Ännu fler bilder från dagens fotorunda







Dags att städa rummet, har fått en tillfällig lampa nu, min förra var tydligen trasig. Mycket konstigt....

Dagens fotorunda

Har precis varit ute på en fotorunda. Gick ner till vattnet, hade ingen inspiration alls, sen, från ingenstans kom tusentals ideér flygande. Det resulterade med att jag kom hem med en hel del bilder. Vattnet var spegelblankt och solen tittade fram.

Det här är favoritbilden som togs, mer bilder kommer senare.


Favorit i repris

Har visat den förut och jag visar den igen. Kollade igenom mina bildmappar och hittade den här bilden som jag tog för ungefär en månad sen. Längtar tills det vädret kommer tillbaka, det var tider det. Solen börjar titta fram nu, men nya moln är påväg.



Nu ska jag åka till mina gudsystrar och mysa lite

Waterdrops

Hemkommen från tandläkaren nu, inga hål, sköönt!

Det hade givetvis regnat ännu mer när vi kom hem,  då kollade jag på utebordet och såg massa fina droppar. Visste inte om de skulle bli bra på bild, men det tycker jag de blev, eller?! :-)







Vi tackar nej till hål



Har borstat gaddarna noga nu, använt tandtråd och sköljt med listerine, precis som vanligt. Dags att röra sig mot tandläkaren. Håller tummarna för att jag inte har några hål! Ni kan väl också hålla tummarna för att jag inte har några hål? (a)

Vart tog solen vägen?

Godmorgon!
Sovit gott? Det har jag, har sovit riktigt gott! Synd att man vaknade upp till gråa moln och regn bara... Hade hoppats på strålande solsken.

Bort med regnet och fram med solen...


Idag har jag lite saker som måste göras, ska till tandläkaren, köpa nya glödlampor så jag kan sätta igång och städa mitt rum. Har glömt att köpa, men idag får jag inte glömma, ska skriva en påminnelse. Efter det ska jag vara barnvakt åt mina gudsystrar. Hur länge vet jag inte, men det kommer säkerligen bli middag hos dem, myspys! Senare mot kvällen vet jag inte, inga planer än sålänge.


Fotbollskväll med gänget

Då var man precis hemkommen efter en mysig kväll med gänget. Vi såg på fotboll, inte för att jag hängde med så mycket, men det var kul att umgås, det var därför jag åkte dit. Love you guys! Ni är bäst.

Tog faktiskt med mig kameran och lyckades få några bilder i alla fall

Jag i väntan på bussen


Hade lite popcorn med mig :-) Första påsen blev lite misslyckad då Gurra poppade, men hade två påsar, så Madde fick poppa den andra


Emil, Lisa, Madde, Vicke och Löken :-)



Lisa och Löken som försöker gömma sig


Sen kom Charlie också, fast det var nästan omöjligt att få honom på bild



En annan som det var omöjligt att få på bild var Gurra, så tyvärr, ingen bild på honom ;-p

Fotbollsplaner :o

Jag som är helt emot fotboll, ska ikväll se på finalen jag som aldrig ens har kollat på en halvlek eller vad det heter :o. Inte något som var planerat, men jag gör det så jag slipper vara hemma och tråka. Ska kolla med några kompisar, så det kommer bli kul i alla fall. Gurra messa och fråga, enda problemet är att vi inte vet vart vi ska vara än, men vi hittar nog någonstans.


Black and white

Vissa bilder blir helt enkelt snyggare i svartvitt


Mina trädgårdspolare, humlorna! :-)







Makaroner, mumsigt

Vaknade för en liten stund sen, har gjort mig iordning ifall jag ska iväg och så. Man vet ju aldrig med mig. Nu sitter jag här och äter makaroner. Det är min frukost idag, det blir lätt så under loven, pasta är ju så gott!

Det där med måltiderna
har jag tänkt på och jag ska göra en sak en dag. När vet jag inte, men det jag ska göra är att byta plats på måltiderna. När jag vaknar ska jag äta middag istället för frukost. Lunchen blir som vanligt, men middagen är frukosten. Förstår ni? Tänkte bara göra det för skojs skull, har tänkt på det i ett halvår nu, det kommer nog bli av i veckan.


Sov gott!

Nej, nu ska jag ta och sova. Har fortfarande inte köpt glödlampor till lampan i taket, det är verkligen kolsvart. Men jag bad mina gudsystrars pappa göra det imorgon, måste verkligen städa, plus att jag gärna vill se vart jag sätter fötterna när jag går i mitt eget rum. Golvet är nämligen täckt av saker, så risken att trampa på något är väldigt stor.

Sov så gott

Orkanstyrka 7



21.00 på tv6 ikväll är det orkanstyrka 7! Den är så jäkla bra, måste bara se den, till det blir det lite godis, det är ju faktiskt lördag. Någon mer än jag som kommer sitta bänkad framför tvn till orkanstyrka 7?


Hemmakväll?



Kvällens planer, lutar åt en hemma kväll med familjen och mina gudsystrar. Tror inte jag orkar åka iväg någonting, det beror sig på om det dyker upp något och vad som dyker upp. Annars kommer jag nog se på någon film skulle jag tro. Om jag orkar och om vädret håller i sig tänkte jag nog ta mig ner till vattnet lite senare och fota lite också.


Godmorgon!

Good morning sunshines!
Lördag, härligt härligt! Vaknade nyss av att telefonen ringde och fick reda på att om en kvart ska vi vara barnvakt åt mina gudsystrar. Måste skynda mig att göra mig iordning. Annars idag har jag inga planer för tillfället, förutom att tvätta. Ikväll vet jag inte vad som händer än, det får vi se ;-)

Hur ser era planer för dagen ut?



Kvällens härligheter

Då var man hemkommen efter en mysig kväll. Det började hemma hos mina gudsystrar, åt middag med dem och så. Efter det åkte jag hem till Madde, Lisa kom också, det var trevligt :-)! Grabbarna frågade även om vi ville komma till Vicke en snabbis... Självklart ville vi det! Så vi åkte hem till Vicke och där var även Gurra, Charlie och Löken, myspys. När vi hade varit där en stund åkte vi hem till Madde igen och hade det allmänt trevligt, satt och snackade lite och så. Sen åkte jag hem :-)

Det var min kväll det och som vanligt hade jag med mig kameran, men glömde fota... Men bjuder på en sötis bild på Lisa för inte så länge sen ;-)


Fredagkvällen

Kom precis hem från mina gudsystrar, de somnade tråkigt nog, men de hann käka några av mina plättar. Det var en succé! Om en stund ska jag tillbaka hem till dem för att äta middag. Åkte bara hem en snabbis för att duscha och hämta busskort m.m.. Ska hem till en kompis lite senare och kolla på film tror jag :-)

Vad har ni för planer ikväll?

Önskar er en härlig kväll!

Wihooo!

Yes, yes, yes!! Jag kom in på mediagymnasiet jag sökte till! Fyfan vad härligt, wiiiiiiiihoooo!



Plättar till lunch

Gjorde plättar det första jag gjorde när jag vaknade. Ska nämligen åka förbi en sväng till mina gudsystrar och busa lite med dem och bjuda på lunch. Snart åker de nämligen bort, så man får passa på att umgås nu. Det blev mycket plättar, självklart har jag redan smakat några, sjukt goda. Någon mer som vill ha mina plättar till lunch?


Gymnasiebesked....

