4:a nya filmer

Precis hemkommen efter en jobb/skola/träningsdag. Dagen började 04.00 för min del, jag gjorde mig iordning för jobbet och åkte vid tjugo över fem. Började klockan 6 och hade rätt mycket att göra, hann inte med allt, men det var inga problem. Fem i halv tolv åkte jag till skolan och hade Grafisk Design, gjorde 8 uppgifter ur våran bok som vi fick. Efter det gick jag och simmade, känns skönt att jag kommit igång med träningen, ska försöka hinna med att simma fler dagar också, men det är lite knepigt.. :-)
Efter att jag simmade gick jag till Forum och hälsade på Nevin, Sulle och Daniel på cafét, länge sen jag gjorde det!

Det var min dag lite kort och gott. Det kom även fyra nya filmer i brevlådan idag. A good woman, Revenge, Broken Flowers och Afrikas drottning.


Försökt mig på ännu en illustration


Satt och övade mig i illustrator förut och blev rätt så nöjd med resultatet faktiskt :-)

Så.... vad har hänt i helgen? Har packat ner största delen av mitt rum i nio fyllda flyttkartonger. Känns skönt att ha allting nerpackat så tidigt, det gör även mamma glad för nu är mitt rum städat och rent. Otroligt vad mycket skräp jag hade som nu är slängt. Förutom att packa så har jag kollat på Gudfadern I & II, ska kolla på den III:e i veckan, riktigt bra filmer :-)
Imorgon är det jobb, skola och simning som gäller, precis som vanligt :-)

Såhär lycklig har jag inte varit på länge!

Ni kan aldrig ana vad som har hänt. Senaste tiden har jag som ni vet varit och kollat på lägenheter, vi har varit med och budat på några stycken. Och idag fick jag beskedet att en lägenhet har blivit min. Vi var och skrev kontrakt nyss, eller mamma skrev kontrakt, men det är jag som kommer bo där. Ni anar inte hur lycklig jag är nu, det är helt obeskrivligt!! Kommer troligtvis inte kunna sova inatt, är alldeles för uppspelt, det blir dator och fixa och dona i rummet som gäller. Ska börja rensa ut allt som jag inte använder, flyttar nämligen i mars eller början av april, snabba puckar! Blir mycket jobbande i framtiden för att klara av räkningarna, plus hinna med skolan, men allting kommer gå bra! Gaaah, jag kan knappt tro det!!

Nu är det mat som gäller, sen ska jag ta och svara på kommentarer, har ju hela natten på mig!

(Det börjar bli dags att läsa Sköna hem för inspiration till lägenheten!)Bildlöst inlägg

Godmorgon på er! Tråkigt nog fungerar det inte att ladda upp någon bild, så det blir ett bildlöst inlägg. Får lägga in något i efterhand.

Idag är det skola som gäller, har bara Estetisk verksamhet, första lektionen med det, verkar kul. Skulle egentligen ha matte och svenska (tror jag) men har ledigt från matten och svenskaläraren är bortrest. Men det passar mig bra, ska nämligen jobba, så även fast jag slutar tidigt kommer jag hem sent, men money behövs alltid.

Får se om dagen har något skojigt att erbjuda som jag kan berätta för er när jag kommer hem :-)Sex and the city - rätt svar!

Hemma från ännu en dag i skolan, eller jag har varit hemma ett bra tag, jag slutade nämligen tidigare idag för min lärare åkte bort, så jag åkte hem och skrev uppsatsen som är tills imorgon istället för att vara kvar i skolan. En uppsats om att vara paranoid och tro att allting har med tecknen vi ser runtomkring oss att göra, med inspiration från August Strindbergs bok Inferno. Faktiskt en riktigt rolig uppgift, hela eftermiddagen har jag suttit och tydit tecknena jag ser runtomkring mig, tänkte visa en del jag skrev:

