posh24

dagens bild - från igår

Godmorgon
Nu har jag framställt resultatet på "dagens bild". Det blev lite förseningar, men hann inte framställa resultatet igår kväll. Bilden som vann var bild nummer 1  :-)

image704

bilder från kvällen

Nu har jag fört över alla bilder från kvällen, lägger upp några nu, sen kommer det fler någon annan dag :-)

image717

image718

image719

image720

image721

image722

image723

Jag lägger upp dagens bild imorgon när jag har vaknat. Alex vill sova nu, hinner inte ta fram resultatet.
Sov gott

Vi börjar med maten!

Istället för att lägga in alla bilder på en gång, så kör vi lite i taget! Börjar med den ytterst goda middagen! Kvällen vart jättelyckad!

Svampsoppa med pasta - Sjukt gott
image712

Lite blandad mat
image713

Marängmums, supergott!
image714

GOTT!
image715

Ägg-Mums
image716

Nu ska jag se till att svara på alla kommentarer, sen kommer det upp fler bilder från kvällen




Mobilblogg

Nu har vi precis kollat på det Alan filmade när de var hos oss. Tycker det är hemskt att se mig själv på film. Men allt annat var superbra :)

Shit så mycket vi har ätit! Så tjocka vi är. Bilder kommer när vi har kommit hem

Påskmiddag

DSC02672.JPG

Nu sitter vi och äter. Jättegod mat! Äter potatisgratäng med fläskfilé. Kameran klickar nästan hela tiden. Blir mycket bilder sen med andra ord!
Vad gör ni för nåt?

mot släkten

Nu ska vi åka till resten av släkten på påskmiddag. Ska bli superkul, kameran är med, såklart ;-) Bilder kommer upp när vi har kommit hem! :-) Det blir säkert lite mobilbloggar under tiden också, om jag har några pengar kvar...

Glad
påsk på er så hörs vi senare! Glöm inte bort att rösta på dagens bild

image710

tygskor

Har funderat ett tag på att skaffa tygskor nu till våren. Har hittat ett par som jag vill ha på DinSko. Bara 199:-, tror jag ska köpa dem! :-)

image709

dagens outfit

Det var ett bra tag sen jag slängde in en dagens outfit. Så här kommer dagens "påskoutfit".
Tröja: GinaTricot
Skärp: H&M
Byxor: D&G från Turkiet

image708



rösta fram dagens bild

Kör igång med en till omgång av: rösta fram dagens bild. Fungerar precis som vanligt, det finns tre bilder att rösta på, skriv vilken som är din favorit. Röstningen håller på tills ikväll. Alla bilder är fotade av mig, så sno inga.

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst
image704

Är bild 2 din favorit? Lägg en röst
image705

Är bild 3 din favorit? Lägg en röst
image706

långfredag

Godmorgon, att logga in igår efter midnatt var en omöjlighet. Sjukt irriterande. Inte ens mobilblogga funkade för mig. Hoppas de löser problemet snar! Vaknade precis och förhoppningsvis är det snart frukost, magen kurrar :-). Idag ska vi åka och träffa hela släkten, ska bli superkul! Vad ska ni hitta på idag?

image703

päron och caffe latte

Jag och Bella har precis käkat glass, vi köpte glass med päron/choklad och caffe latte/choklad. Päron ligger på glassfavoriten just nu i alla fall! Latteglassen var inte så tokig den heller :-) Kommer inte ihåg vad glassen heter, men den är sjukt god i alla fall.

image702

kusins blogg

Har precis hjälp min kusin att göra en blogg. Det är jag som har gjort hans design, klicka på bilden för att komma till bloggen :-) Nu ska vi fortsätta nörda oss framför datorn, händer hos er ikväll?

image701

vad köpte jag?

Här kommer bilderna på det jag köpte i Nova Lund, är supernöjd med allt jag har köpt, nu ska jag gå och vara lite social, Bella börjar nog tröttna på att jag sitter här och bloggar, skriver mer l

image694
Tröja från GinaTricot, älskar färgen!

image695
T-shirt från GinaTricot, kommer användas flitigt nu till våren och sommaren!

image696
Tunika/Klänning från GinaTricot

image697
Shorts från TopShop, perfekt till sommaren!

image700
Örhängen från GinaTricot

image693
Tänk er solbränd, på stranden i sommar!


Bilder från dagen

Nu sitter jag och Bella här i Alex rum. Vi kom precis hem från shoppingen. Det har vart sjukt kul! Blev en del påsar hem, härligt! Här kommer lite bilder från dagen, det kommer bilder på det jag köpt lite senare :-)

image688
Bella och Alex i bilen påväg till Nova Lund

image689

image690
Jag på Ginatricot :-)

image691
Bella provar kjol från Topshop

image692
Jag och Bella i bilen påväg hem igen

Mobilblogg - 16.25

DSC02665.JPG

Det har blivit en hel del shopping, nu ska vi till ica sen ska vi hem igen. Lägger upp bilder från dagen och allt när vi är hemma igen :)

snart blir det shopping

Nu väntar vi på att alla ska bli klara, vi ska åka och shoppa i Nova Lund, aldrig vart där, men det är ungefär en halvtimme härifrån. Ska bli superkul, kameran är med så det kommer upp bilder när vi har kommit hem! :-)
Vad ska ni hitta på idag?

image686
Solen skiner, det är superhärligt, synd att snön är kvar bara... Men man kan ju hoppas att den smälter snart.

malmö mjölk!

Shit så Stockholm är tråkigt när man tänker efter. Våra "klassiska" fula mjölkpaket. Gör något roligt med designen istället. "Malmö-mjölken" som jag kallar det, är mycket coolare ju. Diggar mjölkpaketen här, störtsköna! Arla borde göra coola mjölkpaket de också, tycker jag! Ni håller med mig, right? ;-)

image685
Nu blir det frukost, med ett glas mjölk!

shit så dum jag är!

Överföringskabeln låg i min halsduk som låg i hallen. Så dumt av mig att inte titta där först...
Ni får världens kortaste presentationer av mina kusiner :-)

image681
Jag i bilen påväg ner, music och ett äpple, det är ett måste under långa resor för mig :-)

image682
Alex, en träningsnörd som måste äta supermycket och gillar tv

image683
Bella, en mobilnörd som håller på med mobilen 24/7, precis som mig med andra ord ;-)

image684
Här på golvet sover jag och Bella, mysigt va? :-)

Mer bilder kommer upp senare, har inte hunnit fota speciellt mycket än


överföringskabeln

Bad precis pappa att knalla till bilen och hämta överföringskabeln så jag kan ladda över lite bilder. Han skulle göra det snart, jag har ingen lust att gå ut i shorts i morgonfrisyr och allting :-) Så snart kommer det upp lite bilder!

image680


torsdag känns som lördag

Godmorgon!
Det känns inte som att det är torsdag..Det känns mer som lördag. Kan ju bero på att påsklovet har börjat, så sköönt! Jag vaknade precis av att Alex väckte mig med sin väckarklocka, han skulle iväg och träna. Nu kan jag inte somna om igen, fast det är lugnt :-).

Vid ett-tiden ska vi åka och shoppa, har glömt vart, men det ska bli superkul!



dags att sova

Överföringskabeln till kameran ligger kvar i bilen. Annars hade jag fört över lite bilder från kvällen. Har vart med Alex och Bella, vi har kollat på tv och sånt, inte gjort särskillt mycket med andra ord. Nu ska vi sova, riktigt skönt, för jag är megatrött. Jag och Bella sover på golvet (på bäddsoffa) och Alex i sängen, ni får sova så gott så hörs vi när jag vaknat igen...