Sitter här och väntar på att posten ska komma. Förhoppningsvis har brevbäraren med sig intagningsbeskedet till gymnasiet... De har redan skjutit fram det en dag (skulle ha fått det igår), orkar inte vänta tills på måndag om det inte kommer idag....

Nu håller ni väl tummarna att jag kommer in på mediagymnasiet jag sökte till?


Update 12.31
Ingen post alls har kommit, men läste nu på hemsidan "Ett intagningsbesked (på papper) kommer att skickas per post i början på nästa vecka." Ja okej... men det ska fortfarande stå när man loggar in idag, senast klockan 13.00.... En halvtimme kvar då!


Update 13.08
Det står fortfarande inget på hemsidan, nu är jag riktigt irriterad. Visas det inte i helgen eller senare i eftermiddag ringer jag och klagar på måndag. Ska inte bara klaga på det, ska klaga på att de har skrivit fel meritvärde. Det saknas 15p, jag har extrakollat flera gånger, det är 15p för lite!

Sunny day today

Good morning sunshines!
Hur mår ni? Själv mår jag toppen, en aning trött bara... Men kan inte sova mycket längre, min rullgardin är trasig, kan inte dra ner den. Så varje morgon vaknar jag av att solen lyser in och värmer upp hela rummet. Lite smått irriterande, får se till att försöka laga den..

Nu ska jag ta och göra plättar. Ska till mina gudsystrar sen, får se om de gillar mina übergoda plättar ;-)

Hua vad varmt, måste nog öppna fönstret, det sker inte ofta pga att risken att få in en jättespindel i rummet är stoooor


Och där gick lampan...

Hade som planer att städa efter Sagan om ringen. Men självklart är taklampan helt död. Min typiska otur när jag väl vill göra något som jag inte brukar vilja göra! Så nu är det mörkt, förutom ljuset utifrån. Jag som städar bäst på natten, lite svårt i mörker.. eller hur? Har i alla fall en anledning till att inte ha städat, men ååh, har ett riktigt städsug!

Ja ni ser ju lite svagt hur stökigt mitt rum är... Imorgon vet jag en som ska åka och köpa tre nya glödlampor; jag!

Kvällens tv-planer;

Inga planer för kvällen här inte, förutom tvn. Tänkte kolla på Sagan om ringen: Härskarringen på tv6 21.00. Det var riktigt länge sen jag såg den och jag har den bara på VHS. Måste verkligen köpa den på dvd!

 Hur ser era planer för kvällen ut?



Plopp Caffe Latte - mumsigt värre!

För några dagar sen testade jag den dära Plopp med Caffe Latte smak. Ett ord för att beskriva den: Mums! Den tog slut snabbt ska jag säga er, tycker den är mycket godare än orginal plopp. Nästa gång ska jag nog testa den där tutti frutti... Den tror jag inte är speciellt god, men måste testa ;-)


Mjauu, I love the picture

Kollade igenom mitt bildarkiv. Håller på att rensa bilder så jag får mer minne på datorn. Blir tokig, startskivan blir full varje dag... Aja, hursomhelst hittade jag den här bilden. Tog den för några år sen, grannens söta katt.





Känner för att fota...

Nu är jag inspirerad till att gå ut och fota, eller åka iväg och fota! Det börjar bli lite uttjatat att gå runt i området och fota. Visserligen hittar jag alltid någonting, men nej. Måste hitta nya platser att utforska med kameran! Får väl åka någonstans någon dag och fota. Sätta mig på en buss och se vart jag hamnar. Det är rätt skoj, fast inte själv... Det är säkert någon som vill hänga med, hoppas jag ;-)


Stekhett i solen ;-)

Man riktigt känner hur det bränner när man ligger och steker! Himla underbart alltså, älskar den där brännande känslan... Ska fortsätta steka om en stund, först ska jag göra mig någonting att äta och dricka massa vatten, vätskebrist på gång här.

Det kanske inte riktigt är lika varmt som att ligga i en eld och låta sig stekas, men snarlikt ;-) Härligt att vädret är tillbaka!

Midsommar 08

Eftersom jag tog min bloggpaus precis efter midsommar tänkte jag nu kort berätta lite vad jag gjorde.

Hela dagen samt kvällen spenderades hemma hos mina gudsystrar. Mycket god mat och dricka, det var riktigt mysigt. Lite bus med de små. Sen spenderades mycket tid vid datorn för att importera ungefär 100 cd-skivor i itunes, men hann inte med alla...

Midsommarlunchen bestod av det vanliga; potatis, prinskorvar, köttbullar m.m.
Kvällsmaten bestod av; Grillat kött med sallad.
Efterrätten, även kallat höjdpunkten bestod av; Mammas citroncheesecake med blåbär och hallon till.

Efter allt det kan jag lova er att jag var proppmätt.





Om en månad...

Åker jag till Turkiet, Side! ;-) Gissa vem som längtar? Jaag!

Godmorgon
förresten, ny dag idag. Strålande solsken, härligt. Ska ut och steka om en stund... Annars händer det inte så mycket idag. Inte än i alla fall, planerna brukar ändras fram mot kvällen, alltid skoj. Om jag orkar ska jag försöka städa mitt rum också...

Vad ska ni göra idag?

Det skulle jag vara härligt att dra sig ner mot stranden... Men jag vet inte riktigt om jag känner för det idag, får väl se om en stund...


Den nya sommardesignen!

Nu har jag lagt upp den nya designen. Har suttit och tänkt ut hur den skulle kunna se ut ett bra tag nu. Och tycker att resultatet blev grymt lyckat. Designen är mer... jag, än vad den förra designen var. Gillar den skarpt! Hoppas den är lika uppskattad hos er läsare? :-)

För er som inte känner igen er - förra designen...


Nu börjar det bli dags för mig att krypa till kojs, är riktigt trött. Dessutom är det inte lönt att vara vaken när internet krånglar som vanligt... Sov så gott allihopa!



Guys, I'm back!

Glädjande nyhet; Jag är tillbaka från min bloggpaus!

Hoppas i alla fall de flesta tycker det är en glädjande nyhet :-) Saknar faktiskt bloggen, men det var skönt att komma ifrån den lite... Det jag har att göra nu är att: Svara på era underbara kommentarer, lägga upp en ny bloggdesign, vad sägs om det? och lägga in bilderna från midsommar som jag fortfarande inte hunnit göra.

Får se hur mycket jag hinner göra ikväll, är rätt så trött..

Glädjespridande bild, eller hur? ;-)

En liten bloggpaus

Känner att jag behöver ta en liten liten bloggpaus. Kanske är tillbaka redan imorgon, eller om några dagar. Jag vet inte, men just nu har jag ingen ork att blogga. Jag försvinner inte helt, kommer att komma tillbaka, snart! :-)


The Guru

Sorry för den dåliga uppdateringen, men igår ville jag spendera hela kvällen med mina gudsystrar, de åker bort i några dagar nu, så ville mysa med dem. Och idag har jag inte orkat göra något annat än att ligga och lyssna på musik och se på film. Men det har varit skönt det också.

Såfort jag har laddat in bilderna från gårdagen på datorn kommer de upp här på bloggen. Vi åt massa gott och drack massa gott, en väldigt lyckad midsommar. Hoppas ni också hade det.Synd bara att det började regna innan desserten...

Filmen jag såg nyss var "The Guru". En indisk film och ni som har följt min blogg vet att jag gillar indiska filmer. Den här är inte som  de andra indiska filmer jag brukar se. Jag brukar kolla på filmer på hindi, men den här var faktiskt på engelska.
Handling från filmpunkten.se:
Huvudpersonen Ramu, en indisk danslärare anländer till New York för att uppnå lycka och framgång. Han börjar jobba på en Indisk restaurang och hamnar snart i ett förväxlingsdrama - över en natt blir han känd som en andlig healer - The Guru of Sex. Men framgången har ett pris och Ramu blir tvungen att välja mellan sitt nyfunna kändisskap eller sin växande kärlek.


