bio,

Kom nyss hem från bion, som var fett bra! "Heartbreak kid". Vi var typ först där vi lalla runt, men sen kom folket, men det var typ 6 pers eller nåt. Jag typ garva när ingen annan garva och allting (A). Sist ut var vi också, så vi proppa skorna fulla med rester av popcorn, sen hällde vi tillbaks det och sen snöade det popcorn när vi kom ut. Galet kul assåw :) Bilder kommer sen, mobilen är på laddning och i andra sidan rummet.

Puss

rast,

Nu har vi rast och sen har vi typ hemskaste lektionen *spanska* ååh, hatar spanska, menmen. Nu pluggar vi lite glosor och gör typ ingenting. Längtar tills vi slutar för då blir det BIO, vi ska se "The heartbreak kid". Efter det åker vi hem till Julben och flummar, en lyckad fredag med andra ord. Synd att man inte kan mobilblogga ;(

image201

dag för skola,

Jahapp, då var det dags att gå till skolan igen. Skönt med FREDAG, en rätt slapp dag med två seriösa lektioner och en oseriös timme då man bara sitter och lallar och umgås. Eller det är media-timme, men vi gör typ inget. Men nu måste jag åka, hör sen!

flumm,

Asså hela kvällen har typ gått åt till flumm på msn och sms och ja, alltihop, måste ha byggt på mina magmuskler med allt garv som flugit ut ur munnen, kul att man kan ha kul iaf ;D Men gonatt på er allihopa, måste sova nångång, blir ju sent imorn :)

ger upp,

Nu ger jag upp det här med mobilblogging, har försvunnit på tok för mycket pengar (arg på er blogg.se :@) . Får försöka finna mig i att det inte funkar. *besviken*. Aja, nu håller jag, Limpsk och Julben på att planera inför morgondagens bio och mys-kväll, ska bli riktigt najs, skriver mer om det när allt är glasklart, har nämligen inte hängt med i konversationen eftersom jag har försökt mobilblogga...

image200
Asså vår flumm-humor kan vara svårt att förstå, men ett gott skratt förlänger livet ;D

kvällen framför tv:n,

Då var det torsdag, det innebär absolut ingenting på tv, men det hindrar inte mig, jag får zappa runt bland olika kanaler. Har faktiskt varit otroligt duktig nyss, pluggat matte i typ 1 timme, kan ju bero på att jag ligger lite efter, eftersom matteläraren är allmänt dålig! Menmen, nu förtjänar jag en tv-kväll (som alla andra kvällar (A) ).

Skönt att jullovet snart är här, ska verkligen bli skönt, är så skoltrött. Och varför planerar lärarna så dåligt och lägger massa prov i slutet av terminen och inte typ två små på en termin? :S

Nä, ska kika runt på lite folks bloggar nu tänkte jag :)

image199

blir så arg,

Nu tappar jag tålamodet... Har provat att mobilblogga, men det kommer inte fram "meddelandet avvisades" . Fattar inte vad jag gör för fel, nu har jag faktiskt slösat bort 4:- utan resultat *arg*

oprah,

Det är säkert många som redan vet det här, men jag tänker skriva det ändå, Oprah har 6 tår. Seriöst, det är inte normalt "?". Kolla bara på bilden

image198

segaste dagen,

Torsdagar måste vara den segaste dagen i skolan. Den är sjukt jobbig. Börjar 8.20 med svenska (dubbeltimme) och efter det är det no i en timme eller nåt och sen är det LUNCH. Men man blir jämt så hungrig under no:n, det är sjukt jobbigt. Nu har vi engelska och slöjd/bild kvar. Usch och fy, nu vill jag heem!

grey's

Auiiauu, någon mer som ser på Grey's nu? Det gör jag! Det är ju bara så bra, Burkes löfte var verkligen riktigt fint!



dagens låt,



Why can't I breathe - Liz Phair

laxpudding,

Mums, har precis käkat godaste laxpuddingen, är proppmätt nu. Laxpudding är bara såå gott, någon mer som tycker det? Nu tänkte jag börja städa mitt rum, fast borde kanske smälta maten en stund, för just nu rullar jag fram genom huset.

image197

plugg, städa och tv - kväll,

Tänkte sätta mig och plugga matte nu inför provet på måndag. Samtidigt som jag ser på tv. Tänkte plugga fram till 18.00 , sen räcker det för idag. Efter det får jag väl städa och sen blir det åter tv. Vad ska ni hitta på ikväll?

image196

provet avklarat,

Nu är de stora proven för den här veckan/terminen i no och hk avklarade. Känns otroligt skönt, den här veckan är det bara engelska förhör kvar, så det är chill. Men nästa vecka är det matteprov *usch och fy*. Det kommer gå mindre bra kan jag ju säga. Men nu kan man ta det lugnt!

image195

gomorron,

Då var man vaken och uppe. Har precis käkat frukost och packat väskan. Dags att sminka sig nu, sen börjar klockan väl närma sig så mycket så att jag måste gå till bussen. Hemkunskaps-prov idag, tror det kommer gå bra, kan i alla fall allting på målpappret. Wish me luck




Ska ni göra nåt speciellt idag?

gonatt,

Gonatt alla bloggare & läsare, dags att krypa till kojs, dröm sött

image193
Jag vill till Turkiet

städning,

...Måste ske snart! I helgen är det ju julpynt som gäller. Det är nog det bästa som finns, att pynta inför julen och lyssna på en julskiva, det är bara såå mysigt. Men det blir ju betydligt trevligare om man har det städat. Därför måste jag sätta igång med städningen. Kanske inte just idag, men förhoppningsvis imorn. Det här året har gått så snabbt, är det bara jag som tycker det?



dagens låt,

Längtan till julafton är enormt stor nu, därför blir dagens låt den näst bästa jullåten, Last Christmas - Wham!

prov,

image191Hade no-prov idag, vilket var enda anledningen till att gå till skolan, eftersom det var muntligt. Men kom precis hem eftersom jag inte mådde bra. Hursomhelst får jag hoppas på ett bra resultat. Det positiva är i alla fall att det provet nu är avklarat och nu är hk den stora prioriteringen, eftersom det provet är imorn. Men nu ska jag slumra en timme eller två och sen plugga.

Ha en bra dag allihopa

ny header,

Gjorde en ny header, eftersom jag tröttnade på den förra ganska snabbt... Men nu är jag supernöjd! Vad tycks? Jag får en mer "julig" känsla nu. Jag längtar galet till julafton nu!



mamma mia,

Mamma mia musikalen kommer tillbaka i augusti 2008! Nu vet jag i alla fall vad jag ska skriva på önskelistan... Jag har aldrig sett en bättre musikal, så att gå på den en tredje gång är guld värt. Nu kommer den i och för sig vara på engelska, men det kommer vara en fantastisk upplevelse det med. Hoppas det blir biljetter i julklapp (A)

image189


dagens låt,

No promises - Shayne Ward


sjukling,

Som väntar vaknade jag upp med feber imorse. Det är rätt otroligt, samma datum 3 år irad har jag varit sjuk nu, wierd asså. Jag känner mig fortfarande febrig fast att jag inte har feber + att jag känner mig yr. Så idag har jag varit sängliggande och sett på tv, samt pluggat no och hk. Hoppas jag blir frisk snart!