GODNATT

image679

dagens bild 19 mars

Resultatet från dagens bild röstningen; bild nummer 1 var den vinnande bilden, på andra plats kom bild nummer 2 och sist bild nummer 3.

image669

Sitter här och lyssnar på när Alex sjunger med sin magnifika sångröst, hehe. Haha, asså vilken sjuk släkt jag har, Bella babblar på som en pappegoja nu och jag kan inte sluta garva. Släkten gör mig l y c k l i g

Framme i Malmö

Då var jag framme i Malmö, så skönt att vara framme! Bor hos Bella och Alex, har precis kollat på massa gamla bilder och käkat, det blev mumsiga kåldolmar:-) Tänkte ta och svara på era kommentarer nu lite snabbt och sen gå och vara social och så, är ju inte här så ofta. Fortsätt rösta på dagens bild, klicka här

image678



OkQ8

Wiho, internet funkar! Är vid OkQ8 i Värnamo. Vi har precis tankat och nu sitter pappa och leker med GPSen. Under tiden har jag lite tid för att svara på era kommentarer, härligt! :-)


Mobilblogg - Påväg till Malmö 14.49

DSC02660.JPG

Nu är vi i Linköping. Vi har stannat på Max för att äta, fast jag är mätt så det blir minimorötter för min del. Tänkte ta och sova i några timmar när vi fortsätter :)

Mobilblogg - Påväg till Malmö 12.51

DSC02649.JPG

Bilen rullar i riktning mot malmö, fortfarande kvar i stockholm, men man måste ju börja någonstans ;) Goda nyheter! Pappa frågade om jag hade kamera med mig, sen kom han på att den var trasig, så han ringde en som han känner och jag får låna en kamera! Är överlycklig nu. Jag hoppas den är bra :) En bra start på resan!

snart åker jag

Snart är min håltimme slut, då är det hemkunskap. Går i slutet av lektionen för då ska jag åka till Malmö. Kommer inte kunna svara på kommentarer förens ikväll, eller imorrn. Vet inte riktigt än. Det kommer komma massor med mobilbloggar under dagen påväg ner, så ni kommer i alla fall vara uppdaterade ;-)
Ni får ha en toppendag!

Glöm inte att rösta på dagens bild, resultatet kommer upp ikväll: KLICKA HÄR FÖR ATT RÖSTA

image675

Eva Longoria

Håltimme nu, är superhungrig, hann bara äta en banan till frukost. Men snart är det hemkunskap och då ska vi göra crepes, fast vet inte om jag kommer hinna äta innan jag åker, man kan ju alltid hoppas...

Jag gillar Longorias klänning på den bilden. Den röda färgen är superhärlig. Vad tycker ni om den? :-)

image674

horoskop 19 mars

Dagens horoskop för vattumannen, vill du läsa ditt horoskop? Klicka här
image673
Allting förutom kärlek stämmer, turen återstår att se hur det blir :-)
Sitter i skolan nu, börjar om några minuter, första lektionen är engelska, sen blir det håltimme, idag uppskattas den, vanligtvis inte, föredrar att sluta tidigt. Glöm inte rösta på dagens bild i inlägget under

rösta fram dagens bild

Goodmorning sunshines!
Jag fick i alla fall lite sömn inatt, energin räcker fram till tolv i skolan, vilken tur att jag åker då ;-) Det är alltid skönt att sova i bilen när man åker långt, plus att resan går fortfare. Nu måste jag käka frukost så jag får lite energi. Fast det finns inte mycket saker hemma, kylskåpet är tomt. Det får bli lite frukt till frukost :-)

Vi kör igång med dagens bild tidigt idag, fungerar på samma sätt som föregående dagar. Skriv vilken bild som är din favorit så har du röstat. Det är jag som har fotat alla bilder, så sno inga.

Är bild 1 din favorit? Lägg din röst
image669

Är bild 2 din favorit? Lägg din röst
image670

Är bild 3 din favorit? Lägg din röst
image672


Var lite borta imorse när jag la in alla bilder. Missade bild nummer tre, men den finns också att rösta på :-)

Blake Lively

image668
Hiss eller diss?

För mig blir det en solklar hiss! Riktigt snygg klänning från Dolce & Gabbana, den skulle gärna få hänga i in garderob, skulle trivas superbra i den :-)

Det börjar bli dags för mig att stänga av den här datorn i några timmar tror jag. Är inte speciellt trött, men måste ju försöka sova i alla fall.
Sov så gott, vi hörs om några timmar när jag vaknat med en ny omgång av "rösta fram dagens bild"

har ni märkt en sak?

Blogg krånglar inte och det är efter m i d n a t t. Helt otroligt, jag är verkligen chockad. Dock krånglade det ju lite vid nio-tiden eller vad det var. Men inte lika mycket som alla andra dagar. Kanske något börjar hända nu? Glad är man i alla fall över det :-)

Nu är ipoden på laddning, jag är fortfarande speedad, härligt! Chattar med Alex just nu, jag och Bella ska sova i hans rum, det kommer bli skitkul, 12 timmar kvar tills jag åker!

image667
Alex & Bella för tre år sen! Se fram emot mycket bilder under tiden jag är i Malmö ;-)

Spinn-off på Beverly Hills

image666


Tydligen så ska det göras en spin-off på succéserien Beverly Hills 90210. Nutidsvarianten av serien är på gång och pilotavsnittet beräknas vara klart i slutet av månaden. Om serien blir av ska det bli spännande att se den. Tror då inte att den kommer vara lika bra som Beverly Hills, men man vet ju aldrig, den kommer nog vara sevärd i alla fall, eller vad tror ni?

dagens bild 18 mars

Nu har jag fått fram resultatet på dagens bild, bild nummer 2 vann med två röster mot bild nummer 1. Sist kom bild nummer 3 med en röst :-p. Håller med er om att den är härlig ;-)

image655

Är fortfarande inte klar med packningen, har alla elektroniksaker kvar, laddare och allting. Måste ladda min ipod också så jag har musik imorn. Tänkte även bränna lite blandade skivor som man kan lyssna på.
Jag är otroligt glad att jag drack min kaffe förut, är super speedad här!

Wihoo - vinst!

Hade tydligen fått brev idag. Påskpresent från mina morföräldrar innehållande en trisslott och lite fickpengar till resan, tack! Vann 50 :- på trissen, det blir en ny lott och resten vinstpengar, eftersom man vanligtvis inte vinner igen om man vill ha nya lotter, då har jag iallafall 25:-, så får vi hoppas på ny vinst på nästa lott :-)

image665

kvällens planer

Håller på att packa för fullt nu, alla springer runt i huset för att leta efter saker som ska med. Det liknar packningshysterin som när vi ska åka utomlands. Och ändå ska vi bara stanna åka till Malmö. Min resväska är riktigt full, men är fortfarande inte klar. Känner mig riktigt stressad, men jag har ju hela kvällen på mig, det är luuugnt

Jag tänkte faktiskt att jag bara skulle få ett par timmars sömn inatt. Om jag sover lite så kommer jag vara megatrött imorn när jag vaknar och då sover jag ju i bilen påväg ner, smart va? ;-) Jag kommer ju iofs vara trött halva dagen i skolan, men eftersom det är lugna lektioner som är det ingen fara. Hoppas inte blogg krånglar länge inatt, för jag kommer vara vaken ;-)





Tack Jenny!

image663
När jag var hos min granne Jenny förut och lämnade påskägg så fick jag en liten present. Hade ingen aning om vad det kunde vara som var så litet. När jag öppnar det är det ett ursnyggt p i e r c i n g s m y c k e. Det är lite dålig kvalitet på bilden men det är i alla fall rosa med svarta cirklar i. Jättesnyggt verkligen!

påskharens verkstad

image662
Nu har jag äntligen kommit hem, jag har hunnit fylla alla ägg med godis. Det blev två p r o p p f y l l d a påsar, plus lite till, märks det att jag har stor s l ä k t? Det är riktigt roligt att ge ägg till alla under påsken. Nu tänkte jag kila ner till grannen och ge henne hennes lilla ägg. Sen ska jag ta tag i alla kommentarer :-)