Midsommar

Good morning sunshines!
Sovit gott? Det har jag, känner mig rätt utvilad nu, underbart! Dagen kommer spenderas med mina gudsystrar, kommer bli jättemysigt. Mina små charmtroll! Det blir god mat och dricka, vad vet jag inte än, men det är det alltid när vi är hos dem :-)
Vad ska ni hitta på idag? Glad midsommar allihopa!



Har även gått in i mitt bildarkiv för att hitta sju olika sorters blommor som jag lägger in på bloggen iställlet för under huvudkudden. Smart va?



Sov gott

Filmen (50 first dates) var riktigt bra! Nu ska jag gå och lägga mig, är riktigt trött, tänkte somna till Ncis som börjar om några minuter. Sov gott!

Mitt hjälpmedel för att minnas mina drömmar...
Stenen Jade
"Jade är en lyckosten som dyrkats i Asien i 1000-tals år. Jade stödjer oss att förverkliga våra möjligheter, vara tålmodiga och trogna vårt mål. Den utstrålar stillhet, frid och inre harmoni. Sov med den under huvudkudden så minns du lättare dina drömmar. Det kan hjälpa dig att förstå vilka känslor du förlöser med hjälp av drömmen"


Bild: ©Alexandra!

Kvällens planer



Vad har jag för planer för kvällen?
Mysa framför tvn och kolla på filmen som går på 6an "50 first dates". Tror jag har den här hemma, men den har jag väl slarvat bort eller nåt... Till det ska jag äta lite fruktsallad, om jag hittar någon god frukt här hemma, får se.
Vad har ni för planer?

Guld värd

Lärarna har gjort en dvd till oss elever, med alla år som har gått. Filmklipp, allting från alla år är dokumenterat. Den skivan är guld värd, så mycket man skrattar åt, det är helt underbart. Fast i slutet gråter man, då har de gjort ett bildspel på alla i klassen och i början innan bildspelet visas den här filmen, det är den som får tårarna att börja rinna. Tycker det var riktgit snällt gjort av våra lärare att göra den här dvdn åt oss!





In the sunset



Rastlös? Ooja... Vill göra något! Synd att Linnea är hos sin mamma, annars hade jag åkt och köpt glass med henne... Någon annan jag känner som vill åka och äta glass med mig?... Som inte är upptagen eller bortrest?

Ni är en del av mitt liv

Det känns fortfarande inte som att vi inte kommer gå i samma klass igen. Ni är en del av mitt liv, vi har gjort mycket tillsammans, minnen som finns kvar där föralltid. Det här inlägget är till er 9S!

Förutom alla minnen vi har i skolan, så har vi gjort så otroligt mycket med varandra på fritiden och inget av det kommer jag glömma! Så här kommer några minnen som ni förhoppningsvis inte har glömt och inte kommer glömma heller!

Den här sommaren ska vi samla på oss ännu fler minnen, right? ;-)

Minns ni när jag fyllde 13? Då vi var hemma hos mig och lagade tacos och spelade tv-spel!

Minns ni när vi firade Fannys 15-års dag? Och det blev bråk på stranden, det var scary, men det är något jag alltid kommer minnas


Och när Sara fyllde 15, då vi åt pizza och såg på film!


Minns ni valborg tjejer? En härlig kväll och Julia vann massor med priser!


Minns ni skolavslutningen i åttan? Gud vad kul det var, glömmer det aaaldrig!


Och förra sommaren innan skolan började, när vi var hemma hos mig och hade det ritkigt skoj!


Glöm inte alla gånger vi har käkat glass på ipn!


Och årets skolavslutning, den kommer jag inte glömma i första taget!


Jag glömmer er aldrig! Alla år med er har varit underbara!






I like this picture! Do you?


Dagens lunch - pasta

Nu är jag proppmätt efter en stor potion med pasta! Pasta till lunch i princip varje dag under loven, det är ju så gott :-) Skulle kunna leva på bara pasta, mums!
Nu ska jag: Städa mitt rum, duscha, tvätta (kanske) och se på någon film....





Molnfri morgondag?

Även fast det är sol är det hopplöst att ligga ute och sola. Det blåser grymt mycket och det är lite kyligt. Tills imorgon beställer jag strålande sol, vindstilla, värme och molnfritt. Eller vad säger ni?



Låt oss fortsätta med blommor...

Som ni säkert redan märkt vid det här laget gillar jag att fota blommor (a) Så här kommer ännu en bild, den här gången på en nyponrosblomma. Gillar den rosa färgen jättemycket, synd att ett blad ramlade av bara...!


Godmorgon

Gooodmorgon! Då var det torsdag, solen lyser in genom fönstret, funderar verkligen på att ligga ute idag, om det är tillräckligt varmt. Får gå ut om en stund och titta. Först är det frukost som gäller!

Ännu en bild på blomman jag fotade igår




"Älskar älskar inte"

När jag var påväg ner till vattnet förut för att fota, hittade jag en prästkrage på vägen ner. Jag plockade den och fick massvis med inspiration till hur jag kunde fota den. Så fick med mig en hel drös med bilder på just den blomman hem. Har valt ut mina favoriter som jag tänkte visa er :-) Vad tycker ni?









Onsdag 18 juni

Godmorgon på er
Sovit gott? Det har i alla fall jag. Somnade såfort jag la mig på kudden igår, var riktigt trött :-) Nu har jag i alla fall vaknat och solen ser strålande ut. Får se om man klarar av att ligga ute, det blåser en hel del... Jag vill ha tillbaka det där extremt varma vädret som var innan sommarlovet, det var så härligt!


Planer för kväll

Då var planerna för kvällen klara, ska åka hem till Madde lite senare och kolla på film. Det kommer bli jättemysigt :-) Får se vilka filmer det blir, ska plocka ihop en liten hög med olika alternativ så får vi välja senare.
Vad har ni för planer inför kvällen?

Jag och Madde för några år sen :-)

Min sjuka dröm

Länge sen jag skrev ner en dröm jag haft. Men idag kommer jag faktiskt ihåg min, väldigt väl. Eller i alla fall det som gjorde att jag vaknade.

Det började med att vi hade no, i träslöjdsalen. Våran nolärare kom in och sa: Alla ställer sig upp och räcker upp en hand. Alla gjorde det. Anledningen var en tävling, den som kunde hålla upp handen längst var bäst. Har ingen aning om vem som vann, för jag vaknade av att jag hade handen i luften.

Det måste ha sett jättekonstigt ut, sen började jag asflabba.


The sun is back!

Häärligt, solen har valt att komma tillbaka! Då kan man äntligen vara ute igen :-) Det ser rätt vindstilla ut också, precis som det ska vara. Men innan jag går ut i det underbara vädret tänkte jag äta lite frukost och sätta igång ännu mera tvätt. Vad ska ni göra idag?