Hur har ni haft det idag?

image188
Åh vad jag vill utomlands nu!

hemma,

Nu är jag hemma från jobbet, Det har varit sjukt mycket att göra och jag har varit helt virrig eftersom jag har jobbat och haft feber samtidigt... Mår verkligen sämst nu, men jag är som vanligt, tackar inte nej till jobb. Förövrigt har det inte hänt så mycket idag, eller jo... Jag har en ny säng, eller bara stomen, men ändå. Det gör mycket, fast ny är den inte, den har legat i garaget i 5 år, men nu är den framme, yeii :) Lägger in en bild på det när jag har städat, vilket inte blir idag.



tuggummi,

Fick ett extremt sug på tuggummi. Men jag hittar inte en enda tuggummipåse hemma, det är katastrof, jag måste alltid ha minst ett tuggummi paket hemma. Jag letade som tur var igenom väskan och hittade ett enda tuggummi, det var tur för nu är min morgon räddad.



inte en enda sovmorgon,

Den här helgen har jag inte fått en enda sovmorgon. Det är hemskt! Igår vaknade jag för att jag var förkyld och jag är fortfarande förkyld, men idag vaknade jag tidigt för jag ska åka in och jobba. Det är inte rättvist. Jag känner mig helt borta, så det kommer bli en mycket kaotisk dag tror jag. Vi får väl se. Hoppas ni får en bra dag



prison break,

image184

Kvällen tillbringas i soffan med familjen samtidigt som vi ser på Prison Break. Har käkat resten av kladdkakan, ost, vindruvor och fikon *mums*. Nu har vi paus för att se på Deal Or No Deal på tv4, men sen ska vi fortsätta kolla. Vi kollar på säsong 2.

Någon mer än jag som tycker Prison Break är bra?











julpyntad blogg,

Har börjat julpynta min blogg nu, för att få in julstämningen. Jag vet att det inte är advent är, men det är ju bara en vecka kvar, så det är chill. Ska pynta lite till nästa helg, hoppas ni gillar det.

PusS

dagen blev inte som väntat,

Hade ju planerat att vara sängliggande idag för att bli frisk. Men nehepp, runt 11 bar det av för att köpa en vinterjacka till mig. Så idag har det blivit shopping. Först åkte vi till Sickla, men där fanns inte jackan jag ville ha i rätt storlek, så vi fick åka till Nacka Forum. Men utan resultat. Då fick vi vända bilen och åka in till stan och på NK hittade jag min Boomerang jacka som jag ville ha. Under resans gång plockade jag på mig en mascara också. En dag full av shopping med andra ord.
Nu känner jag mig ännu krassligare, men det var det värt :)

Vad har ni gjort idag?

image183

24,

Tjugofjärde november idag. Vilket innebär att det bara är en månad kvar till julafton! Tänkte börja pynta om min blogg  snart, till ett mer julit-tema. Det kommer gå fort nu fram till jul, det är lite skrämmande att det här året har gått så snabbt. Kallt ute och i veckan kommer det snöa, vintern är verkligen här!

image182

morsning,

Gomorron allihopa. Hoppas ni har sovit skönt, det har då inte jag. Vaknade vid sju-tiden av att jag hade superont i halsen. Nu efter typ tre veckor är jag den i familjen som blir sjuk. Men jag var sjuk samma datum förra och förr-förra året också, det är superskumt. Men jag hoppas jag blir frisk snart, hatar att vara sjuk.
Idag blir jag säkert sängliggande, men måste ta tag i pluggandet eftersom det är två prov nästa vecka.

Vad ska ni hitta på idag ?



bakat kladdkaka

Mums vad god kladdkakan blev (A) Gjorde ett litet misstag under processen bara, jag slängde ett ägg i golvet, krasch, en det göör inget! Så nu äter jag kladdkaka och ser på idol ;D

image179 image180

lista,

Antingen eller...

Latte
/ Cappucino

Landet / Stan

Jordgubbar
/ Hallon

Pizza / Kebab

Svart / Rött

Regn / Snö

Snö / badsemester

Mjölk / Vatten    (Loka)


Har du någonsin?

Ätit sushi: Usch
Stått på scen: Japp
Varit ihop med någon som varit otrogen: Nepp
Klättrat på berg:  Haha, vilka minnen man har xD

Motsatta könet

Gillar du någon just nu från det motsatta könet: Nepp
Vet den om det: Nepp
Gillar någon annan dig just nu:  Man kan ju alltid hoppas (A)
Vad tittar du på hos en man: Ögonen


Inom de 48 timmarna


Har du haft ett seriöst samtal: Japp, pratade med chefen
Kramat någon: Jaa, otroligt många
Kommit sams med dina föräldrar: Det går väl upp och ner
Bråkat med en kompis: Hahaha

Gillar du att

Ge kramar: Det gör väl alla?
Ge massage: Aa, men föredrar att få massage ;D
Gå promenader i regnet: Arå, ibland

Övrigt

Svär du för mycket: Alltid
När duschade du senast: Några timmar sen
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Vita
Vilken låt lyssnar du på just nu: På idolerna på TV4
Vad var det sista du sa: "Nej asså, han är inte bra" - Till mamma
Vad är bredvid dig just nu: Vattenflaska, fjärrkontroll, glas
Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): Min dator är där jag vill att den ska vara, oftast i mitt knä, så jag kan itne beskriva det
Vad var det sista du åt: Lax med potatis och remouladsås
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Måånga
Har du en lavalampa: Nej, men vill ha
Hur är vädret just nu: Mörkt och jag ser inte ut
Vad gjorde du igår natt: Sussa kudde
Vem pratade du sist med på telefon: Sulan
Vad blir du glad av: Vännerna
Stans godaste kaffe: Ojoj, många ställen

dagens låt,



I turn to you - Christina Aguilera

redo för kvällen,

Det är bara städningen kvar nu, men det föredrar jag att göra sent på kvällen, så praktiskt sett är jag redo för en mysig hemmakväll i soffan framför tv:n :) Klockan åtta är det ju IDOL som man inte får missa "heja Amanda". Innan dess ska jag nog baka en kladdkaka eller något. någonting från receptboken måste jag göra, fick ett baksug nu.

Vad ska ni hitta på ikväll? Idol?

image178

grattis min femtonåring,

Idag fyller Julia år, även känd som jullis, bullis, jullan och lullis. Så GRATTIS på 15-års dagen gumman :)

image177

äntligen helg, vad händer ikväll?