Gooodis

DSC02634.JPG

Då är man och handlar godis. Det blir jävligt mycket ska ni veta ;) ska nog snart bege mig hemmåt för att fylla äggen.
Brukar ni ge påskägg till nära och kära?

påskharen är framme ;)

Snart slutar vi, eller snart och snart. En halvtimme kvar. Men datorerna laggar så vi kan inte arbete med det vi ska. När vi slutat så ska jag först förbi cafét och lämna filmen som jag lånade av Zina och säga hej då till alla, eftersom jag åker till Malmö imorn. Sen ska jag iväg och vara påskhare, eller jag ska köpa godiset som jag ska fylla mina ägg med, det blir en hel del ägg till alla i släkten :-)
Bilder kommer självklart upp senare

image660


musikuppgift

Jag suger verkligen på allt som har med musik att göra. Och jag hatar min röst när jag sjunger. Gissa vad vi har fått för uppgift. Jo, vi ska spela in när vi sjunger och skicka till våran lärare. Jag är så körd. Har jättestor ångest över det verkligen. Har tills imorn på mig att göra det här och jag som inte kan sjunga. IG till mig?

H&M sims

Haha, lite fiffigt av H&M att göra dockor som liknar sims-gubbarna på deras hemsida som man kan klä med olika H&M plagg. Tycker det var en bra idé av dem.

image657  image658
En söt klänning som jag
skull kunna tänka mig att ha i sommar.
Och en fin sommarkvälls outfit om det är lite småkyligt.



rösta fram dagens bild

Tänkte sätta igång att ni får rösta fram dagens bild igen. Det funkar precis som igår, skriv bara vilken bild ni röstar på. Ni har hela dagen på er att rösta. Alla bilder är fotade av mig, så sno inga.

Är bild 1 din favorit? Lägg din röst

image654

Är bild 2 din favorit? Lägg din röst
image655

Är bild 3 din favorit? Lägg din röst
image656

Sitter i skolan och har matte nu, svarar på alla kommentarer under lunchrasten

snömorgon

image652

Godmorgon
, inatt kom snöäcklet och la sig som ett vitt täcke över altanen... Fel årstid Mother Nature! Jag som hade hoppats att man inom en snar framtid kunde byta ut vinterjackan mot en väst eller vårjacka, men kanske får tänkta i andra banor nu. Fast jag tror nog inte att snön varar särskillt länge, eller jag hoppas i alla fall att den inte gör det. Förhoppningsvis blir det solsken på torsdag. Fast nollgradigt, räcker det till att få bort det vita snötäcket?
Har ni snöäckel eller har ni klarat er från det?

image653


dagens bild 17 mars

image644

Då har jag sammanställt era röster på dagens bild och majoriteten av er röstade på bild nummer 3. En riktigt söt liten krabba, ser så kaxig ut :-) Imorn blir det en till röstning, jag gillar att det är ni läsare som får rösta fram dagens bild, hoppas ni också gör det. Dagens bild kommer nästan jämt bestå av semesterbilder, men det är för att jag gillar varma länder och härliga bilder, just so you know ;-) Kan inte våren och sommaren komma till Sverige snart?


glöm inte bort röstningen

Klicka här och rösta på din favoritbild som kanske blir dagens bild, roligare ju fler det är som röstar. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen leta reda på den stora resväskan. Måste börja packa inför malmö-resan på onsdag. Hatar att glömma saker hemma när jag åker bort. Längtar i alla fall galet mycket att komma bort från livet i Stockholm, ser fram emot att upptäcka Malmö och träff släkten, det var ju trots allt 4 år sen jag var där, minns knappt någonting av hur det ser ut :-)



the three faces of blogg

SEGT, snarare MEGAsegt, blogg har nog aldrig vart såhär segt vid den här tiden på dygnet. Eller det kanske bara är för mig? Har i alla fall tid att göra mina läxor. Fast det börjar bli en aning mindre segt nu. Men seriöst, jag blir riktigt irriterad, mitt tålamod är låågt. Provade att skicka ivägg ett mobilinlägg, men inte ens det har kommit fram. Det kommer väl dyka upp snart, står ungefär samma sak som i detta inlägg. Konstigt, för mobilbloggande brukar funka även fast blogg är segt :s

Tog tre bilder under vissa gånger jag försökte logga in. Den wierda, den störda och så som det ska vara

image649

image650

image651

mjukisar

Har vart på jakt efter ett par mjukisbyxor i flera månader, efter att jag glömde mina på Body Joy och givetvis inte fanns kvar senare. Men idag hittade jag äntligen ett par på intersport. Kostade ca. 200:-, riktigt bra pris och de är supersköna! Jag trivs bäst i mjukisar, trivs ni bäst i mjukisar eller jeans?

image648

cute shoe

image647
Så cute, skulle sitta fint i min skohylla :-)
Jag gillar Din Sko skor, de har snygga skor till ett bra pris, den här söta skon kostar 449 :-. Vet inte om jag ska köpa den eller inte..Jag skulle behöva ett par skor nu till våren. Mina nuvarande stövlar är sönder. Men jag vet inte, jag klarar mig på dem ändå. Får väl ta och fundera på saken :-)


Semesterbilder - I like it!

Sitter på en tråkig lektion nu, vi ska väl snart börja arbeta tror jag. Grått och mulet ute, ingen snö än i alla fall, det känns skönt, för varje dag som går längtar jag mer och mer till sommaren. Eller i alla fall att åka utomlands. Vill sola, bada och bara koppla av. Istället för att stressa sönder i skolan med alla inlämningar som ska bli klara nu innan lovet. Det närmsta man kommer utomlands när man sitter här, är att titta på härliga semesterbilder. Jag vet att det kommer mycket semesterbilder här på bloggen, men I like it!

image645

mina sötnosar

Varför blir man allerigsk egentligen? Hade jag och mamma inte blivit det under tiden vi hade våra marsvin hade vi haft kvar dem än idag. Saknar de små liven otroligt mycket.En brun albino som jag döpte till Nala och en liten tjockis som vi döpte till Grynet. De var så otroligt charmiga och gosiga. Synd att vi fick lämna bort dem...

image637

image638

image639

Glöm inte att rösta fram dagens bild i inlägget under

rösta fram dagens bild

Godmorgon
Sovit gott? Det har jag, elller i alla fall hyffsat. Trött är jag, men jag är inte sådär överdrivet trött som jag brukar vara. Hatar att gå upp såhär tidigt, men man har ju inget val...Nej, nu ska jag äta lite frukost.

Tänkte sätta igång att ni får rösta fram dagens bild igen. Det funkar precis som igår, skriv bara vilken bild ni röstar på. Ni har hela dagen på er att rösta. Alla bilder är fotade av mig, så sno inga.

Är bild 1 din favorit? Lägg din röst
image642

Är bild 2 din favorit? Lägg din röst
image643

Är bild 3 din favorit? Lägg din röst
image644

Beck - Lockpojken

Filmen var riktigt bra, mer spänning än vad det var i Vita Nätter tycker jag. Mycket spänning ska det vara i Beck-filmerna. Den rekomenderas att se för er som gillar Beck, skulle vilja se den tredje filmen som vi har hemma, men då kommer jag nog inte orka upp imorgon. Kanske kan kolla på den under morgondagen istället.

image641

Det är jätteroligt att så många har hittat hit! Idag har det vart besöksrekord för mig, hoppas ni nya läsare stannar. Tack också för alla fina kommentarer ni skriver. Det gör mig jätteglad :-) Nu tänkte jag krypa ner under täcket och sova. Vill inte vara alltför trött imorgon, dessutom är det ingen mening med att vara uppe längre eftersom blogg kommer bli sådär segt snart. Precis som alla andra kvällar...