Goodnight

Sov gott, orkar inte vara vaken länge till :-)


Barndomsminnen



Minns ni de här (elefanterna?) från lekparken när man var mindre? Jag har ett starkt barndomsminne från en sån här när jag hälsade på mina morföräldrar. Gillade verkligen att gunga på dem och jag gjorde det varje gång. Men en dag gungade jag väl lite för hårt och hela elefanten lossnade från rälsen, eller vad det nu är som den sitter fast i. Både den och jag flög baklänges. Då stukade jag min svanskota kraftigt. Kan känna av att det gör ont än idag när jag har suttit still för länge. Ett barndomsminne för livet :-)

Uselt väder


Så tråkigt väder... Vart tog solen vägen? Det är ju sommarlov, vill ha sol, värme och vindstilla. Inte regn, kyla och blåst. Får roa mig på annat sätt än att sola, tittar på film; She's the man, tycker den är grymt bra :-)

En seg måndag

Seg som satan, har försökt ta tag i städningen, men på två timmar har jag städat... 2 kvadratmeter kanske? Usch, borde kanske ta en dusch och en latte så jag piggnar till... Har i alla fall tagit mig orken att starta en tvättmaskin. Applåder till mig :-)

En bild från igår


Godmorgon

Godmorgon, första måndagen på evigheter som man slipper gå upp 06.15 för att gå till skolan. Sommarlooov! Det känns underbart. Ska sega hela dagen om inget annat kommer upp. Även fast jag sovit ut två dagar i rad så är jag fortfarande trött..

Visst ser det underbart ut?


Fotorunda med Lnea

Var på en liten fotorunda med Lnea förut. Eller den var rätt stor, kom hem med 133 bilder. Har valt ut mina personliga favoriter bland dem jag tog. Är supernöjd med nya kameran! Kommer använda den flitigt på fotorundor i sommar :-)













Canon EOS 450D

Har ju inte berättat vad jag fick i avslutningspresent av mamma och pappa. Men det var i alla fall min efterlängtade Canon EOS 450D! Den väger knappt någonting och tar grymma bilder! Ska rensa datorn nu och ladda in lite bilder som jag tog idag :-)



Söndag 15 juni

Godmorgon! (God eftermiddag?)
Har ni sovit gott? Det har i alla fall jag, vaknade för en liten stund sen. Har inte sovit såhär länge på ett halvår. Sommarlovet är verkligen efterlängtat, det här kommer lätt bli bästa sommarlovet ever :-)

Idag har jag inga planer för tillfället. Tänkte ta tag i att svara på alla kommentarer för en gångs skull, sen ska jag även rensa datorn på minne så jag kan ladda in massa nya bilder!

Vad ska ni göra idag? :-)



Trött som fasen...

Har precis kommit hem, blev inte många timmars sömn inatt, hade det jättetrevligt. Men nu är jag trött som bara den, vill bara lägga mig ner och sova. Ett problem bara... Vi får gäster om mindre än en timme. Jag ser ut som en uteliggare, helt lerig efter att vi åkt fyrhjuling imorse... Borde nog hoppa in i duschen..



Känns som att jag har en del att göra med bloggen, måste lägga upp bilder från avslutningen m.m... Har massa kommentarer att svara på, men just nu har jag ingen ork och är upptagen, ska försöka ta tag i det imorgon, om inget annat dyker upp.

I väntan på Nevin


Sitter här och väntar på att Nevin ska komma. Har bjudit henne på middag och så, ska bli jättemysigt, har inte träffat henne på jättelänge, i alla fall inte på middag. Vi har lite att prata om :-) Sen tar jag samma buss som henne sen när jag ska iväg, ska bli supertrevligt!

Alla grät...

Fyfan säger jag bara, kom nyss hem, stog och böla med klassen i över en timme. Vi fick se på en film som lärarna hade gjort och i slutet så var det nästan ingen som kunde hålla tillbaka tårarna och sen gick man runt och kramade varandra och grät floder. Så jävla sorgligt, jag kommer sakna majoriteten av klassen!

Förövrigt var avslutningen jättebra, mycket musik och så, alltid kul! Sen var det betygsutdelning och jag gick ut med bättre betyg än väntat, wiho!

Nu ska jag umgås lite med släkten, äta gott och så. Nevin kommer lite senare, hon slutar vid 17.00, så får se när hon kommer. Senare ikväll ska jag till en kompis och möta upp de flesta i klassen :-)

Bilder kommer såfort jag har orken att rensa datorn på minne och föra över alla bilder.

Fredag den 13:e, skolavslutning

Idag, på otursdagen, går jag ut nian. Får hoppas på mer tur än otur i alla fall. Vädret ser hyffsat lovande ut. Har gjort mig iordning nu, är nästan helt färdig, ska fixa det sisa först. Måste kolla om jag får på mig några skor, trampade nog snett igår när jag dansade för jag har skitont! Menmen, det löser sig.

Usch, det känns riktigt jobbigt att lämna klassen nu
, de senase veckorna har varit helt underbara och gårdagen var helt perfekt. Har en stor klump i halsen och kommer börja gråta sen, jag vet att jag kommer det.. Men jag vet också att jag inte kommer vara enam om att fälla lite tårar...

Ni är bäst!



Detaljerad kväll

Bara för att jag inte kan sova och inte har något bättre för mig kan jag lika gärna skriva om kvällen! Varning för ett långt inlägg...

Det började med att vi samlades i hallen till matsalen, det bjöds på bål och tilltugg. Vi minglade lite och alla var grymt glada och fina. Vi träffade lärare från förr och hälsade på alla.

En lycklig Gabbi


Mycket folk som skulle trängas i en liten lokal, men det gick :-)


En jättefin Madde med drinkglaset i högsta hugg


Den goda bålen :-)


Efter minglet gick vi ut och ställde upp oss utanför, det var dags för klassfoto. Jag slängde dit min kamera så jag också fick en minnesbild för livet. Det här är de bästa niorna någonsin! Kommer sakna dem så grymt mycket!


Efter det fotot var det dags att gå och sätta sig till bords. Mitt bord bestod av Viktor, Lisa, Ludvig, Filippa och Emelie. Ett riktigt bra bord med andra ord. Till förrätt blev det räkmacka, till varmrätt blev det kyckling och potatisgratäng. För min del endast potatisgratäng eftersom jag inte äter kyckling och jag inte fick någon annan rätt istället. Men det var lugnt ändå, då hade jag mer plats till efterrätten som betod av cheesecake, fruktsallad och chokladmousse.





Under alla rätter var det tal som hölls så man fick tårar i ögonen, tal som verkligen nådde ända in i hjärtat, det talet som berörde mest var Gabbis, fyfan vad bra du var gumman! Det känns verkligen sorgligt att lämna alla....
Sen höll även våra lärare sen 5an och 6an tal om vad vi skulle bli i framtiden, vet ni vad jag enligt dem ska bli? Tv4as nyhetsreporter, så ball jag är ;-)

Sen var det även kvällen bästa underhållning, den bästa underhållningen någonsin, inte ens Björn Gustavsson kan slå våra lärares sketch som de spelade upp för oss. De hade klätt ut sig till varandra, så no läraren var gympalärare i sketchen, so läraren var spanska läraren osv. Det var så grym roligt, trodde jag skulle dö av skratt. Det var verkligen komsikt, det hela avslutades med en indisk dans, vilket är det vi har arbetat med hela året typ. Det var en klockren sketch om deras dagsordning.

Från vänster: våran mattelärare utklädd till våran bildlärare, våran solärare utklädd till spanskaläraren, våran syslöjdslärare utklädd till solärare


En aning suddig.. men från vänster: Våran  spanskalärare utklädd till våran mattelärare, våran mattelärare utklädd till bildlärare, våran träslöjdslärare utklädd till musiklärare, våran solärare utklädd till spanskalärare, våran syslöjdslärare utklädd till solärare, våran nolärare utklädd till gympalärare


Sen bar det av mot dansgolvet, två timmars oavbruten dans, DJ som spelade grym musik, alla i klassen dansade tillsammans, kunde inte bli bättre. Grymt kul var det, men nu har jag så ont i fötterna, fast det gör inget ;-)

Några i klassen


En galen viktor med slipsen på huvudet, hm.. normalt? :D


Tha party has just begun!