Äntligen är det helg, veckans höjdpunkt! Synd att den är fylld med plugg (men tänkte plugga några timmar nu). Måste förbereda inför julstädningen som sker nästa helg. Mitt rum behövs tyvärr städas igen. Så plugg först, sen städning och efter det tänkte jag trampa igång mortionscykeln och köra ett pass. Efter det kan man bara slappa ;D

vad ska ni göra ikväll?



hubbabubbasåpabubbla,

FREDAG, Body Joy till att börja med, då vi körde AFFRO-dans, riktigt roligt faktiskt ;D Sen gick vi vidare till Mc. Donalds för att äta lite lunch (man måste vara onyttig varannan fredag, det är tradition). Men det var efter Mc. Donalds som jag och Lnea fick en rejäl sockerkick av våra drottningpajer och vi gick på jakt efter HUBBA BUBBA, som vi köpte på pressbyrån. Fast hubba bubba bubblor är ingenting jämfört med såpbubblor, så vi sprang och köpte det i någon leksaksaffär ;D

Så nu sitter vi i klassrummet och har rast, haft en bra morgon allihopa?


GAAAH,

Herregud, nu är ju så glad så jag knappt kan skriva!! Har inte varit såhär glad på länge! Asså shit, fick just reda på att mina gudsystrar ska flytta i närheten av där vi bor! Herregud vad jag är klar, de har precis köpt huset och ska flytta in i januari om jag fattat det rätt. Det är helt otroligt, jag har väntat på det här i två år, i två hela år och nu ska de äntligen flytta. Huset är galet fint oh gud vad glad jag är ;D Jag kommer kunna hämta de på dagis och allting, ååååh vad jag är lycklig <33

på vägen hem,

Stannade jag och Julia i Brunn, för att köpa Pringles och Julmust (A) Lite onyttiga får man väl vara? Så det gjorde vi och sen satt vi på busshållplatsen och käkade *mums* Håller på att städa mitt rum nu för att vara lite duktig. Sen får jag väl plugga lite idrottsteori, hk, no och matte. Vilken kväll.. Men tänkte lägga mig riktigt tidigt idag, för imorn jag upp 05.45 för jag måste gå hemifrån 06.45 ;( Ska till bodyjoy på morgonen med klassen.

Hur har ni haft det idag?

        

pannkakor!

image163För första gången på över ett år blev man mätt på lunchen idag :O Kan ju bero på att det var pannkakor, som är *mums* Så nu är jag mätt, det är väl de flesta i klassen nu. Men nu säger Maren att jag inte får sitta vid datorn, för hon vill hitta på nåt "kul", men datorn är kul ;D

hunger, GE MIG MAT

Klockan är bara 10.29 och jag är redan otroligt hungrig, jag döör av hunger snart! Att vi måste gå i skolan, blä. Dags att vandra till no:n där min mage kommer kurra så högt att det låter som om det är jordbävning! GE MIG MAT

image162

trött,

Ojoj så trött man är. Somnade 00.00 gick upp 06.30, det går inte att beskriva hur trött jag är. Hoppas ni andra har fått en god natts sömn, sovmorgon kanske? Dags att käka frukost, packa väskan och göra sig iordning.

Puss o hej

natti,

Ne, dags att dra sig tillbaka för idag. Har typ läst ut boken, typsikt slut, alla gifter sig och bla...bla...bla -_- Sov gott allihopa!

Jag kan ju redan nu säga att med tanke på att jag bara får ca. 6 timmars sömn så kommer jag se ut sådär imorn på morgonen!

image161

Grey's Anatomy - finn ett fel,

Gaah så Grey's är bra! Klart en av dem bästa serierna som finns. Men jag la märke en sak med Ava idag. förra gången var hennes tänder typ "gula" men nu var de skinande vita, var det bara jag som la märke till det ? :S



skola,shopping,plugg,

Har legat och läst i typ två timmar nu, med lite avbrott hit och lite avbrott dit! Har ca 90 sidor kvar *tjuhu* Men Grey's börjar om 40 minuter och innan tänkte jag städa mitt rum och fixa lite. Så jag får väl läsa efter Grey's och somna sent, vilket innebär att det blir mindre sömn, men ibland måste man offra lite, dessutom är det väl som ett straff att jag inte började med läxan i tid -_-.

Hursomhelst så åkte jag Limpan och Maren in till Forum efter skolan, jag inskaffade två nya nagellack ;D
Färgerna:
image158  image159

Vad tycks?

dagens citat,

Limpan: Ofta, florist jag har fan tandläkarskräck!!
Jag: Meh, du jobbar med blommor
Limpan: Jahaaaa asgarv!

image157
Asså shiit, florist = flourtant i Limpipimpis värld, grattis till Limpan *blondast*

youtube garv,

Kollade nyss på shrek på youtube, scenen när Fiona spränger fågeln i luften och JulleBulle hade inte sett den än, så hon bara asgarv ;D


dagen,

Har nu tillbringat en lektion och en halv lunchrast till att läsa boken jag babblade om, "stolthet och fördom" som förövrigt är väldigt rörande. Ledsen att jag inte har kunnat skriva så många inlägg de senaste dagarna, men nu har vi tonvis med plugg igen. Men det är chill, snart är det över.

Lunchrast nu och vi lyssnar på jullåtar, men får ingen julkänsla eftersom all snö har smält ;( Vi får hoppas att det är en hög med snö på julafton som närmar sig för varje dag som går :) 1 december börjar nedräkningen för julafton, yeii!

image156


Hur mår alla?


Pussohej

usch o fy,

... Känner mig sjuk. Inte alls kul, det är ju nått som går nu, så man e ju lite orolig :S Har ingen ork att skriva, känner mig helt död. Det enda jag okrar skriva var att jag var på mediagymnasiet idag och det verkar lovande. Dags att bädda ner sig i sängen, snart är det DH, puss o hej

godmorgon,

Morsning Korsning alla boggar, hoppas ni har sovit gott! Ny dag, med samma lektioner som förra tisdagen, samma uppstigningstid som förra tisdagen och samma morgontrötthet som förra tisdagen. *Uttråkad*. Får skjuts ner till bussen, det värsta som finns är att gå 1 km varje morgon ner till bussen på mornarna....
image155


Ser ni fram emot skolan/jobbet idag?

sista inlägget för idag,

Dags att gå och läsa lite ur boken stolthet och fördom för att sen krypa ner under täcket och sova, för att sen vakna upp 06.15 för att göra samma sak som varje morgon. Vilket liv man har egentligen. Fem dagar i veckan (eller 4, har sovmorgon en dag) går man upp 06.15 för att göra samma sak varje morgon i samma ordning. 9 år i denna nedrigt tråkiga grundskola. En förändring måste ske, annars kommer det sluta upp med att alla som är skoltrötta kommer hamna på psyket eller nåt. Usch och fy för grundskolan, tur att man har ett 3 veckors (?) långt jullov framför sig, då man inte behöver plugga eller läsa några klassiker. Bara njuta av lovet och kanske jobba liite. Hoppas de sista veckorna som är kvar går FORT!