Godnatt alla läsare, hoppas ni har haft en toppenhelg, det har i alla fall jag

dagens bild;

image628
Blev bild nummer 3
Delad andra plats blev bild 1 & bild 2. Jag tycker själv att denna bild är härlig, längtar verkligen utomlands. Kul att så många var med och röstade, imorn blir det en till röstning, hoppas ni är med då också :-)

Beck - Vita Nätter var riktigt bra tyckte jag. Hade ingen aning om att han hade en son, där ser man ;-) Nu tänkte jag ta och se på en till Beck-Lockpojken blir det nu. Tror inte jag har sett den heller...Men jag föredrar Beck framför Wallander, vet att många sitter bänkade och ser på tv4 nu, men varför sitta och kolla på den med massa störiga reklamavbrott och irriterande nyheter i mitten när Beck är ett snäpp bättre och utan reklamavbrott och nyheter :-) Jag väljer hellre Beck, vad väljer ni?



dags för beck

Pajen kan jag lova er att den var supergod! Är äckligt mätt nu, någon som vill ha det som blev över?... Mormor och morfar som överraskade pappa genom att komma oväntat har nu åkt, det var lite kul att se hans reaktion faktiskt. Nu tänkte vi i alla fall mysa i soffan och kolla på Beck, vita nätter. Hoppas den är bra, fast jag gillar de flesta Beck-filmerna så jag gillar säkert denna också.

Ni får inte glömma att rösta på eran favorit bild som kan bli dagens bild ;-) Klicka här för att rösta

image640

jag saknar min digitalkamera

Min röda canon digitalkamera har helt slut på batteri, den går alltså inte att laddas, har vart utan den i flera månader. Vet att det bara är att byta batteri, men jag funderar istället på att inskaffa en ny kamera. Jag vill ha en digitalkamera som är bra både i dagsljus och i mörkret. Mobilbilder blir verkligen inte lika bra och snart är det sommar, då behöver jag en kamera.

Pappa känner en som ska kolla efter en med ett bra pris, men jag tänkte fråga er också.
Vet ni någon bra digitalkamera som är billig och får bra bilder både i dagsljus och i mörker?

image636

alyssa milano.

Idag har jag gjort en BlendAlyssa Milano, hon är verkligen vacker. Tycker hon liknar Eva Longoria lite grann, eller? Vad tycker ni om blenden jag gjort?Är väl inte helnöjd direkt, absolut inte det bästa jag gjort. Men hyffsad blev den väl? :-)

image635

Glöm in bort att rösta på dagen bild, klicka här det blir roligare ju fler det är med som röstar!

trasig fotoskrivare

Det är tråkigt när saker går sönder. Min fotoskrivare har varit trasig ett bra tag, själva färgpatronen som satt där inne åkte med bilden ut och fastnade så. Vi gick till el-giganten och de sa att det inte var någon fara. Idag skulle jag skriva ut lite semesterbilder, men vad tror ni händer? Jo den där patronen åker ut igen, fast nu följer den med bilden istället för att fastna. Kolla så stört, jag vill ha en ny!
image634
Lyckat!:s

smulpaj i ugnen ;-)

Då har jag börjat göra efterrätten tills ikväll. Det blir äppelsmulpaj med extra mycket socker, kanel och så får vi inte glömma vaniljsåsen. Inte meningen att vara så onyttig, men det är ju så gott och dessutom fyller pappa bara år en gång om året :-) Den står nu i ugnen och det luktar riktigt gott i hela huset! Någon som vill smaka sen när den är klar? ;-)

image630

image631

image632



parfym tips!

Ny favoritparfym för min del, tänkte tipsa er om den. Den har funnits sjukt länge, men ändå, den luktar supergott. Armani parfymen med guldig flaska (Emporio Armani Women?) namnet är väl lite oklart för min del, men überhärlig doft och kommer troligtvis införskaffas under påsklovet. Den passar mig perfekt!

image629
Så ser den ut

Glöm inte att rösta fram dagens bild ett inlägg ner

rösta fram dagens bild

Tänkte köra igång igen med att det är ni läsare som får rösta fram dagens bild. Röstningen pågår hela dagen och ikväll lägger jag upp den vinnande bilden. Alla bilder är fotade av mig, så sno inga.

Är bild 1 din favorit? Lägg din röst
image626

Är bild 2 din favorit? Lägg din röst
image627

Är bild 3 din favorit? Lägg din röst
image628



minnen är obeskrivliga

Har precis kollat igenom gamla bilder på "lilla datorn" där jag aldrig sitter. Hittade bilder för 2 & 3 år sen och det är minnen som betyder. Saknar mitt långa hår som jag har på bilderna, ångrar att jag klippte av det...Får börja spara igen. Men shit så liten jag var då, man ser verkligen skillnad på mig då och idag!

image621
Jag för 3 år sen när jag tältade med några kompisar

image622
Hade typ sämsta mobilkameran...Men den här bilden är jag ändå nöjd med :-)

image623
Bella och jag för 3 år sen

image624
Brasilien 06

image625
Nytagen bild på mig, visst ser man skillnad? 3 år gör mycket!

tidigt morgon

Godmorgon, tidigt söndagsmorgon idag, jag hade hoppats på sovmorgon, menmen jag sov gott i alla fall.
Blogg strulade som vanligt inatt, sjukt irriterande, fixa till problemet... Satt i över en timme och försökte ta mig in, efter det gav jag upp, konstigt?

Idag fyller pappa år, grattis! Det blir en liten överraskningsfest här hemma, ska bli kul att se hans reaktion :-)


Jag har klättrat på mest aktiva listan ser jag, vad kul, är superglad! Har fått en hel del nya läsare, hoppas ni stannar:-)

image620



eva longoria banner

Det var länge sen jag gjorde en photoshop bild, men gjorde precis en banner på Eva Longoria, säg gärna vad ni tycker, själv är jag helnöjd :-)

image619

Charlotte Perelli till Belgrad

Det blev som de flesta misstänkte, att Perelli vann finalen! Kul tycker jag, en riktigt bra låt hade hon, hoppas Sverige kommer långt i Eurovision Song Contest sen :-) Grattis till Charlotte Perelli!


då har mina favoriter varit

Sibel, Perelli och Bengtzing har varit, alla tre mina favoriter. Man såg verkligen glädjen i både Perelli och Bengtzing och Sibels starka röst, underbart. Vi får se senare vem som vinner, det är ju en hel del bidrag kvar. Men nu är den sämsta av alla, Christer Sjögren.. :-/ Bort med honom!

image618

melodifestivalen

En halvtimme kvar tills melodifestivalen börjar. antar att de flesta, liksom jag, kommer sitta bänkade framför tvn ikväll för att se den stora finalen. Dock tycker jag inte att deltävlingarna har varit så bra iår, förutom den sista, det var väl den bästa. Fast de allra flesta bidragen som har hamnat i finalen är riktigt bra. Mina tre favoriter är Sibel, Charlotte Perelli och Linda Bengtzing. Vad har ni för favoriter?

image617

var det någon som beställde fruktsallad? ;o

Då har minikocken (jag) i huset gjort klart efterrätten, fruktsallad, nyttigt och gott! Lite blandade frukter, granny smith äpplen, bananer, vindruvor, apelsiner, melon och jordgubbar som dekoration. Jag orkar nästan inte vänta tills efter middagen, vill äta nu, nu, nu! Någon som vill ha? ;-)

+ + +
+ +

=
image616

fruktsallad - mums!

Nu tänkte jag göra fruktsallad innehållande lite apelsiner, bananer, äpplen, vindruvor och jordgubbar, smaskens! Bilder kommer när den är klar så håll utkik, det är Alexandras Specialare till fruktsallad ;-)

dhoom:2

Dhoom:2 är en av filmerna jag har sett under min bloggpaus och idag ska jag se den igen. Mamma ville tydligen också se den, hon tyckte den verkade bra, får väl se vad hon säger sen.