Sen blev minneskortet fullt. Men det var typ det som hände och nu sitter jag här... tänkte bädda ner mig så jag orkar upp till självaste avslutningen imorgon också!

12/6-08 MINNEN FÖR LIVET


Wihoo, vilken kväll! ;D

Jag måste börja med att säga att det här var den bästa kvällen någonsin! Såhär kul har jag aldrig haft i hela mitt liv. Orkar inte skriva så mycket nu, kommer skriva mer i helgen, men kvällen var så jävla lyckad. Kan verkligen inte kalla det för en "bal" det var, partyyyy! Vi hade DJ och grymma lampor, rubbet och allting blev perfekt! Nu har jag asont i mina fötter, men det hör ju till, right? ;-)

Detaljerad förklaring och mer bilder kommer i helgen, möjligtvis senare om jag orkar, nu måste jag varva ner!



Kvällens "bal"-outfit

Då har jag gjort mig helt iordning. Ska åka om 45 minuter. Såhär kommer jag då se ut ikväll på middagen och "balen" som de flesta kallar det, men det är ingen riktig bal...

Jag är så himla nöjd med resultatet så det är inte sant! Håret, sminket, klänningen, allt är perfekt!







Imorgon tänkte jag lägga ut bilder från frisören, före och efter bilder, samt stegvis hur det såg ut när hon satte upp det :-)

Ni får ha en underbar kväll allihopa, det ska jag ha!



Håret - klart!

Då har man fixat sig fin i håret hos frissan. Det blev så jäkla bra, lägger upp bilder om en stund, ska sminka mig och sätta på mig klänningen först så får ni se allt på samma gång. Nyfikna? :-)



Just a picture

Duschad och klar för att åka till frissan. Lång tid kvar, så inget stress med resten som behövs göras i huset... Tänkte bjuda er på en liten fin bild jag hittade i en mapp, tog den i Malmö :-)


Fransk manikyr - check

Har suttit nu ett bra tag och fixat mina naglar. Det blev fransk manikyr, kommer passa bra till den vita klänningen. Det blev rätt bra tycker jag, måste bara ta bort det som hamnade utanför :-) Nu ska jag ta tag i dammsugningen så mamma inte behöver göra allting idag...



Nyvaken men pigg

Vaknade redan vid 7.00, utvilad och glad! Att solen skiner och att blåsten är borta gör allt ännu bättre också. Satte nyss kamerabatteriet på laddning, det kommer behövas idag! Som jag nämne igår har jag mycket att göra idag. För ikväll är det elev-lärarmiddag på skolan för oss nior. Kommer bli grymt kul!


Nu ger jag upp...

Internet gör mig bara arg, får ligga med datorn i fönstret för att mottagningen hos grannen ska vara bra, inte speciellt kul. Jag ger upp datorn för idag, återkommer imorgon... Då internetproblemet förhoppningsvis är löst...

Btw, jag får MVG i bild i slutbetyg! Jag har höjt mig så himla mycket den här terminen, I'm so happy :-)
Det var den här bilden som gav mig ett MVG :-)


Fel på internet...

Vad irriterad jag blir, mitt internet fungerar inte på min dator, bara på den stationära. Men jag gillar inte den datorn, därför går jag in på grannens internet, men det är sämst mottagning. Hatar när mitt internet strular...

Hursomhelst, jag håller på att förbereda massa saker inför morgondagen. Har rätt mycket som måste fixas, det är avslutningsmiddag med klasserna och lärare på kvällen och under dagen är det mycket som ska göras iordning.

Än sålänge är planerna såhär:

8.00 - Gå upp och käka frukost
9.00 - Dammsuga hela huset, medan mamma förbereder saker inför fredagen
10.00 - 12.00 Duscha, göra lite peeling m.m. för att bli fräsch till kvällen
12.30 - Åka till Kicks med mamma och köpa nytt smink eftersom att pappa har slängt hela min sminkpåse, fan!
14.00 - Klipptid och håruppsättning
Vet inte hur lång tid det tar... men kanske är hemma runt 16.00?
16.00 - Sminka mig och göra iordning det sista
17.30 - Åka till middagen
18.00 - 23.00 - Middag och dans

Det ska bli så grymt roligt! Längtar jättemycket, imorgon kommer det komma upp massor med bilder kan jag lova er. Och ni har inte fått se min klänning som jag ska ha än, men den får ni se imorgon :-)

Allting känns så jävla underbart nu, inga problem med någonting längre, allting börjar bli som det var förut, det gör mig så himla glad!

Nu: Försöka få mitt internet att fungera, så jag slipper vara inne på grannens megasega...


Seger till niorna!

Precis som väntat vann vi nior matchen mot lärarna. Det var volleyboll som spelades. Otroligt jämt mot slutet, fast vi visste ju att vi var vinnarna redan från början, eftersom vi helt enkelt är bäst. Sen hade vi en jättehärlig hejarklack bestående av andra elever på skolan, riktigt kul!

Segerbilden!


Efter det åkte jag hem till Madde och vi bakade kladdkaka och kollade på lite tv, riktigt mys var det!

Godmorgon!

Onsdag idag, en väldigt slapp dag. Först ska vi städa ur våra skåp (jag har inget att städa då, har inget i mitt skåp). Efter lunchen är det elev&lärar-matcher. Vi nior ska möta lärarna i någon sport, tror vi vinner, det är bara fyra lärare som ställt upp hittills. Sen slutar vi, så det blir tidig kväll idag. Håll tummarna för att vi vinner ;-)

Vädret idag: Molning och blåsigt, ser inte ut som om solen kommer titta fram...


Dagens bild

Med det här inlägget säger jag godnatt, orkar inte vara uppe mycket längre, ska se slutet på filmen, sen ska jag sova. Har i alla fall en sovmorgon imorgon, skönt som tusan!

Har även framställt rösterna av "rösta fram dagens bild". Det var jämt idag, men den bild som vann var bild nummer ett! :-) Men precis som igår kan jag inte lägga upp de svartvita (förlorande) bilderna. Hade turen igen att jag lyckades ladda upp den vinnande bilden.

Sov gott :-)





Kanalbyte

Dags att byta kanal från 5an, till 6an. Dags för 40 days and 40 nights. Vet inte om jag orkar se hela, är rätt så trött... Ska försöka i alla fall.

Gossip girl idag var sjukt bra, synd att säsongsavslutningen är nästa vecka... Funderar på att köpa några Gossip girl böcker :-)



Jäkligt mätt

Då har man ätit middag, blev lite sent idag. Magen kurrade som tusan, men nu skriker den "varför åt du så mycket för?". Åt alldeles för mycket och nu känns det som att jag har mat ända upp i halsen. Men gott var det! Pasta med salsiccia och champinjoner. Nu sitter jag och kollar på tv, snart gossip girl :-)





Loka likes asia



Det här är min nya favorit i Loka-serien "Loka likes asia". Med smak av grönt te och vit persika. Den är verkligen sjukt god. Alla  de nya smakerna är sjukt goda, har ni smakat dem? Kommer drickas flitigt i sommar på stranden...