dagens låt,



Torn - Natalie Imbruglia

grymt stolt,

image153Eftersom jag missade friidrotten idag för att jag skulle plugga, fick jag lite dåligt samvete, för jag har gått på väldigt få träningar den senaste tiden och det känns inte bra alls. Därför tog jag tag i saken och hoppade upp på träningscykeln! Nu är jag stolt, cyklade i 40 hela minuter *yeii* Dags att hoppa in i duschen och återgå till pluggandet!












glappkontakt!,

Gud vad jag hatar min dator ibland! Just nu är det glappkontakt i laddaren, så jag måste sitta med den i knät för att den ska ladda, skiitskumt :S Men den här datorn har haft andra tragiska problem, som att hårddisken kraschade, inte roligt alls. Dessutom säger min magkänsla att den kommer göra det igen, så jag måste köpa en extra hårddisk där jag kan förvara alla mina bilder! Dags att försöka få den här datorn att ladda av sig själv och inte med hjälp av mig...



plugg-kväll,

image151Eftersom jag har legat på latsidan när det gäller pluggandet så är det god tid att sätta igång nu! för tillfället håller jag på att plugga biologi och efter det blir det svenska som gäller, ska läsa Jane austen - Stolthet och Fördom. Hur ser eran kväll ut?








Beso beso


som jag misstänkte,

Sa ju att det skulle vara äcklig mat idag. Men det var konstigt nog äckligare än vad jag trodde. Usch, fy och blä är allt jag har att säga. Jag tror bilderna talar för sig sjäva.

image148 image150

nu är det lunch,

Dags för veckans första lunch, det blir spännande att se vad det blir med tanke på att matsedeln inte finns ute och maten på denna skola alltid är dålig. Så lets go to the matsal!

image147

Äcklig mat!

alla lektioner,

Känns som att alla lektioner vi har är matte, det känns som att vi räknar matte 24/7 i den här skolan, seriöst, jag orkar inte mer! Att ha matte 3 dagar i rad är verkligen plågsamt...

go natt,

God natt allihop! Nu går jag och kryper till kojs för att se slutet av filmen, hoppas ni har haft en trevlig helg :)



tv4 nyheter,

Det värsta som finns är när tv4 nyheterna avbryter en bra söndagsfilm. Oftast brukar jag somna under nyheterna, men idag har jag bestämt mig för att vara vaken! Men jag förstår inte varför de ska avbryta en film för att sända nyheter. Är det någon mer än jag som ser på svalan,katten,rosen,döden på tv4 nu?

image145

kvällens storslagna planer,

Blir en slapp söndagskväll ikväll. sista kvällen på veckan, nästa vecka är en vecka närmre jul, härligt! Kvällen ska tilbringas i soffan tillsammans med familjen och se på tv. Börjar med Ncis kl 20.00 och 21.00 blir det film på tv4;
Van Veeteren - svalan, katten, rosen, döden. Imorn jag jag börja ta tag i den stora läxhögen som väntar. Men ikväll ska jag bara ta det lugnt.

image144

Vad ska ni hitta på ikväll?


dagens låt,


Beautiful - Christina Aguilera

seg,

Känner mig seg, trots min goda sömn, borde plugga, men orkar inte. Har no, hk, spansa, svenska och matte att göra, hur ska jag hinna? Ååh, borde plugga no och matte mest, det är det som är tråkigast. Kanske våre bra att sätta igång med det. Men vädret är så tråkigt och då orkar man inte göra nåt. Menmen, får väl läsa ett kapitel i no boken så jag har gjort nåt. skriver mer om en stund :)

längtan till julafton,

Fick en otrolig längtan till julafton nu. Är det bara jag som har det? Julen är ju typ höjdpunkten på året, men det ska vara fyllt med snö utanför fönstren, men de senaste åren har det bara kommit ett tunt lager och smält bort dagen efter. Då har det inte varit någon julstämning. så iår får vi hoppas på en riktig jul, eller vad säger ni?


tänkte och hittade,

image143Min ipod har varit borta i ett flertal veckor nu, men inatt så drömde jag att jag hittade den. Men jag minns inte vart någonstans. Så jag satt och tänkte, tänkte och tänkte... Sen kom jag på att den kanske låg i någon av mina jackor och den låg faktiskt i min väst. Är det inte otroligt, först drömde jag att jag hittade den, sen gör jag det också, scaaary.


gomorron, eller gomiddag,

Nyvaken, det var länge sen jag fick sova ut såhär länge, det måste ha varit minst en månad sen, skönt att jag inte behövde jobba idag, sov ca. 14 timmar, så nu kan jag inte klaga på att jag är för trött för att göra läxor. Så idag lär bli en riktig pluggdag. Nu ska jag hoppa in i duschen och äta frukost :)

image142

Vad ska ni göra idag?

dagens låt,



Dagens låt är Have You Ever - S club 7

bra jobbat,

Loppis idag, man kan inte säga annat än att det gick grymt bra! Vi skrapade ihop jätte mycket pengar, hur mkt behöver jag ju inte säga (A). Men vi har över hälften kvar, så det kommer bli fler loppisar längre fram, det kan man ju räkna med. Jag och tjejorna har haft sjukt kul idag, det kan man inte säga nåt om, en lyckad dag med andra ord ;D Utlandsresa nästa!

     

Vad har ni hittat på idag?

dagens outfit,

Tänkte prova mig på dagens outfit för första gången. Blev väl dock ingen bra bild, ser helt stört ut, men det göör inget
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Kofta - Kappahl
Linne - D&G från Türkey
Kjol - BikBok
Strumpbyxor - H&M

Gomorron alla bloggare,

Lördag morgon, galet hungrig, måste käka lite frukost. Gick upp så tidigt som 07.00, för idag är det loppmarknad i Brunn, ska va där från 08.30-20.00 *suck* Är jätte trött, jag har knappt sovit någonting i veckan, så jag skulle uppskatta om jag hade fått lite mer sömn, men nähä.

Vad ska ni göra idag ?

IDOL,

Kvällens idol är galet bra, tycker ni inte? Amanda är helt klart bäst, jag hoppas verkligen hon vinner hela idol, hon är grymt bra ;D Svårt att välja någon jag vill ska åka ut ikväll. Har heller ingen aning om vem det kan bli, men jag hoppas att det blir någon kille. vad tycker ni? vem ska vinna och vem ska försvinna?

image136

sjukt bra röst,

Är det bara jag som tycker att systrarna Sandén har grymt bra röst? Här kommer Mimmis Sandén med Det Vackraste av Cecilia Vennersten, sjukt bra framförande

vad händer ikväll?