Tänkte berätta lite kort vad filmen handlar om

En grymt skicklig tjuv som bara lämnar ett "A" (Aryan) på varje brottsplats han besöker. De två poliserna Jai och Ali är efter honom. En till tjuv vid namn Sunheri jobbar i hemlighet för polisen istället för att hon ska hamna i fängelse. Hon blir kär i Aryan som han heter och väljer istället kärleken framför att jobba för poliserna. Vill inte säga för mycket ju!

En riktigt bra indisk actionfilm, den rekomenderas att se säger jag bara, vet att det inte är många av er som tittar på indiska filmer, men det är värt att ge dem en chans. De är faktiskt sjukt bra, även fast man inte tror det från början. Grym musik och dans!
image608





piercingen

I onsdags var jag ju och bytte min navelpiercing till en kortare stav. Då passade jag även på att välja en ny färg på stenen i smycket. Först hade jag en likadan fast en skiftande färg i klart. Nu har jag en mörklila sten. Det såg riktigt äckligt ut när han bytte. Ett tomt hål och en tom navel, såg lite creepy ut. Är jättenöjd med den nya i alla fall, om två månader ungefär är det dags för byte igen, då ska jag se till att ha köpt ett lite finare smycke, typ ett hjärta eller nåt, ska kika runt lite i olika butiker så får jag se vad jag väljer :-)

image607
Lite dålig bild, det gnistrar mer om stenen i verkligheten i alla fall :-)

svart skjorta från H&M

Igår drog mina fötter in mig på H&M på jakt efter en svart skjorta att ha på jobbet. Nu när man äntligen får ha svarta kläder istället för pepparkaksbruna. Letade efter den skjorta som Zina har, tror att jag hittade den, för den kostade 149:- som hon sa. Är supernöjd med köpet, vad tycker ni?

image606

chefens deadline är ute, haha!

För tre dagar sen messade jag chefen om att jag åker till Malmö onsdag den 19de och att jag inte visste när jag skulle komma hem för det berodde på ifall jag skulle jobba under påsklovet eller inte, att det var hn som bestämmer. Han dissade smsen totalt. Istället smsade han och frågade om jag kunde komma och jobba, men nope, var i Kungsberget då. Jag frågade om han läst mina sms, men inget svar!
Igår gick jag till cafét och frågade Daniel om Zina eller chefen var där. Båda var lediga, great. Han frågade om han kunde hälsa något. Då sa jag att han kunde hälsa att om han inte svarade på mina sms innan kvällens slut så kunde han inte räkna med mig under påsklovet.

Då var det bestämmt, åker till Malmö på onsdag, ner till min underbara släkt och stannar hela påsklovet! Datorn ska givetvis med ;-) Chefen kan ju glömma att jag tänker jobba nåt när han inte svarar, haha!
Nu ska jag sätta igång att tvätta så jag har rena kläder!

image605
Tvättkorgen en aning överfull? ;o

lördagmorgon

Då var det lördag, skönt med sovmorgon säger jag bara! Ligger fortfarande kvar i sängen och myser. Än sålänge har ingen från cafét ringt, kanske kan jag få en ledig lördag till att ägna mig åt läxor och bara slappa? Ett geni i familjen på tv, snart blir det Scrubs. Kvar i sängen blir jag nog ett bra tag till :-)

Vädret än sålänge är verkligen uselt! Förra veckan trodde man att våren var påväg, moder natur gillar verkligen att jävla med oss :s
image604
Strålande sol förra veckan, regn och moln denna...

sov gott allihopa

Nu ska lilla jag krypa till kojs. Är riktigt trött, har inte fått nåt mess eller samtal om jag ska jobba imorn, skönt det! Orkar inte riktigt med allt på det där stället för tillfället. Fast min magkänsla säger mig att de kommer ringa imorn, synd för dem att mina bussar går helt sjukt på helgen. Ska bli skönt med sovmorgon, vi hörs imorn med lite filmtips och sånt! :-) SOV GOTT!

image603
Vad sägs om att drömma sig bort till paradiset?

vad har jag gjort under bloggpausen?

Tänkte bara informera er lite kort om vad som har hänt under min bloggpaus...
Jag har försökt att ta det lugnt och vara mindre stressad och så. Dock har det vart svårt då jag har fått jobba en del. Och på jobbet är det struligt igen. Det är mindre bra...Mer info om det kommer i ett annat inägg. Sen har jag kollat på filmer, ägnat mig åt familjen och skolan. I onsdags bytte jag min navelpiercing till en mindre stav med en lila sten. Bilder kommer imorn ;-) Igår var jag i Kungsberget med klassen. Dock åkte jag inget pga knäproblem, men dagen var riktigt lyckad ändå. Det har alltså inte hänt så speciellt mycket, så ni har inte missat mycket ;-)

image602
Linnea, Jag och Fanny höll på att missa bussen påväg hem från kungsberget pga någon Botkyrka-snubbe som mucka med oss när vi skulle lämna tillbaka skidorna. Jag flippa på honom, men Fanny och Linnea tog bort mig från snubben (a). Tur att vi hann med bussen hem iaf!

I'm back! - New design

Mitt bloggande sätter igång igen nu. Känner att min paus är över och nu är jag tillbaka! Lägg märke till den nya designen, vad tycker ni? Jag kommer börja med en mjukstart för jag har en del att fixa iordning här hemma. Men mitt bloggande är i alla fall tillbaka. Tack för alla kommentarer jag har fått under tiden jag var borta, om att ni tyckt det har vart tråkigt m.m. det värmer! Nu ska jag ta och svara på era kommentarer.

image601
Ett glatt smile från min sida, hoppas ni är lika glada över att jag är tillbaka

bloggpaus

Jag känner att jag måste ta en bloggpaus, vet inte hur länge, det kan bli några dagar, eller veckor...Jag vet inte. Men jag måste iaf ta en paus. Känner mig stressad 24/7 och jag hinner inte med allt som jag borde göra, så det är bloggen som får ta en liten paus...Fast jag lovar, jag försvinner inte föralltid :-)

fredagkväll

Nu är jag hemma. Jag fick jobba en och en halv timme. Var lite tjaffs och så innan jag började. Men det var skönt ändå, för innan kunde jag vara med Daniel och Zina, det är alltid lika roligt! Nästa fredag ska jag sova hos Zina, vi kommer få supermys! Egentligen tycker jag inte det är lönt att jobba en och en halv timme, men hey, money!

Det hände något jätteroligt mot slutet iaf. Imorn får vi gäster som vi inte har träffat på 4 år, vilka kommer och fikar? Jo, de! Det var så knäppt, jag blev jättechockad och de kände inte igen mig, men jag kände igen dem. Tillslut så klickade det och vi bara garvade. Det var ett litet sammanträffande :-)

Dessutom var chefen jättesnäll mot mig idag, han lät mig gå så jag fick hinna med en tidigare buss, tack!

Ursäkta min otroligt dåliga uppdateringar, men jag är så trött, måste ladda batterierna! Men imorn så ska jag försöka ta tag i allt igen...

Sitter på bussen, ska till cafét. Chefen ville att jag skulle komma

Sitter på bussen, ska till cafét. Chefen ville att jag skulle komma och fika och kanske jobba. Jag har ändå inget annat för mig så det är lika bra att åka in.
Hoppas ni har en bra fredag:)

sovmorgon

Riktigt skönt med sovmorgon! Fast jag är fortfarande en aning trött... Men lite indisk musik piggar alltid upp mig :-) Hinner inte svara på era kommentarer nu innan jag ska åka... Men svarar när jag kommer tillbaka till skolan. Det är runt luch. Först ska vi ha idrott, simmning står på schemat idag. Och jag kan inte vara med pga piercingen, fatta så sur min lärare är på mig...