Ingen fotboll för mig

Det verkar som om de flesta ska kolla på fotboll ikväll, men inte jag inte. Gillar inte fotboll, ser hellre något annat, vilket är precis det jag ska göra. Har planer på att kolla på "40 days and 40 nights" på tv6 21.00. Och även fast jag inte gillar fotboll, så hoppas jag såklart att Sverige vinner :-)

Man behöver inte alltid uttrycka sig enbart i text ;-)

Rösta fram dagens bild

Hittade ännu mer fågelbilder från igår, därför är temt på "rösta fram dagens bild" - fåglar. Ni har hela eftermiddagen/kvällen på er att rösta, vilken bild är just din favorit? Den vinnande bilden presenteras senare ikväll.

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst


Är bild 2 din favorit? Lägg en röst


Är bild 3 din favorit? Lägg en röst


Klasserna 9SG/9SR/8MG/8MR på stranden

Har laddat upp alla bilder från dagen nu, inte lika många som igår, men fick några i alla fall :-) Somsagt en lyckad dag, dock hade man kunnat hoppas på lite mer tur med vädret... Nu skiner solen utnför mitt fönster, vart var den förut? Tog den en sovmorgon?

Brännboll, precis som vanligt


Madde, Sara, Linus, Linnea och Maren :-)


Åskådare när 8orna köde brännboll


Grabbarna, Gurra hugger in på sin hamburgare


Viktor och Madde, så söta tillsammans :-)


Lite bad för de som ville


Sofia, Charlie och Lisa :-)


Det var rätt många som badade tillslut


Bakåtvolt


Dubbelvolt


Sara och Anton


Heldag på stranden

Då var man hemma efter tre roliga timmar på stranden med klasserna. Vädret höll i sig hyffsat måste jag säga. Det började regna i fem minuter, annars växlade det bara mellan sol och moln. Vi spelade brännboll, det var turnering (min klass kom sist). Sen var det vissa som badade, har massa bilder som kommer upp om en stund :-)

Nu ska jag städa mitt rum, har skjutit upp det alldeles för länge, precis som vanligt!


Bakom molnen skiner solen..

Fortfarande ingen information på mejlen... Antar att det är stranden som gäller trots det regniga/molniga vädret. Regnet har faktiskt slutat nu och jag tycker att jag kan skymta solen bakom de tjocka molnen. Håller tummarna för att det kommer spricka upp!


Den här bilden tog jag igår när vi var på Vaxholm, tycker jag lyckades fånga den rätt bra med tanke på att den flög rätt snabbt och jag inte var det minsta beredd på att ta bilden :-)

Nej, det får inte regna!

Godmorgon!
Usch och fy. Inte kul att vakna til regnets smatter som löven på träden, när man hade en hel timme kvar att sova. Min första tanke var "neej, inte idag". Idag ska vi nämligen till stranden med klassen! Passande? Åh nej. Kul att åka till stranden och vara där tre timmar i regn, för att sen åka hem. Det tycker inte jag. Jag hoppas på att lärarna ska skicka ut ett mejl där det står att vi antingen är lediga eller att det blir filmmys i skolan eller något. Jag vill inte höra något "det finns inget dåligt väder, det finns bara dåliga kläder"...

Får se vad som händer, inloggad på skolmejlen hela tiden nu i alla fall...


På tal om fåglar..

..Kan ju lika gärna fortsätta med en fågelbild. Förut på Vaxholm kom det massa måsar och änder. Den här lilla anden tittade precis in i kameran när jag fotade. Är supernöjd med bilden! Det ser ut som att den blåser upp kinderna också. I like it!


Gårdagens bild

Förlåt för förseningen, men hoppas ni har haft överseende med det. Här kommer i alla fall den bild som ni tyckte skulle bli gårdagens bild, som även blir dagens bild. Den vinnande bilder blev.... bild nummer två :-)



Det funkar inte att ladda upp de andra två bilderna som förlorade, tur att jag lyckades ladda upp vinnarbilden i alla fall :-)

Time for a shower!



9S på Vaxholm

Okej, då tar jag dagen från början, för de som är intresserade av vad jag har gjort idag :-)

Det började med att klasserna (9SG/9SR) samlades i Kolvik, för att vi därifrån skulle ta oss till Vaxholm. Det tog en nedrans lång tid, men vi hade det kul ändå. Väl på Vaxholm skulle det ta ett tag tills båten skulle föra oss vidare. Vi passade på att käka glass och umgås. Jag tog "en strut med äppelpaj". Så knäppt att döpa en glass till äppelpaj, det lät så sjukt :-). Tillslut kom båten som förde oss vidare till "Fångarna på fortet". Vi fick instruktioner och delades upp i olika lag, sen började tävlingen.

Jag som suger på exakt allting som har med aktiviteter att göra, gjorde ovanligt bra ifrån mig. Jag träffade en ringklocka med slangbellan, jag lyckades skjuta pil och båge och träffa rätt område och jag lyckades hämta en nyckel i stigbyglarna.

Trots allt vårt slit så kom vi på sista plats, men vem bryr sig när vi hade kul? :-)


Mina tjejor :-)


Påväg till Vaxholm


Alla går av båten


I väntan på bussen


I väntan på bussen


Äppelpajsglass


Linnea och jag - glassmonster


I väntan på nästa båt


Mitt lag!


Fångarna på fortet


Mitt lag igen ( jag i mitten)


Mitt lag


Det här var den roligaste saken


Det här var svårt


Båda klasserna samlade


Lilla jag osm inte orkade stå längre, satte mig ner i gräset


Fanny hugger in på picknicken


Charlie och Sofia L :)


Girlsen!


Usch, fyfan, bara den här veckan kvar, sen skiljs vi åt, hemsk tanke. Fast vissa ska det bli otroligt skönt att slippa, men vissa kommer man sakna så otroligt mycket!

Kvällens planer

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men imorse blev det lite stressigt och det funkade inte att mobilblogga. Men nu är jag hemma efter en heldag på Vaxholm med klasserna. Bilder och förklaring vad vi har gjort kommer inom kort.
Kvällens planer ser ut som följande:
- Svara på era kommentarer
- Visa upp bilder som togs idag
- Tvätta
- Ladda upp alla bilder på bilddagboken till alla i klassen som vill ha

Bjuder er i alla fall på en bild på mig, påväg till Vaxholm :-)

Röstningen fortsätter

Har inte tiden att svara på kommentarer, eller framställa röstningen på rösta fram dagen bild idag. Därför kommer röstning att pågå till imorgon eftermiddag (rösta här). Har inte riktigt hunnit med det jag borde ikväll, dessutom är jag helt slut i kroppen, kommer somna vilket ögonblick som helst...

Sov gott, tack för alla underbara kommentarer :-)

Kvällens planer



Nu är jag hemma efter en mysig kväll med mina gudsystrar. Somnade faktiskt med dem efter middagen, vi låg och kollade på barnfilm och först somnade de, sen orkade mina ögon inte längre, så jag låg där och gosade med dem. Myspys.

Nu hade jag tänkt att tvätta, måste ju ha rena kläder, dessutom måste rummet städas. 21.00 ska jag kolla på Kärleken checkar in på tv3 med mamma

Är med mina gudsystrar

Sitter här hemma hos mina gudsystrar nu, väntar på maten, grillat och gott. Har busat med mina små charmtroll hela förmiddagen, genom att jaga dem och flyga med dem. De är så söta! Vad gör ni för något? :-)

Rösta fram dagens bild

Ny dag, nya bilder att rösta på :-) Vilken bild tycker du ska bli dagens bild? Precis som vanligt har ni hela dagen på er att rösta. Alla bilder är fotade av mig, så sno inga.