"Jag är på väg till bussen. Jag har två vägar att välja mellan, vägen över bron eller vägen under tunneln. Båda lika hemska, min intuition säger mig att jag ska undvika att gå över broar ända sedan en dröm jag hade. En dröm där jag innerst inne trodde att jag hade magiska krafter och kunde orba (förflytta sig), men bara för att jag skulle bevisa för mina vänner att jag faktiskt hade magiska krafter, fungerade de inte när jag väl hade hoppat från bron. Jag föll hjälplöst ner mot marken, landade på ett biltak och rullande i en rasande fart ner på vägen, död. Jag är inte så paranoid att jag skulle få för mig att självmant hoppa från en bro, men tänk om just den människan som går mot mig får ett anfall just när han/hon går förbi mig och slänger mig över brokanten och drömmen blir verklighet; jag faller hjälplöst ner från bron, landar på ett biltak och rullar i en rasande fart ner på marken, död. Tänk om det skulle hända, jag tror att den drömmen var ett tecken på att jag ska undvika broar, därför väljer jag hellre gången under tunneln på vägen till bussen. "

Och för er som gissade på vad som hamnade i brevlådan igår gissade ni rätt, SATC-boxen med alla sex säsongerna har äntligen blivit min, så sjukt nice! Tänkte ta och kolla på några avsnitt ikväll!
Vad hamnade i brevlådan?


(Grannens katt)

Dags att börja röra sig mot skolan om en liten stund. Lång dag idag; 08.05-14.50, inte van vid sånna tider, det var en plåga  att gå upp imorse, men nu har jag piggnat till lite i alla fall. Lektionerna idag är mas (vi blockläser mediakunskap, arbetssätt och lärande och svenska och förkortningen är mas, har inte koll på vilken lektion vi har först), efter det är det matte och sen är det ytterligare en mas-lektion. När jag kommer hem ska ja visa er vad som hamnade i min brevlåda igår! En ledtråd: det har med mina film/tv-serie beställningar att göra och boxen är rosa och svart.Det blir hon och jag i Turkiet!

Då är det snart bokat och klart! Madelene följer med mig och min familj till Turkiet i sommar, det är något vi har velat i två år, men första året var det något som inte gick och förra året jobbade hon, men iår så blir det äntligen av! Vi kommer ha det så sjukt nice, två underara veckor tillsammans (fast när hon åker hem stannar jag ytterligare två veckor) vi kommer bli sååå bruna!

20/6-09 då bär det av mot Alanya!


Börjar förstå mig på illustrator

Oj oj, det här med uppdateringarna går inte så bra, men det är mycket som händer för tillfället. Men ska försöka ägna lite mer tid åt bloggen och era kommentarer, med start... nu. Ikväll ska jag hinna med att svara på alla kommentarer och göra några uppdateringar.

Igår och idag har jag påbörjat Grafisk design A kursen och äntligen har jag börjat förstå mig på hur illustrator fungerar, det har jag väntat på och det var inte så svårt som jag har fått för mig, bara det att jag inte har fattat hur man gör allting. Det gör jag inte nu heller, men har börjat förstå lite i alla fall, förhoppningsvis har jag utvecklats efter mina 9 veckor.

Här är det bästa resultatet på de illustrationer jag gjorde idag!

Joe Labero - klöver 5!

Ikväll var en händelserik kväll! Jag var nämligen på Joe Laberos show på Hamburger Börs, fick en biljett i julklapp. Premiären var igår och håller på hela våren. En fantastisk föreställning som ni borde se om det finns biljetter kvar. Han är helt makalös med sina trolleritrick och extremt rolig. Han är också riktigt snabbtänkt, han kom fram till vårat bord och frågade en i vårat sällskap; vad heter du? Han svarade: Stig. Då sa Labero: Stig åt sidan Stig! Skön snubbe, en annan vitsig grej var när det var en kille som hette Per och han sa: Perfekt!.

Showen var verkligen helt otrolig, förstår mig inte på något av tricken han gör, en riktigt skicklig trollkarl. Och ett bra avslut på en sån bra föreställning var att han kastade ut lite kort här och var i publiken och ett kort landade i mitt knä! Klöver 5, som han fick signera sen!