Hoppas ni får en bra dag!

hoppar rätt i säng istället

Jag skippar filmen idag och hoppar rätt i säng istället. Orkar verkligen inte vara uppe, det är aldrig min dag. Kan jag någon gång få en bra dag? När jag är äldre kommer jag säkert ha gått in i väggen eller fått magsår eller nåt. Usch och fy, får skjuta ut tankarna! Nu måste jag sova, imorn blir det till att sova en timme extra, skönt!

GODNATT

så inte min dag

Okej, äntligen är jag hemma. Nu tänker jag ta allt från början...

När vi hade slutat så gick jag till pappas jobb. Det var två tanter där som räknde ut BMI och kroppsfett. Dock hade de inte min ålder inprogramerat i deras lilla apparet. Så de räknade det som om jag var 20. Då fattar man ju att det blir fel. Men ändå snackar de med mig som om jag var 20. "Ditt BMI är kanon, men ditt kroppsfett är katastrofalt" Jag har fan gått ner 4 kg det här året redan! Förstår ni att man blir irriterad? Jag bara stack, åkte till cafét. Snackade med Nevin och Zina (som vanligt). Sen kom mamma och vi käkade middag. Men jag var fortfarande irriterad på tanterna, så jag var helt röd om öronen (jag blir det när jag är arg...).

Vi skulle ju somsagt på polska kurs, men när vi sitter på bussen så mår båda illa av nervositet. Så vi bangade ur, vi förstår verkligen ingenting. Mår fortfarande illa, spydde en aning på vägen hem, mysigt? Nej! Fan asså...

På schemat nu står det
- Duscha
- Se på Dhoom (filmen jag fick låna av Zina)

image599

Sitter på cafét och äter med mamma nu. En parma foccacia blev det

DSC02524.JPG
Sitter på cafét och äter med mamma nu. En parma foccacia blev det idag. Har fått filmen av zina, hon har räddat min dag!

Sitter på bussen, är påväg till cafét. Typiskt att när det fin

Sitter på bussen, är påväg till cafét. Typiskt att när det finns massa platser i bussen så ska en tant alltid sätta sig bredvid en. Kanske lyckas klämma ihop en till mobilblogg innan jag kommer hem. Kommer hem runt halv tio...

Nu vet jag vart vi ska, smart som jag är. Vi ska till ett museum%2

DSC02510.JPG
Nu vet jag vart vi ska, smart som jag är. Vi ska till ett museum. Bussen är fullproppad av våra klasser. Sitter med julia, linnea och maren. Skönt att man fick platser, fast vi ska ändå snart av :p vi hörs senare!

nu vill jag härifrån

Sitter i skolan, mår skit, gick superdåligt när vi övade inför nationella proven i engelska. Den här dagen kommer bli dålig, känner det i magen. Det kommer säkert gå skit på polska-kursen också sen. Fan,fan,fan. tur att Zina räddar min dag eftersom jag får låna en indisk film från henne, my lifesaver!

Update:
Det gick bättre på andra övningen...No nu, ännu värre ju, pallar ingenting som har med skolan att göra, hatar det här. Sen ska vi iväg till den där saken som jag intefattade vad det var, fick fejka min intygan, men who cares?





morsning

Godmorgon alla! Torsdag, trött som alla andra dagar den här veckan,  måste lära mig att somna i tid, då blir man inte såhär trött... Håller på och fixar iodning mig. Idag är det först engelska och svenska, efter det no-biologi. Sen ska vi tydligen åka någonstans, har inte koll på vart. Men egentligen bryr jag mig inte, bara vi kommer bort från skolan! Det töntiga är att man behöver intyg för att åka hem själv från Slussen, men hallå? Vi går i nian, tror de seriöst att vi inte kan hoppa på en buss själv från Slussen och åka hem? Aja...inga problem.
Dessutom kommer jag åka till Forum, ska möta mamma och så ska vi käka middag innan polska-kursen ikväll. Plus att jag ska få filmen jag skulle få låna från Zina och min mobil och jullapp (?) från Nevin. Har messat båda så jag hoppas de inte glömmer :-p

Nu måste jag fortsätta fixa mig, vi hörs sen!

rent hus+grey's anatomy

Kvällen har tillbringats framför tvn (surprised?) Har kollat på rent hus & grey's anatomy

Rent hus,
så jäkla vidrigt, det är helt sanslöst att man kan bo så. Utsätta sina barn för att bo bland massa damm och skit så att man kan få massa sjukdomar. Helt sjukt, jag kan verkligen inte förstå det. Det är verkligen intressant att titta på och man får sig en liten städkick efter programmet!

Grey's Anatomy, ååh det är verkligen så sjukt bra! Dock trodde jag att det skulle bli en fight i matsalen där, men nehepp. Men tycker otroligt synd om Callie, men man har ju anat att George och Izzie skulle bli kära i varandra från början. Eller i alla fall jag. Ska bli spännande att se nästa avsnitt då det är halloween. Spännande.

Nu ska jag försöka sova, tidig uppgång imorn igen.
Åh, juste, blev superglad förut när jag fick höra från Daniel och Zina på jobbet förut att de tyckte jag hade blivit riktigt smal! Sånt gillar jag att höra :-) Dessutom påpekade Daniel att min klädstil är grymt snygg och att jag har "klass och stil". Tack så mycket Daniel och Zina

image596
Bra bodylotion, älskar den!

polska är ett svårt språk

Mamma och jag har precis gjort våran polska läxa. Och jag säger bara det att polska är inte ett lätt språk att lära sig, dock har jag det lättare för mamma. Kanske för att jag har det i blodet? Njae.. jag vet inte, men mamma tycker i alla fall att det är betydligt svårare. Men jag har rätt lätt för uttal och det är mycket konstiga uttal i polska...

Nu väntar jag att rent hus på tv4 ska börja, måste ju bara se idag också, jag är så glad att jag lyckats hålla mitt rum städat i tre hela dagar! Jag vill bada badkar idag också, men hey; det är ju Grey's Anatomy sen. Efter det kommer jag nog somna, är sjukt trött!

Vad ska ni kolla på tvn ikväll?

image595

Sitter på cafét och dricker chai latte och pratar med nevin och zina.%

DSC02505.JPG
Sitter på cafét och dricker chai latte och pratar med nevin och zina. Zina glömde filmen jag skulle låna, får åka hit imorn igen.
Allt bra med er?

piroger

Har precis haft hemkumpa då vi gjorde köttfärs-piroger, riktigt gott! Fick dessutom en extra för Charlie ville inte ha sin :-p Så nu ligger två piroger och väntar på att bli uppkäkade. Har lunchrast nu, sen är det dubbeltimme matte för första gången, tror jag är alldeles för trött för det (a) Hur kan man lägga en dubbeltimme i nåt ämne (speciellt matte) sista lektionen? Istället för att vara här kan man ju alltid drömma sig utomlands, Turkiet skulle inte sitta helt fel...

image590

image592

image593

alicia keys

image589

Riktigt snygg outfit som Alicia Keys har, eller vad säger ni?


håltimme

Nu är det håltimme, tråkigt värre...Finns inget att göra, men har i alla fall lite tid till att blogga :-) Dock vet jag inte vad jag ska blogga om...Bloggtorka här asså, någon som har tips vad jag kan skriva om när jag är i skolan? Är helt död... Hemma får jag massa ideér, men i skolan, nepp!

pip

Piiip...piiip, det var vad man har legat och lyssnat på sen fem imorse. Hemtelefonen var typ slut på batteri, nåt är fel med kontakterna, den laddar inte. Men tills jag koma på vad det var som lät så bara åg jag i min säng och tänkte "dööö pipet" Nu är den i alla fall avstängd.