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst


Är bild 2 din favorit? Lägg en röst


Är bild 3 din favorit? Lägg en röst


Sommaren



Älskar bilden, tycker den är helt underbar. Får sommarkänslor av den, ser så fridfullt ut :-)

Sitter och lyssnar på musik (bilden passar bra). Solen är fortfarande i moln, vädret får inte vända nu, det har ju vart så underbart i över en vecka! Men sålänge det är sol på tisdag (stranden med klassen) och fredag (skolavslutning) så är jag nöjd..

Nyvaken, påväg mot stranden

Godmorgon!
Konstigt att jag lyckades sova tills halv tio när jag sov i hängmattan. Skönt var det i alla fall, men jag trodde jag skulle vakna tidigare och att jag skulle kunna vara nere vid stranden vid den här tiden... Får se till att skynda mig nu, plocka ihop en handduk, ipod och solkräm. Kommer inte kunna ligga och steka speciellt länge, vid 14.00 ska jag till mina gudsystrar på lunch/middag. Fast jag har inte bestämt mig om jag ska dit eller ligga kvar och steka, det får jag se hur jag gör :-)

Edit: Planerna ändrade. Solen har gått i moln och det ser ut att dröja tills den kommer fram. Inte lönt att lägga sig vid vattnet då... Fast den kan vara bra att ta en vilodag från solen ibland :-)

Vad ska ni göra idag?

Nyvaken, oooojaa! ;-)

Dagens bild

Har precis kollat färdigt på filmen. Den var verkligen sjukt bra. Julia Roberts är verkligen en grym skådespelerska! Älskar alla filmer med henne...

Nu ligger jag i hängmattan, lyssnar på musik och bara kopplar av. Har satt på mig massa varma kläder och förflyttat kudden och täcket hit, ska bli mysigt att sova här "ute". Har saknat det under vinter-perioden.

Rösterna på rösta fram dagens bild är i alla fall framställda. Den bild som majoriteten tyckte skulle bli dagens bild var bild nummer två :-)







Frukt+film

Precis som igår är det filmkväll med familjen. Ska röra mig mot soffan med fruktskålen i handen. Älskar frukt, jag skulle kunna leva på frukt, det är så gott! Någon mer osm ska se I love trouble på trean 21.00? Har aldrig sett den men Julia Roberts är ju en grym skådespelerska, så den är säkert bra :-)

Muuuuums! Någon som vill smaka Alexandras specialare? ;)

Svensk hiphop

Jag och mamma sitter ute på altanen och lyssnar på svensk hiphop, I love it. Många gillar inte det, men jag älskar låttexterna, de stämmer så bra överens med verkligheten. Gillar ni svensk hiphop?



Om en stund ska jag göra en till fruktssallad som vi ska ha till filmen på trean ikväll :-)

Nytt rum och ny säng



Här ska jag sova inatt.
I hängmattan, ligga och lyssna på musik. Ska bli jättemysigt. Det här är mitt rum nu under sommaren, älskar att sova i hängmattan. Nackdelen är dock att man vaknar tidigt av ljuset, men mig gör det ingenting, sålänge jag får sova ut någon gång ibland.

Glassbilen

När jag låg i hängmattan förut hörde jag glassbilens melodi. Då kom jag att tänka på när jag var liten. Många av er var säkerligen helt tokiga i glassbilen och ville ha glass. Men inte jag, jag började gråta såfort jag hörde melodin. Det blev ännu värre när jag såg själva bilen. Det är inget jag själv minns, men mamma har berättat det 1000-gånger. Idag är jag självklart inte rädd för den, men då var jag.

Någon mer som var det? Eller någon som var rädd för något ännu knäppare?


Rösta fram dagens bild

Det slog mig att det var sjukt länge sen jag körde med "rösta fram dagens bild". Det känns i alla fall som det, men nu är det tillbaka i alla fall. Tre härliga havsbilder, vilken är din favorit?

Är bild 1 din favorit? Lägg en röst


Är bild 2 din favorit? Lägg en röst


Är bild 3 din favorit? Lägg en röst



Chill i hängmattan



Med ruffsig kalluffs och solbrillor ligger jag och chillar i hängmattan.


Har bränt mig som satan på ryggen, låren och magen idag. Hoppas det sjunker in fort. Får smörja med massa aloe vera sen, det brukar hjälpa. Ska höra med tjejerna sen om de vill hänga med ner till stranden imorgon...

Perfekt dag


Lördag 7 juni

Då var det lördag, konstigt nog känns det som måndag. Fredagen kändes också som en måndag och gårdagen kändes som lördag. Blir förvirrad när jag blandar ihop dagarna sådär. Hursomhelst, vädret är strålande och jag är konstigt nog hyffsat pigg trots att det är rätt tidigt.

Sitter och lyssnar på lite musik och funderar på om jag ska gå ner till stranden eller inte. Fick ett skavsår av mina skor igår. Ännu ett skavsår liksom, jippie. Hatar skavsårsplåster, men har inget annat val... Får se hur jag gör angående stranden, annars får jag väl sola på altanen = inte lika kul!


Goodnight

Nu ska datorn snart stängas av och jag ska förflytta mig till sängen och se klart på filmen (sova med fienden). Den är verkligen sjukt bra.
Planer för morgondagen: Gå ner till stranden och sola hela dagen

Fruktsallad!

Har precis gjort iordning en fruktsallad som ska ätas upp under filmen på trean 21.00. Minns inte vad den heter, men den ska tydligen vara bra. I fruktsalladen är det: banan, nektarin, vindruvor, jordgubbar och melon. Visst blev bilden ball?


Nationaldagen

Personligen tycker jag inte att nationaldagen är något att fira. Men ledighet tackar man ju inte nej till! :-) Bjuder ändå på en passande bild.

Btw, fick säga "hejdå" till systemkameran jag har lånat förut. Han som jag fick låna den utav ville ha tillbaka den. Men jag kan ju trösta mig med att jag får en Canon EOS 450D nästa vecka, om den kommer då :-)

Synd att det inte var någon vind! :-)

Dagen i bilder

Det har vart en helt underbar dag nere vid stranden med tjejerna. Jag tog även mitt första dopp i havet iår, lite sent, men ändå! Vi har solat och badat. Ätit och lyssnar på music! Klockren dag, eller hur tjejer?

Har fotat massor, så slänger upp lite bilder. Det är copyright på alla bilder, några har Linnea och Julia tagit och några har jag tagit.

Linnea sötnos


Jag och Julia springer ner i vattnet!


Det var kaaaallt!


Hopp ner i vattnet!


Like this picture of me!


Gillar denna med


Jag och Linnea steker i solen


Julia och Linnea steker




Sunny friday!

Så härligt det var att vakna upp till strålande solsken, väckte Linnea också genom att mmsa en låt som hon hatar (förlåt gumman) men hon vaknade i alla fall! Nu är alla vakna och jag väntar på att tjejerna ska bli klara och åka till stranden vid mig.

Har gjort en jättegod sallad att ha med mig ner, lite vindruvor slängs också ner i strandpåsen :-)

Någon mer som ska köra heldag på stranden?

Klockan 'r elva och det är 26°, hääääärligt!

Stranden imorgon

Imorgon är det stranden med tjejerna som gäller! Ska ju för fasen bli 31°C, så grymt härligt. Kanske även blir ett dopp i havet? Det får vi se, men bruna det ska vi bli! Har bett Linnea väcka mig genom att ringa, vill ju inte sova bort hela dagen.