Kom precis hem från Forum. Satt där som vanligt i 3h (tradition eller?:S) Sen kom pappa och vi åkte hem. Mår inte alls bra, har kraftig huvudvärk och fryser om fötterna. Borde plugga ikväll och det ska jag, iaf nånting, annars känner jag mig usel eftersom jag är upptagen hela helgen. Imorn är det loppis och på söndag ska jag jobba. Fullt hus.



Vad ska ni göra ikväll?

media lektion,

Sitter på media lektion nu och gör absolut ingenting, som vanligt på den här lektionen. Idag har vi haft dubbeltimme so (arbetat om indien), spanska (man skulle läsa värsta texten för lärarn och det gick säkert åt pipsvängen) och nu är sista lektionen MEDIA. Absolut bästa lektionen, jag brukar lalla runt och göra lite bilder i photoshop, en rätt chill lektion med andra ord :)

image134


sov gott,

Är sjukt trött idag, har sovit dåligt på senaste tiden. Sova gott alla, hoppas ni har haft en bra dag

indisk man,

Ojoj vilket indiskt tema som pågår nu, både i skolan och på fritiden. Idag kom det en indisk liten gubbe till skolan som lekte med silkespapper och gjorde roliga papperssaker, han var riktigt cool, så nu har vi lite dekorationer i klassrummet. Kolla dessa coola bilder och kommentera ;D

     


dubbeltimme i svenska,

Sitter på dubbellektion i Svenska nu. Måste säga att jag faktiskt har arbetat mycket bra första timmen fram till rasten, är nämligen klar. Tror att jag är klar, ska föröska utveckla lite mer. Fast efter rasten blev det svårare att koncentrera sig, så kanske får kolla på texten hemma senare. Uppgiften ska ju faktiskt inte in förns på tisdag. Fast arbetsron i klassrummet är väldigt bra idag. Kan ju bero på att nästa halva klassen skolkar eller har tagit ledigt för att gå på gymnaisemässan.

image129

Vad gör ni andra för nått nu?

godnatt alla,

Dags att knyta ihop säcken och gå och lägga sig. Ska upp 06.15, kan ju trösta mig med att jag får skjuts iaf.. Sov gott och drömt sött

PUSS PÅ ALLA




imorn bär det av...,

...Till gymnasiemässan. Jag har funderat hit och dit på vilka gymnasium jag vill kolla på och söka till, jag satt nyss och vägde för och nackdelar med alla gymnasium och det som det lutar åt nu är faktiskt Nacka, mediainriktning. för det första är jag väldigt intresserad av media, foto m.m. och eftersom det är relativt när till Nacka så har jag lätt att jobba efter skolan, eftersom jag kan ta mig till cafét på en kvart. Jag är fortfarande osäker på vad jag ska välja.. Men jag har några alternativ. Så imorn ska man strossa runt i Älvsjö så får vi se vad man samlar ihop för material.



grattis till meredith,


image127
Ikväll är det ju GREY'S som alla säkert vet, det får man inte missa. Och jag klickade mig just in på kanal5.se för att läsa lite om dagens avsnitt, men fastnade redan på första sidan
<< Grattis Meredith

Kvällens avsnitt är dubbelavsnitt!!, glöm inte det, så det blir dubbeltid framför tv:n.

Cristina försöker hantera sin - och Burkes mamma. Meredith och Derek får problem med förhållandet och det måste lösas snabbt. Addison får ett jobberbjudande utanför Seattle.

stackars utsatta rondellhundar,

image126Det är så synd om våra stackars rondellhundar, de är så fula, alla kanske inte är det, men den vi har där jag bor är otroligt ful! Jag tror inte det är någon som gillar den, utom en person som varje morgon när ungdomshuliganerna har varit ute och härjat och bindit fast våran *stackars* rondellhund på en gatulampa, plockar ner den stackars hunden och sätter tillbaka den på sin plats. Men varför har vi rondellhundar? Plantera lite fina blommor eller skaffa stora fina stenar istället. Någon mer än jag som hatar rondellhundar?

ensam strumpa söker,

Har precis gjort sista delen i rummet, som var garderoben. Då strumplådan alltid är rörigast tog det ett bra tag, och resultatet blev att 4 strumpor inte har någon make, alltså;

ENSAM STRUMPA SÖKER(som ensam mamma söker, på tv3)
Nu har jag 4 strumpor, som söker en make, vi har

Ljusrosa strumpan som är mycket omtyckt och inte för rosa, så den passar till mycket.

Sen har vi mörkrosa strumpan, söker en mörkrosa make att sätta sig samman vid, det är mycket tragiskt att hon inte har någon make då hon känner sig ensam i strumplådan och aldrig får användas.

Tredje strumpan är den bruna strumpan som söker en strumpa med samma intresse, nämligen att sitta på Alexandras fötter, en väldigt unik strumpa som har varit utan make i flera veckor nu.

Den fjärde och sista strumpan är den ljusblågröna strumpan som har många lika strumpor i sin omgivning, men ingen som har fattat tycke om den.

Det som gäller nu är att hitta en make åt varje strumpa så de kan användas ;D

image125


mätt som en plätt,

Har precis haft hemkumpa då vi gjorde spaghetti med köttfärssås *mums*. Nu är jag supermätt och får inte ner nånting mer. Snart är det väl dags för engelska, är inte på humör för det, känner mig seg i hjärnan idag (A).

Hoppas att Maren kommer snart, för vi ska se på Indisk film :)

image124

sovmorgon,

Skönt med veckans enda sovmorgon. Ställde klockan på 07.00, men vem kommer och väcker mig om inte min mamma, gissa när hon väckte mig! 06.15, man kunde inte göra annat än att sucka -_-, men jag somnade om som tur var och nu sitter jag här och lyssnar på musik och packar väskan. Ska snart sminka mig och sen är det väl dags att gå till bussen.

image122

Det är rätt otroligt att snön är kvar, för vid min skola är det ingen snö kvar, men här är det jätte mycket snö och -1°
Och kollar man på vädret i veckan så ser det ut att bli lite blaskigt och slaskigt här och var frammåt helgen.

image123

märker ni någon skillnad,

Efter flera veckors städning, efter att ha följt en mall, är jag äntligen "klar". Jag har bara garderoben och dammsuga och skura kvar. Jag känner mig stolt! Det har nog aldrig vart så rent i mitt rum som det är nu, fast.... vi får se hur känge det håller ^^,
image120   image121

Ni ser ju skillnaden på före och efter ;D

våra älskade desperata hemmafruar,

Nu är det DH, ni som inte har hunnit till tv:n än, skynda er dit! Skriver mer efter programmet.

plugg, tvätt, plugg, tvätt, städa

Min kväll ser ut som följande:

- 17.15/18.15 - Plugga engelska + spanska
- 18.15/19.15 - Paus + tvätta
- 19.15/20.15 - Plugga no & hemkunskap
- 20.15/21.00 - Tvätta & Städa
- 22.00 - Städa tills jag vill sova