Om en kvart måste jag börja gå mot bussen, jag som hatar att gå till bussen, men idag ville mamma sova. Menmen, det är chill. Idag är dagen som är förlängd, så jag slutar inte förns 15.00 :-/ Efter det sticker jag till Forum, ska snacka med Zina + låna en indisk film (dhoom, om hon inte glömmer den). 

Vad ska ni göra idag?

Hörs senare, måste skynda mig nu..

image588

The Pretty Flower


Filmen ovan är engelskafilmen som jag pratade om. Det är ett skolprojekt, från början skulle det föreställa en skräckis, men det blev mer en komedi. Jag är den som spelar kille och jag lovar, det ser inte ut som jag!
Glöm inte att titta på Behind The Scenes och säg vad ni tycker om den :-)


Nybadad och känner mig otroligt fräsch, smörjt in mig med body lotion och borstat tänderna och allt, så jävla skönt. Nu ska jag kika runt på lite bloggar ;-)

bubbelbad

Att jag badar badkar, händer inte ofta. Men eftersom jag inte får bada i pool nu med naveln så är det närmsta jag kan komma, badkaret. Dessutom känner jag att jag behöver koppla av, så bubbelbad, lugn musik, kanske en ansiktsmask (?) sitter inte helt fel en dag som denna. Det enda osm är tråkigt när man badar badkar i mitt område är att vattnet blir pissgult. Det har något med avloppe att göra enligt de som sköter det. Dock påstår de att det inte är bakteriet och skit, men vem tror på det egentligen? Det ser inte bra ut. Vi har klagat i 5 år och inget har hänt.
Men ärligt nu alla, visst är färgerna i vårt badkar coola? ;-)

image585


Jag försöker ladda upp mitt engelska projek på youtube, men tar en jäkla tid, hoppas det är klart efter badet!

nothing to do

Ååh, min eftermiddag som var planerad. Jag skulle se på Kabhi Khushi Kabhi Gham när jag sovit ett tag. Men det är något fel på skivan, det är det på alla de skiver som jag inte sett...Får försöka komma på något annat o göra. Har i alla fall fyllt i en ledighetsansökan, för 19de mars åker jag till malmö över påsken, ska bli så najs att träffa släkten igen!

image584

Tänkte ladda upp engelskafilmen där jag spelar kille så ska ni få se.


tupplur

Tänkte ta en tupplur i ungefär en timme, kom precis hem och är galet trött, men vi hörs såfort jag har vaknat :-)

seg morgon

Imorse vaknade jag och var skit seg, verkligen. Jag gjorde mig iordning snabbt och somnade om i 45 minuter, det var skönt! nu blir det matte, tydligen redovising inför klassen :s Får se hur det går. Sen är det spanska, kanske prov (who knows?:s)

När jag kommer hem är det i alla fall en powernap! Måste få i mig lite mer sömn, vad händer hos er idag?

nu ger jag upp

Pallar inte mer matte nu, min hjärna kryllar av tal som inte förstås. Varför var vi tvugna att få en ny mattelärare sista terminen i nian? En snubbe som egentligen inte själv vet vad han snackar om. Fan, mitt betyg blir bara sämre och sämre i matte, hur kommer det gå på nationella proven? IG eller vad? :-( Hatar skolan, allt som har med skolan att göra, fan,fan,fan! Förlåt för svårdomarna, men jag pallar inte mer nu, jag fick lite sömn inatt och nu måste jag städa mitt rum och plugga spanska. Jag kommer fmest troligt få en grinig dag imorn, för jag kommer vara så trött! Jag hatar det här.
Just nu önskar jag att jag var smart





uppesittarkväll?

Sitter fortfarande med matten, är på uppgift 5/12, GREAT! Det blir säkert en uppesittar kväll, jag som planerat att sova nu... Men så är det när man är trögfattad. Tack till naaatha.blogg.se som hjälper mig att förstå, jag är otroligt tacksam! Efter matten blir det spanskaplugg, det är otroligt mycket lättare!

plugg, plugg och återigen plugg

Allvaret börjar redan första veckan efter en veckas lov. Nej då, men har en en matteläxa, 12 tråkiga tal, ska kämpa mig igenom det och det kommer ta ett låångt tag! Sen har jag spanska också, glosor och plugga till ett oförberett prov som kanske är imorn, vem vet (?!). En riktigt glädjande nyhet var att jag skrev MVG på mitt no-prov som vi hade för ett tag sen! :-D

image583

fulaste diskborsten

Nu är jag hemma från skolan, satt kvar och redigerade vår engelska film med Sara, den kommer upp på bloggen imorn :-) Har vart en lite konstig dag idag, schemaändring och blablabla. Dessutom ska vi kanske simma på fredag, men jag får ju inte bada i klorvatten med min navel...Läraren blev inte direkt glad, får se vad som händer, hon skulle se hur vi skulle lösa det...

När jag och Sara diskade våra glas när vi var klara så upptäckte vi att vi har världens fulaste diskborste
image582

åtta miljoner för att föda barn?!

Notan för födseln: Åtta miljoner

Det kostar när J.Lo får barn

Nära åtta miljoner kronor har Jennifer Lopez lagt ut inför födseln av sina tvillingar. I summan ingår bland annat två plasma-tv och en svit, skriver femalefirst.co.uk.
Vissa kvinnor nöjer sig med att åka in på BB, föda sina barn i landstingets kläder och åka hem igen.
Jennifer Lopez är inte vissa kvinnor.

 


Källa/Läs mer på: aftonbladet.se

Bara jag som tycker det är överdrivet?!

Det är ingen bra första dag i skolan. Schemaändring, fyfan, längre

DSC02492.JPG
Det är ingen bra första dag i skolan. Schemaändring, fyfan, längre dagar, dubbeltimme matte på onsdagar då vi normalt slutar tidigt. Inte kul. Plus att den här dagen har de ändrat alla lektioner så jag har inte alla böcker med mig. Det är det ingen som har. Åh jag vill härifrån!

fryyser!

Usch och fy, nu är man uppe igen för att gå till skolan. Jag somnade sent igår, för fick en till tångstanke, men övergvägde ifall jag skulle skicka ett sms till Zina eller inte, men jag stog inte ut, så jag gjorde det... Nu sitter jag här och fryser, hur kommer det sig att det är så kallt på morgonen de dagar man ska till skolan? och vad gör snön tillbaka på marken? Jag som trodde att våren var påväg....

Sovit gott?

image580
Glädjande nyheter är i alla fall att min ipod fick slut på batteri tillslut och nu är den laddad och klar, så den slipper lämnas in på lagning, wihoo!

Tvångstankar kan vara bra jobbigt ibland. Händer vanligtvis inte mig, me

Tvångstankar kan vara bra jobbigt ibland. Händer vanligtvis inte mig, men nyss kom det en. Precis när jag försöker sova så kommer jag att tänka på ifall mobilen blir stulen, eller nåt, då har jag ju ingen backup på mina nummer, så jag var bara tvungen att skriva ner de viktigaste, hoppas jag kan somna nu bara.

Någon mer som får tvångstankar?

sleep tight...

...And don't let the bed-bugs bite, nu tänker jag krypa till kojs, filmen var helt okej tycker jag, men jag tycker de flesta filmer är bra. Den visade i alla fall att man kan lyckas bara man har rätt inställning. Ett bra budskap enligt mig, eftersom jag rätt ofta kan få fel inställing och tro att jag inte kan någonting och bla, bla bla. :-) Men god natt med er alla läsare, hoppas ni haft en bra helg, upp före tuppen imorn, kanske hinner skriva nåt inlägg innan jag åker, annars blir det allt lite bloggande från skolan

Vad använder ni för väckarklocka på morgonen? Själv använder jag mobilen
image579



View from the top

Nu ska jag kolla på filmen som börjar på tv3 "View from the top", aldrig sett, så jag hoppas den är bra, annars går jag och lägger mig i min nybäddade säng, känns så skönt att mitt rum inte är stökigt längre! Tråkigt bara att det är sista dagen på lovet, mamma påminde mig nyss genom att säga "06.05" vilket är tiden jag ska upp, usch och fy... Hur ser fortsättningen på eran kväll ut?

image578

vacker!