Jag klarade provet!

Har gått och grubblat över matte-provet jag skrev innan jullovet fram tills nu, idag fick jag äntligen tillbaka det och jag skrev ett G, eftersom jag trodde att jag skulle få IG är jag mycket nöjd med resultatet! Nu är det flera månader tills nästa prov och det kommer bli det sista matteprovet förutom de nationella proven som jag skriver. Ska ju inte läsa Matte B, grymt skönt att det inte är obligatoriskt.

Nu sitter jag och väntar på maten och tänkte passa på att svara på alla kommentarer, har inte haft tid de senaste dagarna.
Idag kom även fler filmer; Natt på museet, 27 dresses, Jumper, Juno, Into the blue, Babe och Babe - en gris i stan.

Update: Det går segt att svara på kommentarer, men internet är inte det bästa, får svara på lite i taget.


MVG i foto A!

Gaaaah, är helt överlycklig! Fick reda på att jag har MVG i foto A, skrev VG på provet, men fick MVG i sjäva betyget! Humöret är på topp, jag var jätteorolig att jag bara skulle få VG.

Nästa vecka börjar nästa karaktärsämne och det blir Grafisk design A, det ska också bli riktigt roligt. Dock är schemat som gäller från och med nästa vecka sämst om man jämför de två vi har haft innan. Bara en sovmorgon och långa dagar istället för sovmorgon och korta dagar. Aja, har bara det schemat i 9 veckor, så kan ju hoppas på ett bättre efter det.

Även fast humöret är på topp delar humöret toppen med tröttheten, är så trött så jag har såna vattniga ögon (fast det syns inte på bilden). Ska bara äta, sen ska jag sova, orkar inte så mycket mer idag, får ta tag i alla kommentarer imorgon.Jobb+skola+träning, känner mig duktig

Dålig uppdatering i helgen, I know, men hade annat för mig, så datorn hade jag inte tid med. Men nu är det ny vecka med nya tider för datorn.

Idag har jag hunnit med mycket, jobbade 6-11, övervåningen ser alltid katastrofal ut efter helgen, så det var en hel del att fronta fram. Efter jobbet var det skola som gällde, hade fotoprovet idag, hoppas jag får MVG, det får jag veta imorgon! När jag hade skrivit klart provet slutade jag och det var dags för träning. Jag och Linnea gick till badhuset och simmade och styrketränade lite, det var härligt. Känner mig riktigt duktig idag!

Annat skoj som har hänt, oh yes, fick lönen lite i efterskott + 3 nya filmer/tv-serier i brevlådan! Tracys hämnd, Desperate Housewives säsong 3 och Melrose Place säsong 1.

Nu tänkte jag städa mitt rum lite grann och sen bädda ner mig och kolla på några Melrose Place avsnitt, eller en film, har inte riktigt bestämt mig än.


Lagt märke till fullmånen?

Jag la märke till ljuset som månen gav ifrån sig redan igår, det lös verkligen upp. Men idag lyser det upp mycket mer än vad den gjorde igår. Inte konstigt med tanke på att det är fullmåne. Ikväll är den riktigt vacker! Det passar bra att det är fullmåne inatt, jag har alltid problem att sova då och ikväll ska jag se på massa film med Amina, så jag kommer inte ha några problem med att hålla mig vaken i alla fall!

Är ni som jag, att ni har problem att sova när det är fullmåne?


Packa väskan, ut i kylan, gå till bussen

Godmorgon!
Äntligen fredag, säger jag efter en skoldag. Inte för att det är tråkigt i skolan, vi har faktiskt kul, men inatt sov jag inte så mycket, ingen "skönhetssömn" med andra ord. Längtar till ikväll när jag ska sova, ska bli så skönt. Idag är det Samhällskunskap och Arbetssätt och Lärande som står på schemat, efter det slutar jag. Vet inte om jag åker in till stan och träffar kusinen min, han har inte svarat, annars åker jag hem.