Men kommer mest troligt ta lite pauser hit och dit för att blogga och så (A)

Hur ser eran kväll ut ?

musik,

Nu är det musik och jag säger bara att för en gångs skull är det kul. Kanske dels beror på att jag är klar med musikuppgiften som var att spela Coolio-I'll See You When You Get There och det känns bra att ha det avklarat. Men det positiva med dagens lektion är att vi jobbar om indisk musik, vilket är väldigt roligt eftersom jag älskar indisk musik ;D


disskution avklarad,

Nu har vi precis haft mattedisskution om dessa nedrans vetekorn osm vi hade i uppgift att arbeta om för några månader sen. Det gick hyffsat bra tror jag, det återstår att se. Dags för svenska om en stund, fortsättning på debattartiklarna, vilket inressant liv man har -_-.

image119

Skriver mer efter lunch :)

sverige täckt i vitt,

Nu är Sverige täckt i vitt, mysigt på ett sätt, det är någiot speciellt med vintern. Det är synd bara att det måste vara så nedrans kallt och att snön kommer så tidigt. Jag föredrar att snön kommer runt första advent, menmen, ett snötäckt Sverige är bättre än ett regnigt :)

image118

kort om dagen,

Idag har varit en rätt konstig dag, orkar inte gå in på detaljer.
Men det mest positiva var att MADDE kom hem idag! Jag var typ den enda som visste att hon skulle komma till skolan, hihi ;D Sen åkte jag typ in till Coffeehouse By George och satt där i 3h som vanligt (A) Sen åkte jag till slussen och åkte hem. Dessutom kan jag meddela att mitt rum är städat till 3/4, så snart är det klart ;D

Men nu ska jag sova, änker sova på soffan inatt pga att jag inte vill sova i mitt stökiga rum just nu innan det är klart, puss och gonatt på er.

image117
HAR SAKNAT DIG MEST GUMMAN

mattetråk,

Sitter på matte lektionen IGEN, som alla andra måndagar vid den här tiden. Men nu har jag räknat lite längre iaf än förra gången, men nu orkar jag inte mer, eller rättare sagt; jag har fastnat -_-

Men lektionen är förhoppningsvis snart slut och då blir det rast och sen lunch ;D

gonatt alla som fortfarande är vakna,



Nä, nu är det dags att krypa till kojs och försöka sova, hoppas det funkar också. Ni som fortfarande är vakna säger jag gonatt till och er som reda sover säger jag hoppas ni sover gott och drömmer sött :)

tillbaka till städning,

Det var ett bra tag sen som jag gjorde den där listan om hur jag skulle städa mitt rum tills det var klart och äntligen har jag lyckats ta tag i listan. Jag är inte klar än, men på god väg ;D



- Laga rullgardinen så man får in ljus i rummet [ ]
- Städa nattygsbordet [ ]
- Städa alla lådor och hyllor i bokhyllan [ ]
- Damma [ ]
- Fixa allt sladdeltrassel (?vad e det för ord) [ ]
- Städa tv-bänken [ ]
- Bädda rent i sängen (Lite svårt utan rena lakan [ ]
- Tvätta lakan + tvätten [ ]
- Städa skrivbordet (Det är "förstädat") [ ]
- Städa garderoben [ ]
- DAMMSUGA [ ]

NU
- Laga rullgardinen så man får in ljus i rummet [  x ]
- Städa nattygsbordet [ x ]
- Städa alla lådor och hyllor i bokhyllan [ 1/2 ]
- Damma [ ]
- Fixa allt sladdeltrassel (?vad e det för ord) [ ]
- Städa tv-bänken [ ]
- Bädda rent i sängen (Lite svårt utan rena lakan [ ]
- Tvätta lakan + tvätten [ ]
- Städa skrivbordet (Det är "förstädat") [ ]
- Städa garderoben [ ]
- DAMMSUGA [ ]

Som ni ser är det framsteg *STOLT*, slänger in en bild imorn på hur det ser ut :)

2 veckors saknad,

Nu har två långa veckor gått och jag har haft det sjukt tråkigt utan MADDE, som lyser upp min dag, som alltid finns där, som jag alltid kan ringa, som jag står närmst, som jag kan lita på till 110%, hon är en del av mitt liv! Utan Madde skulle jag inte överleva, men snart kommer hon hem och det känns galet skönt, för dem enda gångerna jag har saknat henne lika mycket var mina 5 veckor i Turkiet i sommras.

Det är hon och jag genom ALLT, genom regn, genom hagel, genom snö, genom sol, genom blåst, genom livet, hand i hand, lika som bär, jag finns alltid här

 
image115

helgen är över,

Har haft fullt upp hela helgen, var ju med mina gudsystrar som har busat med mig och inte gett mig en ledig stund till att blogga. Men det gör inget för de är så gudomligt charmande, mina små charmtroll! Lite kort om gårdagen:

Jag fick skjuts av mina gudsystrars föräldrar till Forum där jag skulle häma Nevin, för hon skulle på middag hos oss, men hon var sjukt stressad och trodde inte att vi skulle hinna till 17.42 bussen, så jag fick hjälpa henne uppe i köket och vi blev klara med god marginal, men vi höll på att missa bussen, men hann ändå. Sen var det middag med Nevin och gudsystrarna, efter efterätten åkte Nevin hem och alla gick och la sig.

Kort om idag:

Idag har jag jobbat, fick jobba istället för Nevin som behövde vara ledig och eftersom cehfen inte var där idag blev det indisk musik hela dagen, det var galet najs, alla jobbar bättre när vi har musik, men chefen gillar egentligen inte indisk musik, men han håller på att falla ner i den indiska gropen ;D

Och nu är snön här, jag tror då inte det håller särskillt länge, men jag ser hellre snö än regn.

image114
Förra årets vinter

dikt,

Rensar min dator från skräpfiler nu och hittade en dikt i ett word dokument:

Tears can come
And tears can go
But can they disapeare forever?
That?s an answer you?ll never know
But I don?t think so
If you´re not crying on the outside
You may cry on the inside
The pain is there and it hurts



idol,

Paus i Idol, personligen än sålänge tycker jag att Amanda har varit bäst, riktigt sväng i låten, jag tror hon kommer gå riktigt långt, hon är även min favorit..

image113

Vem är eran favorit?

dagens låt,

Idag är dagens låt I Need You - 3T




händer ikväll?,

Åkte somsagt till mina gudsystrar och tänker spendera hela kvällen här, ångrar helt klart inte att jag åkte. Har inte gjort så mycket annat idag än att vara i skolan. Ringde Madde en snabbis och jag önskar att hon var hemma. Saknar henne grymt mycket.


Madde kom hem!


Vad ska ni göra ikväll?

