Då var det nyår!

Godmorgon!
Då var det nyår igen, nacken mår inte speciellt bättre, men det gör inte så mycket. Tur att man har snälla vänner som kommer och hjälper mig med middag och disk och sånt sen :-) Har precis gjort mig iordning, det tog ett bra tag, gjorde så ont i nacken när jag duschade, fyfan! Har stoppat i mig voltaren och ska snart värma min gelekudde.

Planerna ser ut såhär idag:
14.30 - Madde kommer
16.30 - Resten kommer
17.00 - 20.00 Äta förrätt: Charktallrik, Varmrätt: Lasagne och Efterrätt: Glass med bär. Vara sociala och ha det trevligt.
20.00 - 00.00 Mysig filmkväll för mig själv
00.00 - Klä på mig varmt och gå ut och fota alla raketer!

Eventuellt att planen ändras och jag åker till mina gudsystrar innan tolvslaget, har inte riktigt bestämt mig än.
Årets bild röstningen avslutas 12.00 idag, resultatet kommer upp senare ikväll eller imorgon.


Ändrade nyårsplaner?

Efter 4 avsnitt Desperate Housewives är nackspärren fortfarande kvar. Kommer nog få sova sittandes inatt om den inte släpper, gör vansinigt ont. Det kom inte precis lägligt att få kraftig nackspärr lagom till nyår. Får se till att vännerna hjälper mig imorgon. Vi ska äta middag hos mig, det kommer bli jättetrevligt, tur att jag är tillräckligt kry så jag slipper ställa in den. Dock vet jag inte om jag kommer klara av att följa med vidare efter middagen. Inte för att jag vet vart vi ska eller så, det är inte bestämt än, men efter tolvslaget skulle vi träffa Sussie, ser ut som att jag får stanna hemma eller åka till mina gudsystrar för att ta det lugnt istället, det kan vara skönt också, men är så inställd på ett festligt nyår iår, vore synd om planerna ändrades. Får se hur jag mår imorgon :-)

Nu sitter jag i alla fall och väntar på maten, det blir någon soppa, mums! Under tiden ska jag börja göra en ny design jag kan ha efter nyår, lite designbyte sitter aldrig fel :-)




Kraftig nackspärr

Fyfan vilken helvetes morgon! Vaknade 04.20, klockan ringde och jag skulle upp och jobba. Varje morgon sträcker jag på mig innan jag går upp, men idag gick någonting snett. Ja sträckte på mig och känslan var att ett gummiband spändes i nacken och ljudet var som ett ben som gick av. Jag försökte resa mig upp, men det var omöjligt. Vilken smärta, sån smärta har jag aldrig känt tidigare. Jag har legat vaken sen 04.20 och fått rödsprängda ögon och dubbla påsar under ögonen av alla tårar och så lite sömn. Har ringt vårdcentraln och en läkare ska ringa upp vid elva, de misstänker att det är kraftig nackspärr och att det bara är att vila och hålla sig varm.

Inget jobb
för min del idag med andra ord, känns lite surt. Men vad gör man? Lyckligtvis börjar det släppa lite nu, så jag kan röra mig lite, men det gör ändå satans ont om jag hamnar i fel läge.

Blir en heldag i soffan, ska kolla på Desperate Housewives snart!


Nya filmer i hyllan!

Då var man hemma efter en lång arbetsdag, jobbade 6-15, är helt slut nu. Det var mycket som behövde fixas idag, plocka ut varor från det lilla lagret vi har och så.

Bytte även in mitt nya terminskort till pluskort så man kan åka efter tolvslaget på nyår. Jag fick stå i kö i 40 minuter, det var 40 nummer före mig, det var jobbigt att sitta där och vänta när jag bara ville hem!
 
Ska lägga mig i soffan nu och kolla på Mamma mia the movie och äta, det blir pasta med lax idag, mums! Var även och hämtade ut nya filmer som kom med posten idag, en del av de jag har beställt nu under december. Det är:
The shining, Saw 4, Candy, Breakfast at Tiffany's, Shattered, Nyckeln till frihet, You've got mail, Desperate Houswives säsong 2, Kill bill, Kill bill 2 och Hannibal!