Nu; Packa väskan, ut i kylan, gå till bussen, åka till skolan, gå till skolan, börja skoldagen


Första skoldagen på vårterminen


Då var första skoldagen på vårterminen klar. Dagen började med engelska, jag jobbade på bra, så de sista minutrarna var det bara att slappa. Efter det var det lunch, det blev tonfisksallad, mumma! Fortsatte med matte, nu är det pythagoras sats och sånt tråk vi ska jobba med, I hate it! Sista lektionen var svenska, då skulle vi skriva om äckliga saker, skrev 10 små äckliga historier som min lärare tyckte var bra, men som jag tyckte var riktigt äckliga att skriva...

Efter skolan gick jag och Linnea till simhallen och simmade och badade bastu och nu är jag hemma! Ska snart äta och efter det fortsätta plugga inför fotoprovet!

Igår var man trött

Godmorgon på er!
Nu är lovet slut, men inte är jag mer utvilad för det, även fast jag somnade extremt tidigt igår (somnade innan 20.00). Skulle behöva 5 dagar till och bara sova, efter det kanske jag skulle vara tillräckligt utvilad.

Idag är det engelska, matte och svenska som står på schemat, efter det ska jag och Linnea simma! När jag kommer hem är det tvätta, plugga, äta och sova som gäller, om jag inte har piggnat till. För just nu är jag så trött så jag skulle kunna somna ståendes.

Foton, foton, foton!

Mer foton från gårdagens fotorunda!
Nu är det plugga inför fotoprovet som gäller.Tre nya filmer i brevlådan


Trollkarlen från Oz, Casablanca och Click hamnade i brevlådan idag, det gillar vi! Hoppas att resten av filmerna jag har beställt också kommer i veckan. Ska se på Trollkarlen från Oz ikväll tänkte jag. Nu ska jag snart kolla på Mamma mia för nionde gången, kan inte hjälpa det, men jag är beroende av den filmen!

(Jag har chansen att bli månadens blogg hos Jack, om ni vill så får ni gärna rösta på mig, rösta här)

Mera tv med Linnea

Ändrade planer, det blir inget bad idag, Linneas mamma hittade inte hennes badkläder. Istället stannar vi hemma och kollar på mer Gossip girl avsnitt, snart har vi kollat igenom hela säsong ett. 

En till bild från gårdagens fotorunda
Xoxo Gossip girl

Trevligt sällskap (Linnea), grönsaksdipp, Gossip girl, våfflor och mera Gossip girl = En perfekt kväll!

Ögonen börjar bli trötta, så inga mer gossip girl avsnitt idag (vi har kollat på tio stycken), ska snart släcka lampan och sussa. Vi ska upp tidigt imorgon, ska åka och bada med Emma på eriksdalsbadet, det ska bli skoj! Måste passa på att njuta av den sista dagen på lovet!
Fotorunda påväg till bussen

Hemkommen efter visningen som vi var på. Den var inget vidare, lite för liten, jag vill inte bo i en skokartong, behöver lite space till alla mina saker :-)... Påväg till bussen tog jag med mig kameran och passade på att fota lite så jag har mer bilder att visa er. På 1km blir det en del bilder, får visa dem i omgångar, första omgången i det här inlägget!

Nu ska jag och Linnea kolla på Gossip Girl!Dagens planer - En dag och natt med Linnea!

Planerna för dagen är klara. Jag åker in till stan klockan ett, möter upp Linnea på bussen. Ingen shoping för någon av oss i stan, ingen behöver något, därför ska vi inte lägga pengar på onödiga utgifter. Istället för att shoppa ska vi gå på en lägenhetsvisning. Vi ska möta upp pappa lite innan den börjar, sen går vi på denalla tre. Hade helt glömt bort att den var idag innan jag bestämde mina planer med Linnea, så jag släpar med henne! :-)

Efter visningen åker vi hem och hela eftermiddagen/kvällen/natten ska vi kolla på Gossip girl! Det blir ett Gossip girl maraton hemma hos mig. Det blir mysmys!