Aishwarya Rai är bara fööör vacker! Kolla ögonen, så underbara! Jag vill ha hennes utseende.

image577

råttatouille

Myspys med familjen sitter aldrig fel, idag kollade vi på Råttatouille och åt hemlagad pizza, mysigt värre :-). Råttatouille var riktigt bra gjord, den rekomenderas verkligen till er som inte sett den än. Animerade filmer kan vara riktigt härliga. Råttatouille var en sån film som man kan kolla på om och om igen. Filmen har fått 1 Oscar och 4 Oscar-nomineringar

Taget från discshop:
" I en av Paris finaste restauranger bor Remy, en ambitiös råtta som - till skillnad från alla andra råttor - hatar sopor. Istället drömmer Remy om att bli en berömd fransk stjärnkock. Han slits mellan sin familjs förväntningar på att leva ett liv i kloakerna, eller att följa sin egen dröm."

image576



filmer år 2008-2009

Jag och mamma har ägnat ca. en timme åt att kolla vilka filmer (i discshops katalog) som SKA beställas innan 2009 slut. Tänkte dela med mig av min lista :-)

- Pirates of the Caribbean - trilogin
- Rambo
- Snatch
- Rush Hour
- Snuten i Hollywood - trilogin
- Mr & Mrs Smith
- Förtrollad
- Surf's Up
- Hairspray
- Djävulen bär prada
- Flykten från Alcatraz
- Gudfadern Box
- Marie Antoinette
- Beach
- Catch me if you can
- Don Juan De Marco
- Findin Neverland
- Juryn
- Kvinnor på gränsen till nervsammanbrott
- Shine
- Bee Movie
- Good Luck Chuck
- Skuggspel
- Bluffen
- Borat
- Can't Buy Me Love
- Gudarna Måste Vara Roliga 1&2
- Heartbreak Kid
- Mr. Beans Semester
- Music Lyrics
- Ombytta Roller
- Overboard
- Pretty Woman
- På smällen
- Wedding Crashers
- 10 orsaker att hata dig
- John Tucker Must Die
- She's all that
- Allt en tjej vill ha
- Juno
- 1408
- Black Christmas, Stilla natt, blodiga natt
- Black Christmas
- Child's Play
- Jag vet vad du gjorde förra sommaren
- Liftaren
- Saw 2,3,4
- Scream
- Shining
- Decampitated - När din sovsäck blir din liksäck
- Halloween
- Huset som Gud glömde
- När lammen tystnar
- Ring
- Sömngångare
- Ett öga rött
- Se upp för dårarna
- Kopps
- Bröllop och jäkelskap
- Snålvatten och jäkelskap
- Två ägg i högklackat
- Beverly Hills s. 2&3
- Bones s. 1&2
- Desperate Housewives s 1,2,3
- Gilmore Girls s. 6&7
- Navy NCIS s.3
- O.C s.1
- OTH s.1
- Sex and the city s.1-6
- Ghost Whisperer s.1,2
- I know who killed me
- Number 23
- Gladiator
- Sjätte sinnet
- Big fish
- Den gode, den onde, den fule
- DOA: Dead or Alive
- Hook
- Jumanji
- Narnia Box

93 filmer med andra ord! Wiho, har en lång väg framför mig, det blir många timmar framför tvn ;-) Märks det att jag gillar filmer?

image575




klar med städning

Har ägnat hela dagen åt att städa, fram till nu. Orkar inte mer, behöver en paus. Jag är jäkligt glad att jag inte behövt jobba idag, för jag har massvis med läxor att hinna klart innan imorn. för det är ju tragiskt nog sista dagen på lovet...
Ska boka resa till kungsberget nu, inte för att jag kommer åka nåt (pga knäproblem), men det är ju sista gången man åker dit med klassen, ever!

rubriklös

Kommer inte på någon bra rubrik, men det här blir sista inlägget för idag. Är så sjukt trött så det går inte att beskriva, somnar säkert snart. får se om jag jobbar imorn, annars kan ni se fram emot att jag blir aktiv igen :-)

klago inlägg!

Jag måste skriva av mig, jag klandrar er inte om ni inte pallar att läsa... Men säg mig, vem kan ha mer otur?

Igår när jag slutade så frågade jag chefen om jag skulle jobba idag också. Han frågade om jag pallade det och det är klart. Vi kom överens om att jag skulle messa mina busstider så skule han säga när jag skulle komma. Jag messade honom att jag kunde vara där 10.30, han svarade inte. Jag messade en gång till. Han svarade inte. Jag var uppe till 06.00 inatt och jag fick inget sms. Tillslut somnade jag. Vi vaknade 10.30, jag såg att jag hade fått sms från honom och jag tog förgivet att det stog, kom då. Men det gjorde det inte, det stog, du behöver inte komma så tidigt. Kom ca 11.30.
vi misstänkte att det gick en buss 11. och då fick jag panik. Jag klädde på mig, men hittade bara en strumpa. Yeah, najs liksom, gå med en strumpa. Och det har jag tragiskt nog fått göra, men jag fick gå barfota på jobbet.
Jag tog mina örhängen och skulle sätta i ena, så tappar jag den där pluppen, ni vet! Så nu ligger den på golvet hemma hos Julia någonstans. Vi sprang ner till hennes stora hus för jag tänkte, tvätta naveln (piercingen) hinner jag väl, då kollar Julia  busstabellen och ser att jag hade tio minuter på mig, för vi gissade fel. Det innebar att jag var tvungen att ta alla mina saker och rusa ut genom dörren. Jag hann inte sminka mig, inte tvätta naveln, inte borsta håret och tänderna och allt sånt ni vet...
Som tur var hann jag med bussen, men min mobil dör, precis när jag messade chefen, great liksom! Bussen kommer, men, den var trasig... Det var nåt fel på dörren som gjorde så han inte kunde åka. Så det tog dubbelt så lång tid att komma fram till där jag byter buss. där fick jag stå och frysa och det kändes som en evighet. Men den var det inget fel på i alla fall. Jag kommer till jobbet, fixade mig iordning och sen har dagen flytit på som på räls. Har gått superbra, även fast jag har gått på reservbatterierna. Dock har jag inte ätit någonting idag, så jag dör snart av hunger, väntrar på maten.

Men, det värsta av allt hände när jag skulle hem. För det första fick jag vänta 40 minuter på min buss, för tiderna är störda. Sen tror jag att det var min buss jag såg, jag gick ut ur busskuren, men jag ser att det står 443, så jag backade tillbaka och precis när den åker förbi ser jag att på sidan står mitt bussnummer. Jag blev rasande, vet ni varför? För nästa buss skulle komma om två timmar, två jävla timmar. Jag ringde pappa och han sa att jag skulle ta taxi hem och att han betalade. Men jag skulle ta en buss så långt det gick så att det skulle bli billigare. Jag hoppar på en buss som kommer och min buss åker en omväg hem, det var alltså ingen direkt-buss, och bussen jg hoppade på stannar vid en hållplats där min buss åker förbi. Jag gick av, för jag tänkte, den har säkert inte kommit och tänka sig, det hade den inte! Så jag kom med bussen ändå, men hallå, jävla SL, ska ringa och klaga, man kan ju inte skriva ett nummer fram och ett nummer på sidan (?!)

Det var det jag vile skirva, ni som orkade läsa kan ju svara på hur det är möjligt att ha så mycket otur på en dag?


RSS 2.0