Upp tidigt = sova tidigt

Usch, det känns så tråkigt att gå och lägga sig klockan halv nio en söndag när det är lov. Men med tanke på att jag snart får lön så blir det inte så svårt att komma upp imorgon, hoppas jag! Dessutom är jag rätt trött ändå, så det går förhoppningsvis rätt fort att somna. Och idag får jag sova i min egen säng, har inte gjort det sen julafton, gäster hela tiden och då får jag sova på soffan!

Nu släcker jag julstjärnan för idag, stänger ner datorn, tar fram ipoden och somnar till Mamma mia the movie soundtrack! Den är ju så bra :)

Sov gott!


Flowerpower


Härlig söndag det har varit. Riktig slappardag, bara legat i soffan, kollade på Höst I New York också, den är så fin. Kvällen blir lika lugn som dagen, ska sitta vid datorn några timmar till, sen ska jag sova. Ska upp tidigt imorgon och jobba, det kommer säkerligen finnas mycket att göra i butiken imorgon, efter julhelgen! Får se till att vara riktigt utvilad så jag orkar med en heldag.

En kopp te

Godmorgon på er!
Idag vaknade jag sent, men har ändå inte fått mycket sömn. Somnade vid halv fem, hade massa tankar som snurrade i skallen... Får gå och lägga mig tidigt ikväll istället, har inte sovit ordentligt på ungefär en vecka...

Jaja, dagens planer är inte många, det blir en slappardag framför tvn och datorn med massa te. För några månader sen var jag anti-te, jag kunde verkligen inte dricka det, spydde bara. Men nu går det helt plötsligt jättebra att dricka, det är bra det!



OCH GLÖM INTE ATT RÖSTA FRAM ÅRETS BILD I INLÄGGET NEDAN

Rösta fram årets bild!

2008 börjar närma sig sitt slut, året har varit ett riktigt foto-år för min del, jag har utvecklats enormt. Jag har valt ut mina tio favoriter, nu är det upp till er att utse vilken bild som blir årets bild. Röstningen pågår till 31/12-08 12.00!

Sååå, vilken bild blir årets bild?

1?


2?


3?


4?


5?


6?



7?



8?


9?


10?


Skrämmande tomte

Godmorgon på er!
Vaknade alldeles för tidigt idag och kan inte somna om. Känner mig riktigt seg... Idag kommer jag inte göra så mycket annat än att kolla på film. På tal om film, jag beställde ju 21 filmer häromdagen och igår skickade jag iväg en beställning med 32 filmer, en riktigt filmnörd är jag! Men köper bara filmer på rea, oftast blir det inga filmer över 100 :-, can't wait tills discshops mellandagsrea kommer, då blir det troligtvis några filmer till (a)...

Lite juliga bilder






Pappa var tomte för mina gudsystrar och när jag ser på den här bilden förstår jag varför jag var rädd för tomten när jag var liten, det är en riktigt skrämmande mask!

Jag önskar er en god jul

Då var julafton äntligen här och snart är den över. Jag har haft en underbar dag och kväll. Julgröt, Kalle anka, julklappar, julmat, allt har varit perfekt. Har fått massa fina klappar, en halsduk, sockor, en pyjamas, pengar, biljett till Labero-kväll, flytta hemifrån boken och mamma mia på dvd. Nu är jag proppmätt och ska lägga mig i soffan och slappa med familjen.

Era kommentarer måste jag ta tag i snart, får se om jag orkar göra det imorgon :-)


Hoppas ni också har haft en underbar jul :D








Det efterlängtade jullovet!

Äntligen är det jullov, eller det blev jullov i fredags, men har inte haft någon tid att blogga, har inte haft tid till bloggen på flera dagar... Ska försöka bättra mig, men det är svårt, går jag inte i skolan så jobbar jag och om jag inte jobbar så sover jag, det är min vardag nu för tiden, men det trivs jag rätt bra med, jag behöver pengarna så det är najs.

Avslutningen i skolan var riktigt mysig, först hade vi lite fika i klassrummet, men vi var väldigt få där. Efter det fick man välja om man ville se på tomten är far till alla barnen eller julpyssla. Jag,Emma och Madde kollade på filmen, den är så bra! Efter det var det jullunch och lite underhållning. När vi hade slutat åkte vi hem till Fanny på julfika, det var jättemysigt, träffade även lite nya människor, skoj skoj :-)

Hela helgen har gått åt till att julstäda, inte klar än, men får väl städa imorgon efter jobbet eller nåt. Nu ska jag lägga mig framför tvn och kolla på Gossip girl, har missat det flera veckor i rad nu, not good. Efter det ska jag nog kolla på film, det blir "den galne professorn" idag, den är härlig :-)

En del av min underbara filmsamling! Beställde även 21 nya filmer idag :-)


Vill till värmen, som alla andra!