Linnea och jag på nyår :-)

Breakfast at Lexie'sSitter och lyssnar på Mamma mia the movie soundtrack, har precis ätit mina två otroligt löskokta ägg. Tror jag kokade de någon minut för lite, men hela kokningen blev misslyckad. Kastrullen svämmade över av kokande äggvita efter att jag råkade tappa ett ägg så det gick sönder i kastrullen. Inte bra, men man lär sig av sina misstag, bättre lycka näsa gång. Som tur var, var äggen ätbara i alla fall ;-)Prefect och allt är rent

Sådär, har äntligen tagit mig i kragen och grundstädat mitt rum såhär på kvällskvisten (02.30). Ett bra medel som tar bort klibbiga fläckar är Prefect, som jag alltid har läst som Perfect, tänk så fel man kan läsa. Nu när rummet luktar fräscht, är nybäddat och nydammat (har tyvärr inte dammsugit, vill ju inte väcka hela huset, men jag har borstat!), så känner jag för att krypa ner under täcket och kolla på ett Baywatch avsnitt!

Kommer ihåg att när jag var mindre lekte alltid jag, Julia och hennes bror att vi var de i Baywatch och vi livräddade varandra i vattnet under sommaren, det var jättekul! Jag och Julia tittade alltid på det på tv3 och ztv efter skolan, helt underbar serie!

Banners - storlekar och priser

Ifall det är någon av er läsare som är sugna på att ha en banner på er hemsida precis som den jag har gjort till Annette's två hemsidor (besök här och här):Så är det bara att skicka ett mail till musicofc@hotmail.com med storleken på bannern, om den ska vara liggandes eller ståendes, bilder, text (om ni vill) och om ni vill ha några speciella färger.

Storlekar & priser:                  

I hennes skor

Tillslut blev det I hennes skor, jag valde att se ikväll. En otroligt bra film som jag verkligen rekomenderar, riktigt bra story. Den handlar om två systrar, Cameron Diaz spelar den snygga och ansvarslösa systern och Toni Collette spelar den oattraktiva och smarta systern (typsikt Amerikanskt, but I like it). De blir ovänner och deras mormor tycker att de ska bli vänner igen. Efter att ha mognat ite och fått mer erfarenheter om livet, återförenas de.
Jag var inte förvånad över att den var bra, jag gillar de flesta filmer med Cameron Diaz! Se den!

Dags för en dusch, sen blir det ytterligare några timmar framför datorn innan jag ska sova.


En hög med nya filmer!

Hemma efter en lång arbetsdag. Det kom rätt mycket varor och dessutom hittade jag en vara som det var utgånget datum på, då var det en tvångstanke som fick mig att gå igenom hela butiken efter fler varor med utgånget datum och jag hittade några som precis hade gått ut. Så allting tog extra lång tid idag, blev inte klar förens 16.00.

Ungefär när jag slutade fick jag ett sms från discshop om att jag hade filmer att hämta ut efter klockan fem, så det var en lagom tid. Åkte och hämtade ut filmerna och nu har jag utökat filmhyllan med ytterligare 20 filmer!!

Lite svårt att bestämma mig vilken film jag ska se ikväll, vilken tycker ni?

Äggröra m. fil och russin

Det blev en lång natt, med några timmars sömn... Tror jag somnade runt ett. Sen vaknade jag inte långt efter det och hör världens duns någonstans i vardagsrummet, men jag såg inte vad som orsakade dunsen, så jag somnade om igen. Är riktigt trött nu, kommer nog somna tidigt ikväll om jag ska sova ikapp alla sömntimmar jag har missat.