åh,

Har fortfarande inte bestämt mig... sitter på media lektion nu och gör precis  INGENTING. Men det är chill, men tiden rinner iväg och snart slutar vi. Jag tror att jag åker till Tess och Oa istället för att åka hem och städa och ha tråkigt...

Menmen, skriver kanske ikväll, ha det bra

hur ska jag göra?

Imorn så åker mina föräldrar & gudsystrars föräldrar bort och överraskar mamma som fyllde år förra helgen. Jag har två val;
Antingen så är jag hemma, städar, pluggar och ser på film     eller    så åker jag tlll mina gudsystrar 2 & 1 år och tar hand om dem. Orsaken till att jag tvekar är att jag snackade med min gudsyster förut (2åringen) och hon sa:
Tess- Kommer du imorn?
Alexxsandra-Jag vet inte gumman, vill du att jag ska komma?
Tess-Ja..


Eftersom hennes röst är så charmig så har jag världens beslutsångest, hur ska jag göra?
Vad tycker ni?

musik i klassrummet,

Förra musikläraren kom nyss in i klassrummet och nu låter det som om vi har allsång på skansen då Maren spelar gitarr. Emil I Lönneberga, The Rose, My Worl och I'll See You When You Get There.

Nu börjar engelskan bye bye

debatt artikel,

Sitter på en tvåtimmars lång lektion med en vikarie. Uppgiften vi har är att hitta en debattartikel och analysera den. Jaja, dags att börja leta upp en. Men nu är det bara 1.20h kvar, uppropet tog en väldans lång tid idag pga att han babblade om vad vi ville gå för linje på gymnasiet.

Skriver mer senare, dags att börja jobba :)

tidig uppgång,

Jag hatar att gå upp tidigt. Nu har jag sovit för lite igen. Har precis käkat frukost och gjort mig iordning. Skönt att man får skjuts idag igen (A) Men nu ska jag packa väskan (idag behövs det ingen mattebok ;D).

Puss

grey's

Självklart är man bänkad framför tv:n och ser på Grey's anatomy nu. Det är verkligen en av dem bästa serierna som finns, eller vad tycker ni ?
Min favorit är Izzie, vem är eran?

image110

orsaken till...

Varför man ska HATA kaktusar! Har påbörjat min "storstädning"  idag för jag trivs inte längre i mitt stökiga rum. Och jag har kaktusar i mitt fönster. Men nu har jag drabbats av "kaktussjukan" (något som jag själv har döpt det till) Vilket innebär att jag har r¨kat röra en kaktus och nu sitter små partiklar fast på mina händer som har spridit sig över armar och mage. Hade massa partiklar på jeansen också, vilket innebör att jag inte har några jeans till imorn. Om det inte ligger några i tvättstugan! Jag är körd. Hatar mitt liv ibland och jag hatar speciellt att STÄDA



matematik e skit,

Orka ha matte, sitter nu på mattelektionen och är så uuutråkad. Kommer säkert sänka mig i matte iår, men jag orkar inte bry mig, vi har världens sämsta mattelärare som inte vet någonting.
Just nu ska jag teckna ett uttryck för omkretsen på en rektangel och sedan förenkla den.

b-1+2a+2b+b-1 eller något liknande:S.
Fattar inte. Eller nu fick jag fram svaret 2a+4b-2 för att få omkretsen. Yeii


image108men sen gick allt åt helvete

lite ny design,

Har gjort om lite på bloggen som ni kanske har märkt ;) Vad tycks? Ser det sämre eller bättre ut än förut?

sovmorgooon,

Ännu en dag där jag har sovit ut, men ändå var jag uppe längre igår. Somnade efter DH som förövrigt var grymt bra igår! Har räknat ut att jag sov 10h, det är skönt. Lite piggare idag, men måste nog sova länge imorn igen för att jag ska orka med skolan -_-.
Då var det snart dags för skolan, börjar 09.25. Måste gå och käka frukost nu.
Vi hörs senare, pusss

livet leker,

Man blir riktigt gad av att titta på den här videon om man jämför med vädret ute. Det är från en av de indiska filmerna jag snackade om. Nu vet jag vad den heter, den heter "Dilwale Dulhania Le Jayenge" <3


uppskattad brasa,

Elden, ett otroligt bra fenomen, ingenting går upp mot en varm, stor brasa en ruggig höstkväll. Det blir så varmt och när man stirrar in i elden blir man så hypnotiserad. Tänkte bara lägga in en bild på min brasa i vardagsrummet. Om jag ändå hade en öppen spis i mitt rum, då hade jag tänt den varje dag nu under hösten/vintern (A)

image107
Någon mer än jag som älskar brasor?

huvudvärk och trött,

Usch vad man blir trött av det här vädret ;( Ska nog vila en liten stund, måste orka se DH ikväll juh! Imorn är det någon so-diskussion, det går inte att beskriva hur mycket jag hatar skolan! E så skoltrött, nej usch och fy. Vi hörs om en stund, ska lyssna på lugn musik i soffan en stund nu.

äckliga mörkret,

Att hösten är här har vi redna konstaterat. Men är hösten tvungen att bära med sig detta äckliga mörker som vi drabbas av? Klockan är bara halv fem när det här kortet nedan togs, mörkret gör att livet blir så dystert. Det får mig att längta efter ett liv som björn. Tänk att sova sig igenom hela vintern, vad mysigt

image106

sitter i skolan,

Är här lite väl tidigt, men spillerill när man får skjuts och sitter i en vrm bil hela vägen hit och slipper gå från bussen än att sitta på en kall buss och gå i regn ner till skolan. Så nu sitter man här och gör ingenting. Väntar på att alla ska komma, hehe.



Ni som ligger och sover och njuter av en sovmorgon såhär dags ska vara riktigt lyckliga.

11 timmar,

Inatt sov jag totalt 11 h, men är fortfarande trött, vart ligger felet? :S Ååh, jag hatar skolan, kill me now -.- Får skjuts idag, det är ju skönt för omväxlings skull,
Nu ska jag nog vila en liten stund till och lyssna på musik, idag kommer bli en seg och tråkig dag.

gymnasie broschyrer,

Har precis beställt hem lite gymnasie-broschyrer som jag kan bläddra igenom. Snart är det dags för gymnasiemässan (15-17 nov.) Den får man inte missa.

Kan ni rekomendera några bra gymnasium i stockholms trakterna ?





image104Snart är det ncis, bänkad framför tv:n, kommer säkerligen somna då jag på senaste tiden har mått illa, känt mig yr och haft ont i huvet. Tror jag jobbat lite för mycket och inte käkat tillräckligt med mat. Jag vet, det är inte bra, men hoppas det går över snart.
Hur ska ni spendera kvällen?

måste inskaffa denna tröja,

image103

Är den inte underbar? Fast jag vill ha den i blå eller nåt, måste in till bikbok i veckan, onsdag möjligtvis ;D


min goda smoothie,

Gjorde nyss en smoothie i våran fruktpressare, den är bara såå god. Lyxade till den lite med drinkpinnar och allt. Minns inte exakt hur mycket jag hade i, men det var runt
  • 2 mango
  • 3 bananer
  • 3 apelsiner
  • 1 päron
  • Lite vindruvor
image102
Min smoothie på enbart frukt, vad tycks?