Önskar att bilden vore jag som låg på stranden och spanade på folk... Ligga och steka i värmen, det skulle vara så sjukt najs! Och nu känner jag jättemånga som är eller ska åka och glassa i solen. Zaza åkte till Sydamerika förra lördagen och ska vara borta i två månader...Paweena åkte till Thailand förra torsdagen, ska vara borta i tre månader och åka runt lite i Asien. Irene åkte till Thailand i lördags och ska vara borta i 3 eller 6 månader? (:o) även hon ska åka runt i Asien. Igår åkte Stephan till Thailand och ska vara borta 5 veckor... Imorgon åker Nilas till Thailand och ska vara borta 3 veckor och efter nyår åker Madelene till Egypten och ska vara borta en vecka.

Bara ca. 6 månader kvar tills jag åker till Turkiet, inte så långt kvar va?!




Pepparkakshus 08'

Idag har man hunnit med mycket, det började med att vi imorse satte ihop pepparkakshuset som vi gjorde iordning igår, mormor och morfar kom hit och jag, mamma och mormor bakade pepparkakshusets delar. Idag var det dags att bygga ihop det. Det blev lika lyckat som varje år! :D

När vi var klara med det åkte pappa och jag och kollade på två lägenheter, sen åkte vi och jobbade och efter det åkte vi och kollade på en lägenhet till. När vi kom hem kollade vi på film (Donnie Darko) Men lilla jag somnade efter halva, var så satans trött... Men nu har jag bäddat ner mig i sängen och lär väl somna snart igen. Upp tidigt imorgon och jobba!


















Gårdagens mys

Gårdagen var jättemysig, eftersom vi slutade 10.40 på grund av att våran lektion var inställd åkte vi in till stan. Först åkte jag, Amina och Madde in. I Slussen mötte vi upp min och Linneas barndomskompis, Sara som vi inte har träffat på fem år, sjukt kul! Sen mötte vi upp Ida och började gå mot Café String.

Vi hade beställt en tårtbit som det skulle stå Linnea 16 år på, men det hade de inte fixat... Men som tur var improviserade de och gjorde en ändå, det var snällt av dem! Vi gick ner och satte oss i mörkret och väntade på att Linnea (födelsedagsbarnet), Olle och Emma skulle komma. Sen kom de och vi satt och fikade i evigheter, jättemysigt!

Efter det gick jag, Linnea, Amina, Madelene och Sara på bio, vi såg Twilight för andra gången, den är så sjukt bra!!
Efter det gick vi runt i lite affärer och sen åkte vi hem, en jättelyckad och mysig dag :-)











Bara lite lagom seg


Det är helt sjukt hur trött man kan vara efter skolan och ändå är jag inte i skolan många timmar om dagen.

Idag hade vi i alla fall mediakunskap, fortsatte med mitt klädkollage och gick runt med Linnea som skulle fota olika klädstilar. Efter det hade jag matte, började på statistik, prov om två veckor, usch! Dessutom har min mattelärare dragit ogiltig frånvaro när jag har varit på alla lektioner, men har påpekat det så jag hoppas hon fixar det...
Och matte var min sista lektion, efter den åt jag lunch med Ida och Jonas, det blev en mini meal och risifrutti, fetaostsalladen var slut, jag som var så sugen...

När Emma hade slutat sin lektion åkte hon, jag, Amina och Sussie till stan och strossade runt lite, tog även några Tele2 affischer, ni vet på det där fåret. Nu hänger de i mitt rum, det är grymt!
Efter att vi hade strossat runt lite åkte vi tillbaka till skolan och lyssnade på en föreläsning om "Ingen är illegal" eller något sånt, det var rätt intressant...

Och nu, nu sitter jag här och tror jag somnar snart....
- Men imorgon slutar jag 12.40, det är sjukt skönt, sista lektionen är inställd!



RSS 2.0