Köpte bikiniöverdelen idag, H&M 129:-, tyckte den var riktigt söt :-)

Tillbaka

Då är jag tillbaka igen. Har haft en strålande dag idag. Sista skoldagen någonsin i nian. Bara nästa vecka som är "skojdagar" hela veckan. Känns grymt bra! Jag fick reda på att jag höjt mig i Engelska, MVG har jag nu, I'm so happy!
Fick sluta lite tidigare idag också, då åkte jag, Linnea och Maren till stan och åt chokladpudding och hade det mysigt. Bilder kommern är jag har fått dem från Linnea.

Nu sitter jag och gör ingenting, ska svara på era kommentarer nu, bjuder på en bild från Malmö också, gillar ljuset på himlen :-)




Bloggpaus till imorgon eftermiddag

Har beslutat mig för att ta en bloggpaus till imorgon. Ikväll så ska jag umgås med mamma och pappa, de har ju inte sett mig på flera dagar, så det kommer uppskattas! Imorgon kommer jag inte ta med mig datorn till skolan, så det blir inte några uppdateringar förns imorgon eftermiddag.

Tills dess får ni ha det så bra :-)

För han har tagit studenten, fyfan vad han är bra!

Internet på tåget är meega segt. Vad kan det bero på? Att man åker i andra klass eller störningar? Jag gissar på störningar och vet ni någon som får störningar när internet har störningar, jo jag! Verkligen sjukt segt, blir så lack.

Här kommer i alla fall massa bilder från gårdagen, det var så sjukt mysigt, saknar allihopa så grymt mycket. Grattis än en gång till kusin som tog studenten!

Bella påväg till studenten


Alex och Monica, gosh vad jag längtar till den dagen då jag tar studenten


Familjen samlad :-)


Alla glor på James när han leker med sin jojjo


Li och Alan, ni är så söta tillsammans!


Emelie, Alex och James


Syster och jag :-)


Bella, Patti och Alex i bakgrunden


Gillar den här bilden jättemycket, Alex och Emelie :-)


Sitter på tåget nu

Fan asså.. Nu är jag påväg hem, sitter på tåget påväg till Sthlm. Det är en sorg att sitta här kan jag säga. Jag hatar att säga hejdå till släkten, alltid lika mycket tårar (från min sida). Det är alltid jag som bölar mest, kan ju bero på att det är jag som bor långt bort och resten bor så himla nära varandra. Usch, jag hatar klumpen jag har i mig.

Får åka ner i sommar också, om jag har råd. Måste spara pengarna till Turkiet också. Hursomhelst ska jag svara på lite kommentarer nu, sen kommer det bilder från gårdagen! :-)




När ska man leka väckarklocka?

Har nästan gjort mig helt iordning för att åka. Ett tag kvar, så jag behöver inte stressa. Det som gör mig lite orolig är när jag skulle väcka Alex. Han kom hem runt 4 inatt, jag vaknade lite halvt, vet inte om jag minns vad vi snackade om, eller om jag drömde det. Har för mig att han sa att jag skulle väcka honom tolv, men jag vet ju inte om det var i drömmen eller i verkligheten. Väcker honom 11.45 i sånna fall...

Mer uppdateringar kommer när jag sitter på tåget hem :-) Då kan ni se fram emot massa bilder på släkten från igår.

Jag säger godnatt

Jag orkar inte lägga upp bilder eller svara på kommentarer nu. Har sagt hejdå till majoriteten av släkten, blir alltid så grymt deppig då, hatar att säga hejdå. Därför ska jag bädda ner mig och lyssna på lite deppmusik.

Men imorgon när jag sitter på tåget hem kommer jag lägga upp massa bilder från dagen och kvällen, plus lite andra bilder jag har tagit när jag har varit här nere.

Och till släkten som läser det här: Ni är de bästa som finns, älskar er grymt mycket. Att lämna er är lika svårt varje gång. En klump i halsen av gråt när jag lägger mig, som blir till en flod av tårar när jag åker hem. Ni anar inte hur mycket ni betyder, men ni har störst plats i mitt hjärta


Några timmar kvar



Kusin har precis gjort sig iordning, om några timmar är det dags för honom att ta studenten. Grattis! :-)

Jag vill också ta studenten, bara tre år kvar, går nog rätt fort...

A big day

Idag är den stora anledningen till att jag befinner mig i Malmö just nu. Min kusin tar studenten idag, ska bli så grymt kul, älskar studenter! Kommer fota massor, så släktbildbomb ikväll kan ni se fram emot. Nu under dagen ska jag inte göra så mycket, vill stanna inne så mycket som möjligt, vill inte att mina utslag ska komma fram i solen idag. Har legat ute flera dagar nu, en vilodag behövs, måste tänka på att jag faktiskt äter fel mediciner.. Så det blir innedag idag, vilket innebär en hel del bloggande. Har massa kommentrer att svara på :-)

Btw, det är svåt att fånga spindelnät på bild..

Love the sun



Syns det att någon (jag) har blivit brun idag? ;-)

Enda nackdelen är att jag får sånna utslag av pollen blandat med solen, när jag är hemma igen måste jag till läkaren och ta ut min medicin som jag givetvis har glömt att göra iår.

Dagen har i alla fall varit grymt härlig! Man måste ju passa på att vara med Niki nu när hon är ledig och jag är här samtidigt. Helt underbart, längtar inte tills jag åker hem...

Ringde precis hem till Sthlm och hörde hur det var med mamma och pappa, de mår bra, fullt upp och så, saknar jättemycket. Det är det som är problemet när man har släkt som bor långt ifrnå, antingen saknar man ena halvan, eller så saknar man andra.. Hatar saknaden!


Godmorgon!

Måndag idag, så härligt att vara ledig från skolan, det känns grymt skönt. Medan de i min klass sitter i skolan hade jag planerat att vara med Niki. Vi ska åka och sola lite och så. Ska bli jättemysigt! Får svara på alla kommentarer när jag kommer hem, ska göra mig iordning nu så jag hinner inte.

Härlig eftermiddag

Ursäkta för sämsta uppdateringen ever, men har inte riktigt haft tiden att blogga idag. dels för vädret  men också för att jag åkte till Niki och Patti. Vi och några till åkte till bo01 lite senare och käkade glass. Det tog dock ett tag att komma dit för alla var jättesega. Hursomhelst så var det grymt mysigt dära och många bilder togs :-)

Niki syster, du är så sööt!


God glass var det!


Niki och Nathalie, diggar Nikis min!


Nathalie berätta om någonting roligt :-)


Gillar hur vinden blåser på den här bilden


En bild på mig kan jag väl bjuda på också :-)




Blommor i mängder

Förde precis över lite bilder från systemkameran och det var en hel drös med blommor, tycker de blir så bra på bild :-) Bombar inlägget med lite blommor!









Godmorgon!

Godmorgon :-)
Sovit gott? Det har jag, fast funderar på att somna om en liten stund, men samtidigt vill jag inte missa någon soltime ju... Får se hur jag gör, tänkte gå och kolla om Bella är vaken nu och se om hon vill äta frukost.

Btw, kolla fartränderna från flygplanen som åkte förbi för en liten stund sen

Dagens bild

Dagens bild, som nu blev gårdagens bild (eftersom klockan är över midnatt) är bild ett! :-) Med det här inlägget säger jag godnatt, orkar inte vara vaken så mycket längre, det tar på krafterna att ligga i solen och gå på stan. Sov så gott!







RSS 2.0