Rekomenderas verkligen, det blev ca. 1 liter totalt.

sussa gott alla,

Hoppas alla får en god natts sömn nu


Sleep tight, don't let the bedbugs bite

krrish,

image100Har nyss sett klart filmen "Krrish". Grymt bra, även den en film osm rekomenderas. särskillt om man gillar action blandat med musik och romantik. Handlar om en kille med magiska krafter som heter Krishna och han träffar en tjej som är på camping i indien. Han bor långt ut i skogen med sin farmor då han ha mist både sin mamma och pappa. Hans farmor förde bort honom från "riktiga" världen när han var liten för att inte han skulle gå i sin pappas fotspår om världen skulle få reda på hans magiska krafter. Krishna växer upp med djuren och är ytter sällsynt. När han väl åker till Singarpore för att hämta hem hans livs kärlek stannar han ett ganska bra tag då han dels är där för Pryias skull, men också då han får reda på att hans pappa lever.

kvällens planering,

image99Ikväll blir en mysig sista kväll på lovet som tillbringas till sängs till synen av ännu en indisk film <3 Har blivit helt tokig i indien. Såsom jag har förstått det så handlar den om något magiskt, spännande. Men först ska jag hoppa in i duschen så jag slipper duscha imorn på morgonen. Det blir najs, nyduschad och en nybäddad säng, mysigt värre.


Hoppas ni får en underbar kväll

smakelig måltid,

Mums vilken god middag ;D Idag blev det Scampi Indiana med ris. Det var gaalet gott och till efterätt blev det äppelpaj med vaniljsås.

image98

Vad har ni käkat för god middag, eller vad ska ni käka?

vill åka utomlands,

Längtar gaaalet mycket utomlands. Saknar TURKIET otroligt mycket, var ju där 5 veckor i sommar. En mycket minnesvärd resa! Skulle gärna vilja tillbaka dit om det var säsong nu, men det är det ju inte. Därför siktar jag nu in mig på indien! Försöker få mamma och pappa att vi ska åka dit över jul (A) Det skulle vara gaalet skönt, det är så kallt här hemma. Någon som har varit i indien och kan rekomendera det?


TURKIET - en resa jag aldrig glömmer

dagens låt,


Helt underbar <3

borde plugga -_-,

Jag har inte pluggat ett skit under hela lovet (det är väl det som är meningen?) Men varför får vi då läxor? Läxan är iofs till på onsdag (SO-industrier). So är väl typ bland de värsta ämnena jag vet, är inte det minsta bra på det, så disskusionen eller skrivningen (man får välja) kommer väl gå åt helvete... Menmen.. Borde egentligen plugga nu, men jag kan göra det imorn istället för jag har inget annat för mig. Nu ska jag njuta av sista tiden på lovet, är ju somsagt LEDIG idag ;D Mormor och Morfar kommer väl senare på sändagsmiddag för att fira mamma. Dags att hoppa in i duschen.


Hej sålänge

indisk film,

Igår kväll började jag kolla på en indisk film. Jag vet inte vad den heter, men den var iaf hur bra som helst. Den handlade om en tjej som ville åka på en resa till Europa innan hon skulle gifta sig (hennes pappa hade lovat bort henne). Hon fick som hon ville och under resans gång träffar hon killen som hon alltid har drömt om. Men när hon kom hem så var hon tvungen att åka till indien för att gifta sig med killen som hon var bortlovad till. Men Raj (killen hon träffade under resan) har en plan och åker dit. Det är verkliigen en film att rekomendera!

image86
Simran & Raj

GRATTIS

Ett stort grattis till Mami och syster Nicole som fyller år idag ;D Puss på er och ha en bra födelsedag!



tittade nyss ut genom fönstret,

... Och såg snö. Dock har det smält och det är inte mycket kvar. Uuusch då, vad ska man sätta på sig idag ? :S
Jag har visserligen haft en svag längtan till första snön, men jag har ingen vinterjacka än!

 


rivierans guldgossar,

image83


Kom precis hem från RIVIERANS GULDGOSSAR, som jag varmt kan rekomendera, den var verkligen sevärd! Tillslut blev det jag, Nevin och Papi som gick. Nevin stängde k.19.00 och föreställningen började 19.30, vi hann precis ska jag säga. Synd att inte Zina kunde gå, menmen. Det var verkligen superkul och den var kanonbra! Vill se den igen (det vill jag alltid när jag ser en musikal).

Men nu ska jag sussa för imorn fyller mami år och ska väl upp rätt tidigt och gratta henne. Sen fyller Nicole också år imorn, synd att hon är i malmö bara, men får skicka ett sms.

Puss och go'natt alla bloggare <3

jahaaop,

Happ, då var det tydligen så att man inte var ledig idag... Men sovmorron fick jag till 10.00, det var skönt, vaknade av mig själv idag :) Men jag måste gå vid 17.45 typ så jag hinner till musikalen. Jag ska fråga en extra gång om han inte kan släppa båda samtidigt. Menmen, nu käkar jag frukost och det blev en macka idag, ska snart ta ett glas juice osså.


Har ni sovit gott ?

sms,

... Fick nyss sms från Nevin "Gumman vi kan inte följa med imorn, tyvärr, men du är ledig imorn och jobbar på lördag"
Nu e jag besviken... hoppas att Sulle ändrar sig, jag ville verkligen gå på det här med dem. Annars är det med febriga familjen som det gäller.. Men nu tänker jag duscha och krypa ner till sängs och se på Prison Break (dvd)

Ha en trevlig kväll alla glada bloggare där ute, hur tänker ni spendera kvällen ?

i väntan på samtal,

Sitter här och väntar på att Nevin ska ringa och först och främst säga om jag jobbar imorn och om hon och Zina ska med på Rivierans Guldgossar imorn med mig ;D Bjöd båda idag för mina föräldrar är sjuka, så jag hoppas innerligt att de vill gå med mig. Allt beror på om Sulle är villig att släppa dem 18.00 imorn från cafét.

HOPPAAAAAAS!

Skriver mer när Nevin har ring mig ;D

kö utanför systemet,

Förvånad, varför? Imorse ungefär 20 minuter innan systembolaget öppnade så bildades en kö, redan innan klockan 7.30 imorse såg jag en kille runt 20-års åldern som sitter i en solsäng utanför systembolaget och väntar på att de ska öppna och när dörrarna väl öppnades rusade omkring 15 pers. där inne, det så så lustigt ut att jag började asgarva, men hallå, varför köa utanför systemet en torsdagsmorron, spriten finns väl kvar, eller? :S

RSS 2.0