Har precis käkat frukost, idag blev det äggröra med fil och russin, riktigt gott. Nu ska jag göra mig iordning till jobbet, ni får ha en bra dag allihopa :-)


Sömnsvårigheter

Har vänt uppochner på dygnet nu under lovet, ögonen är trötta, men inte hjärnan. Brukar alltid somna innan nio när jag ska upp och jobba (för er som inte vet jobbar jag på en vivo-butik) och nu är klockan tio. Ska upp 4.00, det blir då ingen skönhetssömn ikväll. Problemet är att när jag lägger mig ner och blundar så börjar massa tankar snurra i skallen "hm... när ska jag hinna tvätta?", "undra när jag somnar", "ska jag strunta i att sova och sysselsätta mig med annat?", "vad händer om jag inte sover alls? kommer jag vara en zoombie imorgon", "undra hur kallt det är imorgon"... Massa sånna tankar bara snurrar och jag kan bara inte somna!
Dessutom är det så satans varmt i mitt rum, funderar på att försöka somna i soffan, kanske får några timmars sömn i alla fall... Har bestämt mig för att somnar jag inte innan tre så går jag upp då och städar, glömde nämligen bort att städa förut.


The sky is beautiful

Gillar att fota himlen när den har såna underbara färger! Och ikväll var det otroligt underbara färger, tog på mig pappas jacka och skor för att gå ut i kylan en snabbis och plåta.Mera foton


Nu ska julen plockas ner

Vaknade nyss, vad skönt det var att få sova ut. Det har jag inte gjort på hela lovet! Skulle gärna ha sovit lite till, men måste hjälpa mamma att plocka ner julen och sen måste jag städa mitt rum, det ser bedrövligt ut... Förhoppningsvis hinner jag med lite tv-tittande sen, imorn är det nämligen back to work, så istället för 9 timmar film blir det 9 timmar jobb.

The beautiful nature of nowhere

Att bo i skogen mitt ute i ingenstans har enligt mig bara en fördel:
- Den fantastiska naturen man kan fota. Det är helt underbart att ta sig en fotorunda en solig vinter/vår/sommar/höst-dag. Det finns alltid något att fota.

Men förutom naturbilds-fördelen är mitt ute i skogen ett hemskt ställe att bo på, enligt mig. Dåliga bussförbindelser, knappt någon gatubelysning, långt till bussen, älgar i skogen (är rädd för älgar) och massa andra negativa saker, I don't like! Men troligtvis flyttar jag inom en snar framtid till ett mer civiliserat område: stan! Håller i alla fall på att leta lägenheter... Att bo i skogen när man är liten är inga problem, men när man blir äldre blir det bara jobbigare och jobbigare.

Dessutom såg jag förut idag att de hade satt upp varningstexter om att det är älgjakt. Jag som mer än gärna hade velat ta en promenad i kylan imorgon, fota lite mer härliga skogsbilder, gå ner till vattnet och så. Men sålänge de jagar älgar vet jag inte om jag vågar, inte själv i alla fall. Anledningen till att jag är så rädd för älgar är för att jag och mamma krockade bilen med en älgko som sprang rakt ut i vägen för några år sen. Min enda tanke det ögonblicket var "jag kommer dö". Det var en hemsk upplevelse, men både mamma och jag överlevde. Det jobbiga nu är att jag tänker på älgar varje gång jag åker förbi stället där det hände och där åker jag förbi varje dag... En anna älgincident har hänt i området. För flera år sen blev en av mina bästa kompisar jagad av en galen älgko. Vetskapen om galna älgkoar som härjar i området är inte kul. Visserligen blev den skjuten, men det var säkerligen inte den enda alna älgkon!

Mysig kväll med gudsystrarna

Har precis kommit hem från en mysig dag och kväll med mina gudsystrar. Var som jag tidigare nämnt och firade mina gudsystrars pappa som fyller år. Har inte träffat dem på jättelänge. Eller jo, deras pappa träffar jag varje vecka, eftersom han är en av mina chefer. Men gudsystrarna och deras mamma var det månader sen jag träffade. De är så goá, mina små pluttar!

Till mat blev det hummersoppa och fläskfilégryta med ris, riktigt mumsigt!


Fler bilder från gårdagens fotorunda!Mardröm


Då var det lördag, men det känns mer som söndag. Vaknade för en liten stund sen, jag skulle egentligen ha gått upp tidigare, men är man uppe till tre så är det lite svårt att komma upp om man inte har fått tillräckligt med sömn. Jag har i alla fall hunnit göra mig iordning. Ska åka till mina gudsystrar och fira deras pappa som fyller år idag. Det ska bli jättemysigt!

Tänkte berätta om min otroligt skumma dröm jag drömde inatt. Jag har grov ormfobi och jag vet inte vart vi var någonstans, men det var på någon sorts stenig arena. Alla stod i en grupp, både folk jag känner och inte känner. Plötsligt känner jag någonting som drar sig mot min hud, vad var det om inte en orm. Jag stod där och hyperventilera. När ormen hade passerat mig sprang jag därifrån och ställde mig bakom en pelare. Massa folk försökte få mig därifrån och ville få bort min ormfobi, men no way! När hela ormshowen eller vad det var, var slut, sprang jag en liten bit. Helt plötsligt kommer jag in i ett rum och massa släktingar från Malmö sitter och fikar vid ett bord. Då frågade de om jag också ville ha en tårtbit. Problemet var att de satt på fel sida av bordet, de satt på sidan närmast utgången där man kunde se in till där ormen hade varit. Tillslut lyckades de övertala mig, mn jag satt och tittade på tårtbiten hela tiden, ifall att ormen skulle vara kvar i rummet.

Usch, det var en mardröm för min del... Inte att jag fikade med släktingarna, men ormen!


Fyrkantiga ögon

Idag har många timmar spenderats framför tvn. Har kollat klart på säsong två av Desperate Housewives (hade fyra avsnitt kvar). Kollade på fyra avsnitt av Gilmore Girls säsong 5, Mamma mia the movie och Black Christmas. Fick även en till film hem i brevlådan idag, det var Sweeney Todd. På måndag kommer ännu flera filmer. Får nog samla ihop min hög som jag inte har sett och kolla igenom dem, det kommer ta ett tag! Beställer ju bara fler och fler hela tiden, filmberoende? Oh yeah!


Designbyte

Som ni kanske har märkt har jag nu lagt upp den nya designen som jag har fifflat med i några dagar. Jag är mycket nöjd med resultatet, tycker den är mer vintrig, den andra var med julig och eftersom julen är över så passade det med ett byte, vad säger ni? Blev det fint? :-)

(Klicka f5 om ni inte ser den)

Kvällen kommer tillbringas framför tvn, ska kolla på Mamma mia the movie för sjunde gången också, det är en film jag inte tröttnar på, tycker den är helt underbar!

Den gamla


Den nya


Grannskapets fyrverkerier

Jag är inte mycket för att köpa fyrverkerier, det är ju bara bortkastade pengar. Men grannarna verkar inte tycka det, det smälldes massa fyrverkerier i området. Men det är jag glad över, för det är kul att fota!

Kan ju passa på att skriva mina nyårslöften:
- Göra 20 sit-ups om dagen
- Äta en morot om dagen
- Dricka minst 1,5 liter vatten om dagen
- Inget McDonaldsFörsta fotorundan 2009Mitt nyår

Bilderna säger allt: Härligt sällskap, god mat, god dricka, ett lyckat nyår. Tack till Madelene, Madeleine, Linnea, Emma och Julia!

Planerna blev ändrade och Madde stannade med mig til tolvslaget, istället för att jag skulle sitta hemma själv och se på film. Hade det jättetrevligt!

Årets bild - 2008

Då har jag räknat rösterna på "Rösta fram årets bild". Det är kul att se att inte en enda bild fick 0 röster, att det finns bilder som passar alla :-) Ser redan fram emot årets bild 2009, bara ett år kvar tills dess! Har en känsla av att nästa tio bilder kommer vara mycket bättre än de här, kommer ju utvecklas ännu mer!

Hursomhelst, den bild som blev årets bild 2008 var bild nummer två!
andra plats kom bild: nummer 8 och på tredje plats bild: nummer 10. Kolla på alla bilder igen? Klicka härDet har i och för sig hunnit bli 2009, men det gör inget! Idag (lite senare) kommer de otroligt festliga nyårsbilderna! Har haft en toppen kväll :D

RSS